-
4 فایل پیوست
ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
دوستاني ك براي كنترل سرور مجازي خودشون نياز به ماژول دارن در خدمتيم
ماژول سبك هست و مثل خيلي از ماژول هاي مشابه منابع سرور را نميكشه =P~
امکانات تا نسخه 2.0 :
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس ها :
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime
3 - انتخاب VMID از لیست بدون نياز به VMID
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش نمایش وضعیت همه سرویس هاي فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس با يك كليك
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
11 - سرعت بالا در اجراي دستورات نسبت به نسخه هاي مشابه
12 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
13 - امکان ساسپند خودکار
14 - امکان unsuspend خودکار
15 - نمایش تعداد هارد هاي هر سرويس
16 - همراه با راهنماي نصب فارسي
17 - دو زبان فارسي و انگليسي
18 - تحويل و تمديد اتوماتيك پس از پرداخت ( لينك ماژول پس از پرداخت آزاد ميشود )
19 - افزايش سرعت نسبت به نسخه 1.2 ( به دليل تغيير لايسنسينگ )
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 و بالاتر
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – Ioncube Loader
اسكرين شات :
فایل پیوست 7758فایل پیوست 7759فایل پیوست 7760فایل پیوست 7761
Free Install
نصب رايگان ---> به نوبت
قيمت :
8،000 تومان ماهيانه
50،000 تومان ساليانه
150،000 تومان مادام العمر
300،000 تومان سورس كد
توجه : ارائه بر روي php 5.2 به بالا
خريد :
http://www.isfahanvps.ir/whmcs/cart.php?gid=5
آي دي ياهو : ircpanelcom
ايميل : ircpanelcom@gmail.com
-
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
چقدر شبیه وارز هاست هست .و فقط عکسا تغییر کرده
-
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
میزان مموری لیمیت رو سرور باید چچقد باشه تا این ماژول کار کنه ؟
-
چه قیمت مناسبی :71:
حتما تهیه میشه !!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
چه قیمت مناسبی :71:
حتما تهیه میشه !!
30 هزار تومان سالانه
میشه 13.6 دلار در سال که حساب کنید میشه ماهانه 1.13 دلار
در واقع ایشون دارند مفت میفروشن این ماژول رو منتها شما متاسفانه درک لازم رو برای فهمیدن این موضوع ندارید .
پ ن : اگر پست شما ناشی از تعریف بوده و من بد متوجه شدم جلوی 42,567 کاربر وبهاستینگ تاک از شما عذر خواهی میکنم در غیر اینصورت پای حرف هایی که زدم تا آخر ایستادم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
30 هزار تومان سالانه
میشه 13.6 دلار در سال که حساب کنید میشه ماهانه 1.13 دلار
در واقع ایشون دارند مفت میفروشن این ماژول رو منتها شما متاسفانه درک لازم رو برای فهمیدن این موضوع ندارید .
پ ن : اگر پست شما ناشی از تعریف بوده و من بد متوجه شدم جلوی 42,567 کاربر وبهاستینگ تاک از شما عذر خواهی میکنم در غیر اینصورت پای حرف هایی که زدم تا آخر ایستادم .
الان من چه کاره اشتباهی کردم ؟ :-s:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
میزان مموری لیمیت رو سرور باید چچقد باشه تا این ماژول کار کنه ؟
با تشكر از دوستان عزيزم
با مموري ليميت پيش فرض كار ميكنه يعني 128mb
(توجه داشته باشيد نسخه يك ماهه فقط براي php 5.3 ميباشد )
-
این نسخه، نسخه Null شده رحمان هوشیار هست دیگه؟!
-
نخير :112: فقط ظاهر مثل همه ( چون وقت طراحي اينتر فيس نداشتم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
این نسخه، نسخه Null شده رحمان هوشیار هست دیگه؟!
زمانی که جناب هوشیار ماژول رو منتشر کردند یکی از همکاران لینک نمونه همون ماژول را از یک سایت خارجی برای بنده ارسال کردند که بعد که ماژول جناب هوشیار را دیدم با اون ماژول تفاوت خاصی نداشت!
لپ کلام که این ماژول قبل از ارائه جناب هوشیار قبلا نیز منتشر شده بود و سورس ماژول معلوم نیست مال کی هست .:d
-
تا جايي ك من ميدونم رحمان هم خودش از يه سايت تركي را نال كرد و روش كار كرد :59:
WHMCS vmware Esx Addon Module, Whmcs Esx addon, WHMCS Esx module
پس اولا نگيد ماژول رحمان :39: دوما اگه خريد كرديد خودتون ميبينيد ك تو مصرف سي پي يو و ... سرور خيلي بهتر از اوني هست ك ميگيد =P~
-
من که هنوز یه ماژول کامل که بشه واقعا اسمش رو گذاشت اتوماسیون ماشین مجازی پیدا نکردم
دوست عزیز در صورت تمایل دارید مقداری در رابطه با لایه های عملکرد این برنامه و شیوه ارتباط با هاست ها توصیح ارائه بفرمائید
-
تا کامل کامل نباشه اینچنین ماژولهای همون بهتر که از پنل خود وی ام ور استفاده کرد که کامل کامل هست تازه جدای از قضیه امنیت این مدل مازولها که اونهم جای بحث داره
این ماژولها هنوز یکی از اصلیترین موارد پنل که همون کنسول مدیریتی سرور هست را هنوز تا این لحضه حداقل ساپورت نمیکنند
تنهااشکالی که به پنل خود وی امور میشه گرفت شاید برای بعضیها همون دانلود حجم فایل 350 تا 400 مگی هست که برای این مودر هم به برنامه جانبی هست که 2 یا 3 مگه میدی کابر و خلاص همون خاموش و روشن و ریبوتش را میافته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تا کامل کامل نباشه اینچنین ماژولهای همون بهتر که از پنل خود وی ام ور استفاده کرد که کامل کامل هست تازه جدای از قضیه امنیت این مدل مازولها که اونهم جای بحث داره
این ماژولها هنوز یکی از اصلیترین موارد پنل که همون کنسول مدیریتی سرور هست را هنوز تا این لحضه حداقل ساپورت نمیکنند
تنهااشکالی که به پنل خود وی امور میشه گرفت شاید برای بعضیها همون دانلود حجم فایل 350 تا 400 مگی هست که برای این مودر هم به برنامه جانبی هست که 2 یا 3 مگه میدی کابر و خلاص همون خاموش و روشن و ریبوتش را میافته
مهم پنل نیست مهم auto suspend و auto unsuspend است
اگر شما 100 تا کاربر داشته باشی مدیریتش سخت میشه
و یک سیستم لازم داری تا اونها رو مدیریت کنه
برنامه ای میشناسید که اینکار رو بکنه؟
-
والا ما خیلی وقته دنبال یه ماژول درست و حسابی هستیم
اگر کسی گرفته نتیجه رو بگه
توی پیام خصوصی بعضی ها پیشنهاد ماژول دائمی رو میدن
اگر کسی نگرفت خودمون میگیریم و نتیجه رو میگیم
-
دوستان ورژن 1.2 آماده شد ( داخل كرانجاب سرويس هاي پرداخت نشده را ساسپند ميكنه و پس از پرداخت هم خودكار سرويس را از ساسپند در مياره )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
دوستان ورژن 1.2 آماده شد ( داخل كرانجاب سرويس هاي پرداخت نشده را ساسپند ميكنه و پس از پرداخت هم خودكار سرويس را از ساسپند در مياره )
واقعا عالیه
ممنون
ما برای تست حتما تهیه میکنیم و در صورت رضایت حتما اعلام میکنیم تا همه تهیه کنند
-
نظر دوستان در مورد سرويس تست 7 روزه چي هست ( رايگان )
( ك ديگه جاي مشكلي نباشه براي دوستان )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
Good!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
در صورت امکان برای سرویس تست با بنده هم آهنگ فرماید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
عزیز تست به چه صورتی هست ممنون میشم توضیح بدین؟اگه میشه لطفا تست بدین
-
سلام دوستان
هر كدوم از دوستان ك تست نياز دارن يك ايميل با عنوان" نسخه آزمايشي " به ايميل زير بفرستند و آدرس whmcs + مشخصات خودشون + تلفونشون را ارسال كنند تا براشون تست ارسال بشه
E-mail : ircpanelcom@gmail.com
دوستان تست فقط روي php 5.3 جواب ميده پس php سرور هاستشون را چك كنند ( داخل سي پنل كنار صفحه نوشته شده )
-
به دليل مشكل بسياري از دوستان در نصب ، نصب ماژول رايگان انجام ميشه :-*
-
اقا برای من هم ماژول تست می فرستید ؟
ای دی تون رو بدیدی تا بیشتر هماهنگ بکنیم
راستی ایدی من hmadadian36 هست
با تشکر
-
-
-
این ماژول با ایران مشکلی ندارد؟
چون ماژولی که من دارم با ایران کمی سنگین کار میکنه و این که ماژول مصرف رم و سی پی یو رو دقیق نشون نمیده
-
ماژولها با ايران مشكل نداره
جهت اطلاع : بخش لايسنس از سرور هاي گوگل استفاده ميكنه ك بعضي مواقع به ايران دسترسي نميده
حدودا 10 ساعت در هفته اين مشكل داخل ايران هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
ماژولها با ايران مشكل نداره
جهت اطلاع : بخش لايسنس از سرور هاي گوگل استفاده ميكنه ك بعضي مواقع به ايران دسترسي نميده
حدودا 10 ساعت در هفته اين مشكل داخل ايران هست
اره دیگه منم همین مشکل رو دارم خیلی از وقت ها مشکل داره و همیشه هم دیر باز میکنه
البته احتمال میدم سرعت سرور قبلی کمی پایین بود انتقال دادم به هاست نتورک که اونم فعلا که متواری هست
-
براي حل مشكل از سرويس هاست رايگان ما هم ميتونيد استفاده كنيد
http://www.isfahanvps.ir
-
سلام
نسخه رایگان تست دیگر ارائه نمیشه ( چون خیلی دردسر داره برای ما )
میتونید یک ماه بگیرید و تست کنید
با تشکر گروه سایبر
-
-
دوستان کسی گرفته و تست کرده ؟؟
-
سلام
تغییر قیمت ها :
یک ماهه 8000 تومان
یک سال 50000 تومان
دلیل : تغییر در ماژول و لایسنس
ورژن : 1.5
-
Free Install
نصب رايگان ---> به نوبت
بازگشت هزينه 7 روز در صورت عدم رضايت
-
-
در صورتی که مشکل خاصی نداره دوستانی که تست کرده یا در حال استفاده هستند نظری اعلام کنند
بازخوردی صورت نمیپزیره و این فکر به ذهن میرسه که این ماژول هم سنگین و مشکل ارتباط با ایران رو داره؟:-?
-
دوستان سلام
ایشون برای ما نصب کردن بدون مشکل هم داره کار میکنه، کاربر و مدیر امکان رستارت، شات دان و ... رو داره و تقریبا برای vmware میشه بگی پنل کاملیه :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avalhost
دوستان سلام
ایشون برای ما نصب کردن بدون مشکل هم داره کار میکنه، کاربر و مدیر امکان رستارت، شات دان و ... رو داره و تقریبا برای vmware میشه بگی پنل کاملیه :53:
اگر پنلی پیدا بشه که همه اینارم نداشته باشه و فقط مصرف پهنای باند سرورهارو نشون بده اون کامله :) که متاسفانه اصلا وجود نداره