دوستان برای گرفتن درگاه ملت هاستی که میگیریم برای سایت باید ip هم براش بگیریم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان برای گرفتن درگاه ملت هاستی که میگیریم برای سایت باید ip هم براش بگیریم؟
ip که داره از فروشنده ip اصلی هاست رو بخواه و بگو واسه درگاه بانک هست و اونو به بانک بده ... :113:
بانک ملت و به پرداخت مشکلات زيادی در تسويه حساب هستش.
قبل از هر کاری در موردشون تحقيق کنيد.
ممنون
به پرداخت اگه سند خونه به نام خودمون نباشه گیر میده؟
بله باید اینطور باشه !نقل قول:
پارسیان هم آنی میره به حسابـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ؟
یعنی با سند خونه هم میشه درگاه گرفت؟
پس شرایطش در سایت بانک ملت خیلی فرق داره و مجوز هم نوشته
میری تو سایت به پرداخت مشخصات حساب و آدرس و شماره حسابتو و مشخصات رو پر میکنی
لینک صفحه
بعد یه ایمیل بهت میاد که
اگر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت
اگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)
سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.
این مدارک رو همراه با فرم ارسالی که تکمیل کردید اسکن میکنید و دوباره روی همین ای میل ارسال کنید.اگر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت
اگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)
سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.
این مدارک رو همراه با فرم ارسالی که ضمیمه شده رو تکمیل کردید اسکن میکنید و دوباره روی همون آدرس ایمیل ریپلای می کنی درگاه رو برات فعال میکنن
آقای تبریزی، در به پرداخت ، بسیار تایید میشن، شخصا ارتباط مستقیم دارم !
درگاه ملت هم بهترین گزینس ! + پارسیان، پاسارگاد و تجارت .
سلام.. دوستان براي بانك پاسارگارد بايد سفته بذاريم ؟
شخصي باشيم.. بهترين جا از ديد شما كجاست كه نه سفته بخواد نه يه پولي براي شروع
پرداختي هم خوب باشه..
ای بابا.پس باید رفت سراغ سایت فرستنده و از این قبیل؟
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------
2 بار توضیح دادید جا بیفته؟
این سند و اینا صرفا برای اینه که آدرس طرفو داشته باشن یا اینه که اگه خلافی سر زدو کسی پیگیر شد میتونن رو این کپی کاری کنن؟؟
دوست عزیزم از هرجا که هاست میگیرید نیاز به گرفتن آی پی نیست برای اینکه آی پی سایت خودتون رو به بانک بدین برای گرفتن درگاه کافیه پیگ دامنه که قرار است برای اون درگاه بگیرید رو بزنید تا به شما آی پی هاست رو بده به شکل زیر
ping www.yourdomain.com -t
برادر، من تا حالا 5 بار درگاه گرفتم ... ببین وقتی وارد پنل هاست میشی اگر cpanel داشته باشی، سمت چپ یه ستونه که اونجا یه آی.پی آدرس زده، همونو بده به به پرداخت، همه کسانی هم که شرکت ندارند، فقط و فقط می تونند از بانک ملت بگیرند .
اگر خواستید، ایمیلتونو بدید، بگم چیا لازم داره .
ببینید تو ستون سمت چپ cpanel مشخصات هاست رو زده شما میتونید آی پی هاست هم همونجا مشاهده کنید
فایل پیوست 5504
ممنون از دوستان.. من الان شركت ثبت نكردم
ميشه بپرسم بهترين جا براي اين كه درگاه بگيرم كجاست ؟
پاسارگاد انگار سفته مي خواد
دوستان عزیز توضیحات کامل درباره نحوه گرفتن درگاه از بانک ملت را داده اند
در مورد ای پی هم که گفته شد از طریق سی پنل
اگه هم حوضله این کارها را ندارید می تونید از درگاههای زرین پال یا پارس پال استفاده کنید
من بخوام ماژول بانک ملت تهییه کنم از کجا تهیه کنم ؟ و دلیل بالا یا پایین بودن قیمت این ماژول در چیه ؟
ماژول های رایگان درگاه ملت هم در سایت های مختلف وجود داره ، من خودم از این رایگان ها استتفاده میکنم ، تا بحال که به هیچ مشکلی نخوردم.
سلام من میخوام درگاهش بگیرم تمام مدارکم اماده جز مشکل سند.
خونه مال فامیله برای همین قول نامه نداریم. به سندشم بخاطر اختلافات خانوادگیشون نمیشه دسترسی داشت.
1-حالا من میتونم سند برادرم که جای دیگس بفرستم؟
2-یا میشه من ادرس جای که هستم ندم و تو فرم آدرس خونه داداشم بزنم که بعد گیر ندن یا باید حتما ادرس خونه ای که هستم باشه؟
سند برای این میخوان که ادرس واقعیتون داشته باشن پس سند مال هرجا هست بهتر هست که ادرس هم همونجا بدین نه جای دیگه چون ممکنه برگشت بشه مدارک
بررسی نمیکنن ای پی من که مال جای دیگس یا شماره تلفن ثابت؟
من مشکلم با به پرداخت گفتم یه ایمیل با این متن برام فرستادن
{
با سلام
جهت مدارک سند بنام اقوام درجه اول مورد تایید میباشد .
با تشکر - نساجی
}
یعنی مشکلی نداره از نظرشون بفرستم.تو فرم ادرس خودم بزنم دیگه ادرس سند تو فرم نزنم
بدبخت بانک ملتو خراب نکید ملت حرف نداره تسویه حساب انییییییییییی اون سمانه که یکم برا بعضی ها ب دلشون خش نیومده
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
اول کپی مدارک در خواستی شش و کپی کارت ملی + سند خونه یا اجاره نامه + اسکریپت فروش که مورد تاید انها باشه یا موردی کی که خودتون بنویسید و انها تاید کنن (خودتون = خودتون یا برنامه نویس )
بعد تماس میگرید برنامه رو چک میکنن و تاید میشه و تموم
من مشکلم این نیست مطالبم خوب بخون متوجه میشی.مشکل سند که ندارم نه اجاره نه سند .نقل قول:
اول کپی مدارک در خواستی شش و کپی کارت ملی + سند خونه یا اجاره نامه + اسکریپت فروش که مورد تاید انها باشه یا موردی کی که خودتون بنویسید و انها تاید کنن (خودتون = خودتون یا برنامه نویس )
بعد تماس میگرید برنامه رو چک میکنن و تاید میشه و تموم
فقط سند خونه داداشمه که ادرسش با محل فعالیتم تو خونه فرق میکنه حال سوالم این بود که ادرس داداشم تو فرم بزنم مشکلی داره یا ادرس خونه خودم تو فرم بزنم و ادرس سند فرق کنه مشکلی نداره؟
سلام.دوست عزیز من از اوپن کارت استفاده می کنم و در گاه بانک ملت رو از این سایت(20 تومان)خریدم.راضی هستم.پشتیبانی خوبی داره و تا حالا نه با بانک و نه با ماژول مشکل داشتم.نقل قول:
اگه بخوایم از یه جا بخریم به صورت کد شده تحویل بدن و مطمئن باشه کسی جایی سراغ نداره ؟
من فقط شرکت فراسو رو شنیدم که معتبره در این ضمینه کسی خریداری کرده؟
فرق ماژول های فری و پولی در چیه ؟
کد:http://opencart.ir/