با سلام
میخواستم بدونم بهترین سیستم برای راه اندازی سایت شرکتی چیه؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
میخواستم بدونم بهترین سیستم برای راه اندازی سایت شرکتی چیه؟
با تشکر
جوملا
سلام.. وردپرس
هم وردپرس خوبه هم جوملا ولی به نظرم امنیت جوملا بهتر از وردپرس هست و انعطاف پذیر تره
وردپرس :111:
امنیت وردپرس بیشتره :دی
اما برای وب سایت شرکتی سیستم جوملا بهتره
جهت امنیت بیشتر در نصب کامپوننت ها و ماژول ها دقت کنید
بهتر از همه هم نوشتن یک سیستم اختصاصی هست که باز شرایط خودش رو داره
دروپال هم خیلی سیستم خوبیه و امنیت بسیار بالایی داره ولی در صورتی که بتونید باهاش کار کنید
چون کمی کار باهاش سخت است
وردپرس- نیوک
جوملا آن هم 1.5 فعلا توصیه میشه
الان بهترین گزینه برای سایت های تجاری و شرکتی جوملا هستش !
وردپرس بیشتر زیاد شبیه به وبلاگ هستش که با توجه به انعطافیت بالای سیستم از آن برای سایت های دانلود و اسکریپت و... نیز استفاده می شود.
مونده به کار شرکت شرکتی هست سال 89 وب سایت طراحی می کنه و تا سال90 مطالب نیازی به تغییر نداره،برای این مورد html
شرکتی هم هست که روزانه متن ها و نوشته هارو عوض می کنه برا اونم جوملا خوبه وردپرس هم خوبه ها ولی به درد شرکت نمی خوره :59:
سلام دوست من
جولا، وردپرس، دروپال هرسه خوب هستند و براساس آمارها بیشترین وب سایت های مبتنی بر cms ، با استفاده از این سه سیستم هست و سیسمتم های دیگه در رده های بعدی قرار دارند.
اینکه چه سیسمتی برای شما مناسب است دقیقا مرتبط با:
- نیاز های شما
- انتظار شما از سیستم مدیریت محتوا
- سازگاری با شرایط سرور و میزبان شما
- میزان تسلط شما یا فرد وگروهی که قصد پیاده سازی وب سایت شما را با استفاده سیستم های مدیریت محتوای یاد شده دارد.
ما چند سال هست که وب سایت هایی را مبتنی بر جوملا طراحی و پیاده سازی نموده ایم.
چند نمونه کار:
وب ایده
مجله وبی جاب نیوز|جدیدترین رویدادهای ایران و جهان
Nezam Corporation :: Digital Media Solution
وردپرس بیشتر حالت یک وبلاگ داره، اما برای جوملا میشه هر نوع قالبی که تصور میکنید طراحی کرد.
فرق جوملا با وردپرس اینه که این سازمان ها و شرکت ها از جوملا استفاده میکنند:
لینوکس: linux.com
مرکز اطلاعات سازمان ملل: unric.org
پرتال ملی ایران: iran.ir
MTV Networks Quizilla (Social networking) - Create Your own Quizzes, Stories, Polls, Lyrics, Poems, Journals and More at Quizilla
IHOP (Restaurant chain) - IHOP
Harvard University (Educational) - The Graduate School of Arts and Sciences
Citibank (Financial institution intranet) - Not publicly accessible
The Green Maven (Eco-resources) - Green Maven- The Green Search Engine
Outdoor Photographer (Magazine) - Photography Equipment - Photography Tips - Photography Technique | OutdoorPhotographer.com
PlayShakespeare.com (Cultural) - PlayShakespeare.com :: The Ultimate Free Shakespeare Resource
Senso Interiors (Furniture design) - Senso Interiors - Home
افتخارات و جوایز بین المللی تیم و پروژه جوملا:
2005 : بیش از 2.5 میلیون بار دریافت در اولین سال انتشار
2005: Best Linux / Open Source Project
2005: کسب جایزه UK Individual Contribution to Open Source از Linux World UK
2006: کسب جایزه UK Individual Contribution to Open Source از Linux World UK
2006: Best Linux / Open Source Project
2006: کسب عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوای متن باز از مؤسسه Packt
2007: کسب عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوای متن باز از مؤسسه Packt
2008: کسب عنوان (MVP (Most Valued Person توسط Johan Janssens بخاطر کار روی فریمورک و معماری جوملا
2009: دریافت جایزه (MVP (Most Valued Person توسط Louis Landry بخاطر نقش وی در معماری جوملا
2011: کسب عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوای متن باز از مؤسسه Packt
البته وردپرس هم افتخارات زیاد داره، اینا رو همینجوری نوشتم. بیشترین توجه من روی سایت هایی مثل مرکز اطلاعات سازمان ملل یا دانشگاه هاروارده...
فقط جوملا . . .
ولی من احساس میکنم باید تجدید نظر کنید ! از نظر انعطاف پذیری وردپرس حرف اول رو میزنه !
شما چند سال با WordPress کار کردید دوست عزیز ؟!
همه خام اون پنل وردپرس میشن و میگن اوووو این وبلاگه که !!! وردپرس فراتر از اون چیزی هست که فکر میکنید . یک سایت مثال بزنید که نشه با وردپرس زد !
اون حالت وبلاگی احساس میکنید بخاطر این هست که شما هنوز از 1% وردپرس هم اطلاع ندارید !نقل قول:
وردپرس بیشتر حالت یک وبلاگ داره، اما برای جوملا میشه هر نوع قالبی که تصور میکنید طراحی کرد.
من سالهاست دارم با نیوک کار میکنم و سایتم نیوک هست. با وردپرس هم کار کردم اما شبیه وبلاگ هست. اما در این بین جوملا واقعا چیز دیگریست و برای شرکت زدن و سایتهای اختصاصی واقعا عالیست. فقط کافیه قالبهای انعطاف پذیرش رو ببینید
سلام من هم جوملا رو پیشنهاد میکنم. بسیار عالی است.
جوملا بنظر منم بهترینه برای اینکار
سیستم زیاد مهم نیست این سیستم های متن باز تقریبا مثل هم هستند
هرکسی در مورد علاقه و اعتقادات خودش سیستم مورد نظرش رو پیشنهاد میده
شما به جای انتخاب سیستم دنبال طراحی قالب برای سیستم ها باشید بهتر هست
با همه سیستم ها میشه هر نوع سایتی رو پیاده کرد...
(همیشه تاپیکی که در مورد انتخاب یا مقایسه سیستم مدیریت محتوا بوده طرفداران متعصب اون سیستم شروع به دفاع/تعریف یا بدگویی از سیستم ها میکنن)
من دیتالایف رو پیشنهاد می کنم
شک نکن جوملا
نکته مهم :
- برای جوملا بیش از 8000 کامپوننت ، ماژول،پلاگین وجود داره از یک فورشگاه کامل تا فروم، پشتیبانی و ... بسیاری اوپن سورس ورایگان هستند واگر دانش کافی داشته باشید می تونید بسته به نیاز هاتون توسعه بدهید
- من منکر قدرت وردپرس نیستم ، اما باید این رو قبول کرد که وردپرس از ابتدا یک سیستم انتشار متن (وبلاگ) بود. البته در این سال ها بسیار پیشرفت کرده و فراتر از یک سیستم وبلاگ هست.
- میزان تسط شما بر سیستم و امکانات موجود برای اهدافتون رو هم در نظر باید بگیرید
ما چندین سال هست که بر روی جوملا تمرکز داشته ایم، البته روی ورد پرس هم در حالت طراحی قالب فعالیت کرده ایم.
وردپرس + جوملا ;)
من قبول دارم تو وردپرس می شه خیلی کارها کرد ، ولی خیلی از مواردش حالت استاتیک می گیره
ولی جوملا به نظرم فوق العادست ، کارای داینمیک جالبی می شه در آورد
در مورد امنیت هم دروپال رو توصیه می کنم...
خیلی با وردپرس کار کردم، خیلی ... !
داره کم کم ازش بدم میاد!
درسته خیلی می شه روش افزونه آورد ولی هر افزونه 2 کیلو میاره رو وزنش 4 تا بازدیدت بشه 6 تا سرور میاد پایین :دی
به گفته یکی از دوستان شما باید دنبال یه طراح قالب با قیمت مناسب باشید و ببینید اون چه سیستمی رو پیشنهاد میده یا اینکه خودتون از کدوم یکی خوشتون میاد و راحت ترین بعد بگردین دنبال طراحان قالب اون سیستم
با هر سیستم متن بازی میشه اون چیزی رو که می خوای در بیاری
من خودم با دیتالایف انجین تا یکی-دو هفته دیگه سایت شرکتمون رو بالا میارم و قالبی هم که طراحی شده در حد حرفه ای و متناسب با نیاز های ما هستش...
موفق باشید
دوست عزیز - بنده جسارتی نکردم !
الان خیلی از پژوهشگاه ها که برای سایتهاشون چندین میلیون هزینه می کنند - میرن جوملا نصب می کنن مگه وردپرس رو نمی بینند !!
تو تعریف اصلی وردپرس به معنی بک وبلاگ هستش ! اما طوری طراحی شده که برای هر نوع سایتی میشه از اون استفاده کرد !
بنده قبلا هم گفتم الانم میگم وردپرس به درد سایت شرکتی و اداری نمیخوره !!
به نظر بنده هم جوملا بهترین کامپوننت و امکاناتی که جوملا داره وردپرس حتا نمیتونه 50% داشته باشه جوملا 1.5 فقط یه مشکلی داشت اونم سئو و utf8 نبودن ادرس هاش بود که خدارو شکر اونم تو 1.7 درست شده دوستانی که میگن وردپرس حرفه ای یه نمونه سایت نشون بدن که ماهم قابلیت هاشو بدونیم و بگیم بله این واسه وبلاگ نیست کجا دیدید واسه شرکت یا سازمانها از وردپرس استفاده شه یا با قابلیت های بالایی داشته باشه !
بنده هم واسه سایت شرکتمون از جوملا استفاده کردم البته چند روزی هست که کارشده
شركت فناوري اطلاعات لارسا
میدونید بخاطر چیه ؟! چون توی ایران افرادی که وردپرس رو خیلی خوب بشناسن به تعداد انگشتان دست نمیرسه :) متاسفانه توی کشور ما انحصار گرایی باعث شده که یه سری مشکلات پیش میاد .
بله . 4 سال پیش وردپرس به وبلاگ ساز معنی میشد اما در یکی دو سال اخیر وردپرس درون خودشو نشون داد و الان هم اگر از یک آدم حرفه ای بپرسید مطمئنا وردپرس رو جزو وبلاگ ساز ها حساب نمی کنه .
وردپرس معنای حقیقی انعطاف رو بیان میکنه ! جوملا هم کارش خیلی درسته و عالی هست از نظر من . اما وردپرس راه دیگری رو انتخاب کرده و جوملا راه دیگر !
دوست عزیز زبان PHP سمت سرور Run میشه و مربوط به SEO نیست . اون چیزی که SEO شمارو بالا می بره استاندارد نویسی در کد های HTML و ... که در سمت کلاینت اجرا می شود ، هست !
سوال رو با سوال جواب نمیدن !
مثل سایت شرکت شما هم هرکسی خواست با WP براش میزنم 19 هزار تومن ! :)
من دو سه جا سایتهاشونو کار کردم که با جوملا بود و اخر هم من راضی بودم هم اونا, کارای وردپرس رو هم خیلی گشتم و تحقیق کردم اما حقیقتا جوملا را با قابلیت تر دیدم برای اینکار, اینم نمونه اش: Home
جوملا عالیه
وردپرس هم خوبه اما جوملا قابلیت تنوع بیشتری توی ماژول ها داره.
در ضمن اینجا انجمن Web Hosting Talk هست و بیشتر دوستان در مورد CMS ها اطلاع چندانی ندارند . بهتون پیشنهاد میکنم در انجمن های webalfa.net یا nullers.ir یا ... بحث کنید تا به نتیجه برسید ...
جوملا بهترین است از همه لحاظ قالب های قشنگ و شیک داره اگر میتونین هزینه کنین جوملا با یک قالب شیک و کامپونت های مورد نظر تهیه کنین بهترین میشه