-
نحوه شکایت از هاست.
با سلام.
من می خواهم از مدیر هاستم شکایت کنم.
مدیر هاست الکی سایتم را ساسپند کرد {فکر کنم ریسلر باشه} و من بهش گفتم بک آپ بده تا از این هاست محاجرت کنم ولی او گفت برسی می کنیم و هنوز بک آپ را بهم نداده است.
من می خواهم ازش شکایت کنم تا مجبور شود بهم بک آپ دهد.
مراحل قانونی این کار چیست؟
اگر شکایت کنم ، برای ساسپند کردن سایت تا چقدر مدیر هاستم جریمه می شود؟
با تشکر.
-
پاسخ : نحوه شکایت از هاست.
به نظر من شما دارید توند می رید !
کمی صبور باشید . دلیل داره که ساس می کنه ازش بپرسید اگر جواب درست درمونی نداد بک آپ در خواست کنید . اگر بک آپ نداد اون موقع باز هم راه های بهتری هست گزینه اخر به شکایت و شکایت کاری فکر کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدی مانیان
با سلام.
من می خواهم از مدیر هاستم شکایت کنم.
مدیر هاست الکی سایتم را ساسپند کرد {فکر کنم ریسلر باشه} و من بهش گفتم بک آپ بده تا از این هاست محاجرت کنم ولی او گفت برسی می کنیم و هنوز بک آپ را بهم نداده است.
من می خواهم ازش شکایت کنم تا مجبور شود بهم بک آپ دهد.
مراحل قانونی این کار چیست؟
اگر شکایت کنم ، برای ساسپند کردن سایت تا چقدر مدیر هاستم جریمه می شود؟
با تشکر.
اگر سعی کنید دوستانه مشکل حل بشه خیلی بهتره. شکایت به این راحتی ها نیست و معمولا خیلی دیر به نتیجه می رسه یا شاید هم اصلا نرسه...
شرکتی که شما ازش هاست گرفتید ثبت شده هست ؟ اگر نیست اصلا دنبال شکایت و این حرفا نرید...
اگر شرکت هست اول به شورای صنف رایانه ای شکایت کنید و اگر نتیجه نداد فکر می کنم بعد باید برید سراغ دادگاه و جرایم رایانه ای... البته ابتدا قوانین سایت رو مطالعه کنید و بعد اقدام کنید..
کلا به این راحتی که شما فکر کردید نیست و کلی باید وقت بذارید و مکافات داره برای همین می گم دوستانه حل بشه به نفع شماست...
-
عزیز اصلا رسیدگی نمی کنن مطمتن باشید به کسایی که ضرر مالی زیر 500 تومان خوردن به زور رسیدگی می کنن چه برسه با خودشون صحبت کنید علت پس ندادنشونو بپرسید آییا خسارت مالی زدید یا چیز دیگه مسالمت آمیز حل کنید راه دیگه ای نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bibi
به نظر من شما دارید توند می رید !
کمی صبور باشید . دلیل داره که ساس می کنه ازش بپرسید اگر جواب درست درمونی نداد بک آپ در خواست کنید . اگر بک آپ نداد اون موقع باز هم راه های بهتری هست گزینه اخر به شکایت و شکایت کاری فکر کنید .
-
سایت رو برام پ.خ کن شاید آشنا در اومد اوکی کردم برات
-
دوستانه حل کنید.اگر دیدید جواب ندادند اقدام به شکایت کنید ولی فکر نکنم زود به جواب برسید چون دنگ و فنگ زیاد داره
موفقیت شما ارزوی ماست
-
عزیز بهتر بود آدرس سایتشونم می دادید بهتر راهنمایی می شدید چون کسایی گه احتمال داره بشناسنشون زیاده یا بدونن کودوم هاستینگ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rubi
سایت رو برام پ.خ کن شاید آشنا در اومد اوکی کردم برات
-
سعی کن از راه هایی غیر از شکایت مشکلو حل کنی تو اگه شکایت کنی معلوم چند وقت دیگه رسیدگی بشه و به نتیجه برسه (فکر کنم تو اون مدت بتونی یه سایت دیگه راه اندازی کنی)
-
لینک سایت بدید شاید اشنا باشن ..! در ضمن بهتون گفتن در حال بررسی بهتون نگفته که نمیده .!
-
خیلی ممنون از پاسخ دوستان.
من هرچه تیکت می دهم خیلی دیر جوابم را می دهند (بعد از چند روز!) هر چه هم تماس می گیرم جوابم را نمی دهند.
چه کار کنم؟
راهی هست که هاستم را هک کنم یا به هر صورتی واردش شوم و یک بک آپ تیه کنم؟
با تشکر.
-
از راه مسالمت امیز ببینید مشکل از کجاست با تهدیدجایی نمیرسید ;;)
-
اگه اطلاعاتتون خیلی مهمه براتون و می تونید کمی هزینه کنید نظرتونو پ .خ کنید بهتون بگم چیکار کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدی مانیان
خیلی ممنون از پاسخ دوستان.
آدرس سایتی که ازش هاست دارم: hostkade.com
من هرچه تیکت می دهم خیلی دیر جوابم را می دهند (بعد از چند روز!) هر چه هم تماس می گیرم جوابم را نمی دهند.
چه کار کنم؟
راهی هست که هاستم را هک کنم یا به هر صورتی واردش شوم و یک بک آپ تیه کنم؟
با تشکر.
-
اطلاعاتم خیلی حیاتی و مهمه.حتی بیشتر از 1000000 تومان ارزش داره.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.
-
یک بار دیگه هم یک شکایت از هاستکده خونده بودم تو همین انجمن ...
بهتر نیست به خودشون بگید می خواهید ازشون شکایت کنید ؟ :->
-
من هرچه باهشون تماس می گیرم ، جواب نمی دهند.
چه طوری میشه آدرسشون را پیدا کرد تا باهوشن حرف بزنم؟
در ضمن من در اصفهان هستم و هاست کده در تهران.
با تشکر.
-
دوستان درست می فرماین بهتره دوستانه حل بشه
منتها بعضی از هاستینگ ها هستن که برخورد با مشتری رو بلد نیست و همین مشکلات به وجود میاد، به خاطر همون میگم برو شکایت کن
-
دوست عزیز شکایت کردن به این اسونی ها که فکر میکنید نیست در حال حاضر در پلیس سایبری شکایت هایی که خسارت زیر ۶۰۰ هزار تومان باشه اصلا رسیدگی نمیشه و واقعا پیر ادم در میاد باید ۱ هفته از زندگی تون رو ول کنید و دنبال کار های دادگاه و کاغذ بازی باشید در ضمن اگر شرکت ثبت نشده باشد باز هم کارتون سخت تر میشه .!! سعی کنید از راه های دیگر وارد کار بشید . میتونید با کم ترین هزینه فول بک اپ تون رو به دست بیارید .. برای اطلاعات تکمیلی پ .خ بدید راهنمایی کنیم .
موفق باشید
-
دوست عزیز اصلا با دعوا و شکایت حل نمیشه! خیلی محترمانه برخورد کنید تا جواب بگیرید ! دوستانی هم میگن شکایت لطفا نظری ندید که بعدا برای استارتر بد بشه!
-
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
-
نقل قول:
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
اگر فقط سرویستون Suspend شده و هنوز اطلاعتتون روی سرور هست میتیونید امیدوار باشید .!!
کافیست یه پلن ارزون با یک نام کاربری دیگر خریداری کنید و بعد از سرور شل بگیرید و با کمی درایت میتونید وارد یوزر خودتون بشید (مبحث بایپسینگ) اگر به این مبحث اشنایی ندارید از دوستان که وارد هستن درخواست کنید حتما کمکتون خواهند کرد . البته این سریع ترین راه دستیابی به اطلاعتتون هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
مطمئنید در تهران هستند ؟
مطمئن نیستم.
پیش شماره 0911 از کجاست؟به احتمال زیاد هاست کده مال همان جا است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ViToN
اگر فقط سرویستون Suspend شده و هنوز اطلاعتتون روی سرور هست میتیونید امیدوار باشید .!!
کافیست یه پلن ارزون با یک نام کاربری دیگر خریداری کنید و بعد از سرور شل بگیرید و با کمی درایت میتونید وارد یوزر خودتون بشید (مبحث بایپسینگ) اگر به این مبحث اشنایی ندارید از دوستان که وارد هستن درخواست کنید حتما کمکتون خواهند کرد . البته این سریع ترین راه دستیابی به اطلاعتتون هست .
چگونه این کار هارو بکنم؟آموزشی هست؟ در ضمن من یک هاست دیگه هم دارم.(هاست پولی)
من هم این شل گرفتن و درایت و بایپسینگ را برای اولین بار هست که می شنوم.
لطفا برای انجام این کار ها کمکم کنید.
با تشکر.
-
احتمال 90% مال لاهیجان هست!
:78: اگه باشه که کلا لاهیجانیا دارن خراب میشن;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدی مانیان
چگونه این کار هارو بکنم؟آموزشی هست؟ در ضمن من یک هاست دیگه هم دارم.(هاست پولی)
من هم این شل گرفتن و درایت و بایپسینگ را برای اولین بار هست که می شنوم.
لطفا برای انجام این کار ها کمکم کنید.
با تشکر.
چه کار کنم؟
-
نه دوست عزیز اموزشو شما نمیتونید تو ۱ روز یاد بگیرید همین طور که خدمتتون عرض کردم باید از یک دوست و اشنا وارد به این کار کمک بگیرید در ضمن هاست پولی دیگه شما به درد نمیخوره ..! توجه داشته باشید باید از همین هاست کده سرویس بگیرید یه سرویس ارزون و پلن پایین ازشون تهیه کنید و .. ..
مایل بودید بنده با هزینه انجام میدم براتون
موفق باشید
-
بله من هاست جدید را از همین هاست کده دارم.
چقدر هزینه داره؟
اگر بالاست چگونه این کارو یاد بگیریم؟
با تشکر.
-
دوستان شمالی چرا اینجوری برخورد میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟
چند هفته پیش هم یکی از این هاست و سرور فروش های شمالی دامنه بنده خدایی را به نفع خودشون داشتند مصادره میکردند که مثلا دامنه بین المللی اسمش در مورد چیز پی ان هستش در صورتی که به هیچ سرور و هاستی این دامنه وصل نشده بود
و دامنه هم بین المللی هست و تابع قوانین کشورهای خاصی نیست
و قوانین مخصوص خودشا داره
واقعا دارید بد قوانین تنظیم میکنید و با مشتری بد برخورد میکنید
زرنگ بازی هم حدی داره
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدی مانیان
بله من هاست جدید را از همین هاست کده دارم.
چقدر هزینه داره؟
اگر بالاست چگونه این کارو یاد بگیریم؟
با تشکر.
لطفا درباره شل و دریافت فول بک آپ کمکم کنید.
با تشکر.
-
در پ.خ با من در تماس باشید
-
یک آی پی بهم دادن و گفتند به این آی پی برید و بک آپ را بردارید.
منظورشون چی بوده؟
چه کار کنم؟
با تشکر.
-
ادرس FTP هستش با برنامه File Zila کانکت بشید و بک اپ رو دربافت کنید .
-
وقتی می خواهیم کانکت شویم ، یوزر نیم و پسورد می خواهد.
یوزر نیم و پسورد را از کجا به دست آورم؟
اصلا نیازی به یوزر نیم و پسورد هست؟
با تشکر.
چه کار کنم؟
-
با anonymous هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت.
چه کار کنم؟
با تشکر.
-
کسی نیست جواب بده؟
با تشکر.
-
خوب شما ایپی رو از یوزرهای اینجا گرفتید ؟ خوب بهشون ایمیل بدید کمکتون کنند شاید فراموش کردند بهتون یوزر پسورد بدن
-
یکی از اعضای با معرفت و با حال wht زحمت بکشه و اموزش شل کردن و مبحث بایپسینگ رو بسازه و در اختیار دیگران بذاره
اقا این چیزایی گفتی بدجوری تو ذهنمون مشغول کرده و دیگه برای من خواب و زندگی نذاشته
ایا واقعا میشه
یکی ما رو از این خماری در بیاره
-
دوست عزیز با یوزر و پس اف تی پی خودتون تست کنید.
نقل قول:
یکی از اعضای با معرفت و با حال wht زحمت بکشه و اموزش شل کردن و مبحث بایپسینگ رو بسازه و در اختیار دیگران بذاره
اقا این چیزایی گفتی بدجوری تو ذهنمون مشغول کرده و دیگه برای من خواب و زندگی نذاشته
ایا واقعا میشه
یکی ما رو از این خماری در بیاره
آموزش بایپسینگ و شل و هکینگ و ... خلاف قوانین انجمن هست
-
پاسخ :
سلام بنده علیپور هستم مدیر هاست کده
ایشون یک پلن 1 گیگ از ما گرفته 12000 تومان و ازش واسه آپلود و دانلود و لیچ استفاده کرده که سایتش ساسپند شده
ایشون چندین با توهین هم کردند
بعد از ساسپند شدن ما باهاشون صحبت کردیم که دیگه این استفاده نادرست نشود و 1 هاست نامحدود مجانی بهشون دادیم که پولشو هنوز ندادن
بک آپ هم آماده شده میتونید به هاست کده مراجعه کنید
لطفا بدهی خود را پرداخت نمایید
-
پاسخ :
با سلام خدمت سروران
مدت 12 روز است کا سایت ما داون شده
شرکت میگه که مادربرد سرور خراب شده
مگه تعویض مادربرد چقدر طول میکشه
الان هم 5 روزه نه جواب تلفن را میدند نه تیکیت نه ایمیل
الان بنده مشکلی که دارم اصلا بک آپ ندارم به خاطر اینکه اینا بک آپ را بسته بودند
به نظرتون من الان باید چی کار کنم
شرکت مربوطه=www.fazaha.com
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
البته پول هاستینگ به جهنم ولی نزدیک هزار تا پست زده بودم فقط تو سایت اصلی
سه تا ساب دامین هم داشتم که رو هرمدوم هم بالای 1000 تا پست بود
نزدیک دو گیگ اطلالات و بیش از سه سال وقت عزیز ما
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
عجب سایت با حالی دارین مشکلمو تو سه سوت حل کرد
کلا تایپیکمو حذف کرد=d>
فکر کنم می خواستم یک اختلاس چهار هزار میلارد تومنی بکنم و مدیریت محترم سایت فورا کشف کرد
فردا هم یک تایپیک مزنن و تمام مدیران سایت به جون هم میفتنند که من کشف کردم
-
من یه هاست خریدم پر بازدید 1 ساله 3گیگ 550 هزار تومان دادم .به ادمین سایت گفتم باید سایتمو برام تو هاست جدیدی که ازت گرفتم انتقال بده گفت مشکلی نیست بعد 10 روز منتظر موندن و پیگیری من و درخواست بنده برای عودت پول ایشان پول و خورد هاستم بست و کلی فش ناموسی به ما داد ادرس سایتروز وب.کام | هاست لینوکس ارزان ثبت دامنه ارزان نمایندگی هاست دامین هاست نامحدود طراحی سایت
الان من شکایت دارم چیکار کنم شماره تلفنش اینه09376822868
لطفا مدیر وب هاستینگ بنده رو راهنمایی کنید ایمیل منم اینهhosein.vahidiniya@yahoo.com