باسلام
بنده برای آغاز شروع یک پروژه 5 میلیون سرمایه اختصاص میدهم
لطفا مرا برای راه اندازی چنین وب سایتی همراه سازید
پیشنهاد دهید
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
بنده برای آغاز شروع یک پروژه 5 میلیون سرمایه اختصاص میدهم
لطفا مرا برای راه اندازی چنین وب سایتی همراه سازید
پیشنهاد دهید
فقط پول داری و میخوای سایت بزنی؟ همین؟!! o:-)
پیشنهاد: سرمایتو بذار جایی که تخصص داری :)
نمیخوام دلتو بزنما
اما بیکاری میخوای پول بی زبون رو بزنی اینجا ؟
مثلا ما که چندساله اینجاییم چی شدیم :دی
جایی کار کن که دیدت باز باشه
چه عرض کنم به نظر بنده که توی کار دیگه سرمایه گذاری کنین
ولی اگر به عنوان سرمایه گذار هستی و امتیاز پروژه به نام ماست من یک پروژه خوب دارم .. آماده همکاری هستین پیام خصوصی بدین.
سرور اختصاصی بخر
کلو کن تو دیتاسنتر ها اجاره بده
عزیز بذار بانک سودش بگیر یه وی پی اس هم بگیر سودش بده وی پی اس ;;)
سلام مجدد
دوستان اشاره کردن که تو کاری سرمایه گذاری کنم که تخصص داشته باشم.
بنده بالای 4 سال در وب سایت های مختلف به عنوان ادمین و طراح سایت سابقه مفید دارم که این آخری ها که در وب سایت کمیاب دات کام با آقای افرازه کار می کردم ( مدیر کمیاب آنلاین ) به عنوان شریک بعد از گذشت 5 ماه ایشون بدون هیچ دلیلی کمیاب دات کام رو پارک کردن روی کمیاب انلاین که این کار منجر به درگیری حضوری شد ( همشهری بودن ) به همین دلیل سرمایه خودمو میخوام تو یک بخش در اینترنت بزارم.
خودم ایده هایی دارم . ولی تجربه بهم نشون داده از ایده های دیگران باید استفاده کرد
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست عزیز من شما که میگی تجربه داری
صحبت دوستان هم صحیح هست کار هاستینگ بد نیست خدا رو شکر در میاد حالا دوستان میگن بعد از چند سال چیزی نشد دلیل نمیشه شما این کار رو نکنی
تشویق هم نمیکنم که این کار رو بکنی
در صورت نیاز اگه احتیاج به مشاوره دارین منو در gtalk ادد کنید اگه وقت آزاد دارین راهنماییتون می کنم تا راحت تر تو این کار به هدفتون برسین
عموما کسی ایده داشته باشه به کسی نمیگه ! خودش راه میندازه یا به دنبال سرمایه گذار میگرده :)
اگر مایل به سرمایه گذاری هستید یا حاضرید پولتون رو در اختیار ما قرار بدید و سودی ماهیانه دریافت کنید درخدمتم!
الان فقط تنها چیزی که میگیره یه چیزی هست که تفریحی باشه یا برای وب مستران یه کاری بکنه یا چت امثال این ها بازی آنلاین هم خوب میگیره
ایده خودم ایجاد یک وب سایت مثل لوکوپوک با تغییراته عمدست
ولی برای ایجاد چنین سایتی می خوام بدونم چقدر هزینه لازمه تا به بازدید روزی 20.000 تا برسه ؟
میدونم
هزینه سئو تا چه حد و در کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت هایی مثل kaspid.com این کار رو انجام می دهند
یا یه دوستی دارم که خیلی خفن سئو کار می کنه طوری که طی مدت زمان کمی سایتتون صفحه اول گوگل باشه
انقدر کارش خوب هست که شرکت کاسپید استخدامش کرد
اگه می خواهید پیام بدید تا ای دی این دوستم رو بهتون بدم
نمونه کار هم بهتون میده
ممنون میشم برای آی دی این دوستمونو پیام خصوصی بزارید
به نظر من سایت بازی انلاین گزینه مناسبی هست
منم با بازی آنلاین موافقم
فعلا دست کمه
دوست عزیز من یک نظر عمومی میدم
سایت هایی که امکانات رایگا ن میدن و موضوع اونها چیزی هست که مخاطب رو هر روز مجبور کنه به اونا سربزنه به بازدید بالایی میرسه
من پیشنهاد می کنم ابتدا یک سایت راه اندازی کنید و (واگر مایل بودید) در ابتدا چند نویسنده استخدام کنید تا تعداد پست ها تون افزایش پیدا کنه و مطالب سایتتون زیاد بشه و بعد هم خودتون دنبال کار رو بگیرید
به نظر من برید تو کار ارائه خدمات در هر زمینه ای که دوست دارید
چون من از بازی خوشم نمیاد این پیشنهاد رو دادم
موفق باشید
دوستان منتظر دیگر پیشنهادات شما هستم
5 میلیون نقده الان خدمتتون ؟؟
بازی آنلاین هم بنظرم خوبه ... الان مای اف سی کارش گرفته صفحه اصلیش هر تبلیغ یک میلیون ماهیانه میگیره ..
3 تا ایندکس داره این میشه 3 میلیون
چند تا صفحه دیگه هم تبلیغ داره که راحت ماهی 10 رو تو جیب میزنن.
البته هزینه سرور دارن .. برنامه نویسها وطراحها هم هستند اما چون برای شرکت خودشون هست و دربین سفارش هاشونانجام میدن براشون خوب سود داره.
بله نقده
ولی تبلیغات برای اینجور سایت ها خیلی مهمه
و برای هزینه راه اندازی اولیه نیاز به سرمایه بیشتری هست
یه پیشنهاد دارم برات
برو با این شرکت صحبت کن : ايران سامانه | Sepehr ICT
بگو که یک پرتال خبری می خواهی ولی گمون کنم پولت برای این کار کم باشه
بعد یه سایت خبری بیار بالا بعد شروع کن تبلیغ کردن چند ماه دیگه نتیجه می ده
سایت های بزرگ خبری از پرتالشون رو از این شرکت خریدن مثلا
سایت خبری تحلیلی تابناک | Tabnak.ir
دوست عزیز بنده دنبال سرمایه گذاری در جایی هستم و می خوام شروع به کاری بکنم که حداقل ماهی 500- 600 هزار تومان برام داشته باشه
دوست عزیز ، فقط و فقط بازی انلاین
حدود 2 3 میلیون خرج برای راه اندازی 1سالش نیازه و 2 3 تا هم برای تبلیغات
مطمئن باش درامد فوق العاده ای خواهی داشت
فقط طرح رو از یک بازی پر طرفدار خارجی بردار و با سایت خارجی صحبت کن که میخوای توی ایران راه بندازی
شاید سیستم رو با یک قیمت پایین بهت بدن و اینجا با هزینه خیلی کمتر از طراحی بتونی فارسی شده اجراش کنی ، میمونه هزینه سرور که برای 1 2 سال اول حدود 3 تومان کافیه
بقیش برای تبلیغات
موفق باشید
سایت هایی مثل تابناک و خبرگزاری های دیگه زیر نظر ارگان های دولتی هستن پس اینجور سایت ها با 20 میلیون هم نمیشه راه اندازی و درامد زایی کنه البته از دید منه
کار نشد نداره .. خیلی هم خوب میشه. اما بحث مهم اینه که مجبورت میکنن خبرای ***** شده بزاری ... خبرهایی که به مزاجشون خوش بیاد.
اما با این اوضاع زرنگ باشی چنان بار خودت رو میبندی که تا آخر عمر نیاز به کار دیگه پیدا نکنی .
یه فکر میگم خدمتت تو ذهنت داشته باش : الان چیزی که در ایران نیست سلبریتی نیوز هست.
مثلا دوست دارن بدونن امروز شاکردوست چیکار کرده کجا فیلم بازی میکنه با کی رابطه داره چی میخوره چی میپوشه از اینجور خبرها.
که داخل ایران بصورت اصولی اصلا نیست.
برای اینکار نیاز به عکاس چندتا داری ... تو خارج از کشور این کار یک صنعت واسه خودش . "پاپاراتزی"
همین تابناک بنر صفحه اولش 7 میلیون تومان ماهیانه هست. شما میخوای چه کاری انجام بدی که هفــت میلیون بدست بیاری ؟
چقدر بدویی ؟
زرنگ باشی ایران جای فرصته ... چون مردم ایران 2 تا عادت بد دارن : 1. تن پرورن در بعضی کارها 2.به فکر در اوردن یه لقمه نون و گذاشتن سرشون رو زمین شب هاست.
بخاطر همین هست که الان وضعه هممون همینه.
با تشکر از شما دوست عزیز
حرفه ی پاپاراتزی متاسفانه نیاز به یک فرد با تجربه داره
و فکر نکنم انجمین *****ینگ و بخصوص بازیگران و خواننده ها از این موضوع خوششون بیاد.
ایده ی بسیار جالبی بود . سعی می کنم روی این موضوع بیشتر وقت بزارم
دوست عزیز شما یک مقدار داری آرمانی فکر میکنی
سلبریتی نیوز از لحاظ مدیریتی هیچ فرقی با یک سایت خبری مثل تابناک نمیکنه ( شما باید تیم خبر نگاری - بازبینی خبر - گروه نگارش و ... داشته باشی ) همچنین مجوز های میخواد که خیلی باید دنبالش بدویی
+ اینکه از لحاظ ارشاد و مقایرت داشتن با قوانین کشورمون به احتمال زیاد خیلی به مشکل میخوره
دوستان بازم منتظر پیشنهاد هستم
دوست عزیز باید عرض کنم سایتی مثل فارس سینما رو ببینین ... تو این مملکت و این نظام بایستی برای هرکاری مجوز بگیری .. ثبت تو سایت ساماندهی خودش یک نوع مجوزه دیگه .. الان میگن تمام سایتها باید ثبت نام کنند. پس بحث مجوز بحث مجزایی نیست. در ثانـــی فیلم خصوصی پارتی بازیگرها رو حتما نمیخواین که بزارین.
در رابطه با نگارش بله قبول دارم چنین چیزی هست ولی خوب ایشون هم یکی از کارمندای این سایت میشن بخش زیادی رو خودشون انجام میدن.
بنده خودم عکاس و گزارش گر آشنا و خبره سراغ دارم که از دوستان خودم هستم. ایشون اکثر جاها حضور دارند و گزارش میتونن تهیه کنند. کارشون تعریفی هست. خواستین باز درخدمت هستم
دوستان نظرتون با یک فروشگاه اینترنتی چیه ؟
به نظر بنده ، هاستینگ بهترین گزینه میتونه باشه!
ایده ی دیگه ای نبود ؟
اگر این مبلغ رو واقعا دارید ، به هیچ وجه تو اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنین .
دوست عزیز بسیاری از عزیزان رو بنده سراغ دارم که با مقدار کمتری از سرمایه من کارهای بزرگتری انجام دادن
مهم سرمایه نیست مهم پشتکار هست اگه توی هر کاری پشتکار داشته باشی موفق می شی اگه 5 میلیون که هیچ 5 میلیارد هم داشته باشی و پشتکار نداشته باشی یعنی هیچ البته می شه دست به کاری زد که با پشتکار زیاد به نتایج خوب رسید . بیشتر بچه ها حتی یک ریال هم نداشتند و از همین آقایون عزیز هاست گرفتن و وضعشون عالی هستش
البته اگر می خوای موفق باشی باید یک طرح نو دراندازی
بنده متذکر بشم که می خوام با این کار که به عنوان پشتیبانه زندگی انتخاب کردم , ادامه زندگیمو بچرخونم
برای همین این فروم را برای مشورت انتخاب کردم
ببینید تمام این آقایونی که اینجا هستند و این موقع شب بیدارند برای امور زندگیشان بیدارند و مجبورند بی خوابی بکشند
من به شما بی احترامی نکردم من نظرم اینه که باید طرحی ایجاد کنی که بتونی از اون بهترین استفاده را ببری اگر من بودم توی کاری سرمایه گذاری می کردم که در نت کم هست یا اصلا وجود نداره