-
3 فایل پیوست
*** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
راه های ارتباطی : 07132262659
تیکتینک
ربات تلگرام : @AbridaySupport_bot
09221673707
درباره ما :
ابری در تابستان سال 1397 شروع کار خود را آغاز نمود و قبل از آن از سال 1396 این درحال راه اندازی ابری دی و بررسی بازار و تکمیل سرور ها و پیکربندی سرویس های ابری دی بودند. تلاش ما حفظ کیفیت و خدمات می باشد و امید وار خواهیم بود تا آخرین لحظه نظر شما عزیزان جلب بنماییم. کارشناسان ابری دی در حال مانیتورینگ 24 ساعته سرویس ها می باشند و در تلاش هستند که بهترین سرویس در سطح بین الملل ارائه دهیند.(که در این امر بسیا موفق بوده اند)
تیم ما :
نقل قول:
محمد صادق کوچک زاده
متولد : 1373/11/05
مدیر و موسس ابری دی
نقل قول:
رضا کوچک زاده
متولد : 1376/07/28
حساب داری
نقل قول:
هادی دبیری
متولد : 1370/11/03
برنامه نویس و طراح برنامه های تحت وب و اندرویدی
نقل قول:
دانیال بیاری
متولد : 1372/09/12
پشتیبانی و مانیتوریگ سرور
نقل قول:
علی فرحی
متولد : 1375/1/1
امور تبلیغاتی و هندلینگ
فایل پیوست 38839
-
پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
دوستانی که از ایشون خریداری کردند لطفا اعلام کنند میزان رضایتشون رو
-
پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
من3ماهه ازشون سرویس دارم وکیفیت سرویس وپشتیبانیشون خوبه
البته 2بار سرورشون به مشکل خورد که دفعه اول برای من سرور جدید درکمتراز24ساعت تحویل دادن ومورد دوم که سرور خراب شده بود(مین و سی پی یو گفتن نه هارد)تایمش طولانی تر بود اگه اشتباه نکن از پنجشنبه ظهر تا دوشنبه صبح
درمورد قیمت هم3ماه پیش19بود بعد شد23 والانم33هست
این افر جدیدشون هم استفاده نکردم ببینم چجوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
سلام وقت بخیر.
می تونید 24 ساعت سرویس هامون رایگان تست کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadreza1987
من3ماهه ازشون سرویس دارم وکیفیت سرویس وپشتیبانیشون خوبه
البته 2بار سرورشون به مشکل خورد که دفعه اول برای من سرور جدید درکمتراز24ساعت تحویل دادن ومورد دوم که سرور خراب شده بود(مین و سی پی یو گفتن نه هارد)تایمش طولانی تر بود اگه اشتباه نکن از پنجشنبه ظهر تا دوشنبه صبح
درمورد قیمت هم3ماه پیش19بود بعد شد23 والانم33هست
این افر جدیدشون هم استفاده نکردم ببینم چجوره
سلام وقت بخیر.
تشکر از این که نظرتون صادقانه نوشتید.
البته اون قیمت ها به این دلیل تغییر کرد که میزبان موجودی یورومون فرق می کرد.
البته شایان به ذکر است که در هر قطعی بین 10 تا 15 روز به تمامی سرویس ها اضافه کردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
با توجه به مشکلاتی که برای تمامی سرویس دهندگان پیش آمده و همچنین این دوستان
ولی سرویس دهی و برخوردشون با مشتری خوب بوده و صداقت داشتند
براشون فرق نمیکنه سرور 10000 تومانی ازشون گرفته باشی یا سرور 100000 تومانی جواب تیکت هارو به موقع میدهند .
در مجموع قابل اعتماد و عالی هستند
-
یه سرور دیروز عصر سفارش دادیم ولی فعلا هنوز معلقه و تحویل ندادن یک روز همینجوری گذشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin110
با توجه به مشکلاتی که برای تمامی سرویس دهندگان پیش آمده و همچنین این دوستان
ولی سرویس دهی و برخوردشون با مشتری خوب بوده و صداقت داشتند
براشون فرق نمیکنه سرور 10000 تومانی ازشون گرفته باشی یا سرور 100000 تومانی جواب تیکت هارو به موقع میدهند .
در مجموع قابل اعتماد و عالی هستند
سلام وقت بخیر.
تشکر از نظر خوبتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
یه سرور دیروز عصر سفارش دادیم ولی فعلا هنوز معلقه و تحویل ندادن یک روز همینجوری گذشت
سلام وقت بخیر.
این سرویس ها چون از مجازی سازی vmware استفاده کردیم
تمامی نصب ها به صورت دستی انجام میدیم.
سرور مجازی شما هم در صف نصب قرار دارد.
پ.ن : تحویل این سرویس ها تا 24 ساعت زمان نیاز دارد.
-
من تمایل خرید دارم
نوشتید 24 ساعت رایگان میشه تست کرد
لطفا اگه میشه به ایدی تلگرامم پیام بدید
@dlfirmware1
-
سلام، سرور ایران ارائه نمی دید؟
پورت سرورهاتون چه مقدار هست؟
-
جالبه تست رایگان میدید آیا نمیترسید دیداس بخوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hercent
من تمایل خرید دارم
نوشتید 24 ساعت رایگان میشه تست کرد
لطفا اگه میشه به ایدی تلگرامم پیام بدید
@dlfirmware1
سلام وقت بخیر خودتون در تماس باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza123
سلام، سرور ایران ارائه نمی دید؟
پورت سرورهاتون چه مقدار هست؟
سلام وقت بخیر .
سرور روم ابری دی در دست راه اندازی است.
سرور های ایران در سرور روم خودمون ارائه خواهیم داد.
الان پنل کاربری به صورت آزمایشی بر روی سرور روم ابری دی نگه داری می شود.
پورت سرور های خارج از ایران در بسته های مختلف متفاوت می باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayantl
جالبه تست رایگان میدید آیا نمیترسید دیداس بخوره؟
سلام وقت بخیر.
در سرویس تست بیشتر از 200 مگابایت نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
در سرویس تست بیشتر از 200 مگابایت نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
مگابیت
۲۰۰ مگابایت که میشه ۱/۶ گیگابیت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام وقت بخیر خودتون در تماس باشید. - - - Updated - - - سلام وقت بخیر . سرور روم ابری دی در دست راه اندازی است. سرور های ایران در سرور روم خودتون ارائه خواهیم داد. الان پنل کاربری به صورت آزمایشی بر روی سرور روم ابری دی نگه داری می شود. پورت سرور های خارج از ایران در بسته های مختلف متفاوت می باشد. - - - Updated - - - و چطور سرور سلام وقت بخیر. در سرویس تست بیشتر از 200 مگابایت نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
سرور های ایران در سرور روم خودتون ارائه خواهیم داد. !!! یعنی چی سرور ایران رو در سرور روم خودمون ارایه میکنین میاین برامون تو منزل سرور روم تاسیس میکنین!؟
-
سلام یک سرورمجازی با 2 گیگ رم گرفتم
دو بار قط شد بار اول 10 روز + 40 گیگ هارد اضافه
بار دوم هم 15 روز به سرویس اضافه شد
درکل راضی هستم از ایشون و امیدوارم موفق باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مگابیت
۲۰۰ مگابایت که میشه ۱/۶ گیگابیت!
سلام وقت بخیر.
200 مگابایت ترافیک.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soxmox
سرور های ایران در سرور روم خودتون ارائه خواهیم داد. !!! یعنی چی سرور ایران رو در سرور روم خودمون ارایه میکنین میاین برامون تو منزل سرور روم تاسیس میکنین!؟
سلام وقت بخیر.
اشتباه تایپی بود.
خودمون.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezayar
سلام یک سرورمجازی با 2 گیگ رم گرفتم
دو بار قط شد بار اول 10 روز + 40 گیگ هارد اضافه
بار دوم هم 15 روز به سرویس اضافه شد
درکل راضی هستم از ایشون و امیدوارم موفق باشن
سلام وقت بخیر.
نشکر از نظر خوبون.
همچنین با آرزوی موفقیت برای شما.
ما تمامی تلاشمون می کنیم تا بهترین سرویس تقدیمتون کنیم.
-
من هم ازشون سرور گرفتم پشتیبانی خوب بود کیفیت سرور هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه امیدوارم موفق و پیروز باشید
-
دوستان از این اقا من و خیلیا دیگه سرور خریدیم به عنوان اشتراکی فقط برا اپلود و دانلود ایشون فرمودند بسیاری از ورت ها بستش و اگه پورت بسته باشه قطعه نمبیشه با سرور اتک یا نت اسکن کرد و ایشون ایمیلزدن که سرور من و اونایی که خیدن به دلیل نت سکن از دسترس خارج شد تمامی مدارک هم براتون ضمیمه میکنم به هیچ عنوان نخرید چون کلاه بردار به تمام معنان تیکت هم به هیچ عنوان جواب نمیدهند
هر سروری بخرید به بهانه نت اسکن ازتون خاموش میکنن در حالی که سرور اصلا باهاش نت اسکن نکردن
اینم مدارک
http://s9.picofile.com/file/83448708...6_09_43_47.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
دوستان از این اقا من و خیلیا دیگه سرور خریدیم به عنوان اشتراکی فقط برا اپلود و دانلود ایشون فرمودند بسیاری از ورت ها بستش و اگه پورت بسته باشه قطعه نمبیشه با سرور اتک یا نت اسکن کرد و ایشون ایمیلزدن که سرور من و اونایی که خیدن به دلیل نت سکن از دسترس خارج شد تمامی مدارک هم براتون ضمیمه میکنم به هیچ عنوان نخرید چون کلاه بردار به تمام معنان تیکت هم به هیچ عنوان جواب نمیدهند
هر سروری بخرید به بهانه نت اسکن ازتون خاموش میکنن در حالی که سرور اصلا باهاش نت اسکن نکردن
اینم مدارک
http://s9.picofile.com/file/83448708...6_09_43_47.png
حتما لازم نیست که شما نت اسکن انجام بدی
فقط اینکه روی سرور *** داشته باشید کافیه که باقی افرادی که به سرور وصل میشوند Netscan انجام بدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
حتما لازم نیست که شما نت اسکن انجام بدی
فقط اینکه روی سرور *** داشته باشید کافیه که باقی افرادی که به سرور وصل میشوند Netscan انجام بدهند.
چه ربطی داره من در قبال این وسیله پول میدم و بابت ضمانت پول از شما پشتیبانی میخوام سرور خاموش شد یه سرور دیگه میدید من پول کل دوره رو پرداخت کردم و باید سرویس داشته باشم تا پایان دوره یک نفره دیگه نت اسکن انجام میده دلیل نمیشه همه به پای اون بسوزن و باید فکری به حال بقیه کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
چه ربطی داره من در قبال این وسیله پول میدم و بابت ضمانت پول از شما پشتیبانی میخوام سرور خاموش شد یه سرور دیگه میدید من پول کل دوره رو پرداخت کردم و باید سرویس داشته باشم تا پایان دوره یک نفره دیگه نت اسکن انجام میده دلیل نمیشه همه به پای اون بسوزن و باید فکری به حال بقیه کنند
دقیقا همه چیز به شما ربط داره وقتی شما سرور خریداری میکنید تمامی مسئولیتش با شماست
درستش هم این هست که هیچ فایروالی روی سرور کانفیگ نکنند و درجا با اولین ابیوز سرویس شما مسدود بشه بدون هیچ عودت هزینه ای
خطا از جانب شما بوده و شما هیچ حقی ندارید که شاکی باشید
دیتاسنتر قانون داره
درصورتی که طبق ابیوز های دیتاسنتر عمل نشود سرور اصلی مسدود میشود و این مشکل خیلی جدی تر از مسدود شدن سرویس 20هزارتومنی شماست
بهتر هست قوانین رو مطالعه کنید و از انحراف افکار عمومی خوداری کنید
-
سلام، من برای دانلود و آپلود فایل می خوام از سرویس استفاده کنم، توی سایت برای سرویس 10 تومنی نوشتین که:
این فروش به صورت آزمایشی می باشد.
فقط در این سرویس از پورت های خیلی خاص استفاده میشه کرد.
مثله rdp
عدم استفاده از وب در پورت 80
ولی در پورت های متفاوت می تواند از وب استفاده کرد.
عدم استفاده از وب در پورت 80 رو متوجه نمیشم یعنی نمیتونیم سایت ها رو باز کنیم؟
-
-
GRVMWARE_Apadana
GRVMWARE_Mehr
امکان خرید این پلنها نیست متاسفانه.
-
سرویس خریداری شده منتظر ارائه سرویس هستیم
-
سلام . میخواستم فرق سرور های پلاس و معمولیتون رو بدونم اگر امکان پذیر هست.
-
از این سایت دیروز سرور خریداری شده امروز با کلی زنگ ساهت 2 جواب دادن بلخره البته میگم حد.د 50 تا 60 بار تماس ارسال تیکت حلاصه مثلا سرور تحویل دادن سرور کلا خاموشه گفتن دوباره خودتون نثب کنید
حالا ما دوباره نثب کردیم د.باره مشکل داره بالا نمیاد یدونه سرویس خنوز تحویل ندادن ساهت شد 4 نیم از دیروز صبح داستان داریم
حلاصخ بهشون تیکت زدیم برگشت هزینه بدن امیدوارم که امروز تا شب برگشت هزینه بدن از جای دیگه تهیه کنیم.
وگرنه مجبوریم تو اینمادشون شکایت باز کنیم
- - - Updated - - -
http://s9.picofile.com/file/8345528068/2.pnghttp://s9.picofile.com/file/8345528042/1.png
-
1 فایل پیوست
دوستان ایشونم گویا قصد تحویل سرویس ندارن بنده فاکتور دو روزه پرداخت کردم که سرور خاموش شد و چند بار تیکت دادم که جوابی درست درمون ندادن و امروز درخواست سرویس جایگزین یا برگشت هزینه دادم که با وقاحت و پررویی تمام گفتن بازگشت نداریم یعنی پول شمارو خوردیم:
بعد از شنیدن شکایت اکانت بنده رو داخل سایت مسدود کردن و تلگرام هم جوابگو نیستن 8-|
فایل پیوست 38886
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
دوستان ایشونم گویا قصد تحویل سرویس ندارن بنده فاکتور دو روزه پرداخت کردم که سرور خاموش شد و چند بار تیکت دادم که جوابی درست درمون ندادن و امروز درخواست سرویس جایگزین یا برگشت هزینه دادم که با وقاحت و پررویی تمام گفتن بازگشت نداریم یعنی پول شمارو خوردیم:
بعد از شنیدن شکایت اکانت بنده رو داخل سایت مسدود کردن و تلگرام هم جوابگو نیستن 8-|
فایل پیوست 38886
راستی دوست گرامی من قبلا از ایشون سرور داشتم و رو سرورهای ویندوزشون mtprotoنصب نمیشه نمیدونم کلا دو تا ای پی داشتم و دو تا سرور از ایشون و نشد . اگر سروری گرفتی ویندوز که شد و نصب کردی به منم پ خ اطلاع بده لطفا .چون منم برا استفاده شخصی خودم میخام.با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
دقیقا همه چیز به شما ربط داره وقتی شما سرور خریداری میکنید تمامی مسئولیتش با شماست
درستش هم این هست که هیچ فایروالی روی سرور کانفیگ نکنند و درجا با اولین ابیوز سرویس شما مسدود بشه بدون هیچ عودت هزینه ای
خطا از جانب شما بوده و شما هیچ حقی ندارید که شاکی باشید
دیتاسنتر قانون داره
درصورتی که طبق ابیوز های دیتاسنتر عمل نشود سرور اصلی مسدود میشود و این مشکل خیلی جدی تر از مسدود شدن سرویس 20هزارتومنی شماست
بهتر هست قوانین رو مطالعه کنید و از انحراف افکار عمومی خوداری کنید
سلام.
آقای فروزانی تشکر بابت شفاف سازی که انجام دادین.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.D347h
سلام، من برای دانلود و آپلود فایل می خوام از سرویس استفاده کنم، توی سایت برای سرویس 10 تومنی نوشتین که:
این فروش به صورت آزمایشی می باشد.
فقط در این سرویس از پورت های خیلی خاص استفاده میشه کرد.
مثله rdp
عدم استفاده از وب در پورت 80
ولی در پورت های متفاوت می تواند از وب استفاده کرد.
عدم استفاده از وب در پورت 80 رو متوجه نمیشم یعنی نمیتونیم سایت ها رو باز کنیم؟
سلام وقت بخیر.
ببخشید که دیر پاسخ میدیم
برای اتصال به سرور مجازی براتون یک لینک ارسال می کنیم که از طریق اون لینک می تونید به سرور مجازیتون وصل شین.
و برای استفاده کردن از port 80 براتون نت می کنیم به یک پورت دیگه که خودتون انتخاب می کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafaghi99
سلام NVMe موجود نشده ؟
سلام از چه لوکیشنی نیاز دارید؟!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
سرویس خریداری شده منتظر ارائه سرویس هستیم
سلام وقت بخیر.
تشکر از حسن انتخابتون.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-_sMs_-
سلام . میخواستم فرق سرور های پلاس و معمولیتون رو بدونم اگر امکان پذیر هست.
سلام وقت بخیر.
در این بسته دو پلاس موجود داریم
که پلاس ها ای پی دارند اما بدون پلاس ها ای پی ندارن در بسته های آپدانا و مهر.
بسته هایی که ای پی ندارند می تونید از طریق لینک بهشون وصل شین.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
از این سایت دیروز سرور خریداری شده امروز با کلی زنگ ساهت 2 جواب دادن بلخره البته میگم حد.د 50 تا 60 بار تماس ارسال تیکت حلاصه مثلا سرور تحویل دادن سرور کلا خاموشه گفتن دوباره خودتون نثب کنید
حالا ما دوباره نثب کردیم د.باره مشکل داره بالا نمیاد یدونه سرویس خنوز تحویل ندادن ساهت شد 4 نیم از دیروز صبح داستان داریم
حلاصخ بهشون تیکت زدیم برگشت هزینه بدن امیدوارم که امروز تا شب برگشت هزینه بدن از جای دیگه تهیه کنیم.
وگرنه مجبوریم تو اینمادشون شکایت باز کنیم
- - - Updated - - -
http://s9.picofile.com/file/8345528068/2.pnghttp://s9.picofile.com/file/8345528042/1.png
سلام وقت بخیر.
تاجایی که به یاد دارم
یک سرویس از آمریکا بهتون تحویل دادیم که مشکلی برای سرورتون بوجود امد که دیگه روشن نمی شد.
براتون اوکی کردیم
و اگر هم اشتباه نکنم کلا سرویستون جابجا کردیم به یک دیتاسنتر دیگه و همه چی اوکی بود.
اگر مشکلی با سایت دارید یا پاسخ دیر دریافت کردین از طریق شماره تماس شخصی بنده در تماس باشید.
09217221360
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
راستی دوست گرامی من قبلا از ایشون سرور داشتم و رو سرورهای ویندوزشون mtprotoنصب نمیشه نمیدونم کلا دو تا ای پی داشتم و دو تا سرور از ایشون و نشد . اگر سروری گرفتی ویندوز که شد و نصب کردی به منم پ خ اطلاع بده لطفا .چون منم برا استفاده شخصی خودم میخام.با تشکر
سلام وقت بخیر.
اطلاعات ورود سرورتون از پیام خصوصی برام ارسال کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام.
آقای فروزانی تشکر بابت شفاف سازی که انجام دادین.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
ببخشید که دیر پاسخ میدیم
برای اتصال به سرور مجازی براتون یک لینک ارسال می کنیم که از طریق اون لینک می تونید به سرور مجازیتون وصل شین.
و برای استفاده کردن از port 80 براتون نت می کنیم به یک پورت دیگه که خودتون انتخاب می کنید.
- - - Updated - - -
سلام از چه لوکیشنی نیاز دارید؟!
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
تشکر از حسن انتخابتون.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
در این بسته دو پلاس موجود داریم
که پلاس ها ای پی دارند اما بدون پلاس ها ای پی ندارن در بسته های آپدانا و مهر.
بسته هایی که ای پی ندارند می تونید از طریق لینک بهشون وصل شین.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
تاجایی که به یاد دارم
یک سرویس از آمریکا بهتون تحویل دادیم که مشکلی برای سرورتون بوجود امد که دیگه روشن نمی شد.
براتون اوکی کردیم
و اگر هم اشتباه نکنم کلا سرویستون جابجا کردیم به یک دیتاسنتر دیگه و همه چی اوکی بود.
اگر مشکلی با سایت دارید یا پاسخ دیر دریافت کردین از طریق شماره تماس شخصی بنده در تماس باشید.
09217221360
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
اطلاعات ورود سرورتون از پیام خصوصی برام ارسال کنید.
دوست عزیز این چه وضعشه ؟
خودتو بزار جای وبمستر بیچاره
چرا باید سروری که خریدم 3 روز خاموش باشه؟
3 روز هست میگید معلوم نیست کی حل میشه ولی حل میشه
اینم وضع جواب دادنتون هست
انگار که سرویس دهی شما رایگان هست و بابتش هزینه ای دریافت نمیکنید
دوستان شما قضاوت کنید
پیام دادم بک اپ سرور موجود هست
این جوابشون هست :
نمی دونم اطلاع ندارم
پرسیدم مشکل حل میشه و کی حل میشه ؟
جواب :
بله حل میشه معلوم نیست کی
اصلا تایید نمیشن و پشتیبانی در حد صفر هست
سرور 50 تومنی که مصرف هم خیلی پایین بود 3 روزه خاموش هست نمیدونم این سرور 10 هزار تومنی هم فکر کنم در حد چند ساعت یا حتی چند دقیقه در روز روشن باشه ...
امید وارم در رفتارشون تجدید نظر کنن و یکمی مشتری مداری یاد بگیرن
-
ایشون کلاهبردار هستن از نماد شکایت کنید از این بزرگترش من آدم کردم که زمانی بود حتی نتونست دامنشو دیگه تمدید کنه :67:
سرور بنده هم با اطلاعات داخلش روی هواست اکانت کاربری منم مسدود کردن و تلگرام هم بلاکه کردن ابری دی رسما کلاه برداری می کنه و جالبه مدیران انجمن هیچ واکنشی نشون نمیدن
-
منم قبلا سرویس داشتم ازشون کلا نتونستم استفاده کنم قطع و وصلی داشت
با تاخیر و تقریبا بزور هزینه رو ازشون پس گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
ایشون کلاهبردار هستن از نماد شکایت کنید از این بزرگترش من آدم کردم که زمانی بود حتی نتونست دامنشو دیگه تمدید کنه :67:
سرور بنده هم با اطلاعات داخلش روی هواست اکانت کاربری منم مسدود کردن و تلگرام هم بلاکه کردن ابری دی رسما کلاه برداری می کنه و جالبه مدیران انجمن هیچ واکنشی نشون نمیدن
سلام وقت بخیر.
اکانت کاربری شما با توجه به حرفهایی که به بنده زدید از ناموسی تا دروغ بسته نشده و کاملا می تونید استفاده کنید
به صورت خودسرانه هر چیدوست داشتین نوشین و منتشر کردین که باز بنده و تیم بنده پاسخی به شما ندادن.
ما هزاران بار اطلاع رسانی کردیم مشکلاتتون از طریق تماس مطرح کنید
تعداد تیکت ها افزایش یافته و با این تعداد تیم فنی نمی تونیمسرموقعه پاسخ بدیم
و در حال جذب نیرو جدید هستیم.
الان هم که دارین میگین از این بزرگ ترش هم آدم کردم
بعید میدونم این لحن برای صحبت با یک تیم و ... مناسب باشه :)
مقداری روی لحن صحبتتون تجدید نظر کنید.
ما همیشه در هر شرایطی پاسخ اعضا خانواده ابری دی دادیم
و برای هر بار قطعی سرویس رم .سی پی یو .هارد و اضافه کردن تاریخ سر رسید تقدیم شما عزیزان کردیم. ( باز هم می تونید فکرکنید ما کلاهبرداریم )
شماره تماس : 07132262659
09217221360
آدرس : شیرازخیابان آزادی بعد از خیابان خاک شناسی کوچه 15 درب اول دست چپ
طبقه 3 واحد 5.
هر چیز دیگه که نیاز داشتین بگین برای تکمیل پرونده ارسال کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
دوست عزیز این چه وضعشه ؟
خودتو بزار جای وبمستر بیچاره
چرا باید سروری که خریدم 3 روز خاموش باشه؟
3 روز هست میگید معلوم نیست کی حل میشه ولی حل میشه
اینم وضع جواب دادنتون هست
انگار که سرویس دهی شما رایگان هست و بابتش هزینه ای دریافت نمیکنید
دوستان شما قضاوت کنید
پیام دادم بک اپ سرور موجود هست
این جوابشون هست :
نمی دونم اطلاع ندارم
پرسیدم مشکل حل میشه و کی حل میشه ؟
جواب :
بله حل میشه معلوم نیست کی
اصلا تایید نمیشن و پشتیبانی در حد صفر هست
سرور 50 تومنی که مصرف هم خیلی پایین بود 3 روزه خاموش هست نمیدونم این سرور 10 هزار تومنی هم فکر کنم در حد چند ساعت یا حتی چند دقیقه در روز روشن باشه ...
امید وارم در رفتارشون تجدید نظر کنن و یکمی مشتری مداری یاد بگیرن
سلام وقت بخیر.
دقیقا ما باید چی کار می کردیم که مشتری مداری نکردیم؟
اگر بهمون بگین به ما لطف بزرگیکردین تا در آینده بتونیم سرویس بهتری بدیم.
مشکل تیکت ها :
طی اطلاع رسانی قبلی که انجام شده
تبلیغات و فروش خیلی موفقیت آمیز بوده و تعداد سفارشات به صورت چشم گیر بوده و ما دو نیروی فنی بیشتر نیستیم که پاسخ تیکت هامون میدیم
می تونید از مرکز تماس استفاده کنید.
و همیشه ما خوش حال میشیم مشکلات سرویس بیان کنید بهمون کمک می کنه تا در آینده بتونیم سرویس بهتری تقدیمتون کنیم.
-
شگرد ایشون اینه که شما را عصبانی و تحریک کند و بعد هم مظلوم نمایی کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
تا الانم منتظر شکایت شما هستم چون تلگرام گفتین تا 24 ساعت بعد نمی دونید من کی هستم چه کاری از من برمیاد میرم شکایت می کنم
قبلا هم گفتم ایشون خیالشون راحت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir888
اونی که اکانت شما را مسدود کرده هم آقای صادق زاده است که خیالش راحته اتفاقی براش نمی افته به همین خاطر اینجوری جواب شما را می دهند.
نکته دیگر هم اینه که شرکتهای دیگه که قیمت سرویس ها چند برابر سود آنچنانی براشون نداره . ایشون هزینه سرویس هایی که می فروشه چجوری جبران می کنه ؟؟؟
پول ما را هم همون اول خورد و پس نداد. البته خیلی جالب بعد از اون چند بار سرور عوض کرده و چقدر هزینه براش تحمیل شده. آخه مگه میشه پول مردم را بخوری و تاوانش ندی!!!
آقای کوچک زاده باشه شما فکر کن زرنگی!
-
1 فایل پیوست
یکی از مشکلات ما اینه که زود عصبانی میشیم.یکم صبر بعضی وقتا مشکل حل میشه.منم مثل شما سرویس گرفتم چند ماهه از ایشون وسرور و پشتیبانی خوب بود.تااینکه سرور مشکل پیدا کردو بخاطر تعداد سرویس بالایی که فروختن وپشتیبانی کم(2نفر)نتونستن سریع پاسخگو باشن ولی من صبر کردم تا امروز تماس گرفتن و مشکلات روحل کردن و وبه سررسید اضافه کردن.درمورد اطلاعات سرور هم هیچ چیز پاک نشده بود
درمورد قیمت هم بگم یکی دوست داره چندتا مشتری داشته باشه باسودبیشتر یکی سود کمتر ولی مشتری بیشتر
من از همین انجمن سرویس داشتم تا چند وقت پیش 3ماه 18تومنssdازفرانسه بعدشد 50تومن ولی به دلایل شخصی نتونستم تمدید کنم وبعد هم که زیاد گرون کردن3ماه بیش از100تومن
سرور هم نه اورسل بود نه سرعت پایین بیشتر اینایی که توانجمن مثل من دنبال سرور با کیفت خوب وقیمت پایین هستن وگرنه با قیمت بالاتر زیاده
فایل پیوست 38916
-
پشتیبانی ابری ذی در حد صفر هست
تازه اوکی شده هاست ما
اوکی بود که هیچ نبود اعلام می کنم
-
با سلام
امروز 2 روز است همچنان سرویس تحویل داده نشده
-
بنده ایشون رو میشناسم و با ایشون در تماس هستم . تیم کاملا حرفه ای همراه با سرویس های باکیفتی دارن در نظر بگیرید به عنوان همکار زیر تاپیک ایشون پست میزنم
که ایشون نه کلاهبردار هستن نه فردی غیر حرفه ای . مشکلات کاری و درگیری با دیتاسنتر ها همیشه وجود داره لطفا صبور باشید تا مشکلات رو حل کنن واستون
-
با سلام من هم از ایشون سرور دارم هر بار تماس گرفتم مشکل رو حل کردن تا حالا با سرور مشکلی نداشتم نسبت به قیمت،سرعت سرور بد نیست