سلام وقت بخیر
از ساعت 3 شب تا حالا تلگرام من وصل نمیشه
حتی سایت تلگرام هم بالا نمیاد با وی پی ان هم همینطور
نت من از مخابراته
میخواستم بدونم مشکل ازمنه یا کلیه؟
سلام وقت بخیر
از ساعت 3 شب تا حالا تلگرام من وصل نمیشه
حتی سایت تلگرام هم بالا نمیاد با وی پی ان هم همینطور
نت من از مخابراته
میخواستم بدونم مشکل ازمنه یا کلیه؟
اروپا و احتمال زیاد خاورمیانه مشکل دارند. توییت دوروف:
کد:Massive overheating in one of the Telegram server clusters may cause some connection issues for European users within the next couple of hours. Apologies for the inconvenience – the problem is being solved.
صب رفتم تویتر دروف رو چک کنم
یکیم تو این اوضا اکانت فیک دروف رو ساخته میگه بهتون ۱۰ برابر بیتکوین میدیم :)
سایتم ساخته که وقتی کوکی روصفر میکنید دوباره بیتکوینا ۷۰۰ تا میشه :)
http://offpromobtc.com
تابناک/////نقل قول:
ا وجود اظهارات ضد و نقیضی که در هفته های گذشته از سوی مسئولین در رابطه با آخرین وضعیت پیام رسان تلگرام شده بود، از ساعاتی پیش دسترسی به این پیام رسان خارجی مختل شده است و کاربرن ایرانی حتی با ***** شکن نیز قادر به استفاده از آن نیستند.
به گزارش «تابناک»، بر اساس گزارش های رسیده، بامداد امروز (یک شنبه 9 اردیبهشت)، پیام رسان تلگرام در سراسر کشور از دسترس خارج شد و دیگر امکان دسترسی به این پیام رسان حتی با *****شکن نیز وجود ندارد.
به رغم اینکه مسئولان به صورت رسمی از ***** شدن این پیام رسان خارجی در روز مشخصی به صورت قاطع خبر نداده بودند، اما برخی اظهار نظرهای غیر رسمی حکایت از ***** شدن تلگرام بین 31 فروردین تا 10 اردیبهشت داشت.
اکنون و در شرایطی که حتی با *****شکن نیز دسترسی به این پیام رسان خارجی وجود ندارد، برخی بر این باورند که همه آن اظهارات جسته گریخته در مورد مسدود کردن این پیام رسان خارجی به حقیقت پیوسته و تلگرام ***** شده است. گمانه ای که برخی با آن مخالفند و از دسترس خارج شدن تلگرام را بی ارتباط با *****ینگ میدانند.
این درحالی است که پاول دورف، سازنده و مدیر تلگرام در توییتی در واکنش به از کار افتادن این پیام رسان، بی آنکه توضیح خاصی در خصوص علت آن ارائه دهد، تایید کرده که تلگرام در اغلب کشورها از جمله روسیه، عراق، ایران، امریکا و انگلستان از کار افتاده و تلاش میکنند اشکال را برطرف نمایند.
دورف همچنین در توییت دیگری از کاربران تلگرام عذرخواهی کرده و کوشیده این قطع ارتباط را به اشکال در ارتباط با یکی از سرورهای این پیام رسان مرتبط کند اما این توضیح نمیتواند به همه ابهامات پاسخ دهد. از جمله این ابهام که آیا تلگرام تنها یک سرور دارد؟ اگر نه، آیا همه سرورها به ناگاه از کارافتاده اند و دلیل مشخصی ندارد؟
به هرحال اگر این اشکال از مدیریت مرکزی تلگرام باشد، قطعاً در ساعات آینده برطرف خواهد شد، اما اگر موضوع ***** شدن تلگرام در میان باشد، احتمال بازگشت آن به شرایط سابق اندک است.
لطفا دوباره به شایعات *****ینگ دامن نزنید !
ایران کی از روسیه پیشرفته تر شده ؟ وقتی روسیه نمی تونه ایران از کجا باید بتونه؟
*****ینگ تلگرام فقط یک راه داره : اعلام کنند حرااااام است=))
بله تست شد روی پارس انلاین های وب فورجی ایرانسل و همراه اول کلا مسدود هست و با چیلتر شکن هم باز نمیشه سایر دوستان اعلام وضعیت کنند
با اینترنت مخابرات تست کردم مسدوده.
داره برمیگرده به حالت نرمال
الان Web.telegram.org
اوکی شده
قبلش کلا بالا نمیومد.
با سلام
صبر کنید داریم درستش میکنیم،
به گیرنده های خود دست نزنید
زمان تقریبی رفع مشکل 12 ساعت.
فکر میکنید شوخیه؟صبر کنید و ببینید
Http results for telegram.org :
Berlin, Germany ConnectFailure 149.154.167.99
Strasbourg, France ConnectFailure 149.154.167.99
Singapore, Singapore ConnectFailure 149.154.167.99
Santa Fe de la Vera Cruz, Argentina ConnectFailure 149.154.167.99
Freemont, United States HTTP response timed out 149.154.167.99
Tehran, Iran, Islamic Republic of HTTP response timed out 149.154.167.99
Kharkiv, Ukraine HTTP response timed out 149.154.167.99
Singapore, Singapore Connection timed out 149.154.167.99
Tehran, Iran, Islamic Republic of Connection timed out 149.154.167.99
Quincy, WA, United States Connection timed out 149.154.167.99
Cheyenne, WY, United States Connection timed out 149.154.167.99
Istanbul, Turkey Connection timed out 149.154.167.99
Amsterdam, Netherlands Connection timed out 149.154.167.99
Kazan, Russian Federation Connection timed out 149.154.167.99
London, United Kingdom Connection timed out 149.154.167.99
Dublin, Ireland Connection timed out 149.154.167.99
San Antonio, TX, United States Connection timed out 149.154.167.99
Sao Paulo, SP, Brazil ConnectFailure 149.154.167.99
Santa Ana, Costa Rica ConnectFailure 149.154.167.99
San Jose, CA, United States ConnectFailure 149.154.167.99
سرور بالا امده اما سایتش ارور اینترنال میده..............فکر کنم کار زرین پال هست :))
نقل قول:
Pinging www.telegram.org [2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139] with 32 bytes of data:
Reply from 2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139: time=135ms
Reply from 2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139: time=128ms
Reply from 2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139: time=136ms
Reply from 2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139: time=120ms
Ping statistics for 2001:67c:4e8:fa60:3:0:811:139:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 120ms, Maximum = 136ms, Average = 129ms
اروپا هم کار نمیکنه
روی کانکتینگ مونده
پس من چطور به تلگرام وصلم ؟! نت مخابرات !
این وضعیت تلگرام، نتیجه پا گذاشتن روی دُم ببر سیبری هست
اتفاقات جالبتری براش پیش خواهد اومد :59:
سلام
دلیل قطع شدن تلگرام به علت حملات گسترده ddos و داغ شدن برخی سرورهای انها است که از دسترس خارج شده اند.
و هیچ ارتباطی به *****ینگ ندارد.
مشکلی با پارس انلاین مشاهده نشد
فقط همون کندی همیشگی رو داره
مشکل گرمای غیر نرمال و زیاد در سرور هاشه دوستان خودش در توییتر اعلام کرده
عجب داستانی شده
کلاهبرداری تو توییت دروف :دی
- - - Updated - - -
جدید اختلال در سرورهای تلگرام باعث قطعی در این پیام رسان شده است. پاول دوروف دلیل قطع تلگرام را مشکل در یکی از سرور کلاسترها اعلام کرده است و این مشکل منبع داخلی ندارد. از بامداد امروز یکشنبه نهم اردیبهشتماه، شبکهی تلگرام از دسترس خارج شده است و امکان دسترسی به این سرویس حتی با *****شکن وجود ندارد. پاول دورف، مدیرعامل تلگرام در توییتر اعلام کرد که علت قطعی تلگرام مشکل در یکی از سرور کلاسترها است. او ضمن اعلام این خبر از کاربران تلگرام عذرخواهی و اعلام کرد که در ساعات آینده این مشکل حل میشود. بر اساس توئیت دوروف، ظاهرا وی به برخی اشکالات سروری در مرکز و در رابطه با کاربران قاره اروپا اشاره کرده و در پیام او به مشکل ارتباط در ایران اشاره نشده است. براساس اطلاعات ارائهشده توسط دوروف، افزایش دما در برخی از سرورهای مورد استفاده توسط تلگرام باعث شده این پیامرسان با مشکل روبرو شود. بهروزرسانی: براساس توییت صفحهی رسمی تلگرام در توئیتر، قطعی برق در آمستردام باعث بروز مشکل فنی و عدم اتصال تلگرام در اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا، روسیه و کشورهای مستقل مشترکالمنافع شده است.
دوستان نسخه تحت وب مشکلی نداره البته نمیتونید کد ارسال کنید ولی تحت سیستم هم با تغییر پروکسی برای بنده بالا اومد و با قطع پروکسی هم بالاست البته یه مقدار اختلال هنوز پابرجاست
- - - Updated - - -
البته اختلال نمبزاره زیاد انلاین بمونه اکانت
دوستانی که اهل فن هستند, مگه سرورها کلاستر نیست, خب چطور اورهیت ممکن هست؟...
گویا توی توییت دورف گفته که مشکل از قطع شدن یکی از سرور هاش هست
و تا ساعتی دیگه برطرف میشه
این همه من من میکرد پاول همین بود؟ فیل تر نمیشه و قدرت ما اینقدر هست و... و... با داغ شدن چند تا سرور اینجور فاجعه پیش امده؟ :106: یه کمی اوضاع مشکوک هست..قضیه کمی بیشتر از داغ شدن چند تا سرور هست..
تلگرام نسخه دسکتاپ ، پرتابل باز میشه اما تمامی اطلاعات اکانتمو نمایش نمیده !!! فقط سه تا گفتگوی اخر نمایش میده .
مشکلش چیه دوستان ؟
تلگرامم وصل شد ولی چند ثانیه بعد قطع شد باز ، فکر کنم کولر زدن :)
برای من تلگرام باز شده اما نصف ادد لیستام نیستش چرا ؟
نسخه ویندوزی فعال شده
دوستان نمیدونم مشکل چیه اما واسه من با نت خونه یا فورجی ایرانسل تلگرام شماره ایرانم وصل نمیشه اما شماره مجازی خارج که دارم وصل هست و راحت پیام میدم.هرچی هست مربوط به شماره های ایرانه