سلام
دوستان تو سایت زرین پال 5 روزه تیکت ثبت کردم هنوز جوابی داده نشده شما هم همین مشکلو دارید ؟ براشون مشکلی پیش اومده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان تو سایت زرین پال 5 روزه تیکت ثبت کردم هنوز جوابی داده نشده شما هم همین مشکلو دارید ؟ براشون مشکلی پیش اومده ؟
اره باو خیلی ضعیفه
بنده یک تیکت دارم بیش از 10 روز است در خال بررسی زده :| اپدیت میکنم جواب نمی دهند
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=18475
بهشون پ خ بدید
درود
به سیباپال مهاجرت کنید !
چند سال پیش هم از زرین پال استفاده میکردم همینطور بود، فکر کنم در انجمن ها بیشتر از سایتشون فعال هستند.
عجیبه این جناب امیری هر جا سخن از درگاه هست حداکثر در پست سوم خودنمایی میکردن و یک پست میدادن ولی اینجا نیست. عجیبه. امیدوارم اتفاق بدی براشون نیفتاده باشه یا مدیر دیگر سیستم ها کابل دفترشونو با کارد نبریده باشند
والا ما هم همین مشکل رو داریم ، حیف که مجبور به اعتماد به این سیستم ها هستیم ، در حال کوچ به سیستم پرداخت دیگری هست ، شورشو در اوردن 10 روز یک بار جواب میدن انتقادم که میکنم میگند مشتری زیاده نمیرسیم 15 روز تیکت جواب ندادن بروز رسانی هم میکنم فکر میکنم میره ته صف دوباره !!!!
سره کلکل با پاسخگو اکانت منو بستن خیر نبینن
بنظر من همه نماد اعتماد بگیرید از شر این سایتا که جدیدا بعد *****ینگ احتمال کلاهبرداریشون بالا رفته خودتون را راحت کنید:113:
پس یه 10 روز دیگه باید منتظر بمونم تا جواب بدن پشتیبانی عالیه ، واریز وجه چی اونم به همین شکله یا به موقع هست ؟
با سلام خدمت استارتر.
والا من اکانتم از چهار سال پیش در زرین پال دارم .
تا حالا هیچ مشکلی نداشتم البته دروغ نگم اولاش مشکلم با تسویه حساب بود که اونم از وقتی سرویس زرین کارت اوردن رضایت کامل از زرین پال پیدا کردم
طولانی ترین تیکتی هم که دارم 4 5 ساعت بیشتر طول نکشیده که جواب دادن.
بنده نه فامیل زرین پال هستم و حتی نمیدونم زرین پال برای کیه .
هر بار هم تیکت دادم درخواست های عجیب غریب داشتم کاملا رسیدگی کردن .
من هیچ وقت توی همچین تاپیکهایی شرکت نمیکنم اما واقعا دیگه صبرم به سر اومده الان خود شخص من که خیلی کم تو انجمن فعالیت میکنم وبیشتر همکامه خودم به شخصه بیشتر از 10 تا تاپیک برای همیمن ضعف زرین پال دیدم دریغ از کوچک ترین حرکت برای رفع این مشکل
واقعا جای تعجب داره سایتی که مشتری داره نقاط ضعفشون بگن بی تفاوت از کنارش بگذره و...این یک دلیل بیشتر نمیدتونه داشته باشه به نظر من پشتیبان یک نفر هست وسایت به عنوان شغل دوم این یک نفر راه اندازه شده و از کار خسته کوفته میاد و میخواد با بررسی گذاشتن یا هر چیز دیگه از سرش باز کنه
البته زرین پال خیلی شرکت خوبی و بزرگی هست و امیدوارم بتونن این مشکل یا ضعفشونو سریع رفع کنند
درود
فعلا که در حال کل کردن هستند
چند روزیه
وقت نمیکنن ج بدن
خودشون هم گفتن که ممکنه تسویتون 3 روز و تیکت ها 5 روز طول بکشه :)
جالبه 23 نفر دارن تو این مجموع زحمت میکشن :)
این موارد عادیه
فقط شعارررررررررررررررررررر
- - - Updated - - -
راستی اکانتتون مسدود نشه صلوات :d
از درگاه های جهان پی و سیبا پال استفاده کنید ! پاسخگویی به موقعه و خدمات بسیار عالی دارند
من خیلی وقته از زرین پال استفاده میکنم
سیستم مطمئن و خوبیه
تو یکسال بیش از 80 میلیون پول ازش جابجا کردم به حسابها بدون 1 ریال کارمزد
یه مقدار مشکل از وقتی سیستم رو آپدیت کردن بوجود اومده که فکر کنم حجم تیکتهارو زیاد کرده قبل از آپدیت سرعت پاسخگویی خوب بود
دیروز هم زیر حملات دیداس بودن
واریز به زرین کارت هزینش 0 ریال و برای من اکثرا زیر یکساعت واریز میشه
در کل من راضیم انشالله مشکلات فعلی هم رفع بشن
سلام دوستان
برام عجیبه خیلی ها میگن چند روز یا 10 روز !
بنده تو این چند سالی که با زرین پال کار میکنم مشکلی نداشتم، حداکثر ضرف چند ساعت پاسخ دادند حدود یک هفته پیش درمورد یکی از تراکنش ها تیکت زده بودم زیاد طول نکشید که پاسخ دادند و رسیدگی کردند.
پیشنهاد میکنم با تلفن دفترشان تماس بگیرید و شماره تیکت رو بدید بررسی کنند.
فکر میکنم زرین پال با داشتن خدمات و امکانات : کارمزد 0% ، واریز آنی، زرین کارت، درگاه ussd، و جدیدا نیز لینک آسان پرداخت یک سر و گردن از سایر درگاههای واسط بالاترند.
موفق باشید
از کليه عزيزانی که در اين تيکت نظر خودشون رو بيان کردن تشکر ميکنيم.
عزيزانی هم که توهين هم دستشون درد نکنه.
متاسفانه از ديروز شدت حملات روی سرورهای زرين پال بالا رفته. اين حملات از روزهای پايانی اسفند شروع شده بود و ديروز به حجم اونها به شدت اضافه شده که اطلاعات رو در تاپيک زير منتشر کرديم. بالا رفتن حملات باعث کاهش نقاط دسترسی به سرورهای زرين پال و افزايش حجم تيکت ها ميشه. اگر مشکلی هست و فوری نيست لطفا صبر کنيد تا به تيکت پاسخ داده بشه و البته اگر مشکلی وجود داره که فوری هست با شماره 88671000 (از ساعت 9 صبح تا 9 بعد از ظهر - روزهای شنبه تا 4شنبه) تماس بگيريد.
مرسی ازينکه شرايط رو درک ميکنيد و اجازه نميديد دوستان جو تاپيک رو با توهين خراب کنن.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163716
شما هم زوم کردید روی این بنده خدا زرین پال ها...
خدایی من تاپیک ندیدم که کسی بیاد بگه جهان پی یا سیبا پال تیکت منو دیر جواب داد
( درصورتی که 100% اینطوری هست و شخصه هم تجربه کردم میتونم اسکرین شات بگیرم. )
برای همه شرکتها این مورد ها پیش میاد
کلا هر چیزی که انسان خوشش بیاید حرام است.
فایل پیوست 30759
آدم میمونه قسم حضرت عباس رو باور کنه یا دم خروس رو تو تاپیک های شرکتهای رقیب وقت دارن دم به دم دکمه تشکر بزنن ولی وقت کم دارن برای پاسخ دادن به تیکت.
منبع:
جناب امیری یک چیز دوستانه عرض کنم قضیه شما شده مثل کسیکه میره با هزاران زحمت آب میاره و تو آبکش ذخیره میکنه
منم 58 دقیقه هست تیکت دادم هنوز جواب ندادن
از کليه عزيزانی که در اين تيکت نظر خودشون رو بيان کردن تشکر ميکنيم.
عزيزانی هم که توهين هم دستشون درد نکنه.
متاسفانه از ديروز شدت حملات روی سرورهای زرين پال بالا رفته. اين حملات از روزهای پايانی اسفند شروع شده بود و ديروز به حجم اونها به شدت اضافه شده که اطلاعات رو در تاپيک زير منتشر کرديم. بالا رفتن حملات باعث کاهش نقاط دسترسی به سرورهای زرين پال و افزايش حجم تيکت ها ميشه. اگر مشکلی هست و فوری نيست لطفا صبر کنيد تا به تيکت پاسخ داده بشه و البته اگر مشکلی وجود داره که فوری هست با شماره 88671000 (از ساعت 9 صبح تا 9 بعد از ظهر - روزهای شنبه تا 4شنبه) تماس بگيريد.
مرسی ازينکه شرايط رو درک ميکنيد و اجازه نميديد دوستان جو تاپيک رو با توهين خراب کنن.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163716
دقیقا برای منم همین سوال پیش اومده اگر مشکل دیداس هست و وقت نمیکنن رسیدگی کنن به تیکت ها چطور پس تو انجمن فعال هستند ! ، به نظرم مهم ترین چیز جواب دادن به تیکت مشتری هست تا پست دادن توی انجمن !
اینم بگم این بار اول نیست قبل از چیلتر شدن درگاه ها و قبل از دیداس هم باز به همین صورت بود
به این شکل باشه باید بریم سراغ سایت دیگه خیر نببینن که پی لاینو چیلتر کردن تو پی لاین نزدیک به 100 میلیون تراکنش داشتیم یک بار هم به مشکل نخوردیم.
دوستان این سایت چطوره کسی استفاده کرده ؟
http://www.pardakhtpal.com/
ظاهرا که خوب به نظر میاد
سلام لطفا اکانت منو برگردونید ۱میلیونمو پروندید
royal.piyer@yahoo.com
دلیلش اینه که اینا باور نمیکنن اکانت برا منه پولمو نمیدن منم هی تیکت میدادم مدرک میاوردم عکس از کارت ملی و ... همه چه دادم
و اینکه ۳ ساله اکانت هستش و و و و و و و و
انقدر سیریش شدم تا توقیف کردن پولمم ندادن
من اگر قرار باشه به زرین پال نمره بدم ، نمره بالایی نمی دم. ولی دوستان دارند به ناحق انتقاد می کنند. و انتقاد ها شکل تخریب به خودش گرفته.
هیچ موردی نشده حق و حقوق کسی رو مصادره کنند. بله در زمان تایید هویت سخت گیری می کنند و درست هم همین هست.
من خودم
جزو کاربران پی لاین بودم
زرین پال رو تایید یا تخریب نمیکنم
جناب امیری رو هم نمیشناسم
اما تو تاپیک های فعلی از ایشون حمایت کردم
هر روز در این سایت میبینیم
تاپیک تخریب این سایت زده شه
بعضیا توهین میکنند بعضیا با لحن ....
خب دوستان عزیز این رفتار غیرحرفه ایه
بعضی موارد اصلا انتقاد نیست توهین و تحمته
من خودم سر ***** شدن درگاها دچار مشکل شدم
اما فکر نمیکنم این تقصیره امیری باشه
یکبار گفتم و بازم میگم قطعا ایشون بابک زنجانی نیست :)
پس برادرانه پیشنهاد میکنم
به جای تخریب تنها درگاه باقی مانده
به فکر حمایت از درگاه های دیگر
مثل پی لاین و... باشید
با جنگ و تخریب چیزی حل نخواهد شد
این سایت زرین پال هم کسی رو مجبور به استفاده نکرده
یعنی وقتی بنده خوشم نیاد مجبور نیستم استفاده کنم
شماره کارت میدم به مشتری :)
تاپیک نمیزنم به کسی فحش بدم :)