سلام
وضعیت جهان پی چند روز پیش اوکی بود
ولی الان برام باز نمیشه:
https://jahanpay.com/
به صفحه پرداخت هم نمیره:
Error1: constructor error
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وضعیت جهان پی چند روز پیش اوکی بود
ولی الان برام باز نمیشه:
https://jahanpay.com/
به صفحه پرداخت هم نمیره:
Error1: constructor error
pay.jahanpay.ir
داون هست متاسفانه یه اطلاع رسانی هم نکردن تو تلگرام یا با پیامک معلوم نیست چی شده.
سلام از طریق تلگرام اطلاع کردن
پلاگین هاتونم باید اپدیت کنید
بهتره قبل اسپم یه زحمت به خودتون بدید و یه نگاه کنید به سایتشون
ببخشید !
انجمن یه لحضه قطع شد برای همین اسپم ارسال شد!
https://telegram.me/Jahanpay_com
کانالشون رو چک کنید در اخرین اعلامیه اعلام کردن که ادرس تغییر یافته
درود
شماره های مرکز مشتریان جهان پی01334262 - 02147626101334262 - 021476261
01334262 - 021476261
- - - Updated - - -
پی ام دادم بهشون پشتیبان گفت :بدلیل مشکلات پیش آمده دردرگاهها در حال تغییر سرور هستیم مشکل بزودی برطرف خواهد شد
از این آدرس استفاده کنید
pay.jahanpay.ir
یه پینگ بگیرید
اگر آی پی 80.84 اومد یعنی سرور قبلی هست و هنوز برای شما سرور قبلی لود میشه .
که درست میشه
سه شبانه روز است ما بیداریمنقل قول:
سلام
این لینک الان درست هست ولی دیروز و امروز صبح باز نمیشد و همین باز نشدن کلی برای بنده دردسر درست کرد چون اطلاع رسانی نکرده بودید ....
در هر صورت بابت رفع مشکل از شما و بقیه همکاران شما سپاسگزارم
در این مدت چندین انتقال سرور بین چندین دیتاسنتر داشتیم
متاسفانه حجم اتک ddos انجامی به شدت بالاست
با تمهیداتی که در نظر گرفتیم امیدواریم مهار شود .
موفق باشید
اتک از یه ای پی انجام میشه یا از چندین ایپی ؟!
یادمه چند وقت پیش یک نفر به من پیام داد توی یاهو که چیزی پیدا کرده (دقیق نگفت چی) که میتونه با 150 گیگ در ثانیه اتک بزنه به هر سایتی ! وپیشنهادی به من داد که نمیتونستم قبول کنم :| ایشون به من پیشنهاد دادن که اون سایت مورد نظری رو زیر اتک سنگین قرار میده (مثلا یه شرکت هاستینگ رو) بعد من از این شرکت پول بگیرم تا اتک رو از روش برداره !! (به نحوی از سایت ها و شرکت ها اخاذی کنیم که بنده قبول نکردم چون برای تجارت حرفه ایم لکه بزرگی میشه)
اگه اتک ها همه از خارج کشور هستن خوب به صورت موقتی رنج ای پی مهاجم رو نمیشه مصدود کرد ؟!
لیست آی پی های بسیار مختلف و متفاوت از کشورهای جهان سوم مثل آلبانی ویتنام و ...نقل قول:
اتک از یه ای پی انجام میشه یا از چندین ایپی ؟!
اتک بسیار سنگین هست و دسترسی به سرور رو مختل میکنه حتی ssh
فکر کنم از همین نوعهنقل قول:
یادمه چند وقت پیش یک نفر به من پیام داد توی یاهو که چیزی پیدا کرده (دقیق نگفت چی) که میتونه با 150 گیگ در ثانیه اتک بزنه به هر سایتی ! وپیشنهادی به من داد که نمیتونستم قبول کنم :| ایشون به من پیشنهاد دادن که اون سایت مورد نظری رو زیر اتک سنگین قرار میده (مثلا یه شرکت هاستینگ رو) بعد من از این شرکت پول بگیرم تا اتک رو از روش برداره !! (به نحوی از سایت ها و شرکت ها اخاذی کنیم که بنده قبول نکردم چون برای تجارت حرفه ایم لکه بزرگی میشه)
آی پی زیاد دارن میخرن استفاده میکنننقل قول:
اگه اتک ها همه از خارج کشور هستن خوب به صورت موقتی رنج ای پی مهاجم رو نمیشه مصدود کرد ؟!
رنج هم نیست مختلف هست
با مسدودی آی پی نمیشه متاسفانه
یعنی با فایروال نرم افزاری مثل csf نمیشه جلوشو گرفت
بهرحال فعلا مهار شده تا حدی
امیدوارم مشکلی پیش نیاد .
ممنون از راهنماییتون
من که دیگه تصمیم دارم از جهان پی استفاده نکنم کلی ضرر کردم از این که هرگز اطلاع رسانی نمی کنن که آیا قطع شده نشده.
یهجوری میگید انگار یه روز در میون قطع شده سایتشون :))
کلا بعد این همه سال سرویس دهی تو ماه های فعلی 2 بار قطعی داشتن که بار اول بسیار سریع رفع شد و این بار هم کمی زمان برد ...
بلخره خوب رقابت ناسالم هست شما از خود بانک هم درگاه بگیرید بهتون اپتایم 100 درصد نمیده ... ممکنه یهو توی سال چند روز پشت سر هم قطع باشه (این مشکل دو سال پیش برای درگاه بانک پارسیان که داشتیم پیش اومد و 72 ساعت قطع بود )
آیا شما از این درگاه استفاده می کنید؟!!!
از قبل عید چندین بار این تصمیم رو گرفتم که استفاده نکنم جون هر 4 5 روز یک بار حد اقل قطع شده سرویسشون یا حملات دی داس بوده یا هرچیزی اما هر هزمان هم که قطع شده اطلاع رسانی نشده جز یک بار که باک سامان واسه 1ساعت در شاپرک مشکل ایجاد شده بود اونو اطلاع رسانی کردن!!!
سلام
دوستان الان برای شما باز میشه ؟
برای من خیلی سنگین بالا میاد ...
برای منم کمی سنگین شده سایت فک میکنم همچنان زیر اتک هستن ...
معلوم نیست کار کدوم رغیب هست باید منتظر باشیم تا رغیب مورد نظر خسته بشه ... یا اینکه معلوم بشه کیه ...
- - - Updated - - -
به راحتی میشه یه درگاه دوم قرار داد تا زمانی که این درگاه مشکل پیدا کرد از وان یکی استفاده کرد همه اسکریپت ها هم که از چندین درگاه پشتبیبانی میکنن ...
جهان پی وبسرویس دارد و لایه وبسرویس باید در ارتباط با سروهای میزبانی کاربران باشدنقل قول:
پیشنهاد من این هست
تا مدتی سایت فقط برای رنج ایپی های ایران باز شود تا کاربران برای مدتی کمتر دچاز مشکل شوند و هروقت دامین jahanpay.com باز شد و دوباره که به فعالیت حرفه ای خود بازگشتید رنج های ایپی را باز کنید.
یعنی در سه مرحله پرداخت
که مرحله رفت ، مرحله پرداخت و مرحله برگشت هست
در مرحله رفت و برگشت ، اتصال توسط وبسرور و بین سروری انجام میشود
مرحله پرداخت توسط کاربر
چنانچه ما سطح دسترسی رو ایران کنیم یا اصطلاحا ایران اکسس کنیم ، کلیه فروشگاها و سایتهایی که در خارج از کشور میزبانی میشوند که قریب به 80 درصد کاربران جهان پی از این دسته هستند ، در اتصال به وبسرویس دچار مشکل میشوند .
:) حق دارید ناراضی باشید ، ولی شما فقط قطعی را میبینید ما اینور بال بال زدن سرور زیر اتک !!!نقل قول:
من که دیگه تصمیم دارم از جهان پی استفاده نکنم کلی ضرر کردم از این که هرگز اطلاع رسانی نمی کنن که آیا قطع شده نشده.
لزومی نداره این مساله رو برای شما بازگو کنم ، اما تایم خواب ما توی این شبانه روز کمتر از سه چهار ساعت شده !
حتی اگر دقت کنید من دارم بدون اطلاع مدیر جهان پی ، در تاپیک هاشون دخالت میکنم و جواب میدم دیگه ببیند خودشون چقدر درگیر هستند !
با اینکه بنده هیچ سمتی ندارم و ذینفع این سیستم نیستم اما به دلیل حس مسئولیت و درک نگرانی شما در تاپیکهای جهان پی شرکت میکنم .
امیدوارم همچنان جزو کاربران جهان پی باقی بمانید .
سلام
بنده همان اول بدون اطلاع از تلاش سه شبه و شبانه روزی شما تشکر کردم و خسته نباشید هم گفتیم اما باور بفرمایید ما هم حق داریم اطلاع داشته باشیم
مثلا ما به خاطر شنیدن جوک و یا تبلیغ کانال جهان پی را انتخاب نکردیم بلکه برای اینکه از اخبار شرکت اطلاع داشته باشیم به این کانال ملحق شدیم و اطلاع رسانی و همین حرف های شما را حتی به صورت خلاصه میشد از طریق کانال اطلاع رسانی کرد ... این را قبول دارید یا نه ؟
حتی تا همین الان هم هیچ اطلاع رسانی از هیچ طریقی بابت قطعی ها انجام نگرفته ....
ضمنا مشکل بنده روز قبل تراکنش ناموفق نبود بلکه مشکل بزرگ تری داشتم که با بسته بودن جهان پی داشت برام دردسر درست میشد
باز هم خسته نباشید میگم هم خدمت شما و هم همکاران شما
درود
به نظر من برید سراغ سیباپال
تشکر بابت توضیحات ...
اگر کاری از بنده ساخته هست خوشحال میشم کمکی کنم ♥
جهان پی کارش خوبه ، یک ساله کاربرشم و نزدیک 15.000.000 تراکنش داشتم ، اما تازگیا درگاه اختصاصیم قطعی وصلی زیادی داشته
امیدوارم زودتر مشکل برطرف شه ، در حال حاظر وبسایت با سرعت لود و... مناسبی بالا میاد
حق باشماست دوست خوبم .
من به ایشون اطلاع میدهم که از این به بعد نظارت و مدیریت بیشتری روی بخش اطلاع رسانی داشته باشند .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از شما .
سیباپال هم یکی از درگاههای واسط خوب و مطمئن هست بی شک .نقل قول:
درود
به نظر من برید سراغ سیباپال
این اختلال و اتک کل فرآیند دسترسی را مختل میکرد و بلطبع درگاه اختصاصی هم تحت تاثیر قرار میگرفتنقل قول:
جهان پی کارش خوبه ، یک ساله کاربرشم و نزدیک 15.000.000 تراکنش داشتم ، اما تازگیا درگاه اختصاصیم قطعی وصلی زیادی داشته
امیدوارم زودتر مشکل برطرف شه ، در حال حاظر وبسایت با سرعت لود و... مناسبی بالا میاد
مشکل فعلا حل شده است البته اتک همچنان باقی ایست ولی مهار شده است .
امیدوارم شخص یا اشخاصی که دارند این اتک را انجام میدهند این تاپیک را بخوانند چون صرفا جهت اطلاعشون چند آی پی ایران ، رایتلشون پیش ما به یادگار مانده :)
و صد در صد پیگیری میشود
تمام بحث انجام شده درگاه
ای کاش تاپیگ جامعی وجود داشت
موفق باشید
پلن پرمیویم کلودفلایر به همین درد میخوده :53:
به جای هزینه جهت تست دیتاسنتر های مختلف یک بار هم این پلن رو امتحان کنید
این مشکلی شما باهاش دست و پنجه نرم میکنید انجمن های امنیتی شبانه روز باهاش دست و پنجه نرم میکنن اون هم اتک از کشور های مختلف به خاطر دیفیس ها و نفوذ ها و ... اتکی داشتیم که هارد و سرور رو باهم سوزوند ! ( از سنگاپور ! )
طی تجربه شخصیم تنها راه هایی که جواب قطعی میده:
1. استفاده از کلودفلایر پرمیوم ( که البته از بچه های همین سایت هم ارائه میدن پلن های آنتی دیداس )
2. سایت رو برای مدتی ایران اکسس کنید (همزمان با استفاده از کلود بستن آی پی ها از سرور - فایروال - هاست و ... )
3. اگر با آی پی ایران اتک زدن آی پی رو پیگیری کنید و راحتر پیگیری و شکایت کنید
4. کانفیگ های مختلف روی فایروال تست کنید گاهی کانفیگ های ساده خیلی بهتر جواب میدن ;)
استفاده از این سرویس موجب جلوگیری از حمله روی پورت های معمول 443و80 میشودنقل قول:
پلن پرمیویم کلودفلایر به همین درد میخوده
به جای هزینه جهت تست دیتاسنتر های مختلف یک بار هم این پلن رو امتحان کنید
در صورتیکه آی پی سرور لو برود مسلما اتک رو روی آی پی میفرستند و دیگر کاری از این سرویس برنخواهد آمد چون بای پس میشود .
این جور سایتها محتوایی هستند و نه سرویس دهنده (یعنی وبسرویس و api و ... ندارند ) پس راحتتر میشود براشون چاره ای اندیشید .نقل قول:
این مشکلی شما باهاش دست و پنجه نرم میکنید انجمن های امنیتی شبانه روز باهاش دست و پنجه نرم میکنن اون هم اتک از کشور های مختلف به خاطر دیفیس ها و نفوذ ها و ... اتکی داشتیم که هارد و سرور رو باهم سوزوند ! ( از سنگاپور ! )
اطلاع میدم به مدیریتنقل قول:
1. استفاده از کلودفلایر پرمیوم ( که البته از بچه های همین سایت هم ارائه میدن پلن های آنتی دیداس )
مساله عدم دسترسی هاستهای اشتراکی کاربران را که از خارج میزبانی میشوند را نمیشود نادیده گرفتنقل قول:
2. سایت رو برای مدتی ایران اکسس کنید (همزمان با استفاده از کلود بستن آی پی ها از سرور - فایروال - هاست و ... )
قبلا یه اتک مشابه داشتیم طرف یکبار اشتباهی با آی پی خودش زد اتک رو که پیداش کردیم و ... :)نقل قول:
3. اگر با آی پی ایران اتک زدن آی پی رو پیگیری کنید و راحتر پیگیری و شکایت کنید
بله ، بهرحال داریم انعطاف نشون میدم ولی حساسیت سایت بالاست میبینید که چند ساعت از دسترس خارج شود کلیه کاربران دچار خسارت میشوند .نقل قول:
4. کانفیگ های مختلف روی فایروال تست کنید گاهی کانفیگ های ساده خیلی بهتر جواب میدن
لذا باید بهترین تصمیم گیری در کمترین زمان انجام شود و فرصتی برای آزمون و خطا نیست
بازم ممنون از شما بابت شرکت در تاپیک .
موفق باشید
https://jahanpay.com
https://jahanpay.IR
https://pay.jahanpay.ir
i
همه ف-ی-ل-ت-ر هستن هیچ کدوم کار نمیکنن رو پلاگین ها ست کردم باز کار نمیکنن فکر کنم جهان پی پر
مشکل جهان پی 100% از ارائه درگاه به هر سایتی هست ( این حمله و چیزای دیگه رو من باور نمیکنم ) چون من خودم به شخصه از سایت های خرید کردم که چیزهای میفروشن که کاملا غیر قانونی هستن درگاه پرداختشون یا پی پال بود یا جهان پی
دامنه ای که باهاش وارد پنل میشدیم هم ***** شده !
برای انجام تسویه و .... چه کاری باید انجام داد؟
جناب akbar-pc
دامنه های مذکور به جز یک سابدامنه ***** بود که اونم به لطف همکارن ***** شد :)
همه درگاه ها بدون مشکل میتواند به دامنه اصلی متصل شوند سوالی دارید از طریق تیکت اقدام کنید
- - - Updated - - -
https://telegram.me/Jahanpay_com
پلاگین ها رو دوباره نصب کنیم ؟
در زمان پرداخت با پیوند ها موجه میشن کاربرا
دوستان امروز به همه همکاران تو جهان پی درگاه اختصاصی داده شده واسه پرداخت همه برید نصب کنید و برای تسویه هم حل با ***** میشه کارش کرد خودم تست کردم ...
دیگه فکر می کنم توی این شرایط همه *****شکن داشته باشن
تا برطرف شدن مشکل می تونید از این طریق وارد سایت بشید
در مجموع بنده پیشنهاد می کنم بخاطر شرایط پیش اومده شما کاربرای عزیز فعلا کمتر سخت گیری کنید بهتر خواهد بود
ماژول هم مشکلی نیست با یک تغییر آدرس ساده درست میشه
حتی میشه مستقیم آی پی داد
ولی نیاز به هماهنگی داره - مهم مشتری و خریدار هست که می تونه بدون مشکل به درگاه شما وارد بشه و تراکنش داشته باشه
تنها موردی که می مونه تسویه هاس است که بنده اطلاعی ندارم
پیروز باشید
- - - Updated - - -
خوب پس خداروشکر مشکلی هم از این بابت نیست