-
2 فایل پیوست
آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سلام و احترام خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
آبتین سرور در نظر دارد تعداد محدودی سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین واقع در مرکز آپادانا با کانفیگ خاص فقط برای کاربران وب هاستینگ تالک جهت فروش ارایه دهد.
این سرور نیز طبق دیگر سرورهای ایران آبتین سرور از هاردهای SSD Pro برخوردار است که در کنار اس اس دی های سری پرو و سی پی یوهای 24 هسته ای سرعت بینهایت را به شما کاربران گرامی ارائه می دهد.
مشخصات سرور اصلی :
Dual CPU Intel Xeon X5670 @ 2.93GHz 24 x 2.93
Ram : 72GB
HDD : SSD Pro & SAS
Internet Port : 1Gb
Interanet Port : 10Gb
در صورت هرگونه سوال و مشاوره قبل از خریر از طریق ارسال تیکت می توانید با ما در تماس باشید.
* سرور 24 هسته ای (فیزیکی)
* مجازی ساز قدرتمند VMware ESXi
* تحویل سریع
* کانفیگ رایگان
* منابع کاملا اختصاصی
* ضمنانت عودت وجه تا 48 ساعت با ذکر علت
* کانفیگ رایگان برای تمامی سیستم عامل ها (ویندوز ، لینوکس ، میکروتیک)
*تضمین آپتایم 99.9%
* تحویل آنی سرویس در کمتر از 15 دقیقه
* آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی 24 ساعته در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
* عدم اورسل سرور برای حفظ کیفیت
* پرداخت خسارت در صورت ایجاد مشکل از جانب ما
* ارائه پنل مدیریت سرور مجازی به همراه پنل تحت وب مانیتورینگ پهنای باند
http://cdn.vbiran.ir/images/imported...heckmark-1.gif ارائه لایسنس رایگان Cpanel برای پلان های 2 گیگابایت به بالا
ارائه ترافیک نامحدود برای کاربران داخل کشور قابل ارائه می باشد ( آپلود/دانلود - سند/رسیو )
سرور جهت گیم سرور با پهنای باند نامحدود نیز ارائه می شود.
خرید سرور مجازی ایران
http://cdn.vbiran.ir/images/imported...heckmark-1.gif ارائه لایسنس رایگان Cpanel برای پلان های 2 گیگابایت به بالا
هر 1 گیگ رم اضافه 15000 تومان است.
هر کور سی پی یو اضافه 15000 تومان است.
هر 100 گیگ ترافیک اضافه 25000 تومان است.
هر 100 گیگ هارد SSD & SAS اضافه 25000 تومان است.
تلفن بخش فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
تلفن پشتیبانی 24 ساعته شرکت : ۷۲۹۰۸۱۳ – ۰۹۳۵
-
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سلام
هر هسته سی پیو چند هرتزه؟
دایرکت ادمین رایگان هم میدید روی 4 گیگ؟
کانفیگ برای هاستینگ تا چه حد انجام میگیره؟
-
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
هر هسته سی پیو چند هرتزه؟
دایرکت ادمین رایگان هم میدید روی 4 گیگ؟
کانفیگ برای هاستینگ تا چه حد انجام میگیره؟
با سلام
هر هسته برابر با 1200مگاهرتز است
بله دایرکت ادمین رایگان نیز ارائه می شود.
کانفیگ در حد معمول.
-
امکان استفاده سیستم عامل میکروتیک برای کاهش پینگ وجود دارد
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
امکان استفاده سیستم عامل میکروتیک برای کاهش پینگ وجود دارد
بله سرویس میکروتیک ارائه می شود.
اسکرین از پینگ سرور به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 برای شما قرار داده شد :
فایل پیوست 29525
-
ببخشید برای سوال اخر : این 50 گیگ برای اپلود و دانلود هست یا فقط برای دانلود (چون بعضی از دیتاسنتر ها این سیاست رو در پیش گرفتن که اپلود رو نامحدود ارائه بدند)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ببخشید برای سوال اخر : این 50 گیگ برای اپلود و دانلود هست یا فقط برای دانلود (چون بعضی از دیتاسنتر ها این سیاست رو در پیش گرفتن که اپلود رو نامحدود ارائه بدند)
مصرف داخلی را رایگان و خارجی را محاسبه می نماییم.
در پارس مصرف خارجی سند محاسبه می شود ولی در زیرساخت رایگان ارائه می شود.
-
اگر 50 گیگ هارد اضافه بخوام چقدر محاسبه میکنید ؟ (کاربری هاستینگ)
و هارد 200 گیگ هم امکان دارد ارائه بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
اگر 50 گیگ هارد اضافه بخوام چقدر محاسبه میکنید ؟ (کاربری هاستینگ)
و هارد 200 گیگ هم امکان دارد ارائه بدین ؟
هر 100 گیگ هارد ssd & sas اضافه 25000 تومان است.
50 گیگ 13000 تومان ماهانه. هارد sata نیاز دارید یا ssd & sas ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
هر 100 گیگ هارد ssd & sas اضافه 25000 تومان است.
50 گیگ 13000 تومان ماهانه. هارد sata نیاز دارید یا ssd & sas ؟
من فعلا 200 گیگ لازم دارم + لایسنس سی پنل . فقط آیا لایسنس برای ماه اول هست یا همراه سرور ارائه میشه ؟
هارد هم اولویت با SSd هست اگه قیمت زیاد باشه SAS رو انتخاب میکنم (اگه امکان داره قیمت رو محاسبه کنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
من فعلا 200 گیگ لازم دارم + لایسنس سی پنل . فقط آیا لایسنس برای ماه اول هست یا همراه سرور ارائه میشه ؟
هارد هم اولویت با ssd هست اگه قیمت زیاد باشه sas رو انتخاب میکنم (اگه امکان داره قیمت رو محاسبه کنید)
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
-
با سلام و احترام
جناب عمو حسن انشالله فروش خوبی داشته باشید ، قیمت ها بسیار مناسب و عالی هستند .
ایشون از نظر اخلاق ، پشتیبانی و صد البته کیفیت سرویس دهی تایید میشوند . دوستانی که قصد خرید دارند تعجیل بفرمایید و در خرید خودتون شک نداشته باشید
با آرزوی موفقیت ...
با تشکر :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
سپاس از خرید شما.
از طریق تیکت در سایت در تماس باشید.
-
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
با سلام
جناب محمدی اگر مصرف داخلی است آفر بسیار مناسب با ترافیک نامحدود برای شما داریم.
سرور به صورت آماده و با کانفیگ دلخواه سخت افزاری هم قابل ارائه است.
از نظر فضا هم سرور 48 ترابایتی آماده تحویل موجود است.
-
تماس بهشون گرفتم فوق العاد انسان مودب و موقری بودن و با صبر و حوصله جواب منو دادن به امید خدا تا شب خرید را ازشون میکنم
-
سلام جناب
من یک میکروتیک میخوام برای سرویس افزایش سرعت اینترنت
لطفا بفرمایید که رم 512 هم ارائه میدین ؟ رم 512 یا 1 گیگ با ترافیک نامحدود برای میکروتیک با چه قیمتی ارائه میدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
تماس بهشون گرفتم فوق العاد انسان مودب و موقری بودن و با صبر و حوصله جواب منو دادن به امید خدا تا شب خرید را ازشون میکنم
ممنون از شما این نظر لطف شما است و چیزی که بیان نمودین انجام وظیفه همکاران بوده.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Subaru
سلام جناب
من یک میکروتیک میخوام برای سرویس افزایش سرعت اینترنت
لطفا بفرمایید که رم 512 هم ارائه میدین ؟ رم 512 یا 1 گیگ با ترافیک نامحدود برای میکروتیک با چه قیمتی ارائه میدین ؟
با سلام
خیر حداقل رم 1 گیگ است که 25 هزار تومان هزینه بالایی نیست.
سرویس شما مصرف اینترنت دارد و به صورت حجمی قابل ارائه خواهد بود.
-
سلام لطفا بفرمایید که برای میکروتیک با رم یک گیگ محاسبه قیمت حجم به چه صورت است؟ مثلا برای یک ترابایت حجم چه قیمتی تعیین میکنید؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Subaru
سلام لطفا بفرمایید که برای میکروتیک با رم یک گیگ محاسبه قیمت حجم به چه صورت است؟ مثلا برای یک ترابایت حجم چه قیمتی تعیین میکنید؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
در پارس هر ترابایت 250 تا 300 هزار تومان محاسبه می شود.
اگر مصرف خاصی دارید سرور از زیرساخت با قیمت مناسب تری قابل ارائه است.
همچنین پهنای باند به مراتب ارزان تر به شما داده می شود.
-
سلام
سرور نامحدود اینترانت موجود دارید؟ رم 1 گیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
در پارس هر ترابایت 250 تا 300 هزار تومان محاسبه می شود.
اگر مصرف خاصی دارید سرور از زیرساخت با قیمت مناسب تری قابل ارائه است.
همچنین پهنای باند به مراتب ارزان تر به شما داده می شود.
میکروتیک را برای راه اندازی وی ÷ی ا-ن سرور میخواهم. برای تبدیل اینترنت کاربران وی ÷ی ا-ن به اینترانت
لطفا قیمت های زیرساخت را نیز بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freeacounting
سلام
سرور نامحدود اینترانت موجود دارید؟ رم 1 گیگ
با سلام
بله سرویس دلخواه شما موجود است.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Subaru
میکروتیک را برای راه اندازی وی ÷ی ا-ن سرور میخواهم. برای تبدیل اینترنت کاربران وی ÷ی ا-ن به اینترانت
لطفا قیمت های زیرساخت را نیز بفرمایید
با سلام
برای شما ارسال شد.
-
با سلام
لطفا قیمت سرور میکروتیک از زیرساخت برای کاهش پینگ را هم برای من ارسال بفرمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
با سلام
لطفا قیمت سرور میکروتیک از زیرساخت برای کاهش پینگ را هم برای من ارسال بفرمایید.
با سلام
با چه میزان ترافیکی مد نظر شما است ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
حدود ۶۰ - ۷۰ گیگ در ماه
این مورد در پارس آنلاین برای خرید اول 25000 تومان است وبرای هر 100 گیگ 30 هزار تومان.
پیشنهاد خرید از زیرساخت است که برای شما ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
با سلام
جناب محمدی اگر مصرف داخلی است آفر بسیار مناسب با ترافیک نامحدود برای شما داریم.
سرور به صورت آماده و با کانفیگ دلخواه سخت افزاری هم قابل ارائه است.
از نظر فضا هم سرور 48 ترابایتی آماده تحویل موجود است.
با سلام
جناب عمو حسن این دوست ما فردا از شما اقدام میکنه برای خرید ... فقط خیلی تعجیل دارند ، زمان تحویل سرور های پارس آنلاین چه طوریه ؟
این سرور 48 ترابایتی هزینه اش سنگین در میاد ، واسه یک کتاب خونه مجازی میخوان ... حدود تا 4 ترابایت فکر میکنم برای شروع کافی باشه !
بعدا میشه درخواست هارد کرد دیگه درسته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام
جناب عمو حسن این دوست ما فردا از شما اقدام میکنه برای خرید ... فقط خیلی تعجیل دارند ، زمان تحویل سرور های پارس آنلاین چه طوریه ؟
این سرور 48 ترابایتی هزینه اش سنگین در میاد ، واسه یک کتاب خونه مجازی میخوان ... حدود تا 4 ترابایت فکر میکنم برای شروع کافی باشه !
بعدا میشه درخواست هارد کرد دیگه درسته ؟
با سلام
مشکلی نیست. تحویل سرور اختصاصی در پارس آنلاین معمولا طی 1 تا 24 ساعت است که البته 30 دقیقه هم ما تحویل داشتیم.
سرور با فضای مورد نیاز شما نیز موجود است و از نظر رم و هارد نیز قابل ارتقاء است.
با احترام
-
این آفرتون هنوز هم فعاله ؟
برای رم 1 گیگ تو لینک سفارش زده هارد 10 گیگ و پهنای باند 20 گیگ ، اینجا زدید ، هارد 15 گیگ و پهنای باند 50 گیگ ، چرا تفاوت داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
این آفرتون هنوز هم فعاله ؟
برای رم 1 گیگ تو لینک سفارش زده هارد 10 گیگ و پهنای باند 20 گیگ ، اینجا زدید ، هارد 15 گیگ و پهنای باند 50 گیگ ، چرا تفاوت داره ؟
بله برقرار است.
در سایت اشتباه درج شده بود که ویرایش گردید.
شما دقیقا همان مشخصاتی که از اینجا خرید می نمایید تحویل می گیرید.
-
2 تا سرویس خریداری شد از ایشون
سرویس ها به موقع تحویل شد
یکی از سایت های من مشکل داشت و ایشون صبورانه مشکل را رفع کردن بدون کوچکترین ناراحتی ،هر موقع به موبایل ایشون تماس گرفتم جواب دادن چه قبل تحویل سرویس چه بعدش برخلاف دیگر دوستان
من که چه از خودشون چه از سرویس هاشون رضابت کامل را دارم
-
سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
-
سلام و درود.
با مشخصات زیر میخوام.
رم 3 و رم 4
هارد 100
پهنای باند نامحدود داریدپهنای باند بالا میخوام.
کیفیت و تضمین سرور برام مهمه.کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدین؟گففتین سی پنل رایگان داره.سی پنل نال یا نه؟بعدش تضمین که به مشکل نخوره این سی پنل.
کانفیگ هم انجام میدین؟چه دایرکت دامین چه سی پنل.کانفیگ فقط برای سرعت بالا.برای هاستینگ میخوام.شایدم دیدم پهنای باند بالا و قیمت مناسب باشه,برای دانلودم استفاده کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervinrv
سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
با سلام
بله امکان ارائه نامحدود وجود دارد متاسفانه متوجه ادامه صحبت شما نشدم. لطفا واضح تر بفرمایید یا با شماره های موجود تماس بگیرید
با احترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
با مشخصات زیر میخوام.
رم 3 و رم 4
هارد 100
پهنای باند نامحدود داریدپهنای باند بالا میخوام.
کیفیت و تضمین سرور برام مهمه.کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدین؟گففتین سی پنل رایگان داره.سی پنل نال یا نه؟بعدش تضمین که به مشکل نخوره این سی پنل.
کانفیگ هم انجام میدین؟چه دایرکت دامین چه سی پنل.کانفیگ فقط برای سرعت بالا.برای هاستینگ میخوام.شایدم دیدم پهنای باند بالا و قیمت مناسب باشه,برای دانلودم استفاده کردم.
با سلام
بله پلان 4 گیگ موجود است
هر 100 گیگ هارد 25 هزار تومان است.
برای دریافت پهنای باند نامحدود تماس بگیرید.
نصب و کانفیگ سی پنل رایگان است. خیر سی پنل دستکاری شده نیست و لایسنس شما قابلیت آپدیت بدون هیچ گونه تغییر در سرور را دارد.
در صورت ابهام می توانید با شماره های ما تماس حاصل نمایید.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
با سلام
بله امکان ارائه نامحدود وجود دارد متاسفانه متوجه ادامه صحبت شما نشدم. لطفا واضح تر بفرمایید یا با شماره های موجود تماس بگیرید
با احترام
ممنونم از پاسختون
منظورم بصورت high availability هست. با لود بالانسر
پهنای باند نامحدود رو نفرمودید تفاوت قیمتش چجوریه
و اینکه آیا برای ترافیک خارج هم نامحدوده یا فقط برای ترافیک داخل ؟
-
بله سرور های پارس h a هستند نسب به سایر سرورها.
اما از نظر لود بالانسر خیر. این سرویس روی سرورهای ایران ما فعال نیست و البته فکر نمیکنم به جز 1 یا 2 شرکت شخص یا شرکت دیگری از لود بالانسر برخوردار باشدو بالطبع هزینه این نوع سرویس ها بالا خواهد بود.هزینه سرویس نامحدود دو برابر قیمت های ارائه شده است ولی با همان کیفیت خوب و مناسب.خیر برای ترافیک خارج سرویس حجمی قابل ارائه است.