-
@@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@
با سلام و احترام
مدتی هست که تصمیم دارم یک موضوع رو به چالش بکشم: البته با اجازه از همتون و داشتن این حق که خودم 15 ساله تو این صنعت هستم
1. چرا میزنیم تو سر هم و قیمتها رو میکشیم پائین با وجودیکه برای همه کار هست و مصرف کننده مجبوره تابع شما باشه نه شما تابع مصرف کننده
2.میدونید در کشورهای دیگه توسعه دهندگان وب جز شغلهای پر درآمده؟(چرا؟ چون استرس بالائی به طرف میده تن و بدن طرف رو نابود میکنه فکر میکنید همیشه جوون هستین؟)
3. یک شرکت موفق ایرانی رو نام ببرید که قیمتاش ارزون باشه؟ چرا فکر میکنید راز موفقیت ارزون فروشی یا بهتر بگم مفت فروشیه؟
4.حقوق یک کارگر ساده در روز که هیچ تخصصی نداره 40-50 تومن هست با بیمه و.... آیا شما روزی 8 ساعت کار میکنید فقط؟ و در ساعات دیگه استراحت میکنید یا شب هم کابوس میبینید؟ و این درآمد رو دارید؟
5.آیا شما در زندگیتان احساس منگی نمیکنید؟ میدونید علت این بیماری چیه؟آیا میدانید تک نفره کار کردن استرس زیادی رو بر شما همسر و بچه شما بصورت مستقیم و غیره مستقیم تحمیل میکنه و همیشه هم خودتون هم مشتری نارراضیه؟
6.آیا اگر سود خود را چند برابر کنید میتونید نیرو استخدام و خدمات خود را توسعه و چند تا ادم بیکار رو بیارید سرکار که هم خودتون فشار کمتری تحمل کنید + یک نفر که میتونه بشه رقیبتون رو از سر راه بردارید + مشتریانتان رو راضی تر + امواتتان رو در گور به آرامش برسانید؟
7.قیمت هر 0.25 نمره چشم شما چقدره؟قیمت دیسک گردن شما چقدره؟قیمت عمر جوونی و سلامت روحی شما چقدره؟و درآمد شما از این کار چقدره؟
8.شما امکان داره بازنشسته بشید؟حقوق بازنشتگی شما چقدره؟امکان داره بمیرید راه درآمد همسر و بچه شما بعد از شما از چه راهه؟
دوستان موضع نگیرید با عقل باندیشید کاری نداشته باشید بقیه چکار میکنن به این فکر کنید شما یکی هستید که اولین قدم رو برداشتین برای حل این مشکل. شک نکنید بقیه یا حذف میشند یا مجبورند با این سبک کار کنند
با سپاس فراوان /*
<?
-
پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@
نقل قول:
1. چرا میزنیم تو سر هم و قیمتها رو میکشیم پائین با وجودیکه برای همه کار هست و مصرف کننده مجبوره تابع شما باشه نه شما تابع مصرف کننده
2.میدونید در کشورهای دیگه توسعه دهندگان وب جز شغلهای پر درآمده؟
(چرا؟ چون استرس بالائی به طرف میده تن و بدن طرف رو نابود میکنه فکر میکنید همیشه جوون هستین؟)
تعجب نکنید تا وقتی درکی نیست حرفی نیست.
تعرفه رو باید نسبت به کشش بازار و مبلغی که مشتری حاضره واسش بپردازه تعیین کرد با این آشفته بازاری که دوستان درست کردن نه تنها موجب ورشکستگی بلکه موجب بی ارزشی مطلق این صنعت میشه حالا این رو هم اضافه کنید تو جامعه ایران این صنعت خودش چقدر گنکه اینجور هم داغونش کردن.
-
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NewConfig
تعجب نکنید تا وقتی درکی نیست حرفی نیست.
تعرفه رو باید نسبت به کشش بازار و مبلغی که مشتری حاضره واسش بپردازه تعیین کرد با این آشفته بازاری که دوستان درست کردن نه تنها موجب ورشکستگی بلکه موجب بی ارزشی مطلق این صنعت میشه حالا این رو هم اضافه کنید تو جامعه ایران این صنعت خودش چقدر گنکه اینجور هم داغونش کردن.
بله چون ما همیشه این جمله مشهور رو داریم بقیه اینکار رو کردن بقیه فلان رو کردن و ..... آیا شده بپرسیم ما چکار کردیم؟
کشش بازار چیه؟ دنیا داره به سمت تکنولوژی میره بازار مجبوره تغییر موضع بده آیا شرکتهایی که واقعا اقعا واقعا بتونن پاسخگو نیاز این بازار باشند چند تا تو کشور داریم؟؟!
همه میگن تو این 3-4 سال بازار خراب شد. ولی خدا شاهده شرکتهائی چون هاست ایران و.... تو این چند سال یکدفعه جون گرفتن و بزرگ شدن؟ اشتباه نکنید بخاطر تجربشون نبود وگرنه با تجربه براتون میارم که 2000 شروع کرده؟ علتش فقط و فقط مهندسی کسب و کارشون بوده و مدیریت منابع سروری نه!!! انسانی فیزیکی نیازی!!!
میدونید هر کسی آنالیزور خوبی تو بازار هست فکره میکنه برا موفقیتش باید منیج سرور یا برنامه نویسی رو باید یاد بگیره!! و هر کسی توان برنامه نویسی و منیجر خوبی نیز هست فکر میکنه برای رونق کارش باید بازاریابی رو یاد بگیره!!!
حالا شما بگید این دو نفر با هم باشند نیازی هست هر کدوم بره دنبال چیزی که نه استعدادش رو داره نه وقتش نه توانش رو؟؟؟!
-
متاسفانه دوستان ما که در این زمینه فعالیت میکنند درک درستی ندارند خیلی ها .
تصورشان بر این است که فقط زمانی مشتری جذب آنها میشود که سرویس قیمت پایین خدمت مشتری ارائه بدن !
اگر صنفی بود که فروشندگان زیر نظر اون قرار میگرفتند و معتبر ها فقط آنها حساب میشدند شاید الان دیگر اوضاع این نبود اما متاسفانه نیست !
تمامی مشاغل اوضاعشون خوبه جز ...
-------
گرچه که قبلا تاپیک های خیلی زیادی زده شده در این خصوص که همه با هم یکی بشن و قیمت ها رو ثابت کنند و یا ... اما متاسفانه کسی اینطور نیست !
-
چقدر این تاپیک لازم بود! دمِ استارتر گرم.
البته احتمالا مثل سایر تاپیکهای مفید حذف بشه! به جاش تاپیک فروش آدامس خرسی و نویسنده و ... سبز بشه.
متاسفانه هیچ ناظری بر این صنف وجود نداره و زیرفروشی و ... خیلی رایج شده. مثلا تو صنف طلا فروش ها اگه یک نفر قیمت طلا رو با اختلافِ بیش از میزان از پیش تعیین شده بفروشه برخورد میشه باهاش. اما اینجا نداریم چنین چیزی.
سرور مجازی رم ۲، ۱۰ هزار تومن ماهانه!
هاست که با تشکر از ریسلرهای نامحدود،۳ تا ۱گیگ، ۱۰۰۰ تومن!
-
شرکت هاست ایران یک شرکت با سساختمون 3-4 طبقه با ژنراتور و تشکیلات عریض و طویل باید هم پیشرفت کنه میدونید چرا ، چون کلا منابع مالی پشتشون هست من هم اگه یک ساختمون و پول داشته باشم میتونم حتی توی خونه خودم دیتاسنتر خونگی راه اندازی کنم رک بگیرم .. سخت افزار خوب بگیرم چند تا لینک اینترنت خوب بگیرم و اونها رو یکی کنم و پشتیبان هم کنم و لود بالانس راه بندازم . و خودم هم همه کارهای کانفیگ رو انجام بدم و بعد چند نفر رو استخدام کنم واسه تبلیغ و پشتیبانی در حد دسکتاپ . پس فقط مشکل مالی هست که ما رو محدود میکنه ...والا هیچ چیزی ما نسبت به افراد گروه هاست ایران و شرکت های هستینگ دیگه کم ندارم فقط و فقط بحث مالی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
با تشکر از دوست و همکار عزیر starting دوست عزیز زمانی که این متن رو خوندم یاد روزهای اولیه کار خودم افتادم ... هنوز هم بعد از چند سال هستند افرادی که بهشون میگم همه کارهای سفارش و خرید و کانفیگ و پرداخت به عهده من و شما فقط کار فروش رو انجام بدید و حتی به شما نیز آموزش هم میدم ولی همچنان به دنبال یک کار کارمندی با حقوق 600000 تومانی هستند و بیمه ..خوب برادر من..شما هنوز فرق وب سرور و پی اچ رو نمدونید و حتی به شما آموزش هم داده میشه ولی باز هم اونها این کار رو قبول نمیکنند ..دوران ما اگر کسی به ما میگفت بیا این کار رو بهت یاد میدیم پول هم نمیخواهیم بدی ووهنوز هم اگر این ظرایط پیش بیاد باز هم قبول میکنیم ولی افسوس که حتی تو شهر خو ما هم کسی پیدان نشد برای تیم ورکینگ و این واژه کلا تو ایران فقط تو تهران معنا داره و شهرستانها فقط افراد بدون هیچ تخصصی به دنبال حقوق بالا و کار و پول راحت هستند و اصلا فکر نمیکنند به قول شما چه شماره پشم هایی از ما و وقت هایی از ما صرف شده تا یک موضوعی رو خودمون بدون هیچ آموزشی و با تجربه یاد بگیریم ..بنده که به شخصه دیگر کلا از ایران تو زمینه آی تی نا امید شدم ..وقتی تو شهر خودم کسی نیست با من همکاری کنه دیگه چه انتظار از این کشور !!و عطا اش رو به لقایش بخشیدیم و عزم سفر خواهیم کرد بسوی مهد تمدن آی تی ... دوست عزیز این درد دل خیلی از دوستان من و افرادی مثل من و شماست ..دیگه یا باید ساخت و یا مهاجرت .. راه دیگه ای نداره .. مگه شرکتهای مثل پارس پک و فراسو و ... اینها مگه چکار میکنند که من و شما نمیکینم ..اونهعا همین کار من و شما رو میکنند منتها یک سرمایه مالی خوب پشتشون هست و اون هم با جمع شدن چند فرد و شیر کردن منابع مالی برای راه اندازی این حرفه صورت گرفته نه مثل من و شما بابت علاقه ای که داریم خودمون به تنهایی یک نفره همه کار ور خودمون انجام میدیم ...
ببینید من الان کارمند شرکتی هستم که موفق هم هست نامی هم نخواهم برد چون شرط اول تیم مدیریتی (بله درست گفتم مدیر نه تیم مدیریتی) این بود سایت و برند رو تو هیچ انجمنی نکشید چون فنا خواهیم شد.
در این شرکت وقتی نیرو میخوان بگیرند. آگهی میزنند تعداد زیادی میاند به این دقت میکنند که اون فرد چقدر هوش و ذکاوت داره و بعد بررسی میکنن چقدر روحیه کار تیمی داره اگر اوکی بود تخصص هم نداشت ازش یک ضمانت محضری کلفت میگیرند و آموزش 3 ماه با حقوقی در حد کرایه و پول تو جیبی وقتی را افتاد کم کم کار رو میدن دستش و بعدها درصدی هم بهش مین که نمک گیرش کنن و همون فرد جونش رو برای شرکت میده ولی در اوایل چون شرط شده باید 5 سال کار کنه یا 20 میلیون ضرر بده بابت ترک کار با این ترس میمونه. و بعدها با محبت و احترام پاگیرش میکنند که بدون ضمانت هم میموند.
اشتباه ماها اینه فکر میکنیم باید یک نفر حرفه ای و.. بیاد بگه من همه چی بلدم اینم کارم + بقول شما بخاطر نامشخص بودن بازار ریسک نمیپزیریم و میگیم نه کرایه دفتر در نیاد نه ....
چند نفر پول خرید سرور رو دارند؟ ولی چند نفر جرات کردند سرور رو بخرند و کولو کنند این اسمش جزء عدم ریسک پذیری چی میتونه باشه؟؟؟
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
و متخصص فکر میکنه تو دنیا فقط و فقط خودش این کار رو بلده این میشه که ................
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
شرکت هاست ایران یک شرکت با سساختمون 3-4 طبقه با ژنراتور و تشکیلات عریض و طویل باید هم پیشرفت کنه میدونید چرا ، چون کلا منابع مالی پشتشون هست من هم اگه یک ساختمون و پول داشته باشم میتونم حتی توی خونه خودم دیتاسنتر خونگی راه اندازی کنم رک بگیرم .. سخت افزار خوب بگیرم چند تا لینک اینترنت خوب بگیرم و اونها رو یکی کنم و پشتیبان هم کنم و لود بالانس راه بندازم . و خودم هم همه کارهای کانفیگ رو انجام بدم و بعد چند نفر رو استخدام کنم واسه تبلیغ و پشتیبانی در حد دسکتاپ . پس فقط مشکل مالی هست که ما رو محدود میکنه ...والا هیچ چیزی ما نسبت به افراد گروه هاست ایران و شرکت های هستینگ دیگه کم ندارم فقط و فقط بحث مالی هست
این طرز فکر هم اشتباست فکر میکنید هاست ایران روز اول چطور شروع کرده؟ با 4 طبقه؟ گوگل به این عزمتش تو یک زیر زمین شروع کرد اما!!!! قبل از زیر زمین و هاردش و ... دنبال تخصص های خاصش گشت و بعد رفت زیرزمین کرایه کرد
-
بارها من پیشنهاد داده ام که بزرگان هاستینگ همین انجمن، ( حداقل اونهایی که تاریخ عضویتشون 2012 یا کمتر هست! ) یک مرجعی رو درست کنند مثل صنف، یک کانفیگ پایه مثلا برای سرور مجازی ایجاد کنند و بگن این کانفیگ
ماهانه 15 هزار تومان هست، کمتر از این منابع نمیتونید بدید، بیشتر هم خواستید بدید مثلا هر 500 مگاهرتز سی پی یو، 5 هزار تومن اضافه کنید روی قیمت.
یا برای هاستینگ هم وضعیتی مشابه.
تاپیک های فروش هم قبل ایجاد، توسط یه تیمی بررسی بشه و اگر خلاف این بود ثبت نشه.
بهترین کار از نظر بنده این هست...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
بله چون ما همیشه این جمله مشهور رو داریم بقیه اینکار رو کردن بقیه فلان رو کردن و ..... آیا شده بپرسیم ما چکار کردیم؟
کشش بازار چیه؟ دنیا داره به سمت تکنولوژی میره بازار مجبوره تغییر موضع بده آیا شرکتهایی که واقعا اقعا واقعا بتونن پاسخگو نیاز این بازار باشند چند تا تو کشور داریم؟؟!
همه میگن تو این 3-4 سال بازار خراب شد. ولی خدا شاهده شرکتهائی چون هاست ایران و.... تو این چند سال یکدفعه جون گرفتن و بزرگ شدن؟ اشتباه نکنید بخاطر تجربشون نبود وگرنه با تجربه براتون میارم که 2000 شروع کرده؟ علتش فقط و فقط مهندسی کسب و کارشون بوده و مدیریت منابع سروری نه!!! انسانی فیزیکی نیازی!!!
میدونید هر کسی آنالیزور خوبی تو بازار هست فکره میکنه برا موفقیتش باید منیج سرور یا برنامه نویسی رو باید یاد بگیره!! و هر کسی توان برنامه نویسی و منیجر خوبی نیز هست فکر میکنه برای رونق کارش باید بازاریابی رو یاد بگیره!!!
حالا شما بگید این دو نفر با هم باشند نیازی هست هر کدوم بره دنبال چیزی که نه استعدادش رو داره نه وقتش نه توانش رو؟؟؟!
دوست عزیز در مورد کشش بازار من روزی حداقل چند ساعت تئوری های اقتصادی رو میخونم و کسی رشتش اقتصاد باشه میدونه چی میگم
این چیزی نیست یک نفر و دو نفر انجام بده باید یک سیستم باشه و حتی اگر اکثریت برنامه منظم درست کنن واسه یه سروسامان دادن بازم یکسری افراد بازار رو خراب میکنن
تاپیک مناسبی ایجاد کردین اما اصولی برخورد کنید نه احساسی !
اگر سیستم خوب باشه نیاز به این موارد نیست که بگیم فلانی این کارش نیست و... خودش از این شغل خود به خود کنار میره و حذف خواهد شد.
-
این هم یک نمونه جدید از آه و ناله های پس از خرید 7 هزار تومانی..!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141526
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
بارها من پیشنهاد داده ام که بزرگان هاستینگ همین انجمن، ( حداقل اونهایی که تاریخ عضویتشون 2012 یا کمتر هست! ) یک مرجعی رو درست کنند مثل صنف، یک کانفیگ پایه مثلا برای سرور مجازی ایجاد کنند و بگن این کانفیگ
ماهانه 15 هزار تومان هست، کمتر از این منابع نمیتونید بدید، بیشتر هم خواستید بدید مثلا هر 500 مگاهرتز سی پی یو، 5 هزار تومن اضافه کنید روی قیمت.
یا برای هاستینگ هم وضعیتی مشابه.
تاپیک های فروش هم قبل ایجاد، توسط یه تیمی بررسی بشه و اگر خلاف این بود ثبت نشه.
بهترین کار از نظر بنده این هست...!
ببینید نیازی نیست فقط و فقط کافیه هر کدوم از شما یک وبلاگ بسازه و توضیح بده شرط شناخت یک سرویس دهنده خوب چیه و هزینه ها و.. چیه اونوقت هر مشتری میشه یک عضو صنف و عدم خرید باعث میشه قانونی خود بخود بوجود بیاد وگرنه با روندی که شما فرمودین یواشکی و... میشه مشتری ها رو قاپید و مرحمی میشه موقت و بعد از چند ماه وضع باز میشه مثل الان یا حتی بدتر از الان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
ببینید نیازی نیست فقط و فقط کافیه هر کدوم از شما یک وبلاگ بسازه و توضیح بده شرط شناخت یک سرویس دهنده خوب چیه و هزینه ها و.. چیه اونوقت هر مشتری میشه یک عضو صنف و عدم خرید باعث میشه قانونی خود بخود بوجود بیاد وگرنه با روندی که شما فرمودین یواشکی و... میشه مشتری ها رو قاپید و مرحمی میشه موقت و بعد از چند ماه وضع باز میشه مثل الان یا حتی بدتر از الان
ببینید شما مثلا میرید مبل میخرید، یک مغازه به شما قیمت 500 هزار تومان میده، یک مغازه همون کالا رو ( جنس رو نه ) 2500 میده. شما کدومو میخرید؟ 500ت رو دیگه؟ چرا؟ چون توی ظاهر هیچ فرقی ندارن با هم. اون 2500 هم هرچی بگه به خدا چوب کار من راش هست و ...! شما میگی دروغ میگی! وقتی بردی خونت و بعد 2 ماه نصف مبلا شکستن میگی عحب اشتباهی کردم!
حکایت ما هم همینه! هرچی بگیم، همین میشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NewConfig
دوست عزیز در مورد کشش بازار من روزی حداقل چند ساعت تئوری های اقتصادی رو میخونم و کسی رشتش اقتصاد باشه میدونه چی میگم
این چیزی نیست یک نفر و دو نفر انجام بده باید یک سیستم باشه و حتی اگر اکثریت برنامه منظم درست کنن واسه یه سروسامان دادن بازم یکسری افراد بازار رو خراب میکنن
تاپیک مناسبی ایجاد کردین اما اصولی برخورد کنید نه احساسی !
اگر سیستم خوب باشه نیاز به این موارد نیست که بگیم فلانی این کارش نیست و... خودش از این شغل خود به خود کنار میره و حذف خواهد شد.
آفرین دقیقا اصولی نه احساسی
ما هم شرایط افراد کم بضاعت و ضعیف که به حداقلی رضایت دارند رو باید در نظر بگیریم و شک نکنید این دست فروش ها همیشه خواهند بود چون عده ای دوست دارند اینجوری خرید کنند.
اما اینکه ما بازار رو کلا بدیم به این سمت چوب دو سر ضرره چون هم ما ضرر میکنیم هم سرویس گیرنده و هیچ سایتی رشد نمیکنه
نمونه های زیادی داریم که یکدفعه تشکیلات چندین ساله رفتن هوا نام نبرم بهتره ولی این وسط هم خودشون نابود شدند هم زحمتهای چنید ساله کاربرهاشون
ولی وقتی بازار اوکی باشه عده ای میان سایتهای انگلیسی میزنند و ارز اوری هم میکنن حالا ارزی که میارند شاید زیاد بدرد کشور نخوره ولی حداقلش بدرد سرویس دهنده ها و درآمد خوبی خواهد شد برای هر دو طرف
اما طرف میاد اینقدر اذیت میشه که همه جا میره میگه فروشگاه های اینترنتی ***ن!! و جامعه فکر میکنه فروشگاه اینترنتی یک آدم نه یک سایت از هزاران سایت خطا کرده همه رو *** خطاب میکنن
حتی یک دکتری بود میگفت طراح های اینترنتی *** هستند گفتم چرا؟ گفت پول میگرند کار نمیکنند. گفتم همه اینطور نیستند گفت بله همه ***ن!!! بنظرتون این دکتر چند پزشک دیگه رو از زدن سایت منصرف میکنه؟
-
نقل قول:
سرمایه گذار از روز اول فکر میکنه متخصص نوکر دم خونه باباشه
با این حرفتتون کاملا موافقم ...ولی منظورم کار تیمی و به قول گفتنی 5-6 نفر جمع شن تو هر شهر سرمایه بزارند و علم و دانششون رو روی هم بزارند حتی توی شهر خودشون کار کنند ...منظورم این هست ..حتی کسی در حال حاضر حاضر به اینجام این کار نیست ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
ببینید شما مثلا میرید مبل میخرید، یک مغازه به شما قیمت 500 هزار تومان میده، یک مغازه همون کالا رو ( جنس رو نه ) 2500 میده. شما کدومو میخرید؟ 500ت رو دیگه؟ چرا؟ چون توی ظاهر هیچ فرقی ندارن با هم. اون 2500 هم هرچی بگه به خدا چوب کار من راش هست و ...! شما میگی دروغ میگی! وقتی بردی خونت و بعد 2 ماه نصف مبلا شکستن میگی عحب اشتباهی کردم!
حکایت ما هم همینه! هرچی بگیم، همین میشه...
من سوالتون رو باید یک سوال پاسخ میدم
شما میخواید قلبتون رو بدین عمل کنه یک دکتر تازه از راه رسیده میگه 2 میلیون یکی میاد میگه 10 میلیون و مطمئنید اون 10 میلیونیه خیلی معتبر و با تجربه هست از کدوم میگیرید؟
حالا هاست قلب نیست اما مبل هم نیست
و مثال های دیگه شما ماشینتون تصادف کنه میدین صافکار کنار خیابون یا میبرید جای که میگن واردن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
من سوالتون رو باید یک سوال پاسخ میدم
شما میخواید قلبتون رو بدین عمل کنه یک دکتر تازه از راه رسیده میگه 2 میلیون یکی میاد میگه 10 میلیون و مطمئنید اون 10 میلیونیه خیلی معتبر و با تجربه هست از کدوم میگیرید؟
حالا هاست قلب نیست اما مبل هم نیست
و مثال های دیگه شما ماشینتون تصادف کنه میدین صافکار کنار خیابون یا میبرید جای که میگن واردن؟
این آخری رو تجربه کردم :d
جاده ساوه، ساعت 8 شب...! طرف مثله هلو ماشینو درست کرد 2 ساعته، انگار نه انگار که خورده بود به جایی :d دمش گرم ..! :)
اون راه حل، چیزی هست که به ذهن بنده رسید. شما اگر راه حل بهتری دارید، بگید تا بررسی کنیم...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
با این حرفتتون کاملا موافقم ...ولی منظورم کار تیمی و به قول گفتنی 5-6 نفر جمع شن تو هر شهر سرمایه بزارند و علم و دانششون رو روی هم بزارند حتی توی شهر خودشون کار کنند ...منظورم این هست ..حتی کسی در حال حاضر حاضر به اینجام این کار نیست ..
بله نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید اما اجباری ندارید تنتون رو نابود کنید. و برید کاری رو انجام بدین که درآمدش به زحمتی که میکشید نمیماسه
با وجودیکه میگم هر کسی خوب کار بلد باشه شرکتهائی هستند کارمند سبز بخواند یک بنده خدائی هست به اسم .... داره برای خارجیها منیج میکنه هر سرور 120$ فقط برای یکبار!!! شهرشون هم جمعیتش زیر 20 هزار نفره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
5-6 نفر رو جمع کردن کار ساده ای نیست بعضی وقتها توان مدیریتی تو خون طرف هست و اگر نباشه سخته جمع و جور کردن بی جیره مواجیب چند نفر دور هم ولی باید از 2 نفر شروع کنید کار نشد نداره
-
نقل قول:
نمیدونم شهر شما کجاست اما بعضی مواقعمجبورید شهرتون رو عوض کنید یا قید اینکار رو بزنید
دوست عزیز مشکل ما هم همینه ...حتی واسه تعویض شهر هم باید پول داشته باشیم که نداریم ...ولی قید این کار رو نمیتونم بزنم ..چون واقعا به کار آی تی علاقه دارم..
دیگه همینه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
این آخری رو تجربه کردم :d
جاده ساوه، ساعت 8 شب...! طرف مثله هلو ماشینو درست کرد 2 ساعته، انگار نه انگار که خورده بود به جایی :d دمش گرم ..! :)
اون راه حل، چیزی هست که به ذهن بنده رسید. شما اگر راه حل بهتری دارید، بگید تا بررسی کنیم...!
راه حل فکر منه فکر شما هست
ما باید سروع کنیم خودمون بگیم کاری ندارم بقیه اینکار رو نمیکنن من میخوام از الان تغییر بدم رویکردم رو مشتریهای خودم رو خواهم داشت و با این تغییر با گروهی فهمیده تر (منظور سواد وب) کار خواهم کرد درآمد همینقدر حداقل ولی در عوض اعصاب راحتتر و این زمان اضافی رو صرف بروز کردن دانش خودم میکنم در حوزه تخصصی خودم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
دوست عزیز مشکل ما هم همینه ...حتی واسه تعویض شهر هم باید پول داشته باشیم که نداریم ...ولی قید این کار رو نمیتونم بزنم ..چون واقعا به کار آی تی علاقه دارم..
دیگه همینه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
کی میگه نمیشه؟؟
بدنبال شرکتی موفق و بزرگگ در نزدیکی شهر خود باشید و بعد تخصصتون رو بهشون بگید شک نکنید اگر شرکت خوبی باشه شما رو حمایت خواهد کرد نه بخاطر شما بخاطر رشد و تعالی کسب و کارش
- - - Updated - - -
همه میگن آخ بچه مدرسه ای ها اومدن!!!!
ولی پشت سرش دیدم افری میزنند که واقعا بدرد همین بچه مدرسه ای ها میخوره افرهائی که فقط و فقط اوایل تابستون میدن و تمام
-
به نظر من اعتراض نکنید
اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه
در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده
لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر
همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه
ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره
ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)
خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن
الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه
البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم
فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید
دقیقا همین طوره
پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم
حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن
هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه
اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم
بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم
با تشکر :)
-
ببینید بنده شخصا یک همکار میخوام. ولی کو آدمش؟!
یکی هست پول داره، اطلاعات نداره، یکی هست پول نداره، اطلاعات داره!
برای شراکت ، هر دو لازمه!
الان فقط خودم هستم و یک بازاریاب!
اگر میشناسید، معرفی کنید :دی لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
filtersms
به نظر من اعتراض نکنید
اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه
در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده
لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر
همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه
ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره
ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)
خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن
الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه
البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم
فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید
دقیقا همین طوره
پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم
حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن
هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه
اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم
بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم
با تشکر :)
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار
- - - updated - - -
شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم
:d
این هم حرفی هست!
اصلاح شد :)
-
حرف شما درسته دوست عزیزم
اما نمیشه ، یعنی بهتره که نشه
مشتری باید خودش زرنگ باشه و به هر کسی اعتماد نکنه ( اگر میخواد یک کار بزرگ انجام بده ) اگه سایت شخصی باشه یا دانلود باشه که همه میتونند پشتیبانی کنن
این بحثش جداست
اما یه سازماندهی مثل نماد الکترونیکی ( کسی بخواد یه فروشگاهی بزنه یه چیزی بزنه )
ببنید چیز خوبی هست اما با قانون های اشتباه و سخت خیلی همه چیز رو خراب میکنه
ببینید یک جوانی که سربازی نرفته چه گناهی کرده مثلا بهش اجازه ندن
مثلا یه شخص دانشجو چه گناهی کرده که خونه یا مغازه نداشته باشه بهش ندن
یکی همه این را داره ، چه گناهی کردن مثلا خط تلفن ثابت نداره بهش ندن
یکی اینو داره ، حالا سند خونه یا مغازه به نامش نیست بهش ندن
و انواع از این مسائل که خودتون بهتر میدونید
ببینید اینا همش استعداد ها رو کور میکنه
منی که خونه ندارم یا پول آنچنانی ندارم باید برم بمیرم ؟
پس یه جوون بدبخت از کجا شروع کنه ؟
شاید یکی باباش پولدار نیست ، شاید یکی سرمایه نداره ، شاید یکی خونه اجاره ای ، شاید یکی زندگیش به یه تاره مو بسته است
ختم کلام ، شاید یکی بدبخته
ولی استعداد داره
ولی هیچ جوره نمی تونه کاری بکنه
خب شما بگید چیکار کنه ؟
شاید اگه یه سری از قانون هایی که زیاد منصفانه نیست نبود ، وضعیت فرق میکرد :(
-
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvia
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن
دوست عزیزم ، حرف شما درست
بر فرض مهال سازمانی ساخته شد و همه ی قیمت ها ثابت شد
فکر میکنید اون سازمان برای شما تعیین و تکلیف های جدیدی نمیکنه ؟
امروز که حمایت میکنید از همچین چیزی ، ببخشیدا ، شرمندم ، معذرت میخوام ، فردا روز همون سازمان پاچه ی شما رو میگیره و کاری میکنه که ورشکست بشید و با دستای خودتون استعفا بدید از این کار
دوست عزیزم ، تاریخ نشون داده برای بیشتر چیز هایی که قانون گذاری شد و تعرفه گذاری شد ( کار ها خراب تر شد )
کسی که میخواد مشتری بیشتر جذب کنه ( باید تبلیغات بیشتر بکنه ، پشتیبانی خوب کنه ، اون امکاناتی رو که بقیه هاستینگ ها ندارن و مثلا ایشون داره ) بیاد پر رنگ تر کنه و بگه تا مشتری مزیت ها رو بدونه و بعد تصمیم بگیره
نه این که با این کارا بخواد قدرت خودش رو بیشتر کنه و خیلیا رو از کار بیکار بکنه
به نظر بنده ی حقیر ، به وجود آوردن همچین چیزی فقط ضرر به خودتون هست تا سود ، این کار در دراز مدت پشیمانی بیشتری به بار میاره
با عرض پوزش و معذرت از همه ی دوستان
با تشکر
-
با سلام
استارتر عزیز :
1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.
جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.
موفق باشید
-
حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
استارتر عزیز :
1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.
جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.
موفق باشید
دقیقا ، مرسی دوست عزیزم بابت حرف درستت
هیچگاه و هیچ وقت نباید انجمن یا صنفی ایجاد بشه
کلا این بر خلاف قانون جهانی جریان آزاد اطلاعات هست ، که 90 درصد کشور ها دارن رعایت میکنن و هیچ مشکلی ندارن ( چرا ما جزو اونا نباشیم ) محدودیت و قانون گذاری فقط باعث عقب موندگی میشه
در قبالش میشه با یک هزینه ی کمتر علم مردم رو زیاد کرد و فرهنگ سازی کرد ( میشه با تبلیغات و گفتن نکات ضروری در بنر های زیبا ) علم مردم رو بالا برد که گول کلاه بردارن رو نخورن و اندازه نیازشون خرید کنند
قانون گذاری بیش از حد باعث میشه یک جوان با استعدا تازه کار هیچ وقت نتونه وارد کار بشه
و از اون ور فضا رو برای کلاه بردارن باز تر میکنه
چون مردم همیشه دنبال راحتی و ارزونی و کیفیت هستند
نه قانون های سخت و پیچیده
امیدوارم همیشه همه ی دوستان هر جا سخن از این کار شد مخالف باشند
چون باید واقع بین بود ( و در واقعیت این کار ضرر بیشتر از سود خواهد داشت )
با عرض معذرت و تشکر از همه ی دوستان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست
دوست گلم
احترام کسب کردنی هستش ، میشه احترام و ابهت رو با انجام دادن کار درست و داشتن صادقت تا حد زیادی بدست آورد
اما هیچ چیزی در این دنیا کامل نیست
حتی رییس جمهور آمریکا هم از بعضیا فحش میخوره :دی
بالاخره هیچ کاری یا هیچ چیزی نزد مردم از احترام و ابهت 100 % برخوردار نیست
اینایی که عرض کردید که دیگه هیچی نیست :دی
با تشکر از شما دوست عزیزم ^__^
-
جناب سجادیه صحبتهای شما رو کاملا تائید میکنم ولی این برای اطلاع رسانی دوستان بود وگرنه در یکی از همین پستهام گفتم شرکتیکه من در اون کار میکنم اکیدا توصیه کردن در هیچ انجمنی نامی از شرکت حق ندارید ببرید. و باور کنید منم اینو من باب نصیحت خدمت دوستان بزرگوار عرض کردم میدونم صنف انجمنی با صنف آفلاینی و باز با صنف باندهای سازمانی و.. کاملا متفاوت هست و بنده نیز بعنوان کمک و یا درخواست این تاپیک رو نزدم ولی حیفم اومد نگم شاید بعضی ها بخواند اما فکر میکنن راهش اینه
ولی از یک باب قبول کنید روی همه تائثیر میزاره مثلا 2-3ماه پیش بود یکی از همکاران که در شرکت ما منیجر هست و ارتباطات دیتا سنتری تا حدی که باشه خودش انجام میده میگفت یک خانمی که دقیقا اسمش یادم نیست از ساپورترهای هتزنر میگفت چرا هموطن های شما اینقدر گزارش هم رو میدن؟؟ و چرا شماها با سرورها اینقدر تخلف میکنید؟ البته شما منظورش ما ایرانیها بود!! فکر میکنید این روند ادامه پیدا کنه شما و یا حتی هر شرکت بزرگگ دیگه بی اعتبار نخواهد شد بخاطر تخفیف 2 یورویی هرچیزی رو نباید گفت. البته باز هم شرکتیکه بلند فکر کنه کوتاه عمل نمیکنه.
وگرنه در هر شغلی و در همه دنیا ارزون کار گران کار و با کیفیت کار و بی کیفیت کار هست و خواهد بود در هر شغلی اما بعضی اوقات باید یک زنگ خطر رو بصدا دراورد که بدونن وسعت اینترنت فقط به شکل گربه ای جنوب غرب اسیا محدود نیست و سراسر دنیا رو پوشش میده و ایرانیهای مقیم خارج کشور بهشون ثابت شه شما بهترید شک نکنید از شما استفاده خواهند برد نه از .... پس من فقط میخواستم دید رو باز تر کنم ذهن رو شفاف تر کنم و....
بهر حال ببخشید کم و زیادی گفته شد اما دوستان واقعا همه بزرگوارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
الان فقط خودم هستم و یک بازاریاب!
می خوایید من هستم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
جناب سجادیه صحبتهای شما رو کاملا تائید میکنم ولی این برای اطلاع رسانی دوستان بود وگرنه در یکی از همین پستهام گفتم شرکتیکه من در اون کار میکنم اکیدا توصیه کردن در هیچ انجمنی نامی از شرکت حق ندارید ببرید. و باور کنید منم اینو من باب نصیحت خدمت دوستان بزرگوار عرض کردم میدونم صنف انجمنی با صنف آفلاینی و باز با صنف باندهای سازمانی و.. کاملا متفاوت هست و بنده نیز بعنوان کمک و یا درخواست این تاپیک رو نزدم ولی حیفم اومد نگم شاید بعضی ها بخواند اما فکر میکنن راهش اینه
ولی از یک باب قبول کنید روی همه تائثیر میزاره مثلا 2-3ماه پیش بود یکی از همکاران که در شرکت ما منیجر هست و ارتباطات دیتا سنتری تا حدی که باشه خودش انجام میده میگفت یک خانمی که دقیقا اسمش یادم نیست از ساپورترهای هتزنر میگفت چرا هموطن های شما اینقدر گزارش هم رو میدن؟؟ و چرا شماها با سرورها اینقدر تخلف میکنید؟ البته شما منظورش ما ایرانیها بود!! فکر میکنید این روند ادامه پیدا کنه شما و یا حتی هر شرکت بزرگگ دیگه بی اعتبار نخواهد شد بخاطر تخفیف 2 یورویی هرچیزی رو نباید گفت. البته باز هم شرکتیکه بلند فکر کنه کوتاه عمل نمیکنه.
وگرنه در هر شغلی و در همه دنیا ارزون کار گران کار و با کیفیت کار و بی کیفیت کار هست و خواهد بود در هر شغلی اما بعضی اوقات باید یک زنگ خطر رو بصدا دراورد که بدونن وسعت اینترنت فقط به شکل گربه ای جنوب غرب اسیا محدود نیست و سراسر دنیا رو پوشش میده و ایرانیهای مقیم خارج کشور بهشون ثابت شه شما بهترید شک نکنید از شما استفاده خواهند برد نه از .... پس من فقط میخواستم دید رو باز تر کنم ذهن رو شفاف تر کنم و....
بهر حال ببخشید کم و زیادی گفته شد اما دوستان واقعا همه بزرگوارند
بله دوست عزیزم
بحث همینه اگر ما زیر پای همدیگر رو خالی نکنیم ، هیچ کس دیگه ای نمیکنه
بحث ایجاد چنین صنفی هم دقیقا زیر پای همدیگر رو خالی کردن هستش
باید این رو یاد بگیریم که در کار همدیگر دخالت نکنیم
بزاریم هر کی هرکاری که دوست داره انجام بده
اگه ما سرویس بهتری داریم که قیمت اون گرانتره بیاییم نکاتی که اون رو گرون کرده به مردم بگیم ، و اینم بگیم که چرا بعضی از سرویس های دیگه ارزونتر هستند چه مزیت هایی نسبت به سرویس ما ندارن
همین ، بهترین کار فرهنگ سازی و زیاد کردن علم مردم هست
نه زیر پای همدیگر رو با لو دادن همدیگر تو دیتا سنتر ها و نمی دونم تلاش برای ساخت صنف و ... خالی کنیم و نون همدیگر رو آجر کنیم
توی دعوا هر 2 طرف زخمی میشند و ضرر میکنند
هیچ کس از یک دعوا سود خالص نمی بره
اینو یادمون باشه که اگر نمی تونیم پشت همدیگر باشیم پس رو به روی همدیگر قرار نگریم
هر کس کار خودش رو انجام بده و سرش تو کار خودش باشه
با فضولی تو کار دیگران یا آجر کردن نون دیگران هیچی جز ضرر بدست نمیاد
با تشکر ^__^ و عرض پوزش :(
-
منم با نظر آقایه سجادیه موافقم بازار فقط تو این انجمن مشکل داره من خودم فقط تو اینترنت سرویس ارزون میدم فقط به خاطر شرایط خاص این انجمن من مشتری های خاص زیادی خارج از این انجمن دارم مثلا هاست یک گیگ که سالانه 40 تومان میدم خارج از انجمن با قالب 20 تومنی با کمی ویرایش سالانه 500تا 1میلیون مبدم فقط یک روز یادشون میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfa5xx
عرض سلام و شب بخیر دارم خدمت همکاران
صفحه اول و آخر تاپیک رو خوندم
زیاد نمیخوام وارد این بحث بشم
این یک بحث تکراری هست ، خود بنده یک دوران دنبال این قضیه رو گرفتم ، با برخی مسئولین هم صحبت هایی شد ، اما حمایتی از سمت همکاران صورت نگرفت
ما هم بیخیال شدیم
آقا سجادیه احتمالا یادشون باشه
ولی در پاسخ به صحبت این دوستمون پست زدم در این تاپیک
مهندس جان ، مشکل هاستینگ ها و کلا صنف آی تی کشور ما این هست که هرکس دنبال امپراطوری خودش هست
این امر خوبه ولی تحققش خیلی کمه
هر شخصیت در این رشته میخواد که یک برند داشته باشه مستقل و کار کنه
اول کار میشینه و برای خودش برنامه میریزه ، که کار تکی انجام بدم
بعد مدتی نیرو میگیرم و این مسائل
که 99 درصد هم اصلا کار جلو نرفته
دوست خوبمون میگن هاست ایران سرمایه داره
خب ازشون سوال میپرسم
هاست ایران آیا تنها یک نفره ؟؟؟؟
من یک روش میگم
به نظر شما تعداد 10 نفر میخوان هر کدوم یک هاستینگ بزنن
نفری هم 5 میلیون تومان سرمایه اولیه دارند که چیزی نیست
هاستینگی که با 5 میلیون شروع بشه به کجا میرسه ؟؟؟
حالا در نظر بگیرید این ده نفر با هم یک برند رو راه بندازند
50 میلیون سرمایه به کجا میرسه ؟؟؟
با پنج میلیون نمیشه کاری کرد
ولی با پنجاه میلیون میشه یک دفتر معمولی گرفت
و کار رو به صورت حرفه ای شروع کرد
برای هر شخص یک ساعت کاری مشخص کرد و یک پشتیبانی و خدمات خوب به مشتری داد
مشکل بازار نت ما این هست که اتحاد ندارند همکارا
وقتی با هم بشید ، ضرر های اول کار ، خرج ها ، . تمامی موارد سر شکن میشه و به هیچ کس فشار نمیاد
یا حق
-
میدونید علت چیه؟
علت اینه که خیلیا نت رو مثل یه جای مسخره میدونن که هیچی توش حساب کتاب نداره
هم خریدار
هم فروشنده
از این افراد با این طرز فکر زیادن
یعنی فکر میکنن مهم نیست چه کاری ، چه درآمدی ، با چه هدفی ، با چه اینده ای با چه مشتری با چه استرسی دارن
فکر میکنن اینجا چون اسمش دنیای مجازیه ، هیچ حساب کتابی نداره و همینجوری الکیه
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
با یه مثال حرفمو تموم میکنم چون بنده هم مثل خیلیای دیگه دلم پره !
طرف میره توی دنیای واقعی میلیونی برای چیزای الکی هزینه میکنه بعد مثلا میاد توی نت میخواد یه سایت راه بندازه
زنگ میزنه به ما ، اقا هزینه طراحی چقدره ، ما یه برآوردی میکنیم
میدونید چی میگن ؟ چه خبره ! مگه میخوای چیکار کنی ! با فلان قدرم سایت میسازن
یا مثلا شما مگه جرات داری هزار تومن قیمت سرور و هاست ببری بالا !
سریع میگن چه خبره چرا گرون کردید فلان کردید !
حالا بیا و هی توضیح بده ، مگه طرف به گوشش میره؟
هیچ فایده ای نداره چون طرز فکرش رو نمیتونی عوض کنی
حالا از سیب زمینی پشندی گرفته تا ... گرون شده ، اگر ما قیمتامون رو زیاد کنیم همه شاکی میشن !
تازه مجبوریم تخفیف هم بزنیم :|
البته یسری دیگه هم هستن که طرز فکرشون مشکلی نداره اما گیر فروشنده هایی میفتن که سرشون کلاه میزارن و هزینه های چند برابری و کیفیت کار پایین بهشون میدن
من به شخصه هر وقت داخل سایت های فریلنسری ایرانی که حتما میشناسید میرم ، مخصوصا برای قسمت طراحی سایت ، طرف اومده درخواست طراحی سایت املاک داده ، حداکثر قیمت پروژه رو 100 هزار تومن زده ، نمیدونید چند نفر زیرش براش پیشنهاد دادن که با بهترین کیفیت و همون قیمت در خدمتن !
اخه یکی نیست بگه چرا اینقدر مشتری رو پرتوقع میکنید !!
خب تا وقتی که یکی میاد با صد تومن سایت املاک طراحی کنه دیگه اون برنامه نویسی که رفته توی این زمینه واقعا چند سال زحمت کشیده و تخصص کسب کرده چیکار میتونه بکنه؟ یا مجبوره اونم قیمتاش رو چند بار نصف کنه ! یا اینکه کلا از اینکار بکشه کنار
من واقعا تاسف میخورم ، بعضیا داخل نت هستن که واقعا هم ادم های درستی هستن و هم تخصص واقعا خوبی در زمینه خودشون دارن اما یکم که ریز میشیم میبینیم واقعا دارن حیف میشن!
در هر حال این قصه سر دراز دارد و هردفعه به این موضوع فکر میکنم اعصابم بهم میریزه و تاسف میخورم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
میدونید علت چیه؟
علت اینه که خیلیا نت رو مثل یه جای مسخره میدونن که هیچی توش حساب کتاب نداره
هم خریدار
هم فروشنده
از این افراد با این طرز فکر زیادن
یعنی فکر میکنن مهم نیست چه کاری ، چه درآمدی ، با چه هدفی ، با چه اینده ای با چه مشتری با چه استرسی دارن
فکر میکنن اینجا چون اسمش دنیای مجازیه ، هیچ حساب کتابی نداره و همینجوری الکیه
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
با یه مثال حرفمو تموم میکنم چون بنده هم مثل خیلیای دیگه دلم پره !
طرف میره توی دنیای واقعی میلیونی برای چیزای الکی هزینه میکنه بعد مثلا میاد توی نت میخواد یه سایت راه بندازه
زنگ میزنه به ما ، اقا هزینه طراحی چقدره ، ما یه برآوردی میکنیم
میدونید چی میگن ؟ چه خبره ! مگه میخوای چیکار کنی ! با فلان قدرم سایت میسازن
یا مثلا شما مگه جرات داری هزار تومن قیمت سرور و هاست ببری بالا !
سریع میگن چه خبره چرا گرون کردید فلان کردید !
حالا بیا و هی توضیح بده ، مگه طرف به گوشش میره؟
هیچ فایده ای نداره چون طرز فکرش رو نمیتونی عوض کنی
حالا از سیب زمینی پشندی گرفته تا ... گرون شده ، اگر ما قیمتامون رو زیاد کنیم همه شاکی میشن !
تازه مجبوریم تخفیف هم بزنیم :|
البته یسری دیگه هم هستن که طرز فکرشون مشکلی نداره اما گیر فروشنده هایی میفتن که سرشون کلاه میزارن و هزینه های چند برابری و کیفیت کار پایین بهشون میدن
من به شخصه هر وقت داخل سایت های فریلنسری ایرانی که حتما میشناسید میرم ، مخصوصا برای قسمت طراحی سایت ، طرف اومده درخواست طراحی سایت املاک داده ، حداکثر قیمت پروژه رو 100 هزار تومن زده ، نمیدونید چند نفر زیرش براش پیشنهاد دادن که با بهترین کیفیت و همون قیمت در خدمتن !
اخه یکی نیست بگه چرا اینقدر مشتری رو پرتوقع میکنید !!
خب تا وقتی که یکی میاد با صد تومن سایت املاک طراحی کنه دیگه اون برنامه نویسی که رفته توی این زمینه واقعا چند سال زحمت کشیده و تخصص کسب کرده چیکار میتونه بکنه؟ یا مجبوره اونم قیمتاش رو چند بار نصف کنه ! یا اینکه کلا از اینکار بکشه کنار
من واقعا تاسف میخورم ، بعضیا داخل نت هستن که واقعا هم ادم های درستی هستن و هم تخصص واقعا خوبی در زمینه خودشون دارن اما یکم که ریز میشیم میبینیم واقعا دارن حیف میشن!
در هر حال این قصه سر دراز دارد و هردفعه به این موضوع فکر میکنم اعصابم بهم میریزه و تاسف میخورم
دوست عزیزم
خارجی ها چی کار کردن که مشکل هایی که ما داریم اونا ندارن ؟
آیا صنفی زده اند ، یا قانون گذاری کرده اند ؟
یا اینکه فرهنگ سازی درست کرده اند ؟
به نظر شما حرف بنده غیر منطقی هست ؟
-
ساماندهی و اینا به درد نمیخوره.
یه حرکتی که خیلی جواب میده
اینه که شرکتای هاستینگ ، حالا چه رسمی و معروف و چه تازه کار و شناخته نشده !
نمایندگی نامحدود و نمایندگی وی پی اسو این چیزا رو جمع کنن
نه اینکه ارائه نکنن !
مثلاً قبل از ارائه ، از طرف اطلاعات بخوان ، اسکن کارت ملی و ...
که اولاً از 15 ساله نبودن طرف مطمئن بشن ( و اینکه یه عده رو سره در آوردن پول شارژ ایرانسلش به ف نمیده )
دوماً هم اگه مشکلی پیش اومد قابل پیگیری باشه !
اینطوری این هاستینگ های سه ماه تعطیلی و دو روزه هم اجتناب پذیر میشن ..
واقعاً کار سختی نیست .. وقتی مثلا من ادمین هاستینگ باشم و یه نفر میاد ازم سرور میخره با کارت مادرش .. خب با یکم فکر میشه یه چیزایی رو فهمید ! :|
مشکل اصلیمون همینه . هیچکس از فروش بدش نمیاد
فقط به فروختن فکر میکنیم ، حالا طرف 15 ساله هم بود بود فقط ما بیشتر در بیاریم !!!!!
اشتباه از خودمونه. البته من .. کوچکترین عضو این صنفم.. منظورم رو کلی دریابید 8-|
-
یفکر به حال هاستینگ های کلاه بردار کنید،الان من 1هفته هست دارم دنبال وی پی اس میگرم بخاطر یه ادم کلاه بردار مثل وی پی اس گروپ دیگه خیلی میتسرم که اوناهم پولمو بخوارن
فکر کنید تو شب قدر پول ادم را میخوارن...
وب هاستینگ قدیم بهتر بود ،الان همه کلاه برداری میکنند هیچکسی کاری هم نمیکنه قبلا حداقل تاپیک اعتراض میشد زد،یجا باید باشه خدمات خوبی بده قوانین خوبی داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
یفکر به حال هاستینگ های کلاه بردار کنید،الان من 1هفته هست دارم دنبال وی پی اس میگرم بخاطر یه ادم کلاه بردار مثل وی پی اس گروپ دیگه خیلی میتسرم که اوناهم پولمو بخوارن
فکر کنید تو شب قدر پول ادم را میخوارن...
وب هاستینگ قدیم بهتر بود ،الان همه کلاه برداری میکنند هیچکسی کاری هم نمیکنه قبلا حداقل تاپیک اعتراض میشد زد،یجا باید باشه خدمات خوبی بده قوانین خوبی داشته باشه
دوست عزیز نخریده به مردم توهین میکنید؟که کلابر دار هستند!!!