-
سوال در مورد حساب پی پال و مدیریت و جلوگیری از لیمیت
سلام خدمت تمام دوستان و همکاران محترم انجمن وب هاستینگ تالک
من از پیمنت 24 یک حساب پی پال باز کردم حدود یک ماه قبل و 100 دلار ریختم توش + 3 تا خرید هم کردم تا الان خرید های ریز از سایت های چون نیم و بای سی پنل انجام دادم از 10 دلار تا 32 دلار
حساب وریفای شده امارات با پاسبورد خودم هست + اسکن ادرس و ویزا کارت رو بهم دادن و یک شماره تلفن از دبی حالا از کسانیکه وارد هستند اگر سوالات بنده رو پاسخ بدن ممنون میشم
1.سقف تراکنشها و موجودی رو تا چه اندازه حداکثر قرار بدم که حسابم لیمت نشه؟(بیشتر از چقدر تو حساب نریزم برای شروع) و به چه سبک حساب رو ببرم جلو تا بعد از مدتی خیالم از لیمت و.. راحت باشه؟
2.من دلار رو حتما از سورس های معتبر میخرم حالا اگر گرون تر باشه اما خیالم راحت تره این چقدر مهمه؟
3.راهی سراغ ندارید با خیال راحت بتونم این اکانت رو بدون ریسک کنم؟ ما پرداخت ارزی ریز و درشت طی ماه زیاد داریم اما تا الان درشت ها رو با این حساب پی نکردم دادم کسانیکه معتبر هستند انجام بدن بخصوص دیتا سنترها و رسلو. میخوام با راهنمائی شما دوستان طوری بشه بتونم ان شا الله خودم اینها رو پی کنم.
4. پرداخت هام رو از حساب پی پال انجام بدم بهتر هست یا از طریق ویزای کارتی که متصل به حسابه؟یا کلا فرقی از نظر لیمت و.. نداره؟
در کل اگر براتون مقدوره یک توضیح کاملی از تجربه خوب و بعضا تلخ خودتون رو به دیگر دوستان اشتراک بگذارید ممنون میشم بهرحال همه ما ایرانی هستیم و داریم با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم به هر اندازه که حساب کمتری لیمیت بشه تاثیرش به کل بنفع همه ماست. بهرحال شرکتهائی مثل پی منت 24 تنها در راستای منافع خودشون توضیح میدن. و بعضا مشکلات رو مشخص نمیکنن چون....
باز هم میگم ما بالای 50-60 تراکنش در ماه داریم و مجبوریم حساب داشته باشیم وگرنه تعداد کم بود همچون گذشته سمتش نمیرفتیم چون به ریسکش نمی ارزه
-
پاسخ : سوال در مورد حساب پی پال و مدیریت و جلوگیری از لیمیت
سلام
1 نکته بگم
تمام اطلاعاتی که به شما دادند جعلی هست مراقب باشید
و زیاد روی این اطلاعات حساب نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
1 نکته بگم
تمام اطلاعاتی که به شما دادند جعلی هست مراقب باشید
و زیاد روی این اطلاعات حساب نکنید
سلام
ممنون از شما
این که شکی توش نیست اما میبینید دستشون باززه این حساب رو مدیریت کنن با همون اطلاعات جعلی هدف ما هم همینه این حساب پایدار باشه حالا به هر روشی
بهرحال کاریش نمیشه کرد ما ایرانی هستیم و مجبوریم اینکار رو بکنیم.
حالا از اینها گذشته اشنای بیرون ایران داشته باشیم یا بریم خارج و..... ولی الان این تاپیک برای اونهائی هست که فقط همین راه رو دارند و لطفا طی همین راه راهکار و روش بدین.
آیا کسی هست چند سال با اکانتی که اونا باز کردند کار کرده باشه؟ و یا لیمیتی داشتین اونا رفعش کرده باشنده؟ بهرحال اونا پول گرفتن و باید پاسخگو باشند بخصوص که وی پی اس ریموت هم با وجودیکه خودمون داشتیم از خودشون تهیه کردیم که بهانه ها کلا از بین ببریم
- - - Updated - - -
یا میتونم برم دبی با ویزای 3 ماهه و هر از گاهی تمدیدش خودم پیگیر باشم؟ دستم بازه؟ یا چون ایرانی هستم کلا نمیشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
ممنون از شما
این که شکی توش نیست اما میبینید دستشون باززه این حساب رو مدیریت کنن با همون اطلاعات جعلی هدف ما هم همینه این حساب پایدار باشه حالا به هر روشی
بهرحال کاریش نمیشه کرد ما ایرانی هستیم و مجبوریم اینکار رو بکنیم.
حالا از اینها گذشته اشنای بیرون ایران داشته باشیم یا بریم خارج و..... ولی الان این تاپیک برای اونهائی هست که فقط همین راه رو دارند و لطفا طی همین راه راهکار و روش بدین.
آیا کسی هست چند سال با اکانتی که اونا باز کردند کار کرده باشه؟ و یا لیمیتی داشتین اونا رفعش کرده باشنده؟ بهرحال اونا پول گرفتن و باید پاسخگو باشند بخصوص که وی پی اس ریموت هم با وجودیکه خودمون داشتیم از خودشون تهیه کردیم که بهانه ها کلا از بین ببریم
- - - Updated - - -
یا میتونم برم دبی با ویزای 3 ماهه و هر از گاهی تمدیدش خودم پیگیر باشم؟ دستم بازه؟ یا چون ایرانی هستم کلا نمیشه؟
پی پل ایران رو تحریم کرده نه ایرانی رو
شما مدارک داری پس نگران نباش اما برای اینکه بهانه دستشون ندی ، اوایل با تراکنشهای کم شروع کن ، بزار چند ماه بگذره بعد تراکنشهای بالا رو انجام بده .
سورس پول هم مهمه سعی کنید شارژ رو از طریق اشخاص معتبر انجام بدید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
پی پل ایران رو تحریم کرده نه ایرانی رو
شما مدارک داری پس نگران نباش اما برای اینکه بهانه دستشون ندی ، اوایل با تراکنشهای کم شروع کن ، بزار چند ماه بگذره بعد تراکنشهای بالا رو انجام بده .
سورس پول هم مهمه سعی کنید شارژ رو از طریق اشخاص معتبر انجام بدید .
سلام
ممنون
میشه اون کم که فرمودین رو بیشتر توضیح بدین؟ مثلا چقدر؟
مقدار دریافتی حداکثر؟
مقدار هربار خرج؟
در کل اگر با مبالغ کم ولی تعداد بالا خرید کنیم معتبر تر جلوه میکنه؟ (بهر حال سورس معتبر هست + خرید هم دارم از جاهای معتبر انجام میدم)
یک سوال چرا وقتی میخوام یورو پرداخت کنم تبدیلش میکنه به درهم؟ البته برای دلار اینطور نیست اما دیتا سنتر هتزنر در انویس که میده یورو هست اما ورود به پی پال میشه درهم امارات؟! اما برای جاهایی که دلار هست مشکلی نست مثله گود ادی یا همون بای سی پنل
-
کلا سیستم به صورتی هست که اگر شما برای پرداخت ها از کارت برداشت کنید و نه بالانس مشکلی پیش نمیاد ۹۰ درصد اوقات.
ولی وقتی دلار از جا های متختلف می خرید احتمال لیمیت شدن میده بالا
چون خرید و فروش ارز در قبال پول در پی پال ممنوع هست.
و وقتی کسی برای شما پول میریزه یعنی شما دارید در قبالش به ایشون خدمات با کالایی رو می فروشید.
حالا وقتی لیمیت کنه و سوال کنند که این پول ها برای چی اومده تو حساب شما و یا.... نمیتونید جواب قانع کننده بدید .
+وقتی پاس ایرانی رو میبینند دقت میشه ۹۰ درصد بیشتر و جعلی بودن مدارک رو هم می فهمند
در نتیجه طبق تجربه اگر لیمیت شد با این مدارک زیر ۵ درصد هم نمیشه بازش کرد.
حساب ما که با مشخصات واقعی و ادرس و ... واقعی هست لیمیت شد ۲ هفته زنگ و توضیح و.... ارسال ۲ تا قبض و ... باز کردند
پاس ایرانی که میبینند حساسیت خیلی میره بالا بهتره به جای پاس کارت شناسایی یا گواهینامه که مشخص نباشه هویت ایرانی هست ارسال بشه.
- - - Updated - - -
برای پرداخت یورو یک کیف پول یورو بسازید قبل از پرداخت خودتون دلار رو به یورو چنچ کنید.
حساب پیش فرض رو هم روی دلار بزارید
-
من چیز یادی از پی پال نمیدونم اما پیشنهاد میکنم از اوکی پی استفاده کنید ...
okpay.com
ایران را تحریم نکرده ... و هیچ مشکلی هم نداره با شناسنامه و اطلاعات ایران هم میتونید عضو بشید ...
من با مشخصات ایران یک عدد درگاه ایرانی گرفتم و مثل یوزر های دیگر دارم از تمام امکانات استفاده میکنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
کلا سیستم به صورتی هست که اگر شما برای پرداخت ها از کارت برداشت کنید و نه بالانس مشکلی پیش نمیاد ۹۰ درصد اوقات.
ولی وقتی دلار از جا های متختلف می خرید احتمال لیمیت شدن میده بالا
چون خرید و فروش ارز در قبال پول در پی پال ممنوع هست.
و وقتی کسی برای شما پول میریزه یعنی شما دارید در قبالش به ایشون خدمات با کالایی رو می فروشید.
حالا وقتی لیمیت کنه و سوال کنند که این پول ها برای چی اومده تو حساب شما و یا.... نمیتونید جواب قانع کننده بدید .
+وقتی پاس ایرانی رو میبینند دقت میشه ۹۰ درصد بیشتر و جعلی بودن مدارک رو هم می فهمند
در نتیجه طبق تجربه اگر لیمیت شد با این مدارک زیر ۵ درصد هم نمیشه بازش کرد.
حساب ما که با مشخصات واقعی و ادرس و ... واقعی هست لیمیت شد ۲ هفته زنگ و توضیح و.... ارسال ۲ تا قبض و ... باز کردند
پاس ایرانی که میبینند حساسیت خیلی میره بالا بهتره به جای پاس کارت شناسایی یا گواهینامه که مشخص نباشه هویت ایرانی هست ارسال بشه.
سلام
ممنون از توضیحاتتون
یعنی ما همیشه از یک نفر دلار تامین کنیم بهتره؟ اینجور فکر کنم شک دار تره؟ چون میگن ایشون چرا اینقدر مدام پول میده شما؟ولی اونجور میگیم داریم خدمات میدیم؟مثل ترجمه یا طراحی و...
اگر لیمیت شد از ما اطلاعات ادرس رو میخوان دیگه؟ و وقتی واقعا داریم و حتی تلفن هم بنام خودمون هست چه مشکلی میتونه پیش بیاد؟ حتی ویزا یا بهتر بگم اجازه اقامت امارات هم موجود میباشدو ولی اومدم ایران.
ولی بقول معروف پیشگیری بهتر از درمانه
نقل قول:
برای پرداخت یورو یک کیف پول یورو بسازید قبل از پرداخت خودتون دلار رو به یورو چنچ کنید.
حساب پیش فرض رو هم روی دلار بزارید
اینو میشه بیشتر توضیح بدین و بفرمائید به چه شکل اینکار ممکن میباشد؟
منظورم اگر لطف کنید مراحل ساخت کیف پول یورو یا پوند؟ چون هر دو نوع پیمنت داریم ما علاوه بر دلار
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من چیز یادی از پی پال نمیدونم اما پیشنهاد میکنم از اوکی پی استفاده کنید ...
okpay.com
ایران را تحریم نکرده ... و هیچ مشکلی هم نداره با شناسنامه و اطلاعات ایران هم میتونید عضو بشید ...
من با مشخصات ایران یک عدد درگاه ایرانی گرفتم و مثل یوزر های دیگر دارم از تمام امکانات استفاده میکنم ...
سلام
این رو کجا قبولش دارند؟ مشکل فقط ما نیستیم خدمات دهنده ها نیز باید اینو قبول کنن؟ این وب مانی خیلی جاها هنوز قبول نمیکنند اینکه تا الان ندیدم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
این رو کجا قبولش دارند؟ مشکل فقط ما نیستیم خدمات دهنده ها نیز باید اینو قبول کنن؟ این وب مانی خیلی جاها هنوز قبول نمیکنند اینکه تا الان ندیدم؟!
Okpay یک بانک هست و با بسیاری از سرویس دهنده ها همکاری میکند ...
شما در 100 کشور دنیا میتونید پولتون رو از دستگاه های ATM یا خودپرداز بگیرید ... (با داشتن کارت که میتونید درخواست کنید به نامتون صادر و به ایران ارسال میشه )
همچنین میتونید به این صفحه مراجعه کنید
https://www.okpay.com/en/services/ac...nts/index.html
-
کلا حسابی که بیزینس نیست برای خرید اینترنتی باز میشه که یعنی خرید هم از کارت
وقتی شما دلار از حساب های دیگه داره میاد تو حسابتون و حساب هم بیزینس نیست کلا مشکل دار هست.
برای اضافه کردن کیف پول بعد لوگین داخل پیپال این لینک رو باز کنید
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-currencies
بالا select new currency رو بزارید روی Euro بعدش ادد کنید.
کیف پول داری که میخواهید بشه پیش فرض رو انتخاب کنید و Make Primary رو بزنید.
اقامت که داشته باشید دیگه مشکلی نیست
شما قبض اب یا برق به نام خودتون هست رو داشته باشید.(۴ ماه بیشتز نگذشته باشه)
عکس صورت حساب یا دفترچه حساب کاغذی که کارتتون به پی پال ادد هست.
عکس خود کارت
پاسپورت یا گواهی نامه یا کارت اقامت
وقتی لیمیت میکنه این ها رو می خواهد (بعضی وقت ها ۲ تا قبض باید بزنید تا تایید کنه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما در 100 کشور دنیا میتونید پولتون رو از دستگاه های ATM یا خودپرداز بگیرید ... (با داشتن کارت که میتونید درخواست کنید به نامتون صادر و به ایران ارسال میشه )
ممنون
ولی ما برای پرداخت میخوایم نه دریافت و این بیتر بدرد کسانی میخوره که میخوان کسب درآمد کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
ممنون
ولی ما برای پرداخت میخوایم نه دریافت و این بیتر بدرد کسانی میخوره که میخوان کسب درآمد کنن
میتویند پرداخت هم داشته باشید !
چند نوع حساب داره که میتونید بسته به کاربردتون انتخواب کنید ...
بسیاری از دوستن من از این حساب باری خرید گیفت کارت پلی استیشن و بازی های ps4 استفاده میکنن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
کلا حسابی که بیزینس نیست برای خرید اینترنتی باز میشه که یعنی خرید هم از کارت
وقتی شما دلار از حساب های دیگه داره میاد تو حسابتون و حساب هم بیزینس نیست کلا مشکل دار هست.
برای اضافه کردن کیف پول بعد لوگین داخل پیپال این لینک رو باز کنید
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-currencies
بالا select new currency رو بزارید روی Euro بعدش ادد کنید.
کیف پول داری که میخواهید بشه پیش فرض رو انتخاب کنید و Make Primary رو بزنید.
اقامت که داشته باشید دیگه مشکلی نیست
شما قبض اب یا برق به نام خودتون هست رو داشته باشید.(۴ ماه بیشتز نگذشته باشه)
عکس صورت حساب یا دفترچه حساب کاغذی که کارتتون به پی پال ادد هست.
عکس خود کارت
پاسپورت یا گواهی نامه یا کارت اقامت
وقتی لیمیت میکنه این ها رو می خواهد (بعضی وقت ها ۲ تا قبض باید بزنید تا تایید کنه)
ممنون از شما واقعا اشتراک اطلاعات شهامت میخواد باز هم خدا قوت
من 4 مورد رو راحت دارم اما چون دوست دارم ممه استفاده کنند و پول نریزند حساب این پیمن 24 الکی
اینو خدوتتون عرض کنم
پاسبورد که همه دارید
ویزا برید یک شرکت مسافرتی براتون با 80 درهم میزنه یعنی 80 هزارتومان
قبض برق یا آب پیمنت 24 کاملا فیک هست چون خیلی تابلو اعداد رو با فونتی متفاوتت تر عوض کردند بخصوص تاریخ و اسم صاحب آدرس پس اینم یک تغییر فتوشاپی ساده هست.
شما یک کارت اینترنتی بزنید بنام خودتون ریز گردشش براتون ارسال میشه به ایمیلتون میتونید درخواست فکس نیز بدین(اینو نمیدونم بکار بیاد یا نه)
شناسنامه بدیم ترجمه کنن یک مدرک دیگه(چون توش اسم شهر رو میزنن زیاد کشور مشهود نیست حتی فارسیش هم با عربی تفاوتی نداره)
گواهینامه با چند تومن میشه رفت نیروی انتظامی بین المللیش کرد.
ثبت نام پی پال هم رایگانه تهش یک ریموت دکستاپ میدن 15 تومن + یک ویزا فیک 4دلاری اینم 20 تومن با زحمت فتو شاپ و.. بشه 100 تومن اون 149 دیگه رو بریزیم تو همون چند مورد که عرض کردم خیالتون راحت تره بنده این اشتباه رو کردم دوستان شما نکنید.
و خواهش دارم اونهائی که اطلاعات دارند و میدونن کمک میکنه به هموطنان دیگشون بخیل نباشند و اشتراک گذاری کنند که این ملت همچون امثال من از این تحریم ها که تو سر هممون بقدر کافی خورده امثال این سایتها بیشتر از ایت ترکمون نکنن
میشه بفرمائید باز هم میشه برای معتبر کردنش حساب های دیگه بهش اضافه کرد؟ چه حسابی خوبه اضافه کنیم که بعدا بشه ازش پرینت یا برای لیمیت خارج کردن حساب بهره برد؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
میتویند پرداخت هم داشته باشید !
چند نوع حساب داره که میتونید بسته به کاربردتون انتخواب کنید ...
بسیاری از دوستن من از این حساب باری خرید گیفت کارت پلی استیشن و بازی های ps4 استفاده میکنن ...
مثلا میشه از این برای رداستیشن یا هتزنر یا رسلو یا ای وب استفاده کرد؟ در سایتهاشون ندیدم؟ و یا کلا میشه اینو به پی پال وصل کرد؟ سایتی دیدم با کارمزد یک دلار برای هر 100 دلار اوکی پی رو میریخت پی پال یا برعکس همینطور وب مانی به پی پال و پی پال به وب مانی
-
سلام
متاسفانه پیمنت 24 اصلا مسئولیت پذیر نیست همانطور که 2سال پیش بود تمام پنل هایی که از ovh برای مشتریاتش باز کرده بود همه شان بسته شدند و حتی اگر کسی درخواست قبض میکرد ازشون میگفتند 50تومن بریزید حساب بعد یه قبض بهتون میدادند که ovh یا هیچ جای دیگه ای قبول نمیکردند
و اما راهنمایی برای جلوگیری از عدم لیمیت پی پال
مشکلی در سقف تراکنش نیست هرچقدر میتونید بریزید تو حسابتون ولی اوایل سعی کنید زیاد نگه ندارید و زود خرج کنید وتا چند ماه بیشتر از 500دلار نریزید تو حسابتون،شما اگر میخواهید به حساب پب پال امارات تون وصل بشید سعی کنبد با ای پی امریکا وصل بشید ویادتون باشه همیشه با یک ای پی وصل بشید (البته اگه میتونستید با اب پب امارات وصل بشید خوب بود ولی شاید نتونید ای پی امارات گیر بیارید پس همان آمریکا بهتره)
سعی کنید زیاد withraw نکنید به ویزا کارتتون چون گیر میدند و لیمیت میکنند و مدارک میخواهند
مورد بعدی هروقت هم لیمیت شد با ما در تماس باش تا برات از لیمیت در بیاریم واصلا وهیچ وقت مدارک پیمنت 24 را ارسال نکنید که به دردسر میوفتید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
سلام
متاسفانه پیمنت 24 اصلا مسئولیت پذیر نیست همانطور که 2سال پیش بود تمام پنل هایی که از ovh برای مشتریاتش باز کرده بود همه شان بسته شدند و حتی اگر کسی درخواست قبض میکرد ازشون میگفتند 50تومن بریزید حساب بعد یه قبض بهتون میدادند که ovh یا هیچ جای دیگه ای قبول نمیکردند
و اما راهنمایی برای جلوگیری از عدم لیمیت پی پال
مشکلی در سقف تراکنش نیست هرچقدر میتونید بریزید تو حسابتون ولی اوایل سعی کنید زیاد نگه ندارید و زود خرج کنید وتا چند ماه بیشتر از 500دلار نریزید تو حسابتون،شما اگر میخواهید به حساب پب پال امارات تون وصل بشید سعی کنبد با ای پی امریکا وصل بشید ویادتون باشه همیشه با یک ای پی وصل بشید (البته اگه میتونستید با اب پب امارات وصل بشید خوب بود ولی شاید نتونید ای پی امارات گیر بیارید پس همان آمریکا بهتره)
سعی کنید زیاد withraw نکنید به ویزا کارتتون چون گیر میدند و لیمیت میکنند و مدارک میخواهند
مورد بعدی هروقت هم لیمیت شد با ما در تماس باش تا برات از لیمیت در بیاریم واصلا وهیچ وقت مدارک پیمنت 24 را ارسال نکنید که به دردسر میوفتید
موفق باشید
میشه در مورد withraw توضیح بدین؟
من سعی میکنم حتما با پی پال پرداخت کنم و کردم +آی پی ما کانادا هست که روز اول دادن در پی اونم در خونه یکی از دوستان مقیم امارات با تیم ویوور کانکت بشم البته برای حساب بعدیم. با وجودی که وی پی اس پایه دبی دارند میدن ماهی 37 دلار که نمیصرفه واقعا با این پول میشه موقع لیمیت رفت دبی هم تفریح کرد هم از لیمیت در اورد حساب رو البته ارمنستان هم گزینه خوبیه ویزای 4ماه یکبار ورود میدن واقعا عالی و ارزون هست نظری ندارید براش؟ چون ارمنستان با ایران خیل خیلی خوبه بخصوص بعد از حرف احمدی جون که فرمودن چرا 1.5 میلیون ارمنی رو بیخیال شدین چسبیدین به 1 میلیون یهودی
ارمنستان رو میتونیم بکنیم گزینه بسیار خوبی بجای دبی نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
میشه در مورد
withraw توضیح بدین؟
من سعی میکنم حتما با پی پال پرداخت کنم و کردم +آی پی ما کانادا هست که روز اول دادن در پی اونم در خونه یکی از دوستان مقیم امارات با تیم ویوور کانکت بشم البته برای حساب بعدیم. با وجودی که وی پی اس پایه دبی دارند میدن ماهی 37 دلار که نمیصرفه واقعا با این پول میشه موقع لیمیت رفت دبی هم تفریح کرد هم از لیمیت در اورد حساب رو البته ارمنستان هم گزینه خوبیه ویزای 4ماه یکبار ورود میدن واقعا عالی و ارزون هست نظری ندارید براش؟ چون ارمنستان با ایران خیل خیلی خوبه بخصوص بعد از حرف احمدی جون که فرمودن چرا 1.5 میلیون ارمنی رو بیخیال شدین چسبیدین به 1 میلیون یهودی
ارمنستان رو میتونیم بکنیم گزینه بسیار خوبی بجای دبی نه؟
موقعی که withraw میکنید به ویزا کارتتون بعضی وقت ها لیمیت میکنند و مدارک میخواهند البته این بیشتر بستگی به نوع ویزا کارتتون داره امارات و ارمنستان گزینه خوبی هست و زیاد سخت نمیگیرند در کل از هرجا حساب باز میکنید سعی کنید سیم کارت اونجا رو هم داشته باشید که قابلیت رومینگ داخل ایران رو داشته باشه و ای پی اونجا رو هم داشته باشید
بحث رو 30یا 30 نکنید بهتره
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
موقعی که withraw میکنید به ویزا کارتتون بعضی وقت ها لیمیت میکنند و مدارک میخواهند البته این بیشتر بستگی به نوع ویزا کارتتون داره امارات و ارمنستان گزینه خوبی هست و زیاد سخت نمیگیرند در کل از هرجا حساب باز میکنید سعی کنید سیم کارت اونجا رو هم داشته باشید که قابلیت رومینگ داخل ایران رو داشته باشه و ای پی اونجا رو هم داشته باشید
بحث رو 30یا 30 نکنید بهتره
موفق باشید
سلام
ممنون سیاسی نبود
اتفاقا این صحبت ایشون بنفع ایرانی ها تمام شد و کلا رفتن به ارمنستان شده رفتن به کیش یا قشم. هدف بنده نیز بیان دلیل محکم برای اینکه ارمنستان مکانی قابل دسترس هست بیان کردم
بعد نفرمودین منظورتون از withraw کردن ویزا کارت چی هست؟ به چه عملی میگن این withraw?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
ممنون سیاسی نبود
اتفاقا این صحبت ایشون بنفع ایرانی ها تمام شد و کلا رفتن به ارمنستان شده رفتن به کیش یا قشم. هدف بنده نیز بیان دلیل محکم برای اینکه ارمنستان مکانی قابل دسترس هست بیان کردم
بعد نفرمودین منظورتون از withraw کردن ویزا کارت چی هست؟ به چه عملی میگن این withraw?
withraw یعنی موجودی balance پی پال رو بخواهید به ویزا کارتتون انتقال بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
withraw یعنی موجودی balance پی پال رو بخواهید به ویزا کارتتون انتقال بدید
ممنون از شما مطمئنا شما سوالات بسیاری رو پاسخگو بودین اجرت با خود خدا
وقتی خریدی از ویزا کارت میشه و موجودی نداره اما پی پال موجودی داره مگه اتوماتیک از بالانس پی پال کم و به ویزا انتقال نمیشه؟ بطور دقیقتر نمیشه بدون شارژ حساب ویزا خرید کنیم و سیستم اتوماتیک مبلغ خواسته شده برای خرید رو از پی پال کم کنه؟
-
مطلب رو برعکس گفتید اگر پی پال تون بالانس نداشته باشه میتونید از موجودی کارتتون استفاده کنید ولی برعکسش نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
مطلب رو برعکس گفتید اگر پی پال تون بالانس نداشته باشه میتونید از موجودی کارتتون استفاده کنید ولی برعکسش نه
پس ما اگر کارتهای مجازی دارای موجودی بالا و غیره قابل شارژ به پی پال اضافه کنیم بنوعی هم بالانس پی پالمون حفظ میشه هم خریدهامون رو میتونیم راحتتر انجام بدیم + سورس پی پال هم الکی بالا نمیره که دچار مشکل بشیم؟ البته این برداشت شخصی از صحبتهای شما بود درسته یا غلط؟
-
دوست عزیز مسابقه 20 سوالی سوالی هست ؟ :D
--------------------------
ببینید با داشتن یک حساب Okpay شما میتویند از تمامی سایت ها که دریافت کننده خدمات ویزا / مستر / ماسترو بانک / وایر بانک / اسبر بانک / سوفورت بانک / مونی پولو / آلفا کلیک / اینتل اکسپرس / فستر و 10 ها نوع بانک و پزیرنده دیگر پول پرداخت کنید و خدمات خود را خریداری کنید ...
فرق نمیکنه این خدمتا رو چه سایتی بده ...
چیزی تو مایه های شبکه شتاب خودمون هست با در دست داشتن یه کارت پاسارگاد یا ملی یا یه بانک دیگه و رمز دوم اون میتونید از هزار سایت و دیتاسنتر خرید کنید ... okPay هم دقیقا همین هست که به شما این امکان رو میده که هرآنچه میخواید بخرید ...
هر سوالی هم دارید میتونید از بخش پشتیبانی بپرسید ... وبهتون پاسخ میدن بین 10 دقیقه تا 2 ساعت بسته به نوع سوال شما داره ...
برای وریفای حساب اگهاسپورت داشته باشید راحت تر میتونید وریفای کنید ... در غیر این صورت باید شناسنامه را به هزینه حدودا 20 هزار تومن بدین داروالترجمه ها براتن ترجمه رسمی کنن و اسکن اونو براشون بفرستین + یک قبض یا چیزی که محل سکونت شما را تایید کند ...
با حویت ایرانی شما هم هیچ مشکلی ندارد ...
همچنین سایت دارای زبان فارسی هست که حدودا 20 درصد سایت را پوشش میدهد ...
شما میتونید با واحد های مختلفی پول در حساب خود نگر دارید یا پول هارو به واحد های دیگر چنج کنید !!! (کارمزد کم میشود)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
پس ما اگر کارتهای مجازی دارای موجودی بالا و غیره قابل شارژ به پی پال اضافه کنیم بنوعی هم بالانس پی پالمون حفظ میشه هم خریدهامون رو میتونیم راحتتر انجام بدیم + سورس پی پال هم الکی بالا نمیره که دچار مشکل بشیم؟ البته این برداشت شخصی از صحبتهای شما بود درسته یا غلط؟
بله درست هست
بهترین و کار اصولی همین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز مسابقه 20 سوالی سوالی هست ؟ :D
--------------------------
ببینید با داشتن یک حساب Okpay شما میتویند از تمامی سایت ها که دریافت کننده خدمات ویزا / مستر / ماسترو بانک / وایر بانک / اسبر بانک / سوفورت بانک / مونی پولو / آلفا کلیک / اینتل اکسپرس / فستر و 10 ها نوع بانک و پزیرنده دیگر پول پرداخت کنید و خدمات خود را خریداری کنید ...
فرق نمیکنه این خدمتا رو چه سایتی بده ...
چیزی تو مایه های شبکه شتاب خودمون هست با در دست داشتن یه کارت پاسارگاد یا ملی یا یه بانک دیگه و رمز دوم اون میتونید از هزار سایت و دیتاسنتر خرید کنید ... okPay هم دقیقا همین هست که به شما این امکان رو میده که هرآنچه میخواید بخرید ...
هر سوالی هم دارید میتونید از بخش پشتیبانی بپرسید ... وبهتون پاسخ میدن بین 10 دقیقه تا 2 ساعت بسته به نوع سوال شما داره ...
برای وریفای حساب اگهاسپورت داشته باشید راحت تر میتونید وریفای کنید ... در غیر این صورت باید شناسنامه را به هزینه حدودا 20 هزار تومن بدین داروالترجمه ها براتن ترجمه رسمی کنن و اسکن اونو براشون بفرستین + یک قبض یا چیزی که محل سکونت شما را تایید کند ...
با حویت ایرانی شما هم هیچ مشکلی ندارد ...
همچنین سایت دارای زبان فارسی هست که حدودا 20 درصد سایت را پوشش میدهد ...
شما میتونید با واحد های مختلفی پول در حساب خود نگر دارید یا پول هارو به واحد های دیگر چنج کنید !!! (کارمزد کم میشود)
20 سوالی نیست ولی میخوام بشه یک رفرنس جامع برای همه که متقاضی این سرویس ها هستند فکر کنم اولش سوالات زیادی داشتین و دوست نداشتین همچین جایی بود؟
در مورد اوکی پی اگر با ویزا یا مستر بشه پرداخت رو انجام داد و بقول شما با اطلاعات ایرنی نیز ما رو قبول دارند فکر نکنم عقل اقتضا کنه بریم سمت پی پال. چون هدف ما هم همینه
بهرحال پیشنهادی دارید برای عضویت در این سایت؟ برای اکتیو شدنش باید ویزا کارت وصل کنیم؟ میشه همون ویزا کارت متصل به پی پالمون رو بهش وصل کنیم؟ قبض رو فارسی بدیم مشکلی که ندارند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
20 سوالی نیست ولی میخوام بشه یک رفرنس جامع برای همه که متقاضی این سرویس ها هستند فکر کنم اولش سوالات زیادی داشتین و دوست نداشتین همچین جایی بود؟
در مورد اوکی پی اگر با ویزا یا مستر بشه پرداخت رو انجام داد و بقول شما با اطلاعات ایرنی نیز ما رو قبول دارند فکر نکنم عقل اقتضا کنه بریم سمت پی پال. چون هدف ما هم همینه
بهرحال پیشنهادی دارید برای عضویت در این سایت؟ برای اکتیو شدنش باید ویزا کارت وصل کنیم؟ میشه همون ویزا کارت متصل به پی پالمون رو بهش وصل کنیم؟ قبض رو فارسی بدیم مشکلی که ندارند؟
یه نکنه فقط بهتون بگم سعی نکنید چه okpayو هیچ جای دیگه با مشخصات ایرانی ثبت نام کنید ممکنه یه روزی drop کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
برای اکتیو شدن نیاز نیست ویزا متصل کنید ... ویزای فعلیتون رو نمیدونم بهتری از پشتیبانان خودشون پرسجو کنید ...
همه مدارک باید به صورت اینگلیسی و رسمی ترجمه بشوند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
یه نکنه فقط بهتون بگم سعی نکنید چه okpayو هیچ جای دیگه با مشخصات ایرانی ثبت نام کنید ممکنه یه روزی drop کنند
با شما موافق نیستم ..
چون اگه قرار بود این کار را انجام بدن از سال 2006 تا امروز فرصت زیاد بود ...
پرخاله من از اوایل 2009 یک حساب در اوکی پی داره و تا امروز هیچ مشکلی براش پیش نیومده ... (نوع حسابش بیزینس هست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدید؟ کجای OKPay اعلام کرده که برای ایرانیها کارت صادر میکنه و میفرسته؟!
این هم پیغام داخل صفحه درخواست کارت OKPay
The following countries are currently NOT supported by OKPAY Card Service according to the card issuer restrictions:
- Afghanistan
- Bosnia and Herzegovina
- Congo Democratic Republic of the (Congo – Kinshasa)
- Cote d’Ivoire (Ivory Coast)
- Cuba
- Eritrea
- Guinea
- Guinea-Bissau
- India
- Iran
- Iraq
- Israel
- Korea Democratic Peoples Republic of (North Korea)
- Liberia
- Libya
- Montenegro
- Myanmar (Burma)
- Palestinian Territory, Occupied
- Serbia
- Somalia
- Sudan
- Syria
- Tunisia
- United States
- Zimbabwe
-
پیمنت ۲۴ زمانی که به مشکل خوردید حسابی ازتون پول میگیرن.
دو بار قبلا از پیمنت ۲۴ حساب پی پل گرفتیم که لیمیت شده بودند.
هر دو بار که نیاز به مدارک داشتیم برای مدارک جدید ۸۰ دلار خواستند
برای استیتمنت هم ۵۰ دلار خواستند
قبض اب و برق جدید ۱۵ دلار
بهتر اینه که یک فرد اشنا در خارج از کشور داشته باشید از مدارک اون شخص استفاده کنید.
وگرنه با این مدارکی که پیمنت ۲۴ بهتون میده کار شما پیش نخواهد رفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدید؟ کجای OKPay اعلام کرده که برای ایرانیها کارت صادر میکنه و میفرسته؟!
The following countries are currently NOT supported by OKPAY Card Service according to the card issuer restrictions:
- Afghanistan
- Bosnia and Herzegovina
- Cuba
- Eritrea
- Guinea
- Guinea-Bissau
- India
- Iran
- Iraq
- Israel
- Liberia
- Libya
- Montenegro
- Myanmar (Burma)
- Serbia
- Somalia
- Sudan
- Syria
- Tunisia
- United States
- Zimbabwe
سلام
نمردیم یکجا اسم ما کنار یک کشور درست اومد همه کشورها له بودند بجز آمریکا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
پیمنت ۲۴ زمانی که به مشکل خوردید حسابی ازتون پول میگیرن.
دو بار قبلا از پیمنت ۲۴ حساب پی پل گرفتیم که لیمیت شده بودند.
هر دو بار که نیاز به مدارک داشتیم برای مدارک جدید ۸۰ دلار خواستند
برای استیتمنت هم ۵۰ دلار خواستند
قبض اب و برق جدید ۱۵ دلار
بهتر اینه که یک فرد اشنا در خارج از کشور داشته باشید از مدارک اون شخص استفاده کنید.
وگرنه با این مدارکی که پیمنت ۲۴ بهتون میده کار شما پیش نخواهد رفت.
سلام و ممنون
قبض آب و برق که میدن تابلو هست فتوشاپیه
ولی شرطشون اینه باید از لیمیت در یارند و باید هم بیارند.
شما رو چرا لیمیت کردند؟ از شما چی خواستند؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
برای اکتیو شدن نیاز نیست ویزا متصل کنید ... ویزای فعلیتون رو نمیدونم بهتری از پشتیبانان خودشون پرسجو کنید ...
همه مدارک باید به صورت اینگلیسی و رسمی ترجمه بشوند ...
با شما موافق نیستم ..
چون اگه قرار بود این کار را انجام بدن از سال 2006 تا امروز فرصت زیاد بود ...
پرخاله من از اوایل 2009 یک حساب در اوکی پی داره و تا امروز هیچ مشکلی براش پیش نیومده ... (نوع حسابش بیزینس هست)
شما میفرمائید با اطلاعات ایران اکتیو میکنن و قبض هم باید بدیم فکر نکنم جائی رسمی قبض رو ترجمه کنند؟ راهکارتون چی بوده؟ با اطلاعات اماراتیون عضو بشیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
شما میفرمائید با اطلاعات ایران اکتیو میکنن و قبض هم باید بدیم فکر نکنم جائی رسمی قبض رو ترجمه کنند؟ راهکارتون چی بوده؟ با اطلاعات اماراتیون عضو بشیم؟
همه دارالترجمه ها قبض هم ترجمه میکنن، اصل قبض رو براشون ببرید، ترجمه میکنن. ولی در مورد Payment24 به نظر من بهتره فراموشش کنید، چون اگر حساب لیمیت بشه و مدرک شناسایی ازتون بخوان، 99$ میگیرن که براتون مدرک شناسایی بفرستن. کلا هزینه همه کاراشون بالا هستش. البته خیلیا هم دوست دارن باهاشون کار کنن چون فکر میکنن اگر پول بیشتر بدن سرویس بهتری میگیرن، اما در این موارد قضیه متفاوت هستش، همه میدونیم که مدارکی که برای پی پال در هر کشوری بخوایم ارسال کنیم، بصورت Fake درست شدن. مگر اینکه کسیُ داشته باشید اون طرف که اون شخص هم بهتون اعتماد کنه و با مدارک خودش حسابُ براتون باز کنه و اطلاعاتشو به شما بده.
-
okpay حتی تو امریکا ممنوع هست.
بانک نیست و چیزی شبیه پرفکت مانی هست.
استفاده چندانی نداره و هیچ وقت هم به ایران ویزا و مستر نمیتونه بده.
کلا استفاده و اعتبارش خیلی کمتر از وب مانی هست و خیلی خیلی کمتر جایی هست که از درگاهش استفاه کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
- Afghanistan
- Bosnia and Herzegovina
- Cuba
- Eritrea
- Guinea
- Guinea-Bissau
- India
- Iran
- Iraq
- Israel
- Liberia
- Libya
- Montenegro
- Myanmar (Burma)
- Serbia
- Somalia
- Sudan
- Syria
- Tunisia
- United States
- Zimbabwe
تشکر از دقت شما لطفا به NOT supported by OKPAY Card Service هم دقت میکردید :)
در کشور های اشاره شده امکان استفاده از کارت های OKpay وجود ندارد ...
در کشور هایی که در این لیست وجود دارند شما نمیتویند با استفاده از کارت OKpay پول برداشت کنید از خودپرداز ها ... (مثلا فرض کنید آمریکا تحریم باشه :D مگه داریم ؟! :D )
کشور هایی که اشاره شده هنوز آمادگی استفاده از این کارت رو ندارن اما شما میتونید کارتتون رو بگیرید یه رو رفتین مثلا روسیه یا دبی اونجا برید پولتون رو نقد کنید ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
درباره ترجمه که دوستان پاسخ دادن ...
قبض رو بفرستین اوکی هست خیلی چیزای دیگه هم میتونید بفرستید برای تایید آدرس ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
همه دارالترجمه ها قبض هم ترجمه میکنن، اصل قبض رو براشون ببرید، ترجمه میکنن. ولی در مورد Payment24 به نظر من بهتره فراموشش کنید، چون اگر حساب لیمیت بشه و مدرک شناسایی ازتون بخوان، 99$ میگیرن که براتون مدرک شناسایی بفرستن. کلا هزینه همه کاراشون بالا هستش. البته خیلیا هم دوست دارن باهاشون کار کنن چون فکر میکنن اگر پول بیشتر بدن سرویس بهتری میگیرن، اما در این موارد قضیه متفاوت هستش، همه میدونیم که مدارکی که برای پی پال در هر کشوری بخوایم ارسال کنیم، بصورت Fake درست شدن. مگر اینکه کسیُ داشته باشید اون طرف که اون شخص هم بهتون اعتماد کنه و با مدارک خودش حسابُ براتون باز کنه و اطلاعاتشو به شما بده.
سلام
ممنون از شما ولی الان خودتون پی پال وریفای میکنید با هزینه تقریبا مشابه پیمنت24 مال شما هم فیک هست طبیعتا؟ اگر هم نیست یکجوری ناقض صحبتهای خودتون هست
-
اگر میگید pm24 هم مدارکتش فتوشاپی هست پس یک جایی که منصف باشه و پشتیبانی خوبی کنه کجا رو پیشنهاد میدید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
اگر میگید pm24 هم مدارکتش فتوشاپی هست پس یک جایی که منصف باشه و پشتیبانی خوبی کنه کجا رو پیشنهاد میدید ؟!
هیچ جا نمیتونه
بجز پاسبوردتون رو بگیره + شماره براتون خارج کشور بخره و بده به دست خودتون و... اگر تونست فیک نیست وگرنه همه فیک هستند. و شما میتونید یک سر برید امارات یک خط بخرید اسکن پاسبورد و... رو بدین با ای پی ثابت (ریموت کانادا یا آمریکا) حساب پی پال اکتیو کنید و یا برید از دفاتر مسافرتی و صرافی ها اینو بخواید اگر انجام بدن پول درستی هم میگیرند ولی مطمئن ما که مجبور شدیم حساب دیگیر باز کنیم از ترس لیمیت و عدم توانائی در خروج آن از شارجه امارات ادرس دادیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از دقت شما لطفا به NOT supported by OKPAY Card Service هم دقت میکردید :)
در کشور های اشاره شده امکان استفاده از کارت های OKpay وجود ندارد ...
در کشور هایی که در این لیست وجود دارند شما نمیتویند با استفاده از کارت OKpay پول برداشت کنید از خودپرداز ها ... (مثلا فرض کنید آمریکا تحریم باشه :D مگه داریم ؟! :D )
کشور هایی که اشاره شده هنوز آمادگی استفاده از این کارت رو ندارن اما شما میتونید کارتتون رو بگیرید یه رو رفتین مثلا روسیه یا دبی اونجا برید پولتون رو نقد کنید ...
قربان امکان پذیر نیست. من سالهاست دارم با اوکی پی کار میکنم.
Please note that the following country Iran is currently NOT supported by the OKPAY Card service according to the card issuer bank restrictions.
این مساله اصلا کاری به اینکه شما اینجا نمیتونین استفاده کنین نداره، قضیه اینه که واسه این کشورا کلا صادر نمیشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
من از سنگاپور میتونیم براتون اکانت باز کنم با مدارک. البته بازم میدونید که Fake هست اما مشکلی تا حالا پیش نیومده برای مشتریا.
هزینه 240 تومن هستش. دیگه باز بعدا هزینه مدارک نمیگیریم ازتون.
-
با این حساب پی پال رو چطور باز کنیم که مشکلات لیمیت شدن رو نداشته باشیم؟
اگر کسی خارج از کشور مثلا در ترکیه برامون کاراش رو انجام بده حله ؟
بعضی ها با گرین کارت باز میکنن اون یعنی چی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
قربان امکان پذیر نیست. من سالهاست دارم با اوکی پی کار میکنم.
Please note that the following country Iran is currently NOT supported by the OKPAY Card service according to the card issuer bank restrictions.
این مساله اصلا کاری به اینکه شما اینجا نمیتونین استفاده کنین نداره، قضیه اینه که واسه این کشورا کلا صادر نمیشه.
- - - Updated - - -
من از سنگاپور میتونیم براتون اکانت باز کنم با مدارک. البته بازم میدونید که Fake هست اما مشکلی تا حالا پیش نیومده برای مشتریا.
هزینه 240 تومن هستش. دیگه باز بعدا هزینه مدارک نمیگیریم ازتون.
سلام
بسیار عالی مدارک چی میدین؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
با این حساب پی پال رو چطور باز کنیم که مشکلات لیمیت شدن رو نداشته باشیم؟
اگر کسی خارج از کشور مثلا در ترکیه برامون کاراش رو انجام بده حله ؟
بعضی ها با گرین کارت باز میکنن اون یعنی چی ؟
بله هر کسیکه خارج از 3 کشور کوبا ایران سودان باشه میتونه افتتاح و وریفای کنه عین حساب بانک ملت هست برای ما حتی راحتتر اگر کسی دارید مثل اب خوردن میتونه انجام بده و شما با یه ریموت دکستاپ همیشه با یک آی پی ترکیه بود بهتر نبود کانادا یا اروپا میتونید پول بگیرید و پرداخت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
بله هر کسیکه خارج از 3 کشور کوبا ایران سودان باشه میتونه افتتاح و وریفای کنه عین حساب بانک ملت هست برای ما حتی راحتتر اگر کسی دارید مثل اب خوردن میتونه انجام بده و شما با یه ریموت دکستاپ همیشه با یک آی پی ترکیه بود بهتر نبود کانادا یا اروپا میتونید پول بگیرید و پرداخت کنید
پس پیدا کردن سرور ترکیه که برامون سخته با سرور انگلیس یا آلمان میتونم کانکت بشم بهش ؟
الان یک نفر رو در اونجا دارم مراحل باز کردن حساب پی پال چیه ؟
یک اکانت باید بسازه در سایت پی پال.
بعد از ساخت اکانت از طرف مدارک میخاد تا وریفای بشه اکانت؟ چه مدارکی ؟
برای اینکه حساب بیزینس بشه چی کار باید کر د؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
پس پیدا کردن سرور ترکیه که برامون سخته با سرور انگلیس یا آلمان میتونم کانکت بشم بهش ؟
الان یک نفر رو در اونجا دارم مراحل باز کردن حساب پی پال چیه ؟
یک اکانت باید بسازه در سایت پی پال.
بعد از ساخت اکانت از طرف مدارک میخاد تا وریفای بشه اکانت؟ چه مدارکی ؟
برای اینکه حساب بیزینس بشه چی کار باید کر د؟
از جایی وی پی اس بگیرید که بدونید حداقل پایدار هست و مدام از همون استفاده کنید
عضویت پی پال رایگان + نیاز به یک ویزا کارت فیزیکی با حداقل دلار شارژ میباشد و سایر موارد خود پی پال از شما میگیره مثل پاسبورد و .....
حساب بیزینس هم نمیدونم شرایطش چیه
- - - Updated - - -
منظورم 5 دلار شارژ اولیه