-
کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
با سلام و احترام خدمت کاربران فهیم انجمن
به اطلاع می رسانیم هم اکنون شرکت میزبان گستر سیبا 3 درگاه اختصاصی را بدون هیچ گونه کارمزد ارایه می دهد.
در برنامه در نظر گرفته شده تا اواخر بهار کارمزد 0 % می باشد و احتمال دارد برای ماه های بعدی نیز تمدید شود.
برای فعالسازی درگاه اختصاصی لازم است آدرس سایت را به همراه نام فروشگاه و لوگو ارسال نمایید تا طی 10 روز کاری ترمینال فعال گردد.
تمامی سایت های مجاز می توانند درخواست درگاه خود را از طریق تیکت ثبت نمایند و از تسویه حساب آنی بدون کارمزد بانک ( ملت ) , کارمزد سیباپال و کاملا اختصاصی لذت ببرند !
این اطمینان را میدهیم تا با استفاده از خدمات جدید سیباپال سایر درگاه های بانکی خود را غیر فعال نمایید !
-
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
باسلام
طرح خوبی است امیدوارم که به توسعه ی سیباپال ضربه نزند!
اگر ۲ مورد انجام شود بهتر هم میشود!
۱)اطمینان دادن از این که مشکلات قبلی تکرار نمیشود(تایپک های قبل مسئله ی پشتیبانی و تسویه)
۲)حل یک مشکل که برای ان بیش از یک ماه هست تاپیک زدم و هنوز پابرجاست (جالب است که درگاه اختصاصی از یکی از دیگر همکارانتان که اسکریتشان هم مشابه (شاید برابر)شما هست این مشکل نداریم!)
مشکل این است:
پس از پرداخت در زمان کال بک به فاکتور باز نمیگردد و صفحه سفید میشود با ریفرش کردن صفحه ی سفید شده به فاکتور برمیگردد درضمن در همان ابتدا (قبل از ریفرش ) تراکنش ثبت شده و مشکلی از این بابت نیست
ارور های php باز کردیم مشکلی نبود همچنین چیز خاصی در لاگ سرور هم نیست...
(دقیق تر بگویم :به فاکتور ریدایرکت نمیشود)
-
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
طرح خوبی است امیدوارم که به توسعه ی سیباپال ضربه نزند!
اگر ۲ مورد انجام شود بهتر هم میشود!
۱)اطمینان دادن از این که مشکلات قبلی تکرار نمیشود(تایپک های قبل مسئله ی پشتیبانی و تسویه)
۲)حل یک مشکل که برای ان بیش از یک ماه هست تاپیک زدم و هنوز پابرجاست (جالب است که درگاه اختصاصی از یکی از دیگر همکارانتان که اسکریتشان هم مشابه (شاید برابر)شما هست این مشکل نداریم!)
مشکل این است:
پس از پرداخت در زمان کال بک به فاکتور باز نمیگردد و صفحه سفید میشود با ریفرش کردن صفحه ی سفید شده به فاکتور برمیگردد درضمن در همان ابتدا (قبل از ریفرش ) تراکنش ثبت شده و مشکلی از این بابت نیست
ارور های php باز کردیم مشکلی نبود همچنین چیز خاصی در لاگ سرور هم نیست...
(دقیق تر بگویم :به فاکتور ریدایرکت نمیشود)
1-مورد ایجاد شده در طول مدت فعالیت سیباپال تنها 3-4روز و ناخواسته بوده است و در باقی روزها کاربران را راضی نگه داشته ایم.
2-خواهشمند است اطلاعات هاست و اسکریپت را به همراه توضیحات در تیکت ارسال نمایید تا بررسی گردد
مورد لازم به ذکر این است سیباپال برنامه دراز مدتی دارد و فصلی نمی باشد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
1-مورد ایجاد شده در طول مدت فعالیت سیباپال تنها 3-4روز و ناخواسته بوده است و در باقی روزها کاربران را راضی نگه داشته ایم.
2-خواهشمند است اطلاعات هاست و اسکریپت را به همراه توضیحات در تیکت ارسال نمایید تا بررسی گردد
مورد لازم به ذکر این است سیباپال برنامه دراز مدتی دارد و فصلی نمی باشد !
باسلام مجدد
روی سرور یک whmcs جدید نصب میکنم (+ درگاه)
اگر مشکل پابرجا بود رمز ان را میدهم بررسی کنید
باتشکر
-
اقای سیباپال یک انتقاد میکنم اما حتما این انتقادم فراهم بشه پشت گوش گذاشته نشه الزامی هست
در پنل کاربریتان پرداخت مبلغ دلخواه را فراهم کنید که ما در پنلمون مبلغ دلخواه ثبت کنیم و همانجا لینک مستقیم اون مبلغ را بدهد و وقتی کاربر لینک را باز میکند یک کپچا بزند وارد درگاه شود پرداخت کند هزینه به حساب کاربریمان بیاد.
و بازم میگم پلاگین هوشمند درست کنید و جایگزین پلاگین اتوماتیک در سایتتان کنید زیرا پلاگین های شما اتوماتیک و هوشمند نیستند و تست کردم . و فقط یک کد api بخواد نه کادر های دیگه داشته باشه بدم میاد کار باید به نحو احسن تیمز باشه بدونه هیچیز اضافه. با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اقای سیباپال یک انتقاد میکنم اما حتما این انتقادم فراهم بشه پشت گوش گذاشته نشه الزامی هست
در پنل کاربریتان پرداخت مبلغ دلخواه را فراهم کنید که ما در پنلمون مبلغ دلخواه ثبت کنیم و همانجا لینک مستقیم اون مبلغ را بدهد و وقتی کاربر لینک را باز میکند یک کپچا بزند وارد درگاه شود پرداخت کند هزینه به حساب کاربریمان بیاد.
و بازم میگم پلاگین هوشمند درست کنید و جایگزین پلاگین اتوماتیک در سایتتان کنید زیرا پلاگین های شما اتوماتیک و هوشمند نیستند و تست کردم . و فقط یک کد api بخواد نه کادر های دیگه داشته باشه بدم میاد کار باید به نحو احسن تیمز باشه بدونه هیچیز اضافه. با تشکر
درود
این مورد اضافه شده است
می توانید بینهایت لینک خرید در پنل تعریف نمایید
-
اون سخت هست من یچیز دیگر در ضهن من هست مثلا یک کادر باشه مبلغ بدیم و سایت لینک بده نه اینکه ما بدیم و کادر های اظافه داشته باشه مثله شرکت شارژ ایران و مثله پرداخت نت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اون سخت هست من یچیز دیگر در ضهن من هست مثلا یک کادر باشه مبلغ بدیم و سایت لینک بده نه اینکه ما بدیم و کادر های اظافه داشته باشه مثله شرکت شارژ ایران و مثله پرداخت نت
دقیقا به همین صورت می باشد و این مورد تنها به درخواست شما پیاده سازی شده است
هر کاربر با هر میزان تراکنش قابل احترام می باشد
- - - Updated - - -
لینک صفحات را می توانید به صورت زیر وارد نمایید
-
چیزی که من میگم این نیست در هر صورت من انتقادی ندارم دیگه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
چیزی که من میگم این نیست در هر صورت من انتقادی ندارم دیگه .
خواهشمند است با دقت مجددا بررسی نمایید
-
سلام
من تا بحال که از خدمات ایشون راضی بودم.
فقط کاش درگاه اختصاصی بانک ملت رو هم فراهم می کردید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
به اطلاع می رسانیم هم اکنون شرکت میزبان گستر سیبا 3 درگاه اختصاصی را بدون هیچ گونه کارمزد ارایه می دهد.
در برنامه در نظر گرفته شده تا اواخر بهار کارمزد 0 % می باشد و احتمال دارد برای ماه های بعدی نیز تمدید شود.
برای فعالسازی درگاه اختصاصی لازم است آدرس سایت را به همراه نام فروشگاه و لوگو ارسال نمایید تا طی 10 روز کاری ترمینال فعال گردد.
تمامی سایت های مجاز می توانند درخواست درگاه خود را از طریق تیکت ثبت نمایند و از تسویه حساب آنی بدون کارمزد بانک ( ملت ) , کارمزد سیباپال و کاملا اختصاصی لذت ببرند !
این اطمینان را میدهیم تا با استفاده از خدمات جدید سیباپال سایر درگاه های بانکی خود را غیر فعال نمایید !
سلام
متوجه نشدم سوال میکنم
درگاه سامان کارمزد 0 دارد ؟
چطوری فعال شده است لطفا راهنمایی کنید تا ما هم بگیریم درگاه مستقیم از بهپرداخت سامان
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
متوجه نشدم سوال میکنم
درگاه سامان کارمزد 0 دارد ؟
چطوری فعال شده است لطفا راهنمایی کنید تا ما هم بگیریم درگاه مستقیم از بهپرداخت سامان
با تشکر
درود
ترمینال ها متعلق به شرکت میزبان گستر سیبا و با کارمزد ۰ درصد می باشد
پس از ثبت نام در وب سایت سیباپال , آدرس سایت را به همراه لوگو و نام نمایشی فروشگاه ارسال نمایید تا طی ۱۰ روز کاری رایگان تقدیم گردد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
درود
ترمینال ها متعلق به شرکت میزبان گستر سیبا و با کارمزد ۰ درصد می باشد
پس از ثبت نام در وب سایت سیباپال , آدرس سایت را به همراه لوگو و نام نمایشی فروشگاه ارسال نمایید تا طی ۱۰ روز کاری رایگان تقدیم گردد
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
ما هم درگاه سامان داریم مستقیم و شرکتی
اما گفتم چطور و چکار کردید کارمزد ندارید ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
احتراما این موارد در تاپیک پیگیری نمی گردد.
تنها نکته قابل ذکر این است که کارمزد تمامی درگاه های اختصاصی سیباپال ۰ و تسویه حساب آنی می باشد
هیچ نامی نیز از سیباپال در صفحه پرداخت و در هنگام اتصال نشان داده نخواهد شد :)
-
سلام و عرض خسته نباشید.
امکانش هست از صفحه درگاه اختصاصی یک کاربر عکسی بزارین جهت دمو....
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
auuob
سلام و عرض خسته نباشید.
امکانش هست از صفحه درگاه اختصاصی یک کاربر عکسی بزارین جهت دمو....
ممنون.
درود
درگاه ملی و سامان متعلق به شرکت ما می باشد
http://epay.omidtak.ir/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
دوست عزیز نه درگاه ملت و نه درگاه سامان هیچ کدام کارمزدی ندارند.
موفق باشید
-
سیباپال برای من یکی از مطمئن ترین درگاه های پرداخت هست.
فقط اگر یک Redesign هم انجام بدید خیلی خوبه :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
سیباپال برای من یکی از مطمئن ترین درگاه های پرداخت هست.
فقط اگر یک Redesign هم انجام بدید خیلی خوبه :d
از لطف شما متشکریم.
مورد درخواستی نیز انجام خواهد شد :)
با تشکر
-
من قبلا هم درگاه اختصاصی استفاده میکردم ولی کامزد داشت ؛
امروز تیکت زدم و کارمزد رو برداشتن :d
همیشه دلم میخاست کارمزد نداشته باشه و بالاخره همونی که میخواستم شد :53:
ممنونم از همکاری و واریز های به موقعشون ؛ همچنین الان که دیگه کارمزد نداره عالی ترین شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
من قبلا هم درگاه اختصاصی استفاده میکردم ولی کامزد داشت ؛
امروز تیکت زدم و کارمزد رو برداشتن :d
همیشه دلم میخاست کارمزد نداشته باشه و بالاخره همونی که میخواستم شد :53:
ممنونم از همکاری و واریز های به موقعشون ؛ همچنین الان که دیگه کارمزد نداره عالی ترین شده
خوشحال می باشیم که در زمان دریافت کارمزد نیز ما را انتخاب کرده بودید :)
امیدواریم بتوانیم با در هر بازه زمانی رضایت شما کاربر گرامی را جلب نماییم
- - - Updated - - -
دیگر کاربران انجمن نیز می توانند از حرفه ای ترین خدمات پرداخت به صورت رایگان استفاده کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
اينطوري كه نميشه وقتي كارمزدي در كار نباشه منبع درامد شما هم از بين ميره اين كار به ضرر شماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
اينطوري كه نميشه وقتي كارمزدي در كار نباشه منبع درامد شما هم از بين ميره اين كار به ضرر شماست
شدنی است و می توانید همین اکنون درخواست درگاه خود را ثبت نمایید و از درگاه اختصاصی بدون کارمزد لذت ببرید.
فعالیت شرکت گسترده می باشد و سیباپال بالغ بر 2000 کاربر با درگاه اختصاصی دارد
و از شما تقاضا داریم با هدف قبلی اقدام به تخریب نکنید
در پست های گذشته جوابی ارسال نشد تا کمی خجالت بکشید
هویت شما کاملا مشخص می باشد و پذیرنده این مجموعه نیستید ! کاربران این انجمن حرفه ای تر از آن هستند که متوجه تخریب شما نشوند
رفتار غیر حرفه ای تنها جای تاسف دارد و در کودکان زیر 12 سال دیده می شود ! اینجا مهدکودک نیست ! بفهمید ! لطفا رقابت کنید !
از ارسال پیغام های پی در پی در تاپیک های سیباپال خودداری نمایید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
هر شرکتی سیاست های خاص خودش را داراست . و هر طرحی که ارائه میشود براساس یک سود منطقی مادی یا معنوی است که در این طرح سود سیباپال ، جلب رضایت کاربران است که بالاترین سود هست .
امید است این طرح رضایت هر چه بیشتر و بهتر کاربران را فراهم کند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
هر شرکتی سیاست های خاص خودش را داراست . و هر طرحی که ارائه میشود براساس یک سود منطقی مادی یا معنوی است که در این طرح سود سیباپال ، جلب رضایت کاربران است که بالاترین سود هست .
امید است این طرح رضایت هر چه بیشتر و بهتر کاربران را فراهم کند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
بنده خودم الان نزدیک 6-7 ماه هست که روی سیبا پاله درگاه هام
درگاه مستقیم از 4 تا بانک داشتم ولی همه رو کنار گذاشتم و دارم از سیبا پال استفاده میکردم حتی با وجود کارمزد ناچیز یک درصدی.
سیاست های کاری هر سایتی جدا هست و منابع در آمد هم جداست شاید؛ سیبا پال به نظرم باید می اومد به مشتریان قدیم درگاه بدون کارمزد میداد یا در قبال یه چیزی این کار رو میکرد تا کاربران بحث نکنند در موردش
اما اومده و این خوبی رو کرده !
کاری نکنید پشیمون بشن :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بنده خودم الان نزدیک 6-7 ماه هست که روی سیبا پاله درگاه هام
درگاه مستقیم از 4 تا بانک داشتم ولی همه رو کنار گذاشتم و دارم از سیبا پال استفاده میکردم حتی با وجود کارمزد ناچیز یک درصدی.
سیاست های کاری هر سایتی جدا هست و منابع در آمد هم جداست شاید؛ سیبا پال به نظرم باید می اومد به مشتریان قدیم درگاه بدون کارمزد میداد یا در قبال یه چیزی این کار رو میکرد تا کاربران بحث نکنند در موردش
اما اومده و این خوبی رو کرده !
کاری نکنید پشیمون بشن :|
جناب ایزدی عزیز از لطف شما بسیار متشکریم.
سیاست و هدف سیباپال مشخص می باشد و این موارد اختلالی را ایجاد نخواهد کرد.
ما برای ارایه بهترین خدمات آمده ایم و خواهیم ماند :)
-
درود
واقعا از اینکه از سیباپال استفاده میکنم بسیار راضی و دلگرم هستم...
از نظر پاسخگویی و رعایت احترام به مشتری واقعا عالی عمل میکنند . همین الان تیکتی ارسال شد و سریعا جواب دادند
با تشکر از تیم قدرتمند سیباپال ....
-
بسیار عالی !!
امید وارم در این بازار پر رقابت درگاه واسط همیشه موفق و پیروز باشید.
ارادت:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
واقعا از اینکه از سیباپال استفاده میکنم بسیار راضی و دلگرم هستم...
از نظر پاسخگویی و رعایت احترام به مشتری واقعا عالی عمل میکنند . همین الان تیکتی ارسال شد و سریعا جواب دادند
با تشکر از تیم قدرتمند سیباپال ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
بسیار عالی !!
امید وارم در این بازار پر رقابت درگاه واسط همیشه موفق و پیروز باشید.
ارادت:53:
از لطف شما کاربران گرامی مجموعه سپاسگزاریم و باعث افتخار است که توانسته ایم رضایتتان را جلب نماییم
سپاس
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdizade
فقط سيباپال:x
جناب مهدیزاده عزیز از لطف شما متشکریم
لینک در انجمن وی بی ایران
http://www.vbiran.ir/thread100703.html
-
یک درگاه بسیار عالی از هر نظر میباشد و تا به حال مشکلی نداشتند و انشاا... هم نخواهند داشت
کارمزد نیز 0 شده است که به بی نظیر بودن سیباپال اضافه میکند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند
سلیمی
-
سیبا پال به شدت تایید میشه !
پشتیبانی بسیار عالی دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
یک درگاه بسیار عالی از هر نظر میباشد و تا به حال مشکلی نداشتند و انشاا... هم نخواهند داشت
کارمزد نیز 0 شده است که به بی نظیر بودن سیباپال اضافه میکند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند
سلیمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
سیبا پال به شدت تایید میشه !
پشتیبانی بسیار عالی دارند
خوشحال می باشیم که در مدت زمان ۱ ساله فعالیت توانسته ایم رضایت اکثریت کاربران را بدست آوریم.
منتتظر تغییرات جدید در وب سایت باشید.
دیگر کاربران گرامی می توانند درخواست درگاه اختصاصی خود را به صورت رایگان با تسویه حساب آنی و کارمزد ۰ ٪ ثبت نمایند
-
با سلام بنده درخواست دادم و منتظر فعال سازی از سوی شما هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cpanelit
با سلام بنده درخواست دادم و منتظر فعال سازی از سوی شما هستم.
درخواست شما به psp ارجاع داده می شود و طی چند روز آینده تقدیمتان می گردد
- - - Updated - - -
از ساعت ۲۴ امشب به صورت آزمایشی وب سرویس پرداخت وجه درخواست های پایا ملی , سامان و شهر در کنار بانک ملت فعال می شود
کاربران می توانند مبالغ پایا را تا سقف ۴۰۰ تومان بدون کارمزد شتاب به صورت آنی در حساب بانکی خود دریافت نمایند :)
-
سلام
بسیار ممنون از سیباپال بخاطر پشتیبانی و خدماتشون .
بنده یکسال میشه کاربرشون هستم و تا الان که تاخیری نداشته در امر پاسخگویی و دیگر مسائل .
تیکت زدم در کمترین زمان ممکن کارمزد 0 شد . :x
فقط این خبر رو در قسمت اخبار اصلی سایت هم بزنید بسیار عالی میشه !
-
به این سوال خیلی دوست دارم بدونم که شرکت های واسط با این همه کاربر چطور درخاست های واریز را میزند ایا تک تک به حساب یا کارت ان ها میریزد ؟ یا برنامه ی بانکی دارند یجایی دسته ای میریزنند چجوریه ؟ با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
بسیار ممنون از سیباپال بخاطر پشتیبانی و خدماتشون .
بنده یکسال میشه کاربرشون هستم و تا الان که تاخیری نداشته در امر پاسخگویی و دیگر مسائل .
تیکت زدم در کمترین زمان ممکن کارمزد 0 شد . :x
فقط این خبر رو در قسمت اخبار اصلی سایت هم بزنید بسیار عالی میشه !
تشکر جناب جنت مکان عزیز
باعث افتخار است که در زمانی که سایت کارمزد داشته است ما را نیز انتخاب کرده اید :)
از تمامی کاربران سیباپال بابت اعتماد به مجموعه نهایت تشکر را داریم