-
اپیدمی غیر فعال شدن id یاهو توسط عضوی از اعضای انجمن
سلام
همانطور که در جریان هستید در چند روز/ماه گذشته یکی از همکاران سعی در غیر فعال کردن آی دی های یاهو رقبا دارد !
برای مثل ID یاهو بنده :
- احسان افشار فروشنده هتزنر
- داود منتظری فروشنده هتزنر
= مجید عیسی لو فروشنده هتزنر
ما افرادی هستیم که از هتزنر آلمان سرویس می فروشیم و یکی از همکاران سعی و تلاش فراوان دارد که مرتب و بدون دلیل به ارسال ریپورت های الکی به یاهو آی دی ما رو غیر فعال کند !
نمی دونم آخرش که چی ؟
دلیلش چیه ؟
خوب مثلا رقبا رو غیر فعال کردی فکر کردی من و سایر همکاران دیگه واقعا از میدان بازی دور شدیم ؟ خیر مشتریان مارو با اعتبارمون و اسممون می شناسند و هر جا اسم ما باشه دنبال راه ارتباطی با ما هستند .
کارت درست نیست همکار ! می دونیم کی هستی ! ولی خوب منطقی باش بزار مرد و مردانه بجنگیم !
دوست عزیز که این کارو می کنی شب موقع خواب 2 دقیقه با خودت و خدای خودت خلوت کن دست رو دست زیاده !
تو هم مشتری خودتو داری ! اگه فکر کردی با آی دی یاهو به ما لطمه زدی بهت بگن خیر کور خوندی ! یکی اون بالا هست که من و سایر دوستان رو حمایت می کنه ! یاهو گوگل کشکه رفیق !
بزار مشتری ما رو انتخاب کنه ! آی دی یاهو و ... فقط یک وسیله ارتباطی موقت هست همین !
دوستان معتبر ترین راه ارتباطی با بنده ایمیل admin@serverdl.com
می باشد !
لطفا از طریق سیستم سایت + ایمیل فوق با بنده در ارتباط باشید
با آرزوی شفای عاجز برای تمام رقبا که دنبال این بازی های کودکانه هستند .
احسان افشار
-
پاسخ : اپیدمی غیر فعال شدن id یاهو توسط عضوی از اعضای انجمن
آي دی یاهوی منم غیر فعال شده : arianserver@yahoo.com ، نتونستم هم پسش بگیرم ... :((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
والا بخدا منم موندم همه اين اتفاقات تو ١-٢ ماه گذشته براي ما و دوستان افتاده !
-
بابا دی اکتیو دیگه خز شده مال دهه هشتاده 4تا بچه اسکریپتی مثل اینا میان با یک کپی پیست یک متن چند بار ریپورت میدن به یاهو درجا دی اکتیو میشه .
یاهو به ایدی های رایگان اهمیت نمیده به نظر من برید اکانت پولی verizon@ از یاهو بخرید پولی ها نه کرک شده :d هر بار که یاهو ریپورت شما رو دریافت میکنه ریپورت رو بهتون گزارش میده و پیگیری میکنن !
-
آیدی بنده هم غیرفعال شده
ایمیل زدم به یاهو اما جوابی نگرفتم
رفتم ریکاوری کنم نوشت
برای مسائل امنیتی نمی تونید اکانت خودتون رو ریکاوری کنید
با پشتیبانی در تماس باشید
-
آقای افشار عزیز از بنده هم اخیرا شده!!
فقط بفهمم کی هست!!!
یکی از همکاران در تماس تلفنی گفتند تک تک آی دی اعضای انجمن در حال دی اکتیو شدن هست!! پرس و جو کردم حقیقت داشت!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
آیدی بنده هم غیرفعال شده
ایمیل زدم به یاهو اما جوابی نگرفتم
رفتم ریکاوری کنم نوشت
برای مسائل امنیتی نمی تونید اکانت خودتون رو ریکاوری کنید
با پشتیبانی در تماس باشید
بله بنده هم اين مراحل رو رفتم ولي خوب جواب نگرفتم ديشب نزديك ١ ساعت با تمام دپارتمان هاي ياهو تلفني مشغول صحبت بودم البته بيش از ٥٠ دقيقه در انتظار اپراتور بودم . حالا باز هم تماس خواهم داشت نتيجه گرفتم در اختيار دوستان خواهم گذاشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
آقای افشار عزیز از بنده هم اخیرا شده!!
فقط بفهمم کی هست!!!
یکی از همکاران در تماس تلفنی گفتند تک تک آی دی اعضای انجمن در حال دی اکتیو شدن هست!! پرس و جو کردم حقیقت داشت!!
اي بابا تسليت مي گم !
در حال حاضر پيشنهاد مي كنم آي دي جديد رو در امضا وب هاستينگ تالك يادداشت نكنيم ، ( البته بنده اي دي در امضا نداشتن ولي اين از خدا بي خبر نمي دونم از كجا باز پيدا كرده !
-
ایدی من هم الان اینطور شده چند وقت
-
یاهو به نظرم به درد نمیخوره برای کار حرفه ای.
همان اسکایپ بهترین هست.
یاهوی ما : Sajadie85_4 شده مسخره نیست ؟ تا الان فکر کنم 15 تا آیدی از ما بسته شده و الان بیش از 7-8 ماهه کلا یاهو را بیخیال شدیم.
sajadie85
sajadie85_1
sajadie85_2
sajadie85_3
sajadie85_4
انگار دومینه ***** میشه میریم عدد بالاتر :)
یکی نیست بگه از طریق یاهو که یک شرکت مشتری نمیگیره میای با این بچه بازی ها هی آیدی دی اکتیو میکنی آخه
انشالله به راه راست ...
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
اي بابا تسليت مي گم !
در حال حاضر پيشنهاد مي كنم آي دي جديد رو در امضا وب هاستينگ تالك يادداشت نكنيم ، ( البته بنده اي دي در امضا نداشتن ولي اين از خدا بي خبر نمي دونم از كجا باز پيدا كرده !
همچنین به شما!
بله نگذاریم هست ولی بزارید اینها هم دلشون خوش باشه!
امیدوارم بزرگ شند و الان که کلی با دی اکتیو کردن حال می کنند روزی درس عبرت بگیرند !!!
تشکر از تاپیک
-
برای من هم این مشکل به وجود اومده و این ایدی یاهو علاوه بر کارهای هاستینگم مورد استفاده قرار میگرفت برای کارهای دیگه و خیلی مهم تر هم استفاده کرده بودم و از این ایمیل برای استفاده های شخصی که داشتم استفاده میکردم الان باید به تکت تک شرکت ها و سازمان هایی که ایدی یاهوم رو داده بودم زنگ بزنم و بخوام که تغییر بدن.
:64:
-
نشونه ضعف روحی و ضعف مغزی رو نشون میده
معمولا این کار هارو کسی انجام میده که هنوز به بلوغ فکری نرسیده و فکر می کنه با دی اکتیو کردن چند ای دی یاهو میتونه بر شما پیروز بشه
فکر کنم از ای دی های rogers استفاده کنید بهتر هست یا att.net دی اکتیو کردنش مشکله
-
جالب است ، فکر می کردم فقط ما دچار این مشکل شده بودیم! ظاهرا قاتل سریالی بوده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ایدی من هم الان اینطور شده چند وقت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یاهو به نظرم به درد نمیخوره برای کار حرفه ای.
همان اسکایپ بهترین هست.
یاهوی ما : Sajadie85_4 شده مسخره نیست ؟ تا الان فکر کنم 15 تا آیدی از ما بسته شده و الان بیش از 7-8 ماهه کلا یاهو را بیخیال شدیم.
sajadie85
sajadie85_1
sajadie85_2
sajadie85_3
sajadie85_4
انگار دومینه ***** میشه میریم عدد بالاتر :)
یکی نیست بگه از طریق یاهو که یک شرکت مشتری نمیگیره میای با این بچه بازی ها هی آیدی دی اکتیو میکنی آخه
انشالله به راه راست ...
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
همچنین به شما!
بله نگذاریم هست ولی بزارید اینها هم دلشون خوش باشه!
امیدوارم بزرگ شند و الان که کلی با دی اکتیو کردن حال می کنند روزی درس عبرت بگیرند !!!
تشکر از تاپیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
برای من هم این مشکل به وجود اومده و این ایدی یاهو علاوه بر کارهای هاستینگم مورد استفاده قرار میگرفت برای کارهای دیگه و خیلی مهم تر هم استفاده کرده بودم و از این ایمیل برای استفاده های شخصی که داشتم استفاده میکردم الان باید به تکت تک شرکت ها و سازمان هایی که ایدی یاهوم رو داده بودم زنگ بزنم و بخوام که تغییر بدن.
:64:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
نشونه ضعف روحی و ضعف مغزی رو نشون میده
معمولا این کار هارو کسی انجام میده که هنوز به بلوغ فکری نرسیده و فکر می کنه با دی اکتیو کردن چند ای دی یاهو میتونه بر شما پیروز بشه
فکر کنم از ای دی های rogers استفاده کنید بهتر هست یا att.net دی اکتیو کردنش مشکله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
جالب است ، فکر می کردم فقط ما دچار این مشکل شده بودیم! ظاهرا قاتل سریالی بوده است
1) میگم نظرتون چیه تا وقتی که این مشکل هست برای اینکه ارتباط ما همکارا با هم قطع نشه بیایم در پست اول همین تاپیک آی دی جدید رو اضافه کنیم ؟
( اینطوری مشتریان و همکاران راحت با این تاپیک اطلاع پیدا می کنند )
2) اگر موافق باشید بنده می تونم با همکاری شما نامه نگاری با یاهو رو انجام بدهم و لیستی از آی دی ایمیل ها بهشون ارائه بدهم و دلیلش رو بگم که چه شده و ماجرا چی هست !! که شاید اینگونه همه آی دی ها فعال شد .
( بلاخره باید تلاشمون رو انجام بدیم
اگر موافق بودید ایمیل و آی دی + آخرین زمان کانکت شدن + ip ایران یا سایر رو اعلام کنید در پیام خصوصی )
-
دقیقا هفته پیش هم ID یاهو بنده دی اکتیو شد: avalinhost@yahoo.com
خیلی پیگیری کردم حتی به شماره ساپورت یاهو هم تماس تلفنی داشتم و گفتن ما اجازه اکتیو کردن این ID رو نداریم. و دلیلشم توضیح ندادن!
نمیدونم کی هست که داره اینکارو میکنم ولی مطمئنا چوبشو جای دیگه ای بد میخورده!
-
سلام
ای دی ما هم بلاک شده طی تماسی که با خود یاهو داشتیم گفتند به علت نقض قوانین بوده هر چی جویا شدیم کدم قانون جوابی دریافت نکردیم.
رقالت نا سالم به جایی نمیرسه
-
درود
بله از اواخر شهریور ماه ای دی یاهو اعضا انجمن دی اکتیو شده
ای دی بنده هم دی اکتیو کردن متسافانه و نتونستم درستش کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
1) میگم نظرتون چیه تا وقتی که این مشکل هست برای اینکه ارتباط ما همکارا با هم قطع نشه بیایم در پست اول همین تاپیک آی دی جدید رو اضافه کنیم ؟
( اینطوری مشتریان و همکاران راحت با این تاپیک اطلاع پیدا می کنند )
2) اگر موافق باشید بنده می تونم با همکاری شما نامه نگاری با یاهو رو انجام بدهم و لیستی از آی دی ایمیل ها بهشون ارائه بدهم و دلیلش رو بگم که چه شده و ماجرا چی هست !! که شاید اینگونه همه آی دی ها فعال شد .
( بلاخره باید تلاشمون رو انجام بدیم
اگر موافق بودید ایمیل و آی دی + آخرین زمان کانکت شدن + ip ایران یا سایر رو اعلام کنید در پیام خصوصی )
به هیچ عنوان باز نمیکنند حتی با پشتیبانی تلفنیشون هم در این مورد کلی مذاکره داشتیم اما باز نمیکردند چون ایرانی هستیم.
اگر ایرانی نبودیم ذکر کرد که با تبدیل اکانت به پریمیوم و ارسال پاسپورت و ... شاید باز بشه و باید بازم مذاکره بشه ولی خب پاسپورت ایرانی هم قبول ندارند.
به نظر من همه که دیگه تقریبا اسکایپ دارند از همان استفاده کنند - بهتره که !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دقیقا هفته پیش هم ID یاهو بنده دی اکتیو شد:
avalinhost@yahoo.com
خیلی پیگیری کردم حتی به شماره ساپورت یاهو هم تماس تلفنی داشتم و گفتن ما اجازه اکتیو کردن این ID رو نداریم. و دلیلشم توضیح ندادن!
نمیدونم کی هست که داره اینکارو میکنم ولی مطمئنا چوبشو جای دیگه ای بد میخورده!
محمد جان شما دیگه چرا ؟
شما که ریش سفیر وب هاستینگ تالک هستی و آزارت به مورچه هم نمیرسه حالا ما یکم جوونیمو کله شق !
بنده ID : @att.net ساختم
لطفا محمد جان آی دی جدید رو برام ارسال کن پ-خ
-
بله متاسفانه این طرفی که این کارو انجام میده فکر میکنه عمه نداره و به روحم اعتقاد نداره.
ماهم چندین ایدی رو همین مساله از دست دادیم کلی ایدی مشتری. اخرین بار هم همین دیشب بود.
فقط کافیه کسی یه تایپیک فروش بزنه
2روز بعد باید فاتح ایدیشو بخونه
-
از ایدی یاهو برای چه منظوری استفاده میکنید؟
فروش؟پشتیبانی؟ارتباط با مشتری؟ارتباط با همکاران؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanfe
بله متاسفانه این طرفی که این کارو انجام میده فکر میکنه عمه نداره و به روحم اعتقاد نداره.
ماهم چندین ایدی رو همین مساله از دست دادیم کلی ایدی مشتری. اخرین بار هم همین دیشب بود.
فقط کافیه کسی یه تایپیک فروش بزنه
2روز بعد باید فاتح ایدیشو بخونه
بنده هم همین دیشب ساعت 10 یکی از آی دی هام غیر فعال شد !
ظاهرا طرف ما با ما 2 تا هم دشمنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
خدا :d بنده خودم برای ارتباط پشتیبانی فوری ! که سرعت انجام بعضی کارا رو بالا ببره !
تیکت به تیکت نشه !
سریع و زود مشکل فیکس بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
همه موارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverdl.com
محمد جان شما دیگه چرا ؟
شما که ریش سفیر وب هاستینگ تالک هستی و آزارت به مورچه هم نمیرسه حالا ما یکم جوونیمو کله شق !
بنده id : @att.net ساختم
لطفا محمد جان آی دی جدید رو برام ارسال کن پ-خ
بنده در این انجمن کار به کار کسی ندارم! از id یاهو هم فقط برای در ارتباط بودن با دوستانم استفاده می کردم و اصلا استفاده کاری ندارم! هرکی دی اکتیو کرده نشون دهنده اینه که شخصیت کوچک و بی محتوایی داره.
Id جدیدم رو برات فرستادم.
-
عزیز ای دی یاهو بیشترین کاربرد برای فروش است تا پشتیبانی
معمولا هم همه ای دی یاهو رو در تاپیک و پروفایل و سایت هایب خود و در امضاء قرار می دهند و همه می شناسند
اشتباه اینجاست از پروفایل استفاده نمی کنین پروفایل مجازی یاهو ببندد ای دی اصلی مشکلی پیش نمیاد :|
و بهتر است ایمیل استفاده نمایید تا ای دی یاهو و یا جیمیل و یا اسکایپ ایمیل های غیر قابل حذف مانند @ دارها
@sbc
@att
...
-
تاجایی که من دیدم هیچ برند فروشنده معتبری نمیاد از یاهو استفاده کنه!!
استفاده از یاهو برای این موارد خیلی غیر حرفه ای هست!
بعد هم گله میکنیم چرا مشتری فرهنگ نداره.چرا فلانه و....
ماشالله همتون مهندس هستید و گردش حساب همتون بالا 50-60 میلیون هست;)
انشالله مشکلتون حل بشه زودتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
تاجایی که من دیدم هیچ برند فروشنده معتبری نمیاد از یاهو استفاده کنه!!
استفاده از یاهو برای این موارد خیلی غیر حرفه ای هست!
بعد هم گله میکنیم چرا مشتری فرهنگ نداره.چرا فلانه و....
ماشالله همتون مهندس هستید و گردش حساب همتون بالا 50-60 میلیون هست;)
انشالله مشکلتون حل بشه زودتر
دقیقا، استفاده از id یاهو برای ساپورت و ... اصلا حرفه ای نیست.
بنده که فقط برای در ارتباط بودن با دوستانم استفاده می کردم.
پشتیبانی فقط باید از طریق تیکتینگ باشه.
-
ما فقط برای فروش استفاده می کنیم و هیچ موردی رو برای امنیت از یاهو پیگیری نمی کنیم
سعی کنند همکاران هم از یاهو برای پشتیبانی استفاده نکنند
-
من اصلاً متوجه نمیشم این یاهو چی داره که همه دنبالشن اسکایپ به این خوبی یاهو که هم محیطش مسخرست و هم نمیشه درست استفاده کرد
-
بنده و تیم ما نیز فقط برای راهنمایی و بررسی مشکلات سرور های دوستان استفاده می شده است.
برای مثال در یک تایم خاص زمانی یکی از همکاران مشکلی براشون پیش می آمده که نمیتوانستند تیکت ارسال کنند
البته دی اکتیو شدن آن باعث آزادی و رها شدن از دست مزاحمان می باشد و باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای تغییر ایمیل وب سایت ها یا سامانه ها .....
-
دوستان نمی دونم عملیه یا نه ولی فک کنم اگه شماره موبایل خارجی بگیرید و اکانت جدید با اون شماره موبایل ثبت کنید شاید برای اکانت هاتون بشه کاری کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
بنده در این انجمن کار به کار کسی ندارم! از id یاهو هم فقط برای در ارتباط بودن با دوستانم استفاده می کردم و اصلا استفاده کاری ندارم! هرکی دی اکتیو کرده نشون دهنده اینه که شخصیت کوچک و بی محتوایی داره.
Id جدیدم رو برات فرستادم.
محمد جان برای منم بفرست ترجیحا غیر کاری باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
دوستان نمی دونم عملیه یا نه ولی فک کنم اگه شماره موبایل خارجی بگیرید و اکانت جدید با اون شماره موبایل ثبت کنید شاید برای اکانت هاتون بشه کاری کرد
شماره موبایل خارج از ایران هم برای verify و همچنین لاگین به اکانت و reset پسورد داشتم افاقه هم نکرد!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
محمد جان برای منم بفرست ترجیحا غیر کاری باشه
برات فرستادم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
من اصلاً متوجه نمیشم این یاهو چی داره که همه دنبالشن اسکایپ به این خوبی یاهو که هم محیطش مسخرست و هم نمیشه درست استفاده کرد
این یاهو هیچ چیز خاصی نداره بجز کلی خاطره!
یادش بخیر سال 80 اینترنت رو با یاهو مسنجر شناختم :D
-
خوب وقتی یه فرومی مثل فروم سایت خونه پره شده بود از کرکر وی پی اس و همش اموزش دی اکتیو یاهو توش بود معلومه 4 تا بچه هم این وسط یه چیزی یاد می گیرن می شینن کار بقیه رو خراب می کنن
-
نقل قول:
این یاهو هیچ چیز خاصی نداره بجز کلی خاطره!
یادش بخیر سال 80 اینترنت رو با یاهو مسنجر شناختم :D
اتفاقاً من اینترنت رو با گوگل شناختم
-
بقول دایی جان ... کار کار انگلیساس
با توجه به اتفاقات اخیر و مسدود شدن بعضی از ایمیل های یاهو ، بهتر نیست به سمت gmail یا skype حرکت کنید ؟
پیشنهاد دیگر اینکه دامنه ایی به صورت شراکتی با مدت زمانی چد ساله ثبت و راه اندازی کنید و ازون به عنوان صندوق پستی اختصاصی استفاده کنید خوبیش اینه مدیریت و کلیه امور دسته خودتونه
با امید به روزی که ما ایرانی ها چشم پیشرفت و موفقیت همدیگرو داشته باشیم و اگه یاری برای هم نیستیم باری نباشیم ...
-
دوستان از آنجایی که اکثرا استفاده تجاری دارید از اکانت ها منطقی نیست از یک اکانت رایگان استفاده کنید. یا از اکانتهای غیر رایگان یاهو استفاده کنید و یا از سایر مسنجرها که دوستان اشاره داشتند
-
واقعا جای تاسف داره
کی نسل اینا منقرض میشه
-
سلام
بعدازاین همه مسخره بازی که یاهو سر ایرونی و ایرانی جماعت درآورده
تعجب میکنم که شرکت های فناوری ما هنوز دارن از خدمات این شرکت استفاده میکنن
اون شرکت های امریکایی با این همه مشتری اکانت ها رو با شماره ادم وریفای میکن تا به مشکلی برخوردیم ریست کنیم بلاک رو باز کنیم و....(دیگه بزرگتراز فیس بوک نداریم داریم)
این شرکت منبع آسیایی هنوزم برای مقدماتی ترین مسایلش فکر نکرده (مهترینش همین مشکل بلاک شدن کشکی ایدی هاست)سایر مواردش رمز نشدن متن چت هاست و...........
فکر نکنم استراتژی خاصی هم اصلا در چندسال آینده برای حل این مشکلات کاربران داشته باشه پس چرا باز ازش استفاده کنیم .
ارادت
-
بله با توجه به حرفای "007" یاهو که ما رو هی تحریم میکنه هی رفع تحریم (در واقع ما رو آدم حساب نمی کنه) و با مشکلات فعلی ولی هنوز یه سریا طرفدار پر و پا قرصش هستن!