-
مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی
سرور با آی پی 176.9.37.123 از سرور های میهن هاست
3 روز است با آی پی های بحز ایران پینگ ندارد و دان شده ولی نمیدونم چرا در ایران سایت باز میشود !! ؟؟
دوستان چند نفر در این انجمن روی این سرور ، هاست دارند ؟
-
پاسخ : مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی
درود
دوست گرامی گاها شرکت ها برای جلوگیری موقتی از حملات DDOS و Port flood برای مدتی آیپی های خارجی را روی سرور مسدود میکنند که packet های ارسالی روی شبکه سرور را مختل نکند و گاهی نیز به interanet تغییر میدن احتمال داره شرکت مذکور نیز اینکارو کرده باشند
-
بله دوست عزیزمون درست میگن احتمالا حمله ی روی سروشون بوده فعلا دسترسی به سرورازخارج رو قطع کردن
-
البته حتما ایمیل دادند و اطلاع رسانی کردند! فکر نمی کنم بدون اطلاع رسانی کسی دست به چنین کاری بزنه,
-
به هیچ عنوان ایمیل نزدند , حتی جواب تیکت هارو هم نیمدن , من چند بار تماس گرفتم فقط میگن باید صبر کنید
تیکت هم میزنم فرداش جواب میدن لطفا تیکت نزنید تا تمرکز تیم از روی حل این مشکل برداشته نشه
من الآن هاست سایتم به هاست دانلودم متصل بوده با Hacklog الان 3 روزه متصل نمیشه
هیچ راهکاری هم ندارن
بعضی از پلاگینام هم از کار افتاده
واقعاً پشیمون شدم از میهن وبهاست سرویس گرفتم ولی الان دستم به هیچ جا بند نیست
پارسال هم یادمه هاست داشتم همین مشکل رو داشت
اون موقع زیاد واسم مهم نبود
ولی الان از کار و زندگی انداخته منو
-
چند نفر مشتری برای انتقال نیز همینطور بوده است.
از هیچ کشوری امکان ارتباط با سرورشون وجود ندارد.
چه خروجی و چه ورودی...
-
آقا کسی راه حلی داره ؟ آیا ما میتونیم کاری انجام بدیم ؟ من اصلاً فکر نمیکردم میهن وبهاست اینطوری بخواد سرویس دهی کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moein-cg
آقا کسی راه حلی داره ؟ آیا ما میتونیم کاری انجام بدیم ؟ من اصلاً فکر نمیکردم میهن وبهاست اینطوری بخواد سرویس دهی کنه
هیچ راهی ندارید باید صبر کنید.
به دلیل اینکه تمام رنج آی پی ها توسط سرور اصلی و فایروال بلاک شده اند و هیچ راهی وجود ندارد (جز انتقال توسط سرور ایران)
-
آره دقیقا به ما هم اول گفتن صبر کنید بعد گفتن تیکت ندین تیممون متمرکز باشه رو مشکل >:p
اولین باره همچین مشکلی داشته من تاحالا ندیده بودم واقعا
-
مشکل داره به سمت فاجعه پیش میره !
بک آپ به هیچ هاست دیگه قابل انتقال نیست . ایمیل ها و smtp از کار افتاد . گوگل وب مستر ارور روی ارور به دلیل دسترسی نداشتن به DNS . وب سرویس سایت که عملیات تشخیص هویت نرم افزار های گروه را انجام میده از کار بیفته ضرر غیر قابل جبرانی به بار میاره ( هر چند الانم برای یوزر های غیر ایرانی از کار افتاده !)
دوستان علت اصلیش چیه ؟
بعضی افراد میگن تحریم جدید ایرانه ! اگه تحریمه چرا داخل ایران پینگ داریم ولی خارج از ایران نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
مشکل داره به سمت فاجعه پیش میره !
بک آپ به هیچ هاست دیگه قابل انتقال نیست . ایمیل ها و smtp از کار افتاد . گوگل وب مستر ارور روی ارور به دلیل دسترسی نداشتن به DNS . وب سرویس سایت که عملیات تشخیص هویت نرم افزار های گروه را انجام میده از کار بیفته ضرر غیر قابل جبرانی به بار میاره ( هر چند الانم برای یوزر های غیر ایرانی از کار افتاده !)
دوستان علت اصلیش چیه ؟
بعضی افراد میگن تحریم جدید ایرانه ! اگه تحریمه چرا داخل ایران پینگ داریم ولی خارج از ایران نیست !
علت اصلی آن بستن تمام رنج آی پی خارج از کشور حتی گوگل در سرورشون هست.
برای جلوگیری از حملات اینکارو کردن.
حداقل باید رنج آی پی های گوگل و روبات هارو باز میزاشتن تا همچین مشکلاتی پیش نیاد.
-
هیچ ارتباطی به تحریم نداره
باهاشون در تماس باشید نهایتا یکی دو روز میشه بهشون حق داد که به خاطر حمله دسترسی آی پی های خارجی رو ببندن نه بیشتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adline
هیچ ارتباطی به تحریم نداره
باهاشون در تماس باشید نهایتا یکی دو روز میشه بهشون حق داد که به خاطر حمله دسترسی آی پی های خارجی رو ببندن نه بیشتر
شما میگی یکی دو روز , الآن 3 روزه , تازه هنوزم میگن چند روز صبر کنید , الآن راهی هست که توی وردپرس از Hacklog اتسفاده کرد , یعنی من هاست وردپرسم رو متصل کردم به هاست دانلود , دیگه به خاطر این مشکل متصل نمیشه , کسی راه حلی سراغ نداره ؟
من یادمه پارسال سایتی که داشتم کلاً با ****** باز نمیشد , ولی اون موقع اصلاً نمیدونستم دلیلش اینه , چون از پلاگین خاصی هم استفاده نمیکردم , مثل اینکه میهن وبهاست تو این جریان سابقه خرابی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moein-cg
شما میگی یکی دو روز , الآن 3 روزه , تازه هنوزم میگن چند روز صبر کنید , الآن راهی هست که توی وردپرس از Hacklog اتسفاده کرد , یعنی من هاست وردپرسم رو متصل کردم به هاست دانلود , دیگه به خاطر این مشکل متصل نمیشه , کسی راه حلی سراغ نداره ؟
من یادمه پارسال سایتی که داشتم کلاً با ****** باز نمیشد , ولی اون موقع اصلاً نمیدونستم دلیلش اینه , چون از پلاگین خاصی هم استفاده نمیکردم , مثل اینکه میهن وبهاست تو این جریان سابقه خرابی داره
آی پی سرور دیگه رو براشون ارسال کنید 100درصد اگر مشتری خوبی براشون باشید باز خواهند کرد.
-
همونطور که دوست خوبمون گفتند احتمالا به دلیل حملات DDoS این کار انجام دادن, من بررسی کردم ظاهرا دیتا سنترشون هتنرز هست, یکی از ضعیف ترین دیتا سنتر ها در مقابل حملات DDoS !
-
من هم از این سایت هاست دارم
.tk دی ان اس این سایت قبول نمی کنه!
این که چند روز به فکر مشتری نباشن بد اصلا خوب نیست ...
- - - Updated - - -
من هم از این سایت هاست دارم
.tk دی ان اس این سایت قبول نمی کنه!
این که چند روز به فکر مشتری نباشن بد اصلا خوب نیست ...
-
سلام
بنده هم از این سایت هاست دارم و الان 3 روزه این مشکلات رو داریم.
-
دیگه مسخرشو در آوردن من دیگه با آیپی ایران هم نمیتونم باز کنم نه سایت خودشونو نه سایت خودمو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
دیگه مسخرشو در آوردن من دیگه با آیپی ایران هم نمیتونم باز کنم نه سایت خودشونو نه سایت خودمو
برای من سایت خودم و سایت خودشون از داخل ایران باز میشه
به همه هم میگن روز های آتی درست میشه!
تا کی ادامه داره خودشون هم نمیدونن انگاری...
-
حجم سایتتون برای انتقال چقدره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
حجم سایتتون برای انتقال چقدره ؟
الان با کی هستین ؟ لطفا از نقل قول استفاده کنید
-
هرکی مشکل داره و نمیتونه صبر کنه
تنها راه حل اینه که از سرور ایرانی منتقل بشه
در میهن وب هاست مشکلات اگه ماه هم طول بکشه طبیعی هست
-
وضعشون بد خراب شده !
حتی دیگه نمیشه فول بک آپ گرفت ! (میگیره ولی ناقصه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرامی گاها شرکت ها برای جلوگیری موقتی از حملات DDOS و Port flood برای مدتی آیپی های خارجی را روی سرور مسدود میکنند که packet های ارسالی روی شبکه سرور را مختل نکند و گاهی نیز به interanet تغییر میدن احتمال داره شرکت مذکور نیز اینکارو کرده باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
بله دوست عزیزمون درست میگن احتمالا حمله ی روی سروشون بوده فعلا دسترسی به سرورازخارج رو قطع کردن
جسارتا میشه دوستان توضیح بدهند که چه طور سرور با آیپی 176.9.37.123 آیپیهای خارج کشورش رو بسته ؟ اگر بسته چه طور ایران دسترسی داره ؟ و این که اگر اینترانت رفته چه طور ایران مجدد دسترسی داره ؟ ایران به اینترانت آلمان دسترسی داره ؟
من فکر کنم دوستان فکر کردند که سرور داخل کشوره. شما این موارد را میگید و بعد دوستان همین را تحویل پشتیبانی همکاران میهن وب هاست میدهند و اعصابشون بدتر خورد میشه.
پ.ن : گفتم عمومی ذکر کنم که اشتباهی که بوده ، مشتری هاشون ببینند و به میهن وب هاست این مطالب را ذکر نکنند.پوذش.
1 <1 ms <1 ms <1 ms Broadcom.Home [192.168.1.1]
8 50 ms 48 ms 47 ms 10.201.42.98
9 147 ms 146 ms 147 ms so-9-0-0-xcr2.fra.cw.net [62.208.212.145]
10 147 ms 145 ms 147 ms ae3-xcr1.fri.cw.net [195.2.10.94]
11 151 ms 146 ms 146 ms 195.2.9.238
12 171 ms 172 ms 172 ms r1fra3.core.init7.net [82.197.164.29]
13 183 ms 182 ms 183 ms r1nue2.core.init7.net [77.109.140.54]
14 175 ms 181 ms 176 ms r1nue1.core.init7.net [77.109.140.153]
15 182 ms 185 ms 185 ms gw-hetzner.init7.net [77.109.135.102]
16 183 ms * 183 ms core12.hetzner.de [213.239.245.25]
17 180 ms 179 ms 178 ms core22.hetzner.de [213.239.245.213]
18 184 ms 182 ms 184 ms juniper2.rz15.hetzner.de [213.239.245.130]
19 188 ms 186 ms 187 ms hos-tr3.ex3k4.rz15.hetzner.de [213.239.244.69]
20 185 ms 187 ms 185 ms static.123.37.9.176.clients.your-server.de [176.
9.37.123]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
سرور با آی پی
176.9.37.123 از سرور های میهن هاست
3 روز است با آی پی های بحز ایران پینگ ندارد و دان شده ولی نمیدونم چرا در ایران سایت باز میشود !! ؟؟
من احتمال میدم اتک دارند و به صورت رنجی آیپی ها را مسدود کرده اند.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
وضعشون بد خراب شده !
حتی دیگه نمیشه فول بک آپ گرفت ! (میگیره ولی ناقصه)
فکر کنم با اف تی پی بشه خود سایت رو دانلود کرد
و دیتابیس رو هم از phpmyadmin ایکسپورت کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
فکر کنم با اف تی پی بشه خود سایت رو دانلود کرد
و دیتابیس رو هم از phpmyadmin ایکسپورت کرد
بله همینکارو برای دوتا از مشتری هامون انجام دادیم و هاست هاشون رو منتقل کردیم
فقط یکم وقتمون بیشتر گرفته شد !
-
نکته جالب اینجاست که تو اخبار به صورت رسمی هیچ خبری راجب این مشکل وجود نداره !
-
تیکتی که داده بودیم گفتند:
نقل قول:
خانم پورقربانی
کارمندان 1393/02/12 14:01
با سلام
مشترک گرامی به دلیل قطع شدن یکی از backbone (ستون فقرات) colocation (اتاق رک) سرور شما
دسترسی از طریق *** یا سرور مجازی به هاستتان ممکن نیست ولی هاست شما در isp های ایرانی باز میشود
به دلیل تعمیرات شبکه این پروسه تا فردا 8 صبح ادامه خواهد داشت و پس از آن سرور ها به حالت عادی باز خواهند گشت
در حال حاضر سایت شما دارای هیچ خطایی نمیباشد و در دسترس است در صورتیکه اختلالی مشاهده میکنید مطمئناً در رنج آیپی شرکت سرویس دهنده
اینترنت شماست و پس از اعمال تغییرات از فردا 8 صبح بر طرف خواهد شد لطفاً به منظور تمرکز پشتیبانی بر تعمیر شبکه از پیگیری مجدد این درخواست پشتیبانی تا فردا 8 صبح خودداری فرمایید
پس از تقویت و بروزرسانی شبکه از فردا 8 صبح شبکه مطمئن و قویتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
-
باز این به شما منطقی جواب دادن ! اگر تا 8 صبح درست شه البته
-
این مشکل به قول دوستمون داره به فاجعه تبدیل میشه
این فقط شما نیستین که مشکل دارید ، این بنده خدا رو با کلی بدبختی جابه جا کردیم
لیست تمام تیکت هارو گذاشته ... وافعا این طرز برخورد با مشتری توسط همچین شرکتی درست نیست .... حالا که مشکل دارند حداقل برخورد خوبی داشته باشند
مشکل اخیر با میهن وب هاست و انتقال به یک میزبانی خوب
-
1 فایل پیوست
چون استارتر بودم وظیفه دونستم بگم مشکل از حدود ساعت 9 امروز یعنی شنبه برطرف شد و سرور در تمام نقاط جهان قابل رویت شد .
امیدواریم دیگه شاهد این مشکلات نباشیم !
فایل پیوست 20132
-
دوستان این مشکل برای سرور هاست من هم بوجود اومده ، آبتین وب هم پاسخگو نیست !
کلا آقا از هاستینگ با سرور آلمان نخرید آقا از آبتین وب سرویس نگیرید از میهن وب هاست سرویس نگیرید ! آلمان رو بی خیال بشید که من ۳ ساله رو آلمانم و بد بختمون کردن!
-
مشکل حل شده
آلمان کلا ضعیفه ولی مشکل این نیست
خلاصه فعلا مشکل میهن وب هاست حل شده
با تشکر
-
سرور ها الان در وضعیت اوکی هستند
پاسخ پشتیبانی در این مورد :
خانم ********
کارمندان |
1393/02/12 13:45 |
با سلام
مشترک گرامی به دلیل قطع شدن یکی از backbone (ستون فقرات) colocation (اتاق رک) سرور شما
دسترسی از طریق *** یا سرور مجازی به هاستتان ممکن نیست ولی هاست شما در isp های ایرانی باز میشود
به دلیل تعمیرات شبکه این پروسه تا فردا 8 صبح ادامه خواهد داشت و پس از آن سرور ها به حالت عادی باز خواهند گشت
در حال حاضر سایت شما دارای هیچ خطایی نمیباشد و در دسترس است در صورتیکه اختلالی مشاهده میکنید مطمئناً در رنج آیپی شرکت سرویس دهنده
اینترنت شماست و پس از اعمال تغییرات از فردا 8 صبح بر طرف خواهد شد لطفاً به منظور تمرکز پشتیبانی بر تعمیر شبکه از پیگیری مجدد این درخواست پشتیبانی تا فردا 8 صبح خودداری فرمایید
پس از تقویت و بروزرسانی شبکه از فردا 8 صبح شبکه مطمئن و قویتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
سرور با آی پی
176.9.37.123 از سرور های میهن هاست
این مشکل به این علت هست که روی سرور دیداس میشود
و با توجه به اینکه شبکه هتزنر ضعیف هست و توان مقابله با دیداس رو ندارد ایپی های خارح المان رو یک مدت میبندند تا جلوی حمله گرفته شود و با بلاک کردن ایپیهای اتکر های دوباره سرور رو برای خارح از ایران قابل دسترس میکنند
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
این مشکل به این علت هست که روی سرور دیداس میشود
و با توجه به اینکه شبکه هتزنر ضعیف هست و توان مقابله با دیداس رو ندارد ایپی های خارح المان رو یک مدت میبندند تا جلوی حمله گرفته شود و با بلاک کردن ایپیهای اتکر های دوباره سرور رو برای خارح از ایران قابل دسترس میکنند
موفق و موید باشید
سرور ها الان در وضعیت اوکی هستند
پاسخ پشتیبانی در این مورد :
خانم ********
کارمندان |
1393/02/12 13:45 |
با سلام
موفق باشید
-
خیر هتزنر مشکلی نداشته تا الان ضمن اینکه در حالی که شما و مجموعه میهن وب هاست و آبتین و ... داونی و از دسترس خارج شدن ما هیچ گونه مشکلی حتی کندی سرعت هم نداشتیم.
-
مشکل من الان با آبتین وب هست به من گفتند بهشون حمله شده و آی پی های خارج از ایران رو کلا بستند.
واقعا این شیوه مقابله با حمله ddos خیلی مبتدی هست !
کلا آلمان رو بیخیال بشید رفقا تو این ۳ سال هر سال یک ماهش جمعا عذابه!
-
ببینید البته بگم چون پشتیبانی هاستینگ ها به شما بد بوده دلیل نمیشه آلمان بده ! حالا من اینو بی طرف گفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
ببینید البته بگم چون پشتیبانی هاستینگ ها به شما بد بوده دلیل نمیشه آلمان بده ! حالا من اینو بی طرف گفتم
پشتیبانی اتفاقا سریع جواب میده ولی عزیز ، پشتیبانی که فقط نمیشه پاسخ دادن داداش من ، وقتی سرویس بد میدن دیگه پشتیبانی و پاسخ واسه لای جرز دیوار خوبه !
منی که ۳ ساله از میهن و آبتین وب روی سرور آلمان بودم و تا الان سالی کلا یک ماهش دردسر کشیدم دارم میگم آقا آلمان کلا سرویس هاش خوب نیست من از بهترین سرور های هر دو شرکت هاستینگ تهیه کردم تاحالا و میگم کخ کلا سمت آلمان نروید