سلام من تازه وارد این انجمن شدم
چطور میتونم اینترنتم رو تو محلمون پخش کنم و محدودیت اعمال کنم مثلا اینترنت 128 5گیگ ترافیک چطور میتونم این کار رو کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من تازه وارد این انجمن شدم
چطور میتونم اینترنتم رو تو محلمون پخش کنم و محدودیت اعمال کنم مثلا اینترنت 128 5گیگ ترافیک چطور میتونم این کار رو کنم ؟
از وایرلس استفاده کنید و نت رو به اشتراک بزارید !
نمی تونید محدودیت ترافیک براشون بزارید !
درود احتیاج به دکل و کاربران احتیاج به نانو و تجهیزات دارند به صورت وایرلس
کلا پر خرج هستش
موفق باشید.
دوستان چرا جواب های سرد کننده ؟ ؟ ؟ ؟
سلام برا محدودیت میتونید از یک روتر میکروتیک استفاده کنید تمام محدودیت ها رو میشه اعمال کرد
کلا چقدر پهنای باند حداکثر میخواید شیر کنید ؟ لن رو هم در نظر بگیرید
ممنون دوست عزیز کلا 100 مگابیتنقل قول:
کلا چقدر پهنای باند حداکثر میخواید شیر کنید ؟ لن رو هم در نظر بگیرید
روتر میکروتیک همون که باهاش سرور l2tp میزنند دروسته ؟
با برنامه هايي مثل Blumentals iNet Protector يا BWMeter و ... ميتونيد محدوديت هم بزاريد .
دوستان فکر میکنم دوستمون گفتن توی ( محلمون ) !!!!
دوست عزیز با یک روتر و برنامه مثل cc***** و یا دیگر اکانتیگ ها میتونید تقسیم کنید مثل یک ISP محلی...
طبق روش گفته شده توسط دوستان + يك كارت واي فاي مركزي و آنتن و تحت ويندوز و isa server
استفاده از 2 مودم قوي هم آزمايشي يك زماني تست كرديم كه بد نبود اما زياد تست را ادامه نداديم
ميكروتيك هم گزينه مناسبتري براي شما
توضيحات بيشتري بديد براي آپارتمان مي خواهيد؟
ميزان برد و كيفيت ؟
بله مبکروتبک همونه . چند متر رو میخواید پوشش بدین ؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز کلا 100 مگابیت
روتر میکروتیک همون که باهاش سرور l2tp میزنند دروسته ؟
تو cc نمیشه ترافیک رو محدود کرد فقط میشه سرعت رو محدود کردنقل قول:
دوست عزیز با یک روتر و برنامه مثل cc***** و یا دیگر اکانتیگ ها میتونید تقسیم کنید مثل یک ISP محلی...
تو این ها اکانت یک ماهه نمیشه ساختنقل قول:
با برنامه هايي مثل Blumentals iNet Protector يا BWMeter و ... ميتونيد محدوديت هم بزاريد .
با 70 هزار تومن میشه یک روتر میکروتیک خرید چرا سیستم رو روشن بزاریم برای کریو ؟نقل قول:
با Kerio Panel هم ميشه همچين كاري كرد
نقل قول:
توضيحات بيشتري بديد براي آپارتمان مي خواهيد؟
ميزان برد و كيفيت ؟
ممنون از وقتی که گذاشتین میخوام بردش 300 متر باشه کیفیت هم خوب باشهنقل قول:
بله مبکروتبک همونه . چند متر رو میخواید پوشش بدین ؟
با کدوم روتر او اس راحت میتونم چند پهنای باند رو یکی کنم ؟
خواهش میکنم عزیز بردنقل قول:
ممنون از وقتی که گذاشتین میخوام بردش 300 متر باشه کیفیت هم خوب باشه
با کدوم روتر او اس راحت میتونم چند پهنای باند رو یکی کنم ؟
300 متر رو به صورت شعاعی میخواین یا جهت دار ؟ برای مثال میخواین اینترنت رو به یک نقطه در 300 متری بفرستین یا چندین نقطه در کنار شما وجود داره و 300 متر شعاع پوشش هست ؟
با کریو میکروتیک و .. میشه چند پهنای باند رو یکی کرد
تو فرکانس 2.4
اگر میخواین به یک نقطه در 300 متری اینترنت رو انتقال بدین من نانو استیشن رو پیشنهاد میکنم
اگر میخواین به شعاع 300 متر اینترنت رو شیر کنید من پیکو استیشن رو پیشنهاد میکنم که آنتنش عوض میشه بعدا میتونید بردش رو با تعویض آنتن بیشتر کنید
میخوام تو شعاع 300 متری اینترنت رو شیر کنم
ممنون از جوابتون پس باید از پیکو استیشن استفاده میکنم
. تا چه فاصله ای میتونن با گوشی وصل شن به آنتن من ؟
وایرلس گوشی 2.4 پس من 2.4 میخوام
نقل قول:
. تا چه فاصله ای میتونن با گوشی وصل شن به آنتن من ؟
وایرلس گوشی 2.4 پس من 2.4 میخوام
بله بیشتر وایرلس گوشی ها 2.4
اگر آنتن پی کو استیشن رو عوض کنید و نویز تو منطقه کم باشه . ساختمون ها بیشتر از 2 طبقه نباشه من بهتون قول میدم 200 متر رو حتما میتونید با گوشی وصل شید
Sensitivity -96 dBm
ممنون خوشبختانه فقط یک سه طبقه اونم ساختمون خودمونه =p~
کش سرور رو چطور راه بندازم باید سرور لینوکس راه اندازی کنم ؟
اگر تعداد کاربر هات کمه بیخیال کش سرور شو چون اونجوری باید به صورت مجازی یا واقعی سرور لینوکس یا میکروتیک بیاری بالا
برای بررسی میزان حجم در صورتی که از روتر میکروتیک استفاده کنید میتونین با برنامه cacti نظارت کنید
5 6 تا کابر بیشتر ندارمنقل قول:
اگر تعداد کاربر هات کمه بیخیال کش سرور شو چون اونجوری باید به صورت مجازی یا واقعی سرور لینوکس یا میکروتیک بیاری بالا
برنامهنقل قول:
برای بررسی میزان حجم در صورتی که از روتر میکروتیک استفاده کنید میتونین با برنامه cacti نظارت کنید
cacti همونی که میگن تو خود میکروتیکه خیلی هم کامله ؟
بنظر من نیاز نیست باز خودت میدونینقل قول:
5 6 تا کابر بیشتر ندارم
نه اون اسمش userman واقعا هم کامله .نقل قول:
cacti همونی که میگن تو خود میکروتیکه خیلی هم کامله ؟
ممنون دوستان یکی از دوستان تو فاصله 1کیلومتری اون میتونه وصل شه به پیکو استیشن ؟
اگر مانعی وجود نداره با لوکو 2 یا نانو 2 میشه وصل شد
پشخ دیگه چیه؟!
پشخ =))
مرد مومن پخش درسته نه پشخ :|
فردوسی پش* هاش ریخت :|
پشخ =))
احتمالا با عجله نوشتن .نقل قول:
پشخ=))
بله به اشتباه نوشتم .
آقای azadfalah من پیکو استیشن رو خریدم وقتی نصب کردم بالا پشتبوم و سیم کشیدم 15 متر تا سیستمم زدم به کارت شبکه روشن نشد چی کار کنم ؟
سلام یک poe نداره همراهش ؟ یچیزی که جای دو تا سوکت شبکه داشته باشهنقل قول:
آقای azadfalah من پیکو استیشن رو خریدم وقتی نصب کردم بالا پشتبوم و سیم کشیدم 15 متر تا سیستمم زدم به کارت شبکه روشن نشد چی کار کنم ؟
چرا یک ترانس همراش هست که فروشنده گفت برای فاصله بیشتر از 15 متر استفاده کنمنقل قول:
سلام یک poe نداره همراهش ؟ یچیزی که جای دو تا سوکت شبکه داشته باشه
باید poe تو مسیر قرار بدین یجا رو قطع کن دو تا سوکت بزن poe رو قرار بده تو مسیرنقل قول:
چرا یک ترانس همراش هست که فروشنده گفت برای فاصله بیشتر از 15 متر استفاده کنم
راستی حتما نگاه کن رو poe زده که سوکت مخصوص آنتن کدوم اشتباه وصل نکنی !
ممنون ممنون ممنون مودم adsl به میکروتیک وصل کردم حالا چطوری وصل شم به میکروتیک ؟ مودم من یک پورت داره !!!!
خواهش میکنم . من فرض میکنم و بهت میگم
اگر میکروتیکت 5 پرت هستش یکشو بزن به سیستمت تو سیستم یک آی پی ست کن رو کانکشین حتما توجه کن تداخل نداشته باشه برای مثال 192.168.2.2 حتما تو ویندوز gateway آی پی میکروتیک رو قرار بده . بعد تو میکروتیک به ادر سیستمت آی پی 192.168.2.1 ست کن حالا میتونی به میکروتیکت وصل شی
اگر آی پی مودم اس دی اس ال 192.168.1.1 بهتره این آی پی روکلا تغیر بدی تو تنظیمات مودم اینو ست کن 192.168.100.1 اگر تونستی آی پی از 10.10.10 رنج بهش بده خیلی بهتره !
بهتره که تمام پورت ها رو nat کنی به آی پی میکروتیکت
اگر آی پی مودم اس دی ال ت 10.10.10.1 و آی پی در نظر گرفته شده برای میکروتیک 10.10.10.10 بشه باید به این صورت تو میکروتیک عمل کنی
ip address add interaface=ether1 address=10.10.10.10/24
ip route add gateway=10.10.10.1
حالا میکروتیکت اینترنت داره تو tools بزن پینگ 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 بیاد پینگ بده .
تو میکروتیک 4.2.2.4 پینگ میده با سیستمم میتونم به میکروتیک وصل شم ولی سیتمم اینترنت ندارههه :( چی کار کنم دقیقا همین آی پی ها رو ست کردم رو مورم و روتر و سیستمم چی کار کنم :( ؟؟؟