با سلام خدمت دوستان لطف کنید و نظر خودتون رو در رابطه با بهترین دیتا سنتر ایران از نظر بعد قیمت کیفیت و پایداری ثبت کنید
اگر هم دیتاسنتر شما در لیست نبود در پ خ اعلام کنید که قرار بدم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان لطف کنید و نظر خودتون رو در رابطه با بهترین دیتا سنتر ایران از نظر بعد قیمت کیفیت و پایداری ثبت کنید
اگر هم دیتاسنتر شما در لیست نبود در پ خ اعلام کنید که قرار بدم
با تشکر
نظر سنجی اضافه شد
سروش رسانه سرعتش خوبه کیفیتش خوبه اما قطعی دارد
خوب چیزی که پایدار نباشه پس خوب نیست
باسلام،
در مجموع سه دیتاسنتر در طی سالهای اخیر بهتر کارکردند: افرانت پارس آنلاین تبیان
که با استناد به تجربه خودمان افرانت در مجموع: کیفیت شبکه ، آپ تایم، پشتیبانی ، هزینه وضعیت مطلوبی دارد و بیشت از 2 سال هست در این دیتاسنتر فعال هستیم
دیتاسنتر های دیگر بصورت مقطعی برای تست رفتیم که نهایت به جمع بندی مطلوب نرسیدیم و در حال حاضر فقط متمر کز در افرانت هستیم.
باتشکر،
فاتح
خوب درسته ولی افرانت از ترافیک کم نذاشته و کلی هزینه باید کرد برای خرید ترافیک
مثلا اگر هر ترا رو رو 90 الی 110 حساب می کرد من همین الان اقدام به خرید سرور و یا کلو سرور در این دیتاسنتر می کردم
درود .
نظر بنده دیتاسنتر پارس آنلاین هست ...
این فیلم مشاهده شود :
بزرگترین و مجهزترین دیتا سنتر خاورمیانه
پارس آنلاین الان کلی مشکل داره
ساده ترینش قضیه آی پی هست آیپی برای ارایه به تعداد کافی موجود نداره
ولی خوبیاشم زیاده
در حال حاضر در ایران ازز لحاظ کیفیت پارس آنلاین و افرانت از بهترین ها هستند. اما از لحاظ فیمت و کیفیت نسبس آسیاتک و شهراد مناسب هستند
فقط افرا نت بزرگ
افرانت استفاده کردیم خوبه
دوستان همکاری کنید از یک انجمن هزاران نفری 20 نفر رای دادن؟
لطفا رای بدید علاوه بر مشخص شدن بهترین دیتاسنتر برای خود شما برای دوستان و هم نوعان شما نیز استفاده می شود
من فقط با پارس انلاین کار کردم که پشتیبانی خوب نبود دیگه از ایران سرور نگرفتم
خوب افرانت تا الان که اول
من خودم هم به افرانت رای دادم ولی
هزینه هاش واقعا گرونه :|
و معایبشم زیاده
به عنوان مثال
1. آی پی تا یه حدی میده
2. هزینه ترافیکش
3. سرعت دانلود سرور هاش
4.افرانت مشکل بزرگش اینه که کل دیتا سنتر با یه پورت 10 ( البته یادم نمیاد دقیقا چقدر بود) گیگی ساپورت می کنه
با تشکر از ایجاد کننده موضوع
دوستانی که با دیتاسنتر تبیان کار کردند لطفا بطور خلاصه معایب و حسن های این دیتاسنتر رو عنوان کنند
ممنون
من دیتاسنتر ایرانی زیاد کار نکردم ولی تجربه ام میگه که پارس آنلاین خیلی قویه
هم پایداری پورت داره هم پشتیبانی داره هم ترافیک ارزونه و هم با مشتری تا آخرین جائی که راه داره ضرر نشه براشون راه میان
پارس آنلاین افرانت تبیان فن آوا /
همه دیتا سنترها روی یک سرور محدودیت آی پی دارن شما از آلمان یا فرانسه هم بگیرید روی هر سرور تعدادی آی پی میدن . ومحدودیتهای دیگه......
فقط پارس... :d
من با خیلی از دیتاسنتر های ایران کار کردم
از نظر آپتایم .. افرانت رقیب نداره ( در حال حاضر ) بعدش پارس آنلاین - مبنی - فن آوا - شاتل
از نظر کیفیت پورت مبنی عالی هست ولی خیلی گرون - بعدش افرانت - فن آوا - پارس آنلاین - شاتل
از نظر قیمت اینترنت با اینائی که کار کردم - شاتل - پارس آنلاین - افرانت - فن آوا - مبنی
از نظر پشتیبانی فنی - افرانت حرف اول رو میزنه - فن آوا - مبنی - پارس آنلاین - شاتل
از نظر احترام به مشتری - افرانت - فن آوا - از بقیه عذر خواهی میکنم ..
این نظر بنده بود .. شاید نظر دوستان دیگر فرق بکنه .. چون با همه دیتاسنتر ها مستقیم در ارتباط نبودند و یا اصلاً تا بحال ازشون سرویسی نداشتند
بهر حال
هنوز تمام نشده ..
دوست عزیز .. من جاهائی رو که ازشون سرویس گرفتم رو نسبت به شرایط مختلف اولویت بندی کردم
بنده هنوز به تبیان سر نزدم .. و بعید هم میدونم که سر بزنم .. چون هزینه ترافیک رو بیش از برابر هفت برابر بقیه دیتاسنتر های داخلی میفروشند
هر چقدر هم که عالی باشه .. بنظرم سر گردنه نیست
ولی خب نظر هر دوستی متفاوت هست .. حتی دوستانی که دوست دارن از دیتاسنتر های گرون فروشی همچون تبیان استفاده بکنند ..
نظر خودشون هست و بنده به نظرشون احترام میزارم
موفق باشید
شرکت ما ( ایران سرور ) با بیشتر دیتاسنتر ها همکاری داشته است در طی چند سال اخیر ... ما پارس آنلاین را به عنوان دیتاسنتر اصلی خود انتخاب کرده ایم البته شرایط میزبانی ما با دیگر همکاران متفاوت است . در هر دیتاسنترسی یک سری مشکلات وجود دارد اما پارس آنلاین برای ما در رده بالاتری نسبت به دیگر دیتاسنتر ها داشته است . بسیاری از مشکلات نمونه نداشتن ip در این دیتاسنتر توسط خود ما با خرید تعداد بالای ip حل شده است و الان راضی هستیم .
من الان نزدیکه 7 ماه هست با افرانت کار میکنم مشکل خاصی نداشته با هزینه هاش هم مشکلی ندارم کیفیت مهمتره
من افرانت هاست اشتراکی ش دارم و راضیم،اما vps گرفتم به شدت پشیمان شدم
پارس آنلاين تاييد ميشه
فضاي سرور و ارائه سرور در پارس با پورت 100 مگ و 1 گيگ و ترافيك رايگان 3 ترا ماهيانه و هر ترا اضافه 70 ت
gvps.ir
با سلام
در رابطه با مورد اول
متاسفانه فروشنده های ماهم از فهم کافی برخوردار نیستند و این جای تاسف داره
خارج از همه ی این مسایل بله آسیا تک هم خوبه ولی لطفا فعلا دست نگه دارید آسیا تک جا داره برای پیشرفت
با توجه به اشاره به آسیا تک
با آقای دلتا موزیک در ارتباط هستم و بعد از آن نتیجه سوالات رو به همین تایپیک اضافه می کنم و نقاط ضعف آسیا تک گفته می شن
خسته نباشید فکر کردید یه stm 1 چقدر هست ؟
155 مگ هست که سرعت دی ال تا 19 مگابایت بیشتر نمیاد
stm64 هم که باشه تازه میرسه به پورت 10 گیگ که شما گفتی
EPEG تا 3.2 ترابیت سرعت داره حالا اگر 100 گیگابیت از همون 540 هم خرج دیتاسنترهای ایران بشه بسه
جمله معاون سابق و فعلی وزیر هم جالبه ها :d
خوش به حال همسایه های ایران
خب عزیزم تو اونی نیستی که بخوای ایراد بگیری فدات بشم . من ممکن هست بخوام بنویسم برای ولی تو تاپپ بنویسم بریا . من تو پست های شما هم ندیدم چیز مفیدی بنویسی یا مشکلی از کاربرا حل کنی شاید علت باز نشدن یاهو مسنجر یا وصل کردن کابل usb به کامپیوتر یا جابه جا کردن تگ های html بلد باشی اما بیشتر از -------- حرف میزنی . و ادعات میشه.
تاپیک رو خراب نکن و به انحراف نکشن . /// دوستان شرمنده :79: