-
••••••••◄ تقدیر و تشکر از مدیریت کل سایت و اعضای تیم مدیرتی سایت ►••••••••••
سلام
همون طور که احتمالا متوجه شده اید امروز شاهد تغییراتی در تیم مدیریتی سایت بودیم
این بخشی از تدابیری است که برای رفع مشکلات انجمن اندیشیده شده است.
احتمالا بزودی شاهد اجرای تدابیر جدیدتری خواهیم بود.
بنده به سهم خودم خدمت جناب vp_server http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.png و جناب Raminn http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.png و همچنین جناب reza*http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.pngجهت پیوستن شون به تیم مدیریتی سایت و همچنین جناب GOD http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.png عزیز جهت ارتقای درجه به مدیریت ارشدی تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت می کنم.
نمایش مشخصات: GOD - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: Raminn - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: vp_server - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: *reza - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
امیدواریم با افزوده شدن تعداد نفرات تیم مدیریتی مشکلات سایت هرچند اندک، کاملا برطرف شود و شاهد گسترش جوی صمیمی و دوستانه بین کاربران و همکاران محترم باشیم.
بنده به نوبه خودم به عنوان یک کاربر احساس وظیفه کردم از مدیرت کل و تیم مدیریتی سایت تشکر و قدردانی لازم را به عمل آورم.
به امید فردایی بهتر...
موفق باشید
-
پاسخ : ••••••••◄ تقدیر و تشکر از مدیریت کل سایت و اعضای تیم مدیرتی سایت ►••••••••••
منم به نوبه از خودم از دوستان عزیز که ارتقا یافتن تبریک میگم
اشالله بتونیم بهترین فعالیت از دوستان عزیز ببینیم
با تشکر از استارتر
-
پاسخ : ••••••••◄ تقدیر و تشکر از مدیریت کل سایت و اعضای تیم مدیرتی سایت ►••••••••••
از استادان بزرگی چون رامین جان و وی پی سرور و مدیر ارشدمون گاد جان صمیمانه تبریک میگم
-
این اتفاق باید خیلی وقت پیش میفتاد..هر سه نفر لیاقتش رو دارند و بسیار خوشحالم که هر سه دوست عزیز به مدیریت انجمن ارتقا پیدا کردند..انشالا شاهد پیشرفت انجمن باشیم.:53:
-
بنده هم به نوبه ی خودم از مسئولین این سایت و همچنین مدیران سایت متشکرم
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند
-
امیدوارم از این بی سر و سامونی در بیاد انجمن زودتر!
-
-
-
امیدوارم که موفق باشند و بتونند به به اداره هر چه بهتر انجمن کمک کنند
-
سلام
بنده هم به این سه عزیز تبریک میگم.
امیدوارم انجمن با قدرت و بدون مشکل به کارش ادامه بده
-
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: منم به نوبه خودم بهشون تبریک می گم :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
-
بزرگ ترین مشکل انجمن نه مدیریت اون هست و نه کاربرای اون .
بزرگ ترین مشکلش منابع آموزشی قدیمی هست و اینکه مطالب آموزشی جدید به انجمن اضافه نمیشه شده یه جور بازارچه .
-
تبریک میگم به همشون ، فقط یه فکری به حال این وضعیت انجمن بکنند که از این هرج و مرج در بیاد
-
من هم به دو عزیزی که برای مدیریت انتخاب شدند تبریک می گویم و همچنین مدیران این انجمن.
اینشالله که همیشه موفق و موئید باشند.
-
به جناب رامین که ظاهرا تازه ترین مدیر به حساب میان تبریک ویژه میگم .
-
-
تبریک میگم اما یک خواهش دارم وقتی کمی اعصابتان خورد است به انجمن سر نزنید چون ممکنه تاثیر بگذاره این را نه برای انجمن بلکه برای مدیران هاستینگ و خودم در ابتدا میگم
انشاالله موفق باشند همگی
-
با آرزوی موفقیت روز افزون
ولی نمیدونم چرا از موقعی ای که شما عزیزان مدیر شدین همینجوری تاپیک داره قفل و پاک میشه!
نمونش
http://www.webhostingtalk.ir/f41/101522
که توسط shivahost ایجاد شد
لطفا روی مقاله های آموزشی بیشتر تمرکز کنید
این انجمن خیلی آموزنده هست ولی با مطالب قدیمی امیدی به پیشرفتش نیست
اینجا شده مرکز ارائه آفر
لطفا به گزارشاتی که توسط کاربر ارسال میشه رسیدگی کنید
افرادی که فحاشی میکنن جاشون تو این فروم نیست این افراد اینجارو با چاله میدان اشتباه گرفتن این افراد باید بن کامل بشه
پست خودم پاک نشه صلوات
-
عزیز صمیمانه تبریک عرض میکنم
-
آقای vp_server که کلا اعصاب نداره تو یه تایپیک اسپم ببینه از دم همرو حذف میکنه :d
به هرحال به هرسه بزرگوار تبریک میگم
موفق باشند
-
خیلی خوشحال شدم واقعا که یکم داره این انجمن مدیریت میشه روش خیلی حرج و مرج شده بوده دمتون گرم
-
-
تبریک به Reza جان که خیلی یهوای مدیر شد رفت :D
-
منم تبريكــ ميگم و اميدوارم موفق باشيد :53:.
-
سوال معیارهای انتخاب این مدیران چی بود و چی شد که یهو به مدیری انتخاب شدن!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
سوال معیارهای انتخاب این مدیران چی بود و چی شد که یهو به مدیری انتخاب شدن!؟
جناب معیار ها به تشخیص مدیریت اصلی سایت بوده !
و نیاز به چند مدیر جدید هم در انجمن احساس میشد
جا داره از تمامی دوستانی که به بنده و مدیران جدید لطف داشتن تشکر کنم
-
تبریک میگم به مدیران جدید، باتوجه به شناختی که از اکثر کاربران این انجمن دارم هر سه مدیر جدید لیاقت این پست رو داشتن.
-
اکه ممد فخری هم مدیر میشد جمعتون جمع بود :d
-
برای ارتباط با مدیریت با ایمیل admin@webhostingtalk.ir در تماس باشید
-
پست اول ویرایش شد.
به جناب *reza هم تبریک می گیم ، امیدواریم این دوستان حضور فعالی در انجمن داشته باشند و برای رسیدگی به امور انجمن حداقل روزی 1 ساعت رو وقت بزارند.
امیداوارم این دوستان به بخش گزارش ها نیز دسترسی داشته باشند.
مخصوصا وقتی روبات ها وارد سایت می شوند با ارسال به موقع گزارش توسط دوستان جلوی خرابکاری این عزیزان :71: گرفته بشه :71:
علی الخصوص روبات سانانی همچون خانواده غلامی! :71:
با تشکر
موفق باشید.
-
به مدیران جدید از صمیم قلب تبریک عرض می کنم و امیدوارم انجمن روز به روز با حضور این عزیزان بهتر و بهتر بشه
اما یه حرفی هم به مدیران
دوستان عزیز با مدیر شدن مسئولیت شما بیشتر شده ، همانطور که خودتان نیز می دانید انجمن در ماههای اخیر خیلی آشفته شده بود و به جای فعالیت اقتصادی و آموزشی تبدیل شده بود به اعصاب خورد کنی ، حتما شما عزیزان در این موارد فکر کرده اید و راهکار مناسبی دارید.اما به نظر من مشکل انجمن افراد فعال نیستند بلکه یوزرهای دم ساعتی هستند.اگر جلوی ثبت نام آنی گرفته بشه ، صد در صد برخی ها با ساختن مالتی اکانت نخواهند توانست جو را به هم بریزند.
با آرزوی موفقیت برای تمام کاربران انجمن
مخصوصا مدیران
به ویژه مدیران جدید
-
بنده هم تبریک میگم امیدوارم انجمن یک محیط تخصصی و بدون اتفاق هایی که اخیرا افتاده ادامه پیدا کنه و دوستان به همدیگه توهین نکند و مخصوصا قوانین را رعایت کنند.
موفق باشید.
-
سلام
تیم ما هم به نوبه خودش به دوستان تبریک میگه
و امید وار سایت از حالت راکتی در بیاد و به سمت سوی پیشرفت باشه و واقعا انجمنی در خور ایرانیان باشه برای اموزش و داشتن دانش های دوستان برای استفاده افراد کم دانش
و بنده امید وارم با امدن مدیران جدید بخش انتقاد به راه بی افتد که در این مدت که بسته شده بود خیلی ها سو استفاده کردن و ... و کسی نتوانشت انتقادی بکنه از کاربران مورد دار و ...
امید وارم این بخش راه اندازی بشود
با تشکر
-
تبریک به مدیرای عزیز
اینکار خیلی وقت پیش باید انجام میشد ، انجمن یه مدت خیلی بهم ریخته بود
-
تبریک . فقط مردونه رو رفاقت و اشناییت و .... تصمیم گیری نکنید
حق کشی نکنید .
به کامران غلامی هم کاری نداشته باشید بچه باحالیه :)
انشالله که موفق باشید
-
تبریک خدمت دوستان عزیز و بزرگوار
-
به مدیر جدید reza* هم تبریک عرض میکنیم
انشا الله همیشه موفق باشند
-
بنده عذر میخوام به تکمیل پست قبلیم
به vp_server عزیز raminn مهربان (2بار منو به خوبی راهنمایی کردن عین یک برادر شاید یادشون نیاد) و همچیچ God عزیز که 2-3 باری بندرو یاری کردن تبریک عرض میکنم لایق ترین هستید :)
رضا هم که هیچ جای خود داره
-
دقیقا دوستان این مورد یادم میاد چند وقت پیش وقتی مدیر god , nginxweb , kamkar مدیر شدن تاپیک تشویق و تبریک زده شد ولی اون مدیران الان حضور فعالی ندارند(دلیل رو نمیدونم)
- که الان مدیر god به ارشد ارتقا پیدا کرد -
امیدوارم داستان غیب شدن یهویی مدیران قبلی برای مدیران جدید پیش نیاد.
به امید روزی که این انجمن فقط برای سوال پرسیدن و جواب دادن و آموزش باشه و از هرگونه دعوا و نزاع جلوگیری بشه.
تشکر از جناب سیروس که اومدند
-
یا ابلفضل این رضا رو کی مدیر کرد؟:)) به شخصه این فاجعه غمناک رو به بدخواهان این عزیز تسلیت عرض میکنم... http://www.foxup.org/images/41375574416116864494.gif