پاسخ : نیازمند چند نویسنده
دوست عزیز من در خدمت هستم . سایت نمونه هم هست . سابقه کار با 2 سایت که با یکیش هم در حال حاضر کار میکنم رو دارم . ترجمه هم میکنم .
یاهو آنلاین هستم .
سلام.
بنده نویسنده بسیاری از وبسایت ها هستم ، نویسنده سایت دانلود فیلم هم بودم ، در صورت تمایل در خدمت هستم .
ادرس وب را ارسال نمایید.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
دوست عزیز من در خدمت هستم . سایت نمونه هم هست . سابقه کار با 2 سایت که با یکیش هم در حال حاضر کار میکنم رو دارم . ترجمه هم میکنم .
یاهو آنلاین هستم .
با سلام
در یاهو ادد شدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohama226
سلام.
بنده نویسنده بسیاری از وبسایت ها هستم ، نویسنده سایت دانلود فیلم هم بودم ، در صورت تمایل در خدمت هستم .
ادرس وب را ارسال نمایید.
باتشکر
با سلام
نمونه وبسایتی که درش فعالیت میکردید رو اراسل کنید + ایدی یاهوتون
با تشکر
در بخش زیر نویس و به عنوان مترجم میتونم فعالیت کنم:
ایدی یاهو:
mr.teo@att.net
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم هم کاری کنم
ID : behzad.emadi
من 24 ساعته وقت دارم و میتونم کمکتون کنم اینترنت 2 مگ دارم و در بخش ماهواره برای رکورد فیلم و سریال با کیفیت HD میتونم کمک کنم
من 3 ماه میهن دانلود کار کردم جای یکی از دوستان فرشاد 2015که امتحاناتش شروع شده بود من وایستادم باران موزیک ، فارس و چندتا سایت دیگه
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم همکاری کنم
شرایط شما هم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
در بخش زیر نویس و به عنوان مترجم میتونم فعالیت کنم:
ایدی یاهو:
mr.teo@att.net
ادد شدید منتظر آنلاین شدنتون توی یاهو هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroz7
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم هم کاری کنم
ID : behzad.emadi
من 24 ساعته وقت دارم و میتونم کمکتون کنم اینترنت 2 مگ دارم و در بخش ماهواره برای رکورد فیلم و سریال با کیفیت HD میتونم کمک کنم
من 3 ماه میهن دانلود کار کردم جای یکی از دوستان فرشاد 2015که امتحاناتش شروع شده بود من وایستادم باران موزیک ، فارس و چندتا سایت دیگه
با سلام
نیازی به رکورد فیلم و سریال نیست دوست عزیز نیاز به آپدیت نگه داشتن فیلم و سریال هاست در صورتی که در این زمینه تجربه ای دارید و شرایط رو هم کامل دارید ایدیتون رو پ.خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم همکاری کنم
شرایط شما هم دارم
با سلام
ایدیتون رو پ.خ کنید