سلام
من چهل تا vps ویندوز دارم
می خوام ببینم راه های کسب درامد چیه از vps که هزینه های خودش رو در بیاره
و بیشتر هم که چه بهتر
به کسانی که پیشنهاد خوبی دارن که درامدزایی هم بشه هزینه انتقال تجربیات و آموزش پرداخت میشه متشکرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من چهل تا vps ویندوز دارم
می خوام ببینم راه های کسب درامد چیه از vps که هزینه های خودش رو در بیاره
و بیشتر هم که چه بهتر
به کسانی که پیشنهاد خوبی دارن که درامدزایی هم بشه هزینه انتقال تجربیات و آموزش پرداخت میشه متشکرم.
میشه باهاش وی پی انن فروخت . میشه فایل ها و فیلم های سرور های خارجی رو توش آپلود کرد و به سروررهای ایرانی انتقال داد ( ویژه سایت های دانلود برنامه و فیلم )
..........
40 سرور مجازی که دارید در حال حاظر برای چه منظوری استفاده می شوند
آیا تمام سرویس ها روی یک سرور قرار دارند؟
برای درآمد زایی از سرور مجازی شما باید خدمات ارائه کنید و در ازای ارائه این خدمات از کاربران هزینه دریافت کنید
این خدمات میتواند شامل سرویس های http یا ftp برای راه اندازی یا مدیریت سایت باشد (بطور رایج این مورد در ایران استفاده می شود) و یا مواردی دیگر مثل Mail سرور یا File سرور DNS سرور و ....
حتی ممکن است نرم افزار خاصی برای ارائه خدمات بصورت کلاینت سرور از این بستر استفاده کند
طبق معمول هر کس جواب های بی ربط داد
آقا من دو تا سرور اختصاصی جدا گانه دارم که ربطی به مجازی نداره. و نخواستم سرور سوم ایجاد کنم برای مجازی ساز ها و درخواست دادم به یکی از بچه ها واسم از دو سرور یکی در آلمان و یکی در امریکا که داره رو هر کدوم بیست ها ایجاد کرده
این چهل تا از دو سرور جدا هستد.
اون برادر که فرمود می تونی فایل دانلود و آپلود کنی این اسمش کاربرد هست نه کسب درامد. من که نگفتم به چه درد می خوره...
وی پی ان هم که قصد ندارم ارزش نداره
هنوز منتظر جواب خوبم ...
دوست خوبم .برای پول در آوردن دو راه هست یکی روشهای هوشمندانه و خلاقانه که ربطی به سرور و این چیزا نداره . مورد داشتیم یه بچه با یه وبلاگ ماهی پونصد تومن درآمد داشته . دومیش روشهای قدرتیه که اگه شما حوصله ی کار کردن روی سایت و و همچنین صبر و حوصله رو ندارید میتونید از این روش استفاده کنید که خیلی هم ساده است . مثلا اگه اجازه ی نصب اسکریپتهای تورنت رو دارید کافیه نصبش کنید و برید توی انجمن دورلیچ تبلیغش کنید سر یه هفته صد نفر ازتون میخرن . یا میتونید بازی آنلاین بزارید و تبلیغش بکنید . به طور میانگین از هر بازیکن روزانه پنجاه تومن درآمد دارید که مثلا بتونید فقط 1000 تا بازیکن جذب کنید روزی پنجاه هزار درامد دارید (اغلب سایتهای بازی آنلاین بالای ده هزار بازیکن دارند) و همینطور سرویس هاستینگ رایگان دهی هم تو بورسه . کافیه چند نفر روی هاست شما سایت بزنن . اونوقت از هر بازدید کننده که وارد سایت اونها میشه در روز ده تومن میتونید در بیارید که جمع بزنید مقدار بالایی میشه .
و آخرین روش هم ساخت آپلود سنتر هست که اینم درآمد خفنی داره ولی چون دیگه جواد شده توصیه نمیشه :)
موفق باشید
تمام کاری که میشه کرد تو همین یه جمله خلاصه شده
یا سرور مجازی در اختیار مشتری قرار میدی تا خودش استفاده کنه یا خودتون باید اینکار کنید
شما پرسیدین راه های کسب درامد چی هست و جواب شما بطور کلی همین میشه
تمام مواردی که بالا بیان شد میتونید استفاده کنید و هم بصورت مستقیم و هم غیر مستقیم تا چند برابر هزینه سرور میتونه برای شما درآمد داشته باشه
اگر خلاقیت یا توان کافی برای اینکار ندارید بهتر هست فقط سرورها اجاره بدید
دوست عزیز فک نکنم جای این پست اینجا باشه و همچنین این پست پستی منطقی نمی باشد از مدیران خواهشمندیم رسیدگی کنند.