با سلام
من یک هاست اشتراکی پهنای باند نامحدود بخصوص با آپ تایم بالا با 500 مگابایت یا 1 گیگ فضا نیاز دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یک هاست اشتراکی پهنای باند نامحدود بخصوص با آپ تایم بالا با 500 مگابایت یا 1 گیگ فضا نیاز دارم
با سلام درخدمتیم
هاست نت ، ارائه دهنده میزبانی وب ، هاست دانلود ، نمایندگی هاست ، هاست پربازدید ، پنل پیامکی ، نمایندگی پنل پیامکی و..
با گارانتی 7 روزه
دوست عزیز ساستتون بالا نمیاد
با سلام سایت هیچ مشکلی نداره عزیز
از این لینک تست کنید
سبد خرید - هاست نت
موفق باشید
سلام در خدمتم لینک در امضا
===========================================================================
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی همیشه آنلاین و در دسترس [365/7/24] مهمترین معیار هست.
رمز موفقیت : مهم نیست مشکل را چه کسی بوجود آورده است، مهم آن است سرویس دهنده و مشتری هر دو به یاری یکدیگر مشکل را شناسایی و بررسی، سپس اقدام به رفع مشکل نمایند.
جهت ارسال سوالات قبل از خرید، پشتیبانی، راهنمایی، پیشنهاد و انتقاد در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، اقدام به ارسال تیکت نمایید.
مشخصات سرور اختصاصی که توسط هزارنویس در دیتاسنتر هتزر راه اندازی شده است :
مشخصات سرور اول (یاس) :
Ram : 32 GB DDR3 RAM | CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell | Hard Disk : 2 x 240 GB 6 Gb/s SSD Software- RAID 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | Control Panel Hosting : cPanel |PHP 5.3 | CMS Support : All
GE-CH-4 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 50000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 7 | Database : 10 | Park Domain : 10 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 10 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان cPanel - SSD
سلام
در خدمتیم
www.iranhosting.org/cp/cart.php
خارج یا ایران؟
نه خارج پهنای باند نامحدود هست
و نه ایران ؟
هاستتتون چیست و میزان بازدید کننده و ترافیک مصرفی
رو قید کنید اگر سایت داشتین؟
چه بفروش بفروشیه. زود بخرید تموم شد.