آقا سلام فک کنم می خوان سایتم رو چیلتر کنن یکی بگه چکار کنم الان داشتم آخرین بازدیدکنندگان رو چک می کردم توی لیست سایت internet.ir با ip امریکا رو دیدم قضیه چیه باید چکار کنم خواهشا کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا سلام فک کنم می خوان سایتم رو چیلتر کنن یکی بگه چکار کنم الان داشتم آخرین بازدیدکنندگان رو چک می کردم توی لیست سایت internet.ir با ip امریکا رو دیدم قضیه چیه باید چکار کنم خواهشا کمک کنید
آقا من از cloud flare استفاده می کنم امکانش هست یه توضیحی بدین من الان دامین جدید رو ساختم ولی وقتی می خوام پارک کنم ارور میده
آقا دامین جدید پارک شد چقدر طول میکشه که وصل بشه ، چطوری دامین قبلی رو ریدایرکت کنم روی آدرس جدید که بازدید کننده های قبلی اتومات به آدرس جدید برن؟
از دستورات htaccess استفاده کنین تا همه لینک هاتون پارک بشه به دامنه جدید نه فقط صفحه اول
میشه یه توضیحی بدین من می خواستم یه سری آی پی رو بلوک کنم از توی htaccess ولی نبود توی سی پنل عجیب نیس :-؟
بهترین و ساده ترین راه این بود که یه عنوان در هدر سایت بزنید که این سایت مطابق قوانین جمهوری اسلامی... و..
است.
خلاص ...:65::d:d:d:d
:77: سایت هر چی بیشتر پیرهن پاره کنه طرفدارش بیشتره ما از این چیزا نمیترسیم
یه روز باید خودمو لو بدم بینم اینایی که سایت ماها رو لو میدن چه مزه ای داره زیرزبونشون ؟؟؟!!!! :d
از بحث دور نشیم یعنی هر چی آدرس توی htaccess بود به ادرس جدید تغییر بدم ؟؟