هاست دانلود برای آرشیو موزیک
هاست دانلود میخوام 5 گیگ یا بالاتر برای آرشیو موزیک رپ فعلا فقط 128 جم می کنم بعد 360 هم جمع می کنم. پس تعرفه های 10 و 15 و 20 و بالاتر هم داشته باشید.وبسایت bfilter.tk رو هم میبرم روش پس باید از php هم پشتیبانی کنه. لیچر هم نصب می کنم (استفاده شخصی ). پس لطفا با این شرایط مشکلی نداشته باشید. یک هاست دانلود خریدم و چون با قوانین رد کردن ***** مشکل داشتن گفتن فتا گیر داده و کار و بار ما رو خراب کردن ( شما اینجوری نباشید ). بقیه امکانات هم که نامحدود باشه. پهنای باند هم مهم نیست ولی بالای 400 ، 500 باشه. هزینه هم ماهانه تا 12 ، 13 تومن میتونم خرج کنم. ( مهم ترین نکته مشکل نداشتن با وبسایت bfilter.tk هست )
پاسخ : هاست دانلود برای آرشیو موزیک
5 گیگ رایگان در خدمتیم
هاست دانلود
در خدمتم از برگ هاست
برگ هاست |خانه هاستینگ ایرانیان
نصب لچر و مانیتورینگ از هاست شما به صورت یک ماه با کیفیت عالی و آپتایم 99%
برای مشاوره می تونید وارد سایت ما شوید
در خدمت شما هستیم به صورت ترافیک نامحدود
مشخصات در امضا هست.
10 گیگ 5000 تومان - 20 گیگ 10000 تومان سی پنل دارد - پورت 1 گیگ و سایت های بزرگ موزیک مثل 98ایران در سرور دانلود ما هستند در خدمتیم AnitaHost.com | میزبانی وب ، سرور مجازی ، هاست دانلود ، دامین ، سرور اختصاصی
با سلام
با بررسی اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته اید سرویس PH-5000 با مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
5 Gb فضا ، 120 Gb پهنای باند ، وب سرویس لایت اسپید ، دیتاسنتر Mesh آلمان و Iweb کانادا که در بستر Cloud قرار دارد
ماهیانه 25000 تومان
میزبانی وب لینوکس حرفه ای | میزبان پایتخت
از ovh کانادا در خدمتیم
سرعت و آپ تایم عالی
لینک در امضا