درخواست لایسنس cpanel با امکان تعویض IP سرور مجازی
سلام
عنوان کاملاً گویاست ، لایسنس cpanel جهت سرور مجازی ، کمترین قیمت باعث تمدید های پیاپی ماهانه میشه ، حتماً امکان تغییر IP سرور وجود داشته باشه
در صورتی امکان ارائه cpanel رایگان بروی سرور اختصاصی وجود داره ( کمترین قیمت ) قابل قبوله چون شنیدن رو بعضی از سرورها میدن
سپاسگزارم
پاسخ : درخواست لایسنس cpanel با امکان تعویض IP سرور مجازی
تغییر آی پی محدود است اما قابل انجام برای 3 بار در ماه هست
56000 تومان ماهانه برای سرور مجازی
متاسفانه با توجه به قیمت ماهانه سرور هزینه بیشتر از 100 تومن میشه !!! این هزینه در ابتدای کار کمی زیاده
سلام
خرید آنلاین و تحویل اتوماتیک با پرداخت بانک ملت : Portal Home - Diamond License - easy way for purchase license (AlmasHosting)
هر دلار 2850ت محاسبه میشود امروز در سایت.
یعنی سرور مجازی لایسنس = 42750ت
ارادت
لایسنس تضمینی مادام العمر وجود داره ؟؟ من این موضوع رو جستجو کردم و بعضی از سایتها حتی مبلغ هم زدن ! این کلمه تضمینی و مادام العمر چیه ؟ cpanel ایران رو در لیست تحریمها قرار داده چطوری میشه یه مبلغ مشخصی پرداخت کرد و مادام العمر لایسنس رو داشت ؟
موضوع دیگه اینکه بعضی از سرورها خودشون لایسنس دارن بیشتر سرورهای اختصاصی ، جریان اینا چیه ؟
کلاً برای راه اندازی هاستینگ پیشنهاد شما چیه ، بعضی از دوستان پیام دادن بیا نمایندگی بگیر و ... هدف من تهیه سرور + نصب و راه اندازی Cpanel و مدیریت کامل سروره و مشکلی بلحاظ این موارد وجود نداره و بی دردسر ترین گزینه هم اینه لایسنس قانونی تهیه بشه
با یکی از فروشندگان لایسنس مکاتبه کردم میفرمایند تغییر ip در ماه اول امکان پذیر نیست و از ماههای بعدی 3 بار ، قیمت بسیار مناسبه اما این قانون دیگه چیه !