آموزش تصويري نصب vBulletin روي لوکال هاست
سلام
اين آموزش يک آموزش کاملا تصويري هست ، که طريقه نصب vBulletin روي لوکال هاست را با نرم افزار EasyPHP کاملا توضيح مي دهد .
نرم افزار EasyPHP و vBulletin هم داخل انجمن هستند ، ميتونيد جستجو کرده و از همون نرم افزارهاي موجود استفاده کنيد .
ضمنا اگر جايي اشتباه شده بنده رو به بزرگواري خودتون ببخشيد .
براي اجراي بهتر برنامه بهتره رزولوشن روي 768*1024 تنظيم شده باشه . ضمنا بعد از اجراي برنامه با توجه به نوع سخت افزار حدود پانزده الي بيست ثانيه طول ميکشه تا برنامه اجرا بشه .
با تشکر
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
پاسخ : آموزش تصويري نصب vBulletin روي لوکال هاست
لینک دانلود اشکال داره دوباه لیک را بگذارید
در اینجا فایل ضمیمه کردیم و می تونید دانلود بکنید به راحتی
http://www.vbskin.ir/forums/thread4487.html
سلام من چند تا سوال داشتم در مورد وی بی من تازه امروز با این انجمن ساز اشنا شدم قبلا با اس ام اف کار می کردم خیلی نقطه ضعف داره و اصلا کامل نیست وی بی یک چیز دیگه هست
میخواهم بدانم چه طور می شه منوی بالا را تغییر داد همان طور که می دانید در نصب اولیه چه تو عنوان هست خانه بلاگ چه طور می شه این دو تا را حذف کرد و پیش نیاز های نصب ویبی 4 چی هست چقدر هاست لازم داره
و ایا باید دیتا بیسش جدا باشه و اگرکتاب اموزشی کار با این انجمن ساز هست معرفی می کنید البته به فارسی
سلام
در خصوص وی شما می تونید به سایت ما مراجعه داشته باشید
محتویات انجمن فعلی خودتون رو می تونید به وی بی تبدیل بکنید
این دو موردی که شما گفتید در خصوص بلاگ و سی ام اس می تونید از تنظیمات هک هاش غیر فعال بکنید تا بالا نیاد
در خصوص هاست و غیره هم باید نسبت به سایتی که می خواید بر اورد بشه
در کل نظر بر این هست که روی ورژن 4 کار نشه و روی 3 کار بکنید
سلام با تشکر از شما چه طور می شه از منوی بالا گزینه های بلاگ و خانه را حذف کرد اگر ممکن هست قدم به قدم بگین و نسخه 3 را از کجا می شه دانلود کرد