نحوه تنظیمات child name server در whmcs
دوستان یه سوال فنی دارم.من چندساله با whmcs کار کردم.کم و زیاد آشنا هستم.ولی الان میخواییم کاربر دامنه ای که داخل پنلش هست تو whmcs سایت ما علاوه بر تغییر نیم سرورها بتونه child name server رو هم تنظیم کنه از تو پنل.یعنی هم نیم سرور هم چایلد نیم سرور رو تنظیم کنه.چطوری میشه بنظرتون؟
پاسخ : نحوه تنظیمات child name server در whmcs
کسی هست بنویسه اینو؟واسه کل رجیسترهای whmcs نوشته میشه؟قیمت؟
لازم نیست نوشته بشه تو اکثر ماژول های پیش فرض خود WHMCS هست
اگه رجیسترار شما این امکان رو داشته باشه بعد از ورود به صفحه ورود از تب افزونه ها ثبت نیم سرور رو انتخاب می کنید بعد نیم سرور مورد نظر میدین و آیپی همین! همون کار تنظیم child name server رو انجام میده. (این قسمت رو با تنظیم نیم سرورها اشتباه نگیرید.)
دوست عزیز اگه منظورتون داخل افزونه های خود whmcs هستش داخلش چیزی به این نام نیست.بیشتر راهنمایی کنین خواهشا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shandiz
دوست عزیز اگه منظورتون داخل افزونه های خود whmcs هستش داخلش چیزی به این نام نیست.بیشتر راهنمایی کنین خواهشا.
این addon نیست. جز خود ماژول اکثر رجسترارها هست. مثلا شما ماژول رجسترار X رو فعال می کنید. بعد یه دامین با این رجیسترار ثبت می کنید. مشتری در client area خودش در صفحه مدیریت دامین می تونه اینکار رو با توجه به نکاتی که تو پست قبلی گفتم انجام بده
مهندس جالبش اینجاس که تو ناحیه کاربری نیم سرور فقط جای ثبت دی ان اس هست و جایی برای ثبت آی پی برای نیم سرور نیستش.چطوری میشه بنظرتون؟عکسو ببینید.
http://uploadtak.ir/images/51qr72nd9f2hhdy5mt2.png
یکم جستجو کنید بد نیست! تب ابزار مدیریت => ثبت Name server
اگر اینطوره پس ماژول شما این امکان رو ساپورت نمیکنه! احتمالا برای دامین آی آر نیست؟