آیا امکانش هست موتور خودرو دست دوم از ebay خرید کنیم؟
سلام به همه دوستان. من یه موتور ماشین می خوام که کلا تو ایران نیست. می خوام ببینم میشه از ebay خریدش یا کسی این کارو نمی کنه؟ لینکش اینه:
Mitsubishi Lancer Evolution TF EVO 4 4G63T Engine 4g63 Turbo Trans ECU JDM Motor | eBay
فکر کنم وزنش حدود 200-300 کیلو باشه.
از یکی پرسیدم میگه کیلویی 150 هزار تومن اگه می صرفه بیارم واست :64:
کل موتور 1800 دلاره که میشه حدود 6 میلیون حالا من بخوام براش 30 تا 50 میلیون پول پست بدم؟؟؟
یکی دیگه هم گفت فروشش مزایده است و خرید نمی کنیم @-)
یعنی هیچ جا تو ایران نیست این کارو بکنه؟ و هزینه اش هم عاقلانه باشه؟ حالا مثلا 6 میلیون خودش رو بیگیری 6 میلیونم بدی واست بیاره. یه همچین چیزی.
پاسخ : آیا امکانش هست موتور خودرو دست دوم از ebay خرید کنیم؟
این کار شبیه جوک هست داداش.با توجه به وزن موتور هزینه خیلی زیادی رو باید پرداخت کنید.البته 150 هزار تومان براتون خیلی کم گفتند
برای سرور 2 کیلیویی 400 دلاری 1900 تومن پرداخت کردیم کلاه کالایی که بالای 3 کیلو باشه به صرفه نیست چه برسه به موتور خودرو و امثالش
از طریق گمرک که امکانش نیست بتونید جنس دست دوم وارد کنید اون هم موتور ماشین ! باید Freight کنید دوبی یا شارجه از اونور بدید دست لنج ببرن بوشهر یا بندرعباس و تحویل بگیرید . ( قاچاق )
اگر قصد خرید هم داشتید توضیه میکنم خودتون اقدام نکنید و سفارش رو به شرکت هایی بدید که تخصصشون این کار هست و در این زمینه تجربه دارند