راه اندازی افلاین سایت جهت دانلود فایلهای اموزشی
با سلام
از انجایی که فایلهای امورزشی بیشتر بصورت فایل ویدویی هست و معمولا حجمهای زیادی داره یا اینکه فایلهای ایزو و با این سرعت اینترنت نمیشه به راحتی دانلود کرد این فایلها را که برای خیلی از دوستان لازمه و مفید هستش
فعلا یک اکانت در دسترس هست که گفتم حداقل دوستان هم استفاده داشته باشن
تصمیم گرفتم بصورت افلاین برای دوستان این فایلهای اموزشی را ارسال کنم و دوستان بدون نیاز به داشتن نت به راحتی از طریق افلاین این فایلها را دریافت کنند
البته هماهنگی میشه قبلش که دوستان اماده باشن و هر شب و یا هر چند شب یکبار لینکهای مربوطه را معرفی میکنند که اماده بشه برای دانلود
منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان همچنین ادمین محنترم هستم
پاسخ : راه اندازی افلاین سایت جهت دانلود فایلهای اموزشی
این دوستانی که دیدین تاپیک را نظری ندارن یا سوالی
سلام.
خوب دو موضوع پیش میاد اینکه دوستان باید ابزارش رو داشته باشن برای دریافت موضوع دیگه در واقع سوال من اینکه اکانت شما رو کدوم مسیره؟
تشکر.
بله درسته ابزارش باید داشته باشن که خیلها دارن اونهای هم کهندارن میتونند تهیه کنند جون جیزی که همه جوره مصرف داره و ادم از خریدنش پشیمون نمیشه
البته حالا ما میخواهیم فیلمهای اموزشی در ارتباط با هاستینگ سرور منج و کلا هر فیلم اموزشی که در مورد این کار هست همچنین فایل های ایزو سیتم عاملها را بگیرم چون واقعا اینها لازم هستند
خیلها دارن افلاین استفاده میکنند و شبی 30 تا 50 گیگ هم همه جوره فایل میگرند که ما کاری نداریم به اونها فقط جهت اطلاع دوستان بود
اکانت هم روی nss6 هست
سلام دوست عزيز امكانش هست بيشتر در مورد اين موضوع و نحوه ي استفاده به اين شكل رو توضيح بدين.كلا چه چيزهايي نياز هست ممنون
برا ی استفاده از فایل بصورت افلاین نیاز به یک کارت dvb دارید که اگر میخواهید بگیرید ترجیحا از نوع dvbs2 بگید که هم سیتم s1 ساپورت کنه هم سیتم s2 اس وان تغریبا میشه گفت دورش بسر امده
بجز کارت نیاز به یک د ی ش و یک ال ان بی دارید که توی همه خونها میشه گفت هست و نیاز به مدل خاصی نیتس همون چیز یکه توی خونها استفاده میشه جواب میده جواب میده
خیلی خوبه . من استقبال می کنم . اگر چند نفر بشیم خیلی عالی میشه
سلام خيلي عالي هست من كه اگر باشه استقبال ميكنم با تشكر
آف تاپیک : :d
دوستان کسی میتونه در مورد راه اندازی دانلود آفلاین راهنمایی کنه ؟
من میخوام مثلا فایلهایی رو که روی یه سرور دارم ، برای خودم دانلود کنم :d
برای این کار چه چیزایی لازمه و چقدر هزینه داره ؟ (اکانتی چیزی لازمه ؟ اگر لازمه از کجا میشه تهیه کرد ؟ و چطور میشه راه اندازی کرد ؟)
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh2
آف تاپیک : :d
دوستان کسی میتونه در مورد راه اندازی دانلود آفلاین راهنمایی کنه ؟
من میخوام مثلا فایلهایی رو که روی یه سرور دارم ، برای خودم دانلود کنم :d
برای این کار چه چیزایی لازمه و چقدر هزینه داره ؟ (اکانتی چیزی لازمه ؟ اگر لازمه از کجا میشه تهیه کرد ؟ و چطور میشه راه اندازی کرد ؟)
ممنون
دوست عزیز یا باید کسی اونها را دانلود کنه که شما افلاین بگیری یعنی بدون داشتن اینترنت میتونی بگیری
اگر هم خودت بخواهی اکانت انلاین داشته باشی
1- کارت دی وی بی لازم داری
2- یک اکانت که معمولا 2 مگش که سرعت 180 تا 200 داره میدن 24 ساعته 150 تا 170 تومن
سوالی داشتی بگو توضیح میدم برات