هاست اشتراکی معتبر معرفی کنید
سلام،
یک هاست اشتراکی از شرکت دیتا ارقام تهیه کردم اما متاسفانه حتی نشد سورس وردپرس رو برای نصب روش آپلود کنم. همش تا 50 درصد و 60 درصد اون هم با سرعت بسیار پایین میرفت و دوباره ریست میشد. آخرش هم گفت تموم شد و از یک فایل 9 مگی روی هاردم، یک فایل 5 مگی روی هاست آپلود شد (!).
الان با مهرهاست یک سرویس دارم که اون هم مشکلاتی داره اما سرعت و قیمتش خیلی بهتر از سرویسی هست که با دیتا ارقام تجربه کردم. با ریسلر کلاب هم سرویس دارم که اون هم متاسفانه توی این شرایط کمتر میشه روش حساب کرد.
با در نظر گرفتن این موارد، یک سرویس ترجیحاً داخلی معرفی کنید (ماهی تا حداکثر 10 هزار تومان) که مشکل پورت، Downtime و تحریم نداشته باشه. سایت نوپا هست و وقتی ترافیکش زیاد بشه براش VPS میگیرم. فعلاً یک سرویس اشتراکی خوب میخوام.
با تشکر
پاسخ : هاست اشتراکی معتبر معرفی کنید
parspack.com سایت دارم که منابع مصرف می کنه بدون مشکل دارن میزبانی می کنن
hostnetwork.ir سرور ایران سی پنلشون رو دارم برای چند تا سایت با بازدید روزانه تا 1000 تا مناسب بود و هست
اگر از سایت های خارجی خواستید خرید کنید بابت هاست بنده در خدمتم :)
البته ارائه دهنده های ایرانی کاردرستی هم داریم
سلام
به نظر من بهتره در قسمت "درخواست سرویس" تاپیک بزنید تا همکاران بتونن آفر (پیشنهاد) بدن.
میهن میزبان
نت افراز
پارس پک
تاپیک رو در بخش اموزشی ایجاد کردید و متأستفانه طبق قوانین انجمن ، پیشنهاد فروش در بخش اموزشی نمیشه زد.
اگه می خواهید به نتیجه بهتر برسید باید تاپیک رو در بخش فروش ایجاد کنید.
موفق باشید
ممنون بابت پیشنهادهایی که دادید.
ممنون از همه پیشنهادات. واقعاً هاستینگ های ایرانی با همه محدودیت هایی که دارن توی دو سه سال گذشته پیشرفت خیلی خوبی داشتن. بدون تعارف عرض می کنم.
چند مورد داخل همین تاپیک دیدم که کارشون عالی هست و الان که سرویس پارس پک رو تست می کنم می بینم ما هم می تونیم کار حرفه ای و خوب ارائه بدیم.
با آرزوی موفقیت برای همه