نیازمند سرور مجازی جهت پن تست
سیستم عامل بک ترک
سرعت و پینگ عالی
حساس نبودن روی اسکن و کرک و پن تست و ...
قیمت عالی
در صورت راضی بودن از سرور تعداد اجاره میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نیازمند سرور مجازی جهت پن تست
سیستم عامل بک ترک
سرعت و پینگ عالی
حساس نبودن روی اسکن و کرک و پن تست و ...
قیمت عالی
در صورت راضی بودن از سرور تعداد اجاره میشه
شمایی که به من پ.خ زدی ! جهت اطلاع شما :
پن تست و یا تست نفوذ به روش هایی اطلاق می گردد که جهت بررسی امنیت کامپیوترها و شبکه ها توسط شبیه سازی حمله به یک کامپیوتر و یا شبکه از خارج و یا داخل به قسمت های آسیب پذیر انجام می شود.
بررسی ها شامل هر گونه پتانسیل آسیب پذیری که می تواند به دلیل پیکربندی اشتباه و یا ضعیف ، عیوب سخت افزاری یا نرم افزاری شناخته شده یا نا شناخته و یا ضعف در عملکرد فنی کاربران می باشد صورت می پذیرد.
شما می خواهی از سرور مجازی برای کارهای غیر قانونی استفاده کنی عزیز دلم
درضمن اسکن و کرک خلاف قوانین این انجمن هست همچنین فروش و درخواست سرویس های ممنوعه که شما یکیش رو درخواست دادی !
درسته منم غیر این چیزی نگفتم من هم عرض کردم برای تست نفوذ میخوام
اون کسی که پول میگیریه تست نفوذ انجام بده دقیقا باید همون کارایی که یک هکر انجام میده را انجام بده تا اون نقطه ضعف را پیدا کنه اما تفاوتش اینه که هکر میاد از اطلاعات سو استفاده یا دیفیس میکنه ما اون باگ رو پچ میکنیم
حالا متوجه شدین؟
با تشکر از تذکرتون اما بد نیست یکم انتقاد پذیر باشیم و همش نخواهیم از هم دیگه ایراد بگیریم کاری که تو این انجمن زیاد انجام میدن
بنده محترمانه ازتون داخل پ.خ پرسیدم
حالا هم اگر حرف بدی زدم من ازتون عذرخواهی میکنم
بنده به شما بی احترامی کردم یا بحث دیگه ؟!
من یا سایرین که نمی دونیم قصد شما چیه !
من قوانین این انجمن رو به شما یادآوری کردم و گفتم که چنین سرویسی رو نمیشه ارائه کرد بنا به دلایلی که عرض کردم موفق باشید
- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
ای خدا حالا یکی بیاد به این دوستان بفهمونه ما کارمون غیر قانونی نیست در ضمن آموزش هک و کرک این چیزا نمیخوایم بدیم که
فقط یه سوال پرسیدم
اگر بنا به قانون تو قوانین انجمن اسپم هم غیر مجاز هست
همتون دارین اسپم می کنید