پاسخ : مشکل با گراف های esxi
امکان تغییر در گراف ها فقط توی vCenter وجود داره.
در مورد لایسنس هم. ESXi بعد از 60 روزش میره رو حالت رایگان و یه سری امکاناتش از کار میوفته.
این Vcenter چی هست ؟ یه برنامه هست مثل همین Vsphere که می تونه ESXi رو کنترل کنه ؟ یا نه از base باید اون رو نصب می کردم .
vCenter Server یه برنامه برای مدیریت سرورهای ESX/ESXi هست که امکانات زیادی به اون ها اضافه میکنه.
الان من دارم capacity iq رو دانلود می کنم ببینم میشه با این رو حجم وی پی اس ها تغییری داد . 500 mb هست ! این رو باید روی سرور نصب کنم یا روی کامپیوتر خودم ؟ خیلی گسترده و گیج کننده هست آموزش هاشم خیلی ناقصه نیومده راحت بگه یه کاری می خوای انجام بدی چه طوریاس . فرومش هم که اصلا تا خرید نکنی رجیستر نمی کنه ایران رو هم نداره :(
عزیز اون برنامه ای که میگید میشه گراف تاریخچه vps ها رو باهاش دید کدوم این vcenter ها هست ؟ vcenter server رو برای دانلودنگذاشته اند و فقط باید خریده بشه :(
بله vCenter Server هست.
برای کنترل ترافیک، رم و سی پی یو راه های زیادی هست. مخصوصا برای ESX و vCenter که بعضی هاش رایگان و بعضی هاش پولی هست.
رایگان هاش رو اگه برات امکان داره معرفی کنی و همین طور بگی که باید روی سرور نصب بشه یا لوکال روی کامپیوتر خودم ممنونت میشم .