نوشته اصلی توسط
websazha
سلام.
دوستان عزیز باید به یک سری موضوعات توجه کنید زمانی که به این دوستمون نظر می دهید.
1-مطمئنن pc که دارید در منزل و یا دفتر یا هر جایی که کارهای عمدا ار آنجا انجام می دهید؟ پس نیاز به به رایانه دیگر نیست هست یا مشکل یا ضعف دارد؟
2-هدف از خرید لبتاپ و یا تبلیت چیست ؟ ( حمل و همراه داشتن همیشگی برای ساپورت سایت و طراحی؟ ) به نظر بنده اصلا تبلت محدود هستن برای طراحی که نمی دانم چه هست ولی هر چه باشد محدودیت دارید و حساب نمی کنیم روی گزینه طراحی حرفه ای در تبلت همون گزینه ساپورت و دستریسی 24 ساعته به اینترنت + یک انسان سالم روزانه مگر چند ساعت می تواند پست سیستم باشد برای ساپورت و مشاهده طرج های که زده و فکر کردن روی انها؟
3-لبتاب نمیشه 24 ساعته همراه داشت و حمل کرد واقعا ولی تبلت در ابعاد مناسب همیشه همراه هست.
اول هدف و اولویت ها مشخص کنید.
مثلا بنده دیدم خارخ از منزل کاربر ها نیاز به ساپورت دارند برای حل مشکلاتی که فوریت دارد مجبور شدم وایمکس ایرانسل داخل ماشین بیارم که همیشه همراه داشته باشم زمانی که خارخ از منزل هستم و لبتاپ هم کلا جای اصلیش داخل ماشین هست! ولی خوب دیدم که نه در حین حرکت هم خودم نمی تونم با لبتاپ درست کار کنم و هم وایمکس دکل به دکل قطع وصل میشود و مکافات و باید یک جا می ایستادم :) خلاصه زدیم توی کار تبلت و سیم کارت فقط برای چنین کارهای ضروری چاره ای نبود!همه جا همراه دارم.2-اینترنت مادام قطع وصل نمیشه.