پاسخ : هاست بی دردسر خارجی؟
پیشنهاد من به ترتیب Namecheap و BlueHost و DreamHost هستش
من خودم چند ماه هست که از این جا استفاده می کنم ، کیفیتش خوبه ، ولی به ایران مشکلی نداره
http://www.myhostblast.net/aff.php?aff=5778
اگر فکر میکنید مشکلاتی که توی هاستینگ های ایرانی هست توی هاستینگ های خارجی نیست سخت در اشتباهید ! منم همین فکر رو میکردم کمی جستجو کردم به اشتباهم پی بردم . هم هک میشن
هم اطلاعات از دست میره هم داون تایم دارن خداییش حلوا خیرات نمیکنن . از سرویس دهنده معتبر ایرانی بگیرید ضرر نمیکنید .
arvixe.com
جزء هاستینگ های برتر جهان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
اگر فکر میکنید مشکلاتی که توی هاستینگ های ایرانی هست توی هاستینگ های خارجی نیست سخت در اشتباهید ! منم همین فکر رو میکردم کمی جستجو کردم به اشتباهم پی بردم . هم هک میشن
هم اطلاعات از دست میره هم داون تایم دارن خداییش حلوا خیرات نمیکنن . از سرویس دهنده معتبر ایرانی بگیرید ضرر نمیکنید .
ممنون از توصیه ایی که کردید.
اما فعلا هدف من استفاده از تجربیات دوستانی هست که از خارجی ها سرویس گرفتند و سرویسهایی که با این ایران مشکل نداره رو اعلام کنند.
امیدوارم تاپیک خوبی باشه برای دیگر کسانی که دنبال هاست خارجی خوب می گردند .
godaddy هم خیلی خوب بود البته یه نکته بگم
مثلا شما از ایران یه هاست میخری فقط php 5.1 ya php 5.2 رو دارند ولی من تو godaddy دیدم تمام نسخه های php نصب هست و توی پنلت میتونی انتخواب بکنی هر پوشه از هاستت با چه نوع php ران بشه میاد یه فایل .htaccess میسازه و توی اون این دستور رو میده
البته می دونید که godaddy شدیدا با ایرانی ها مشکل داره
arvixe دامین مجانی هم روی هاستش میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
home
arvixe دامین مجانی هم روی هاستش میده؟
روی سرویس نمایندگیش هم ssl و هم دامین مادام العمر رایگان میده