من یکیو دارم تو امریکا که برام وری فای کنه اکانت رو ولی اینجوری ای پی اون هم ثبت میشه و ای پی من هم که میخوام بعدا استفاده کنم هم همینطور. ایا استفاده از ای پی های مختلف برای استفاده از اکانت پی پال خطر مسدود شدن داره؟
طریقه شارژ پی پال چجوریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من یکیو دارم تو امریکا که برام وری فای کنه اکانت رو ولی اینجوری ای پی اون هم ثبت میشه و ای پی من هم که میخوام بعدا استفاده کنم هم همینطور. ایا استفاده از ای پی های مختلف برای استفاده از اکانت پی پال خطر مسدود شدن داره؟
طریقه شارژ پی پال چجوریه؟
بهترین راه یک وی پ-ی ان یا وی پی اس با ایپی ثابت امریکا تهیه کنید
بدید اون دوستتون تو آمریکا با همون وی پی اس وصل بشه و اکانت رو با وی پی اس شما بسازه
بعدشم شما با همون آیپی دیدیکیت کانکت بشید
پ ن: پی پال اینقدرام سخت گیر نیست ولی مثلا الان از آمریکا ان بشی ۵ دقیقه دیگه از آلمان ۵ دیقیقه دیگه از هلند خوب معلومه گیر میده شما که نمی تونی تو ۵ دقیقه تو همه این کشور ها باشی
من خودم امروز با هلند وصل میشه هفته دیگه با امریکا مشکلی هم الان بعد ۱ سال نداشتم + اکانت من با حساب بانکی و.. هم ورفای هست
آقا اونقدا هم سخت گیر نیست.
شما میتونی بگو من در سفر بودم.
کلّا همه سیستمهای آنلاین به تغییرات IP از کشوری به کشور دیگر(نه در داخل یک کشور) در طول یک روز حسّاس هستند. چون به هر حال نمیشه شما الان در ایران باشی، پنج دقیقه بعد در آمریکا. این موضوع نشان دهنده این است که کلکی درکار است. امّا برای کمترین مشکل باید سعی کنید همیشه با Ip یک کشور(کشوری که از طریق آن ثبت نام کرده اید) وصل شوید. امّا اینکه Ip مربوط به همان کشور حتّی در طول روز تغییر کند اشکالی ندارد، در نتیجه هیچ نیازی به IP ثابت نیست. ضمنا همانطور که دوستان گفتن، اگر میخواهید Ip خود را در یک Login به یک کشور دیگر تغییر دهید، باید چند روز فاصله میانشان قرار دهید تا تغییر مکان شما منطقی جلوه کند.
مهم بازه زمانی بین ورود با دو ip مختلف هست. سعی کنین با 1 ip ثابت و یا در حد امکان در یک منطقه جغرافیایی وارد جسابتون بشین
دوستان یک سوال دیگه. هزینه ای که برای ایجاد حساب Paypal که توسط دوستان ایرانی گرفته میشه برای چی هست؟ یعنی یک شخص مقیم امریکا هم برای ایجاد حساب و البته وریفایش باید هزینه کنه؟