پاسخ : بررسی دیتاسنترهای مالزی
مالزی تا آنجا که اطلاع دارم سخت گیر میدن به این نوع سایتها.گرچه شما هر کاری کنی اگر تو ایران زندگی میکنی فرقی نداره از کجا بگیری.رسما میان دم محل زندگیتون تعطیلتون میکنن.بهتره کلا بیخیال همچین سایتی بشید.البته اگر تو ایران زندگی میکنید. کشورهای دیگر مشکلی نیست.
خوب سایتهای بزرگسالان را بی خیال شیم چی؟
به هر حال سایت دانلود هست.سایت موزیک هست.همه که نمیان وبلاگ و فروم بزنند.
میترسم اینجور که بوش میاد مجبورشم توی خوده شرکت دیتاسنتر راه بندازم که قیمتش اصلا و به هیچ وجه نمیصرفه.
یه دیتا سنتری هست به اسم شنجیرو حتی بخش فروش فارسی هم دارند و ما ازشون سرور برای تست گرفتیم ولی متاسفانه سرعت پورت پایین هست و حداکثر سرعت دانلود بین 500 کیلو بایت تا 1 مگ بود که نمیشه رو این سرعت حسابی باز کرد . قیمت ها هم در حد معمولی هستند . با ساپورت این شرکت تماسی نداشتیم ولی زمان پاسخگویی بخش فروش بین 3 الی 4 روز بود که معمولا در شرکت ها زمان پاسخگویی بخش فروش 1 روز هست و ممکن هست زمان پاسخگویی ساپورت طولانی تر باشد .
این شرکت نمایندگی فروش در ایران دارند . و اگر تمایلی به خرید داشته باشید میتونید از این نماینده خریداری نمایید .
خود شرکت درباره مسائل وارز و این مسائل حرفی نزدیند ولی تماس تلفنی که نماینده فروش در تهران با ما داشتند گفتند که وارز ساپورت هستند و نسبت به مسائل اسپم حساس نیستند و ... ولی چقدر تا واقعیت نزدیک باشد ما اطلاعی نداریم .
در کل بعضی مواقع تجربه کردن برخی مسائل خوب هست
راستش ترجیح میدم از تجربیات دیگران استفاده میکنم:d:d
من تا به حال فقط از چند دیتاسنتر رازی بودم و زیاد تعریفش را شنیدم.
giga-international
leaseweb
caro
xlhost
و iweb
من برای کار با دیتاسنتر چند تا مشکل دارم که باید دیتاسنتر این قابلیت ها را داشته باشه.
-بسترهای ارتباطی قوی و بروز
-سخت افزارهای قوی و بروز
-نداشتن محدودیت در میزبانی سایتها
-پشتیبانی از سایتها حتی در موارد حاد
-نداشتن نماینده در خاور میانه مخصوصا در ایران (چون من انحصاری کار میکنم.کلا توی هر زمینه ای که وارد میشم)
-قیمتهای بسیار مناسب مانند leaseweb
=========
من تعریف leaseweb را زیاد شنیدم.کلا دیتاسنترهای هلندی خوب هستند.اگر هم بخوام نماینده انحصاریشو بگیریم هم مشکلی ندارم چون از لحاظ پاسپورتی و اقامتی و .... همه چی جور هست.
=========
ولی با هم چند مشکل پیش میاد:
من توی مرحله تعیین نام هستم و تا بعد عید رسمی نمیشم.
احتمالا یک چک ضمانت سنگین میخواهند.
باید نفرات زیاد استخدام کنم و هزینه مالی زیاد کنم.
هزینه ها را باید به ارز تبدیل کنم . بفرستم و ...
و از همه مهمتر اینکه ساپورت ارانی نداره.
یکی از چیزهایی خوب این دیتاسنتر دوستم که اگه ok شه سعی میکنم باهاش توافق کنم اینه که قیمتها را تا حدودی من مشخص کنم(قیمتها را پایین بیاورم و بومی کنم)و هزینه را بصورت سالیانه یا ماهیانه به صورت ریالی بریزم به حابش توی همین بانکهای ایرانی.
میخوام یک بار شروع کنم برای همیشه.
بازم اگر میشه منو راهنمایی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
راستش ترجیح میدم از تجربیات دیگران استفاده میکنم:d:d
من تا به حال فقط از چند دیتاسنتر رازی بودم و زیاد تعریفش را شنیدم.
giga-international
leaseweb
caro
xlhost
و iweb
من برای کار با دیتاسنتر چند تا مشکل دارم که باید دیتاسنتر این قابلیت ها را داشته باشه.
-بسترهای ارتباطی قوی و بروز
-سخت افزارهای قوی و بروز
-نداشتن محدودیت در میزبانی سایتها
-پشتیبانی از سایتها حتی در موارد حاد
-نداشتن نماینده در خاور میانه مخصوصا در ایران (چون من انحصاری کار میکنم.کلا توی هر زمینه ای که وارد میشم)
-قیمتهای بسیار مناسب مانند leaseweb
=========
من تعریف leaseweb را زیاد شنیدم.کلا دیتاسنترهای هلندی خوب هستند.اگر هم بخوام نماینده انحصاریشو بگیریم هم مشکلی ندارم چون از لحاظ پاسپورتی و اقامتی و .... همه چی جور هست.
=========
ولی با هم چند مشکل پیش میاد:
من توی مرحله تعیین نام هستم و تا بعد عید رسمی نمیشم.
احتمالا یک چک ضمانت سنگین میخواهند.
باید نفرات زیاد استخدام کنم و هزینه مالی زیاد کنم.
هزینه ها را باید به ارز تبدیل کنم . بفرستم و ...
و از همه مهمتر اینکه ساپورت ارانی نداره.
یکی از چیزهایی خوب این دیتاسنتر دوستم که اگه ok شه سعی میکنم باهاش توافق کنم اینه که قیمتها را تا حدودی من مشخص کنم(قیمتها را پایین بیاورم و بومی کنم)و هزینه را بصورت سالیانه یا ماهیانه به صورت ریالی بریزم به حابش توی همین بانکهای ایرانی.
میخوام یک بار شروع کنم برای همیشه.
بازم اگر میشه منو راهنمایی کنید.
درباره leaseweb ما توافقات خوبی با این دیتا سنتر داشتیم ولی اینها نمایندگی رسمی قبول نمیکنند و خیلی خوشحال بودند که ما میخوایم باهاشون همکاری کنیم . ولی بحث نمایندگی رسمی فروش ربطی به خارج و ایران ندارد مهم اعتبار شرکت هست که ما تمامی مدارک و مجوز ها و رزومه شرکت را ترجیمه رسمی کردیم و براشون فرستادیم تا از نزدیک با کار ما اشنا بشن . کلا تو سیستم ایران اکثرا به دنبال سرور هایی با قیمت هایی پایین هستند و از اونجایی که اطلاعات زیادی دریاره سرور ها ندارند برای همین موضوع قیمت از کیفیت براشون مهم تر هست البته فقط قشر خاصی که بطور حرفه ای فعالیت میکنند کیفیت ا پ تایم پورت اختصاصی خرید مستقیم و خرید از نمایندگی براشون اهمیت خاصی دارد .
اگر دوست داشتید ایمیل های رد و بدل شده با leaseweb را براتون بزاریم تا راه رفته را دوباره طی نکنید (:|
Leaseweb برای نمایندگی گفت باید 20 تا سرور پیش ما داشته باشید.
بیشترین میزان IP هم که به هر سرور میدن 16 تاست !
We don’t have exclusive resellers in any market, however we don’t approach to end users in the market if we have a reseller already there, and if a customer comes to us, we refer him to our reseller(s). However we can`t control the website sales.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
we don’t have exclusive resellers in any market, however we don’t approach to end users in the market if we have a reseller already there, and if a customer comes to us, we refer him to our reseller(s). However we can`t control the website sales.
مام یک مدت پی این موضوع بودیم، ولی این دیتاسنتر نمایندگی انحصاری نمیده متاسفانه.
ما همچنان پی یک دیتاسنتر مطمعاً هستیم، تا نمایندگی فروش بگیریم. اما این کار نیاز به یکسری تحقیقات دقیق تری داره...
میدونم مطلب من ربطی نداره ولی با یکی از دوستانم که تو آلمان بوده داره پیگیری میکنم برای یک دیتاسنتر آلمانی.
آیا دیتاسنترهای آلمانی وارز ساپورت هستند؟