هاست ایران یا خارجی پرسرعت
با سلام
حدود 2 ماهی میشه که یک سایت آموزشی مبتنی بر وردپرس راه اندازی کرده ام اما متاسفانه سر هاست درگیر بوده ام و واقعا سختی کشیدم.از یک شرکت که اسم نمی برم هاست داشتم که پشتیبانی خوبی داشتند اما متاسفانه بدون اطلاع به کاربران تغییراتی در سرور ایجاد کردند که دیتابیس منو از بین برد و بکاپ جدیدی هم وجود نداشت.الان هم داون هستند.
در حال حاظر هم دنبال هاست ترجیحا ایرانی و یا خارجی پرسرعت هستم.فضا بین 100 تا 200 مگابایت و پهنای باند زیادی هم نیاز نیست.بقیه امکانات هم زیاد ملاک من نیست و تنها سابقه طولانی مدت و یا اثبات شده بودن شرکت برام مهمه.حتما هم لینک نمونه سایت میزبانی شده را بدهید.
خواهشمندم آفرهاتونو به صورت خلاصه ارائه کنید و لیست تمام سرویسهاتونو نزارید چون واقعا آزاردهنده است.
خیلی ممنونم
پاسخ : هاست ایران یا خارجی پرسرعت
با حدود 3 سال سابقه و با بهترین کیفیت در خدمتیم: Shiva Host - سبد خرید
سلام از پارسی نتورک در خدمتیم
قیمتی باور نکردنی
پشتیبانی عالی
پر سرعت
پر قدرت
ليست پلان هاي ما : سبد خرید - پارسی نتورک
1 . هاست لينوکس معمولي : سبد خرید - پارسی نتورک
2 . هاست لينوکس پر بازديد : سبد خرید - پارسی نتورک
3 . هاست مخصوص چت روم : سبد خرید - پارسی نتورک
4 . سرور مجازي آمريکا : سبد خرید - پارسی نتورک
5 . سرور اختصاصي OVH فرانسه : سبد خرید - پارسی نتورک
6 . هاست دانلود : سبد خرید - پارسی نتورک
اوج سرعت،امنيت و پايداري با پارسي نتورک
منتظر ميزباني شما در پارسي نتورک هستيم ....
پارسی نتورک|طراحی سایت|میزبانی وب|سرور مجازی|سرور اختصاصی
برای اطلاعات بیشتر در سایت با ما مکاتبه کنید .
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
نوین هاست - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
سلام
پردیس هاستینگ
سابقه از سال 2007
در مورد بک آپ هم امتحان زیادی پس دادیم ، همیشه بک آپ در طول این مدت موجود بوده. هک ، سوختن هارد سرور و هر اتفاقی افتاده بک آپ با اختلاف چند ساعت موجود بوده.
هاست , خرید هاست و ثبت دامنه , هاست لینوکس .: پردیس هاستینگ :.
سرعت خوب سایت ها
درود
در خدمتیم
هاست لینوکس پر قدرت حرفه ای مخصوص وب سایت های پر بازدید و چت روم
سبد خرید - فلكس هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaLiXeM
با سلام
حدود 2 ماهی میشه که یک سایت آموزشی مبتنی بر وردپرس راه اندازی کرده ام اما متاسفانه سر هاست درگیر بوده ام و واقعا سختی کشیدم.از یک شرکت که اسم نمی برم هاست داشتم که پشتیبانی خوبی داشتند اما متاسفانه بدون اطلاع به کاربران تغییراتی در سرور ایجاد کردند که دیتابیس منو از بین برد و بکاپ جدیدی هم وجود نداشت.الان هم داون هستند.
در حال حاظر هم دنبال هاست ترجیحا ایرانی و یا خارجی پرسرعت هستم.فضا بین 100 تا 200 مگابایت و پهنای باند زیادی هم نیاز نیست.بقیه امکانات هم زیاد ملاک من نیست و تنها سابقه طولانی مدت و یا اثبات شده بودن شرکت برام مهمه.حتما هم لینک نمونه سایت میزبانی شده را بدهید.
خواهشمندم آفرهاتونو به صورت خلاصه ارائه کنید و لیست تمام سرویسهاتونو نزارید چون واقعا آزاردهنده است.
خیلی ممنونم
با سلام
جواز دارید برای سایتتون ؟ شرکت هستید ؟ کلا مدرکی برای فعالیت سایتتون دارید از جایی ؟ (به افراد حقیقی فعلا سرویس نمیدیم)
هاست 500 مگ حداقل هست که 6 ماهه حدود 13 تومان هست از ایران دیتاسنتر دولتی تبیان.
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
تلفکس : 02166378056
یا حق