پیشنهاد طلایی امروز ما : هاست مجانی سیپنل - تا سقف 50 گیگ برای دانلود - سقف 10 گیگ برای سایت معمولی - سه ماهه - فقط و فقط برای امروز
وب سرور لایت اسپید
برای دریافت هاست خود به این ایدی پیام دهید : Janchelsoo@Yahoo.com
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد طلایی امروز ما : هاست مجانی سیپنل - تا سقف 50 گیگ برای دانلود - سقف 10 گیگ برای سایت معمولی - سه ماهه - فقط و فقط برای امروز
وب سرور لایت اسپید
برای دریافت هاست خود به این ایدی پیام دهید : Janchelsoo@Yahoo.com
مجانی که کلا منتفی هست..برید سر اصل مطلب..طرف باید بنرتون رو بزاره یا کاری کنه واسه شما؟
خوب چه مزیتی برای شما داره که 50 گیگ هاست دانلود و 10 گیگ فضای میزبانی وب رو رایگان بدید ؟؟؟ اونم فقط برای سه ماه
بدون شرح
به روایت تصویر
8-|#-o:104:
دوستان شما فکر کنید هاست هام زیادی کرده .
وی پی اس گرفتم ازش استفاده نمیکنم گفتم بدم به مردم ثواب داره . کسی اگر شک داره ایدی منو اد کنه بهش یه هاست بدم مشتی ، بعد دیگه کسی شک نداره
3 ماه هم برای این زدم که اگه بعد از 3 ماه یارو خوشش اومد بخره
اگر هم هاست میخواید تو همین تاپیک درخواست بدید براتون پ.خ میکنم . 8-|
چرا شلوغش می کنید. به قول خودش شاید هاستش زیادی کرده. شاید میخواد از سرورش تست لود بگیره. شاید به فکر ثوابه. خب یه عده هم که تازه می خوان یه کاری رو شروع کنن میان از سرویس ایشون استفاده می کنن. چه اشکالی داره. هر دوشون سود می کنن.
خوب وقتی ما داریم بابت نفس کشیدنمون هم پول می دیم نمیتونیم قبول کنیم که کسی بیاد و اینجوری ثواب کنه.
حداق 1گیگ فضای میزبانی نه 10 گیگ یا 10 گیگ هاست دانلود نه 50 گیگ
کسی هم که هاستش زیادی کرده میره دنبال مشتری بیشتر نه این که اینجری بخشش کنه.
دوست عزیز مالمه دوست دارم بخشش کنم ، میتونید شما هم رایگان بدید . دلم میخواد بدم