سلام هر کس نویسنده برای هر نوع سایتی میخواد من هستم برای هر پست هم 300 میگیرم...هر کسی میخواد نویسنده سایتش بشم با این آیدی رو اد کنه...rezamosavi41@yahoo.com...یا همین جا اعلام کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هر کس نویسنده برای هر نوع سایتی میخواد من هستم برای هر پست هم 300 میگیرم...هر کسی میخواد نویسنده سایتش بشم با این آیدی رو اد کنه...rezamosavi41@yahoo.com...یا همین جا اعلام کنید
س من ایشونو تایید میکنم چند ماهی باهاشون کار کردم ..موفق باشید
نظره لطفه شماست ممنون
نمونه سایت ارسال شد
سایت تفریحی می خوام
نمونه کار دارید؟
صبح می تونید انلاین بشید؟(11 اینا)
سلام.منم میخوام:
نویسنده اندروید
سلام دوستان
حدودا دو سه ماهه که مجله اینترنتی رو تاسیس کردم و بیش از 4000 پست در این مدت قرار دادم
و برای ارتقای رتبش تو گوگلم هزینه کردم و الان بیش از 4000 مطلب ایندکس شده دارم.
اینم آدرس سایته : مجله ابرتازه ها
با این تفاسیر حالا به فکر توسعه ی سایت هستم و از همه ی دوستانی که به نویسندگی علاقه دارن و به فکر در آمد هستن
پیشنهاد همکاری میدم.
دوستانی که تمایل به همکاری دارن باید به وردپرس و تنظیمات سئو آشنا باشن و در یکی از زمینه های زیر مطلب بنویسن.
اخبار روز - سرگرمی - اس ام اس - علمی - تکنولوژی - دانلود - مد و لباس - پزشکی - فرهنگ و هنر و ....
هزینه دریافتی برای هر مطلب هم به دو روش محاسبه میشه و هر کدوم برای شما به صرفه تر باشه رو می تونید انتخاب کنید.
1- 50 تا 450 تومن برای هر پست که شما بعد از ارسال نمونه کار و مشاهده کیفیت پستها از میزان دقیق هر پست مطلع میشین.
2 - به ازای هر بازدیدی که از مطلب شما صورت بگیره مبلغی رو دریافت میکنید. محاسبه این روش هم به این صورته که شما مطلبی رو در سایت قرار میدین و تا سه روز به ازای بازدیدکننده هایی که از اون پست حاصل بشه ، 8 ریال کسب میکنید. مثلا اگر در مدت سه روز 5000 بازدید از مطلب شما صورت بگیره ، بنده 4000 تومان به حساب شما واریز میکنم.
در ضمن مطالب باید به روز باشن و حتی الامکان توسط خودتون نوشته شده یا ترجمه شده باشه و باید حداقل یه عکس برای هر مطلب در نظر بگیرین. شما در هر زمینه ای میتونید مطلب بذارین و درامد داشته باشین.
با تشکر
مدیر مجله ابرتازه ها