پاسخ : راهنمایی درباره سرورپارس
سرور پارس متاسفانه با توجه به تاپیک های ناراضی از این شرکت ، مورد اطمینان نیست و پشتیبانی خوبی ندارند (قصد بدی ندارم)
ولی هاستینگ های برتر باید با توجه به قرار دادی که در هنگام خرید ارایه میدهند باید سرویس و پشتیبانی خوبی نسبت به قرار داد در اختیار مشتری قرار دهند.
شرکت موظف است سرویس های کاربر را تا 99 درصد اپ تایم و در صورتی که مسدود شده مدارکی ارایه دهد که شما مثلا به عنوان هاست دانلود استفاده کردید.
پیشنهاد میکنم هاستینگ خود را تغییر دهید...
موفق باشید
دوست عزیز سلام
من هم از سرور پارس هاست تهیه کردم و همکنون سر میزان داون بودن سرور بحث و گفتگو داریم .
مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
ایشون دلایلی ارایه میدن که همکاران خودشون در این انجمن ردش می کنن
امیدوارم این تاپیک هم حذف نشه - جالبه تاپیک هایی که مربوط به سرور پارس میشه حذف میشه ؟؟؟
یکی 2 روز پیش هم یه تاپیک مربوط به سرور پارس حذف شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven747
دوست عزیز سلام
من هم از سرور پارس هاست تهیه کردم و همکنون سر میزان داون بودن سرور بحث و گفتگو داریم .
مجبور شدم
این تاپیک رو بزنم
ایشون دلایلی ارایه میدن که همکاران خودشون در این انجمن ردش می کنن
امیدوارم این تاپیک هم حذف نشه - جالبه تاپیک هایی که مربوط به سرور پارس میشه حذف میشه ؟؟؟
بله دوست عزیز
اگر چنان چه تاپیک ها رو هم حرف کنند اعتبار خودشون زیر سوال میره
مشکلی برای ما پیش نمیاد
راستش داستان عجیبیه ما دیگه به خودمون هم نمی تونیم اعتماد کنیم ببینید این صفحه رو. چرا هاست سرور پارس؟
راستش با دیدن این جملات زیبا دیگه ممکنه کسی اعتماد نکنه؟! یعنی از هر زاویه ای که نگاه کنی فاجعه است من دلم به حال خودمون میسوزه که داریم تو یک ... میلولیم به قیمت هر چی که فکرشو بکنید
یعنی باور کنید من شرمنده اون مدیر سایت هستم چون به من گفته بحث پول ندارن و فقط می خواد اعتماد بین مشتریاش داشته باشه ولی دقیقا برعکس همین شد. و اینها الان فقط می خوام دماغ بسوزونن ولی اصلا فکر نمی کنه یک مجموعه با چه زحمتی دارن کار می کنن تا نتایجش از طریق این سایت به فروش برسه. یعنی نون همه اون آدمه زیر پای ایشون است.
از شما دو دوست عزیز هم متشکرم مطالبتان بیشتر باعث همدردیم شد ولی هنوز موندم از کجا و با چه پارامترهایی یک هاستینگ خوب رو بتونم انتخاب کنم
باور کنید خیلی ها به خاطر همین رفتارهای غیرحرفه ای فدا میشن. ممکنه بعضی از شما شرکت های کوچک ولی بسیار با تعهدی رو بشناسید که اینقدر ادعا نداشته باشند ولی همون اندازه که ادعا دارن پاسخگو باشند. نه اینکه مثل این دوستان برن و تیکت ها رو پاسخ ندن. به هر حال هر چند گران ولی تجربه شد منتهی لطف کنید اگر هاست خیلی مطمئن که چندسال باهاشون کار کرده باشید می شناسید و معتبر است معرفی کنید.
نمی خوام هاست ها از خودشون تعریف کنند می خوام برنامه نویس ها توصیه کنن. مرسی
امیدوار هستم مشکلتون هر چه سریع تر حل شود
هاستینگ ها نمونه و برتر ایران رو پ.خ کردم
موفق باشید
سرور پارس یکی از ضعیف ترین تیم های پشتیبانی رو داره طرز برخورد هم اصلا خوب نیست
اینقدر کیفیت سرویس هاشون و اپ تایم پایین بود که داخل گوگل وبمستر سایت نوشته بود برید هاست رو عوض کنید
نقل قول:
بدتر اونجاست که ما سرویس یک مشتری دیگه مون رو هم از همین سرورپارس گرفته بودیم و سرویس کنترل پنل ایشان رو هم مسدود کردن که دیگه این در حد تیم ملی تعجب آور است!!
با سلام
بنده دلیلی نمی بینم زمانی که تیکت ارسال می کنید و پیگیر مشکل عدم رعایت قوانین خود هستید ، در تاپیکی نظر خود را ارسال کنم
ولی از آنجایی که به سرورپارس اتهام وارد شده است ، لطفا در مورد جمله ای که فرمودید توضیح ارائه دهید که کدام سرویس شما به این صورت مسدود شده و مدارک خود را نیز در این زمینه ارائه بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven747
دوست عزیز سلام
فکر کنم دلیلش رو فهمیده باشم
بعد از 8 ساعت قطعی تمام سرویس هایم
ایشان تیکت من را اینچنین جواب دادند
"با سلام و احترام
درخواست شما در تیکت های مجزا در حال پیگیری بوده ولی متاسفانه عمل ناشایست شما برای ارسال تاپیک در انجمن و ذکر کوارد مختلفی که صحیح نیست ، درست نبوده.
لطفا اقدام به حذف تاپیک مورد نظر نمایید تا مابقی پیگیری ها برای شما انجام شود"
لذا چنانکه می بینید آزاد سازی دامنه بنده منوط به حذف این تاپیک شده است!! می بینید نتیجه اعتماد به هاستینگ ها چه می شود؟ در واقع شما هاستینگ کارها باید امثال این ادم ها رو ادب کنید تا عامل بی اعتمادی امثال من نشوند
جالب آنجاست که نماد اعتماد الکترونیکی هم دارد.
به امید ایرانی آباد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
با سلام
بنده دلیلی نمی بینم زمانی که تیکت ارسال می کنید و پیگیر مشکل عدم رعایت قوانین خود هستید ، در تاپیکی نظر خود را ارسال کنم
به شرطی که پاسخ تیکت را بدهید! نه پس از 8 ساعت متن فوق را بنویسید و بنوعی وظیفه تان را مشروط به حذف واقعیت ها بکنم. ضمنا تصاویر ضمیمه شده است که با اندکی توجه مشخص میشود مربوط به دو دامنه مجزاست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
ولی از آنجایی که به سرورپارس اتهام وارد شده است ، لطفا در مورد جمله ای که فرمودید توضیح ارائه دهید که کدام سرویس شما به این صورت مسدود شده و مدارک خود را نیز در این زمینه ارائه بفرمایید
دوست گرامی همان سرویسی که ساعت 6:50 دقیقه (بقول خودتان پس از 8 ساعت چت) بازکردید.
اجازه بدید به شعور همدیگه بی احترامی نکنیم