سلام دوستان من يه پنل ميخوام واسه هيئت ارسال ميكنم ولي بايد پنل رايگان باشه وهمچنين تعرفه ثابت ارزان
امكانات فول پشتسباني خوب
من هرهفته 500-700تا ارسال دارم آفرهاتونو لطف ميكنيد
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من يه پنل ميخوام واسه هيئت ارسال ميكنم ولي بايد پنل رايگان باشه وهمچنين تعرفه ثابت ارزان
امكانات فول پشتسباني خوب
من هرهفته 500-700تا ارسال دارم آفرهاتونو لطف ميكنيد
ممنون
برای هیئت بخواین
پنل را رایگان در خدمتتون قرار میدیم
فقط هزینه خط با شماست
حدود 15 الی 20 تومان
هزینه پیامک را هم 10.5 حساب می کنیم
09369861607
اگر برای هیئت هست
مشکل نداره
تماس بگیرید بچه ها پنل رو براتون رایگان ایجاد کنند
02146883691
02146865402
02146865403
بگید برای هیئت آقای آجورلو گفتن رایگان ادد بشه
اکی کنند براتون
تعرفه رو هم ثابت میزنیم براتون
موفق باشید
باسلام خدمت شما
سامانه هوشمند پیام کوتاه رایت اس ام اس
پنل ها دارای 6 خط عمومی 1000 ، 2000 ، 2000400 ، 3000 ، 5000 ، 021
ارسال از خط 2000400 88 ریال تا 75 ریال
ارسال از خط 5000 94 ریال تا 80 ریال
ارسال از خط 1000 و 3000 100 ریال تا 78 ریال
قیمت خطوط اختصاصی از 12 تومان به بالا
قابلیت ارسال با نام تجاری ، پیامک بین المللی و دکل مخابراتی
قابلیت ارسال بر اساس کد پستی - منطقه ای - هوشمد - هدفمند - انبوه - متناظر - فلش - زماندار - هوشمند زماندار - متناظر زماندار - وپ و کارت ویزیت
قابلیت هایی همچون پیامک سررسید - پیامک مناسبت - مسابقه - نظرسنجی - کدخوان - امتیاز دهی - تولید محتوا - منشی - منشی هوشمند - تحلیلگر - نوبت دهی و...
دارای کامل ترین بانک شماره موبایل های کشور به تفکیک استان های کشور - شماره های ایرانسل - محله ای - مشاغل (وکلا ، پزشکان ، مدیران ، مهندسین و ...) - منطقه ای شماره های ایرانسل - کد پستی کشور و...
دارای وب سرویس و انتقال ترافیک پیامک ها به سایت و دارای ماژول های WHMCS - وردپرس - جوملا - پرداخت انلاین جوملا - ام پی سی شارژ - فریر شارژ - توماتو کارت - پرستا شاپ - ارسال Outlook و...
دارای سرویس های پیامکی دیکشنری - اب و هوا - قیمت خودرو - اطلاعات پرواز - رتبه در گوگل - جستوجوی دامنه - قیمت ارز و سکه - نتایج فوتبال و ختم قرآن
دارای تلفن گویا با قابلیت دایور خط روی موبایل و تلفن ثابت - تعریف منوی صوتی و ...
قابلیت کنترل سامانه از راه دور - انتقال پیامک ها به ایمیل - ارسال پیامک از موبایل - مدیریت سامانه با استفاده از نرم افزار همراه (اندروید و جاوا) و ...
قابلیت های پنل نمایندگی : 6 خط عمومی و 2 خط اختصاصی - دامنه و لوگوی اختصاصی - قابلیت ویرایش قالب سامانه و خیلی امکانات دیگر + دامنه رایگان (ملی)
پشتیبانی قوی (گفتوگوی آنلاین - پیامکی - ایمیل - تلفنی)
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت و معدن
دارای پرداخت آنلاین
و خیلی امکانات باور نکردنی دیگر
پنل رایگان بدون شماره اختصاصی شامل 6 خط عمومی
www.RightSMS.ir
سلام
پنل رایگان برای هیئت:
تعرفه خطوط اپراتور 3000 هر پیامک 91.7 ریال خطوط 1000 هر پیامک 88 ریال خطوط 5000 هر پیامک 84.7 ریال.
از لینک زیر ثبت نام نمایید و آنی پنل را تحویل بگیرید
login.pcnsms.ir
هنگام ثبت نام پنل B1 را انتخاب کنید و بعد از ثبت نام تیکت بدهید تا تعرفه تان به موارد بالا کاهش یابد.
در ضمن پنل دارای خط عمومی رایگان هست و در صورت تمایل می توانید خط اختصاصی نیز تهیه نمایید.
موفق باشید
درود ;
پنل رایگان برای مدت محدود
بعد از ثبت نام تیکت باز کنید تا تعرفه ارسال به 9 تومان کاهش یابد!
خط عمومی برای ارسال وجود داره...
می تونید فقط با 5 هزار تومان شماره اختصاصی ثبت کنید!
موفق باشید....
انشالله که پيشنهاد های دوستان مناسب خواهد بود. در صورتی که اينطور نبود با شماره 88012882 تماس بگيريد.
تعرفه هايي كه نوشتيد ثابت خواهند بود؟
تعرفه پايين وثابت ميخوام
ممنون از همتون
سلام
به سایت ما مراجعه کنید و ثبت نام کنید
ورود به سامانه پیام کوتاه اس ام اس سنتر
با تعرفه 91 ریال میدیم.
تعرفه ها ثابت نیستند ولی با خط 2000400 با توجه به ارسالی که دارید هر پیامک 88 ریال محاسبه میشود