سلام دوستان. من وقتی میخوام main CSS را تغیر بدهم ، وقتی کارها را انجام میدهم متوجه شدم کلید save ندارد. آیا راهی برای save وجود دارد؟
همه vb ها اینجوری هستند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. من وقتی میخوام main CSS را تغیر بدهم ، وقتی کارها را انجام میدهم متوجه شدم کلید save ندارد. آیا راهی برای save وجود دارد؟
همه vb ها اینجوری هستند؟
توی وی بی 4 شما اجازه تغیر Css رو ندارید و فقط باید متغیرها رو تغییر بدید . فکر کنم این باشه : style variables
که میتونین از اینجا بهش دسترسی داشته باشید :
استایل ها و قالب ها ---> تنظیمات استایل ----> Style Vars
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
توی وی بی 4 شما اجازه تغیر Css رو ندارید و فقط باید متغیرها رو تغییر بدید . فکر کنم این باشه : style variables
که میتونین از اینجا بهش دسترسی داشته باشید :
استایل ها و قالب ها ---> تنظیمات استایل ----> Style Vars
از پاسخ ممنونم.ویک سوال دیگه.
میتونم توی کامپیوتر شخصی vBulletin 4.0.2 را روی لوکال نصب کنم،انجمنها را ایجاد کنم و پس از ایجاد بوسیله راخ حل شما css را تنظیم و تکمیل کنم و انجمنها آنها را به سایت منتقل کنم؟
آره ، موردی نداره
میتونین از دیتابیس بکاپ بگیرین و روی هاستتون ریستور (ایمپورت) کنین .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
آره ، موردی نداره
میتونین از دیتابیس بکاپ بگیرین و روی هاستتون ریستور (ایمپورت) کنین .
آقا از شما ممنونم برای راهنماییتان. سال خوبی داشته باشید.
خواهش
انجام وظیفه بود . شما هم همینطور
اگه فقط قالب مد نظرتون هست ، میتونید اکسپورتش کنید و در وی بی خودتون ایمپورت کنید فایل xml رو.نقل قول:
میتونم توی کامپیوتر شخصی vBulletin 4.0.2 را روی لوکال نصب کنم،انجمنها را ایجاد کنم و پس از ایجاد بوسیله راخ حل شما css را تنظیم و تکمیل کنم و انجمنها آنها را به سایت منتقل کنم؟