کی دامنه .com می فروشه (داخل تایپیک بروید بخوانید و بعد جواب دهید ) الکی اسپم نکنید باتشکر...
باسلام
چه کسی اینجا دامنه از .1com تا .20com را باهم می خواهیم خریداری کنیم کی تخفیف میده بگه
هرکسی که تخفیف خوبی بده از همون شرکت خریداری می کنم
برای سایت موزیک می خواهیم این دامنه ها را .
باتشکر ...
پاسخ : کی دامنه .com می فروشه (داخل تایپیک بروید بخوانید و بعد جواب دهید ) الکی اسپم نکنید باتشکر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
چه کسی اینجا دامنه از .1com تا .20com را باهم می خواهیم خریداری کنیم کی تخفیف میده بگه
هرکسی که تخفیف خوبی بده از همون شرکت خریداری می کنم
برای سایت موزیک می خواهیم این دامنه ها را .
باتشکر ...
بیشتر توضیح میدین؟ متوجه نشدم... :)
20 تا دامنه ی com میخواین؟
اگر بله، در تماس باشید.
براتون ثبت میکنیم بدون سود و کارمزد و پایین ترین قیمت ممکن:)
با پنل و مدیریت کامل
http://members.gatefa.com/submitticket.php
پاسخ : کی دامنه .com می فروشه (داخل تایپیک بروید بخوانید و بعد جواب دهید ) الکی اسپم نکنید باتشکر...
با سلام
از مرکز دیتای ایرانیان در خدمت شما هستیم....
جهت تخفیف با ما در تماس باشید
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Data3enter
با سلام
از مرکز دیتای ایرانیان در خدمت شما هستیم....
جهت تخفیف با ما در تماس باشید
با احترام
باسلام
قیمت خودتون توی تایپیک بدید تا ببینم چقدر تخفیف میدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gatefa
بیشتر توضیح میدین؟ متوجه نشدم... :)
20 تا دامنه ی com میخواین؟
اگر بله، در تماس باشید.
براتون ثبت میکنیم بدون سود و کارمزد و پایین ترین قیمت ممکن:)
با پنل و مدیریت کامل
ارسال تیکت - گیت فا
باسلام
توضیح من خیلی واضع بود دامنه .com رو از 1 تا 20 می خواهیم خریداری کنیم از کسی که تخفیف ویژه بده
در همین تایپیک قیمت بدید !
درود
میتونید نمایندگی مارو بگیرید و خودتون با قیمت های نمایندگی هر چندتا که خواستید دامین ثبت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
توضیح من خیلی واضع بود دامنه .com رو از 1 تا 20 می خواهیم خریداری کنیم از کسی که تخفیف ویژه بده
اگر 20 تا میخواین، 633.000 تومان حساب میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
اگر 20 تا میخواین، 633.000 تومان حساب میشه.
دونه ای چقدر حساب کردید ؟؟
که شد 63هزار و 300 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamkale
باسلام
مهم پنل دامنه نیست مهم تخفیف ویژه ای است که برای 20 تا دامنه ای که الان می خواهم است !
کمی دقت کنید اول تایپیک درست بخوانید بعد جواب درست بنویسید
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
دونه ای چقدر حساب کردید ؟؟
که شد 63هزار و 300 تومان
20 تا با هم شد 633.000 تومان
دونه ای 31.650 تومان:)