سلام.بین Asus وlenovo کدام لپ تاپ بهتره.میخوام برای کارشناسی ارشد رشته فیزیک مناسب باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بین Asus وlenovo کدام لپ تاپ بهتره.میخوام برای کارشناسی ارشد رشته فیزیک مناسب باشه
lenovo مدل z500
cpu i5 رم 6 گیگ هارد 1 ترا گرافیک 1 گیگ
قیمتش هم مناسبه
بستگی به هزینه ای که میخوای بکنید باید گفت چه انتخاب کنید
توی قدرت مساوی اونی ارزونتره رو بگیر
جون تکنولوژی ساخت همه یکسانه دیگه
یکی پ.ل برند میگیره
چه ربطی داره ؟ شما داری یک برند رو با یک سری ساخت مقایسه می کنید ؟ این دو تا چه ربطی به هم دارن ؟
هر مدل برای کاری ساخته شده. شما به هیچ وجه نمیتونید تینک پد رو با سری n ایسوس مقایسه کنید. کیفیت صدای n56 فوق العاده است.
لنوو z500 هم باتری ضعیف ، کیفیت نمایشگر پایین و تا حدودی هم گرمای زیاد داره.
شما چه قدر بودجه دارین ؟ لطفا ذکر کنید تا مدل مناسب شما رو بگم.
4540 از hp مدل بسیار مناسبیه. V3 از ایسر هم عالیه ولی بدنش کمی ضعیفه.
مدل های دیگه هم هست ... . شما بودجه رو بگو من دقیق بهت مدل بگم.
دوست عزیزم تا چقدر میخوای هزینه کنی ؟
برند ایسوس رو پیشنهاد دارم
x44h دارم و به اندازه هزینه کار می کند
منم می خوام lenovo z500 بگیرم و طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم مناسب هست نسبت به قیمتش و قطعاتش
از چیزایی که گفتید و نمایشگرش رو تایید میکنم اونم از نزدیک دیدم مشکلی نداره ولی یکم ظاهرا توی فیلم یا بازی که سیاه باشه یا نور آفتاب یکم کمرنگ نشون میده
باطریش هم گفتند مناسبه و خوب کار میکنه من اول خواستم HP همینی که گفتید و بگیرم و همه جز خرابی چیزی نگفتن ...
کلا ACER HP DELL اخیرا خرابی زیادی دارند
دوستان من میخوام z500 core i7 Lenovo بگیرم 2300 قیمت
بازم کسایی که تو این رنج با این کانفینگ سخت افزاری دارند نظر بدن ممنون میشم
تو فروشمون که تو این هفته و هفته قبل داشتیم اکثر پیشنهادمون به مشتریان Lenovo Z500 بود
Asus هم پول مارکشو میگیره هم کانفیگش رو خیلی هم قوی هست
Lenovo Z500 از نظر نگهداری شارژ باطری تا 2 ساعت 42 دقیقه با بالاترین روشنایی صفحه نمایش جوابگو هست
اگر فکر میکنی از نظر باطری ضعیفه عوضش کن ، طراحی این لب تاب هم بسیار زیباست
مشخصات فنی : رم 6 گیگ ، سی پی یو Corei7 2.10Ghz با 6 مگ کش ، گرافیک 2 گیگ DDR3 ، باطری 4 سلولی ، بلوتوث + Wifi ، هارد 1 ترا
بعد از Lenovo Z500 مدل دیگه ای هم هست که از نظر قدرت و کیفیت بسیار مقرون به صرفه هست که اون مدلش Lenovo G580 هست