سلام
وب مستر هایی که نیاز به نویسنده در زمینه
*فیلم و سریال
*آهنگ
احتیاج دارند برای من پغام خصوصی کنند یا آیدی خودشون در تایپیک بگذارند
*قیمت ها توافقی است*با تشکر.....
با نیوک و وردپرس کارکردم و مشکلی ندارم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وب مستر هایی که نیاز به نویسنده در زمینه
*فیلم و سریال
*آهنگ
احتیاج دارند برای من پغام خصوصی کنند یا آیدی خودشون در تایپیک بگذارند
*قیمت ها توافقی است*با تشکر.....
با نیوک و وردپرس کارکردم و مشکلی ندارم .
سلام دوست عزیز .می خوام یه سایت فیلم راه بندازم اگه میتونی همکاری کنی و30درصد بگیری بهم بگوخوش حال میشم
با سلام
ظاهرا امکان ارسال پیغام خصوصی برای شما وجود ندارد.
وبسایت مد نظر ما مربوط به فیم و سریال و موزیک نمی باشد. و بیشتر مطالب در رابطه با آموزش های وب و اینترنت می باشند.
حدود 1 الی 2 مطلب در روز ارسال شود.
پست ها نباید تکراری و یا کپی از سایر سایت باشند و باید کاملا اختصاصی و حداقل شامل 2000 کاراکتر باشند.
آیا شما امکان تهیه مطالب آموزشی در زمینه وب اینترنت اسکریپت و موارد مشابه و مطالب دانلود نرم افزار های کاربردی را با شرایط ذکر شده دارید؟
در اینصورت لطفا هزینه ی مد نظر برای هر پست و یا هزینه ی کل ماهیانه را ارسال کنید.
با سپاس
سلام
من می خوام خونه بخرم و دارم پولهام رو جمع می کنم واسه همین تصمیم دارم خرج نکنم و از طرفی اهل ریسک هم هستم چون ممکنه پول چند برابر بشه شما پیش بینی ریالی ات از این پروژه چقدره؟چی قدر می خوایی برای شروع و چه قدر در پایان کار سهم می برم ؟
:39:
باسلام
سایت فیلم شما مدیریت محتوای آن چیه ؟ نیوک یا وردپرس ؟
هاست دانلود Cpanel دارید ؟
وی پی اس چند گیگ میدید برای دانلود به نویسنده ؟
و این 30% چقدر تقریبا یعنی منظورم این قیمت اصلی بگو و کی این پول می دهید ؟
منتظر خبرتون هستن اگر خواستید بگویید براتون پغام خصوصی کردم
باسلام
براتون پغام خصوصی کردم
منتظر جوابتون توی پغام خصوصی هستم .
با سلام
قضیه 30% کلاً با قضیه نیرو برای پشتیبانی سایت متفاوت هست - من نیروی برای پشتیبانی سایت می خوام تمام وقت و حضوری در شرکت با نیوک فعلاً -هاست داریم و جزئیات بیشتر رو باید تو مصاحبه تخصصی راجب اش صحبت کنید که اگر خواستید واستون تنظیم می کنم فعلاً مهم اینه که بتونید تمام مدت تو شرکت باشید و سی ام اس ها رو وارد باشید . برای 30% هم کلاً قضیه به برنامه خودم مربوط می شد که فعلاً کنسل است .