لغو تحریم خرید لایسنس حرفه ای برای ایرانیان
با اطلاع به خبر لغو تحریم های اینترنتی از سوی امریکا برای کاربران ایرانی و کسب اطلاعات از پشتیبانی خرید شرکت خبر خوب ازاد شدن مجوز خرید لایسنس نسخه حرفه ای یا همان نسخه Suite را به شما علاقه مندان به ویبولتین می دهم. اطلاعات خرید : اطلاعات خرید لایسنس ویبولتین نسخه 4
پاسخ : لغو تحریم خرید لایسنس حرفه ای برای ایرانیان
نسخه معمولي هنوز تحريمه يا اصلا نشده بود؟
ممنونم بهرام جان بابت اطلاع رسانی تون
هر چند شما اونقدر تجربه دارید که نیازی نیست کسی شما رو تایید یا تکذیب کنه اما بنده به رسم ادب از کیفیت سرویس ها و بار علمی و تجربی شما تشکر می کنم و به دوستان پیشنهاد می کنم که قطعا میتونن لحظات خوشی رو با شام سپری کنن :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usefee
ممنونم بهرام جان بابت اطلاع رسانی تون
هر چند شما اونقدر تجربه دارید که نیازی نیست کسی شما رو تایید یا تکذیب کنه اما بنده به رسم ادب از کیفیت سرویس ها و بار علمی و تجربی شما تشکر می کنم و به دوستان پیشنهاد می کنم که قطعا میتونن لحظات خوشی رو با شام سپری کنن :d
سلام
رضا جان شما لطف دارید
ممنون
فقط خوب بود یهویی قیمتشو اینقدر بالا نمی بردن ...
خداروشکر انشاالله سال دیگه میخرم خیلی خوشحال شدم خبر خوبی بود
با سلام
استاد بهرام دین زیادی به گردن ما ایرانیها دارند من که به نوبه خودم از ایشون تشکر میکنم .
hosein_mrd@yahoo.com
...::::
خبر خوبی بود.
امیدوارم تحریم های بی مورد PayPal و ... هم برداشته بشه.هرچند که اگه برداشته بشه هم در تهیه ویزا و مسترو ... گیر میکنیم , امیدوارم تحریم های ویزا و مستر هم برداشته بشه , آقایون هم که با حضور بانک های خارجی موافقت کردند هر چند که اگه برداشته بشه هم هنوز در Zone 6 سرویس های پستی دنیا هستیم , امیدوارم این تحریمها هم از بین بره امیدوارم ... , هرچند که ... .
یعنی امکان داره که تحریم های دیتاسنتر ها از بین بره ؟!