سلام دوستان
یک یوال دارم اونم اینه که برای اینکه سایت فی لتر نشه و مشکلی ایجاد فقط تو سایت صفحه اصلی |
باید ثبت شه ؟
یا جایه دیگه هست ؟
قوانین خاصی داره ؟
دنگو فنگ داره ؟
معطلی داره ؟
هزینه ؟
و توضیحات تکمیلی اگه بدین ممنون میشم /
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یک یوال دارم اونم اینه که برای اینکه سایت فی لتر نشه و مشکلی ایجاد فقط تو سایت صفحه اصلی |
باید ثبت شه ؟
یا جایه دیگه هست ؟
قوانین خاصی داره ؟
دنگو فنگ داره ؟
معطلی داره ؟
هزینه ؟
و توضیحات تکمیلی اگه بدین ممنون میشم /
نه اصلا هیچ دنگ و فنگی نداره...اول توی سایت عضو شو وبعد سایت ها ت رو ثبت کن...بعد یک ایمل فعال سازی به ایملت ارسال میشه که وقتی روی اون کلیک کنی ..سایتت رسما ثبت میشه..برای من که همین جوری بود و تا حالا برام مشکلی به وجود نیومده کما اینکه سایت دوستم که هم موضوع من بود هیلتر شد...
کلا احتمال اینکه فیتیله پیچ بشه سایتتون زیاد هست
من یکی که اصلا صلاح نمی دونم آدم سایتش رو ثبت کنه
نه به نظر من موج جدید هیلترینگ که راه افتاده فقط و فقط به این خاطره کهملت سایتاشون رو ثبت کنند...
در ضمن این کار نه معطلی داره و نه هزینه کلا 5 دقیقه طول میبکشه....
پي اينكه ميگن حضوري بري ارشاد فرم پر كني و... چيه؟
زنگ هم نميزنن؟
نه بابا شایعه هست همش کار 5 دقیق است ایمیلت رو می دی هر سایتی رو که وارد میکنی یه ایمیل فعال سازی بهت ارسال میکنه...روش کلیک میکنی سایتت ثبت شد...
همین...زنگ هم نمیزنن یعنی تا الان که من یک ماهی هست که ثبت نام کردم زنگ نزدن...فکر کنم وقتی که سایتت قوانین رو رعایت نکنه و در شرف فیلتر شدن باشه زنگ بزنن تذکر بدن...نترس من ثبت کردم الان هم توی خونمون نه تو اوین////
دوست گرامی آنی که مینویسه ثبت شده فقط عضو شدی شما.حدود 1 ماه طول میکشه بررسی بشه.آدرس و تلفن و کارت ملی و... رو چک میکنند و بعد ایمیل میدند بهتون. باید با آدرس ایمیل info خود دومین سایتتون بهشون جواب بدی.بعد چند روز ثبت میشی.
من یک شماره شناسنامه رو اشتباه وارد کرده بودم بهم زنگ زدند گفتند درست نیست.دوباره وارد کردم درستشو.همچین خر تو خر هم نیست.پیگیری میکنند اساسی.بعد آن جرعت داری تو سایتت آلبوم موزیک و یا نرم افزارهای جدیدی کپی رایت ایرانی بزار.دیگه سایتت رو فیلتر نمیکنن.تشریف میارند دم منزل حال اساسی بهت میدن.در صورت شکایت طرف هم راحت در دسترس هستید و جریمه میشید میلیونی!! به این میگن کنترل کامل. با این کار کلی فروشگاه اینترنتی کلاه بردار یا سایتهایی که حقوق مردم رو پایمال میکردند از بین میرن.دیگه کسی جرعت نداره تو فروشگاه اینترنتی راه بندازه و به اسم جنس خوب آشغال بخره...خود من قبلنا میرفتم فیلم میخریدم به نام کیفیت hd اما برام کیفیت سی دی هم نبود میفرستادند.تلفن رو هم برنمیداشتند جواب بدند و راحت کلاه برداری..اما الان دیگه از این خبرا نیست.همه باید ساماندهی شرکت کنند.اگر ثبت نکنی فیلتر میشی.
هر چی هست درسته سخت شده اما خودم قبول دارم این طرح رو و دیگر کسی حرعت کلاه برداری نمیکنه.با یک شکایت میتونی آدرسش رو پیدا کنی.
من برام سواله چرا بين ما و سايتهاي خارجي تبعيض قائل ميشن؟
چرا اين سايت ثبت نشده و فيلتر هم نيست؟