سلام و عرض ادب چند وقته تو یاهو سند تو ال میدن بعضی از دوستان که دامنه کام 8000تومان
اول فکر میکردم الکیه اما الان زیاد شده
میخواستم بدونم ماجرا چیه؟ و این دامنه ها کجا ثبت میشن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و عرض ادب چند وقته تو یاهو سند تو ال میدن بعضی از دوستان که دامنه کام 8000تومان
اول فکر میکردم الکیه اما الان زیاد شده
میخواستم بدونم ماجرا چیه؟ و این دامنه ها کجا ثبت میشن؟
سوال بنده هم هست
دو احتمال داره یا اینکه با بعضی از پلن های هاستشون دارن ارائه میدن ! درصد تخفیف میگذارن برای ثبت دامین
یا اینکه معلوم نیست دلارش از کجا داره میاد و شاید سریع دامین ساسپند بشه و کلا دامین شما حذف بشه!
شاید مثل همان دامین های معروف یاهو در چند سال پیش است که با 7 هزار تومان ثبت می شد و 75 هزار تومان تمدید !!
دامنه .info 4800 میدن :-|
به احتمال زیاد صراف هستن که از قبل دلار ارزون داشتن .
1and1.com - Professional solutions for Website, Domain, Hosting
و برخی جاهای دیگه آفر های ویژه ای ارائه میدن!
دامنه های فوق توسط نماینده های مستقیم دیتاسنتر ها آفر میشه به قیمت دلارهای پایین برای مشتریانی که خرید های بالا دارند . در بعضی از دیتاسنترها و اونها هم به دلیل تراکم زیاد آفر توسط چند فروشنده می فروشند
یه جورایی حالت هرمی می گیره به خودش
دامین های فوق تا جایی که من می دونم قابلیت تمدید به هیچ صورت ندارن
دامین های معتبری نیست و توسط آیکن گواهینامه ثبت نداره
بیشتر بدرد سایت های موزیک و فیلم می خوره از نظر من
به هیچ وجه دامنه های مهم رو از این طریق ثبت نکنید چون حتی اردر آیدی ندارن در ریلسر کلاب تا جایی که من دیدم
در ضمن دامین ها پنل هم ندارند و تعویض دی ان اس توسط ثبت کننده اصلی که اولین عضو همون هرم که مثال زدم هست . برای همین اکثرا بدون تعویض دی ان اس به فروش میره
دوستان کاملا واقعیت داره
این دامین هارو فقط یکبار میتونید ثبت کنید و فقط یکسال قابل استفاده ان به همین دلیل هست که اینقدر ارزونه یه نمونه از فروششو دارم اینه
فناوری اطلاعات وب سرورینگ - سبد خرید
مالکیت ندارند این دامین ها بعضی هاشونم فقط 1 ساله هستن و قابل تمدید نیستند
شیوه خوبی می تونه باشه برای اینکه به 1 سال دامین های رنک دار رو صاحب بشند