مقدار php آپلود در فروم 2 مگ هست ولی 1 مگ بیشتر در انجمن آپ نمیشه . باید کدوم قسمت ومپ سرور رو تغییر بدم که این مشکل هم حل شه ؟
آپلود سنتر هم نصب کردم باز هم همین طوره یعنی بیش از 1 مگ آپ نمیشه . چطور باید مقدار آپلود رو افزایش بدم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مقدار php آپلود در فروم 2 مگ هست ولی 1 مگ بیشتر در انجمن آپ نمیشه . باید کدوم قسمت ومپ سرور رو تغییر بدم که این مشکل هم حل شه ؟
آپلود سنتر هم نصب کردم باز هم همین طوره یعنی بیش از 1 مگ آپ نمیشه . چطور باید مقدار آپلود رو افزایش بدم ؟
در php.ini به چه اسمی هست ؟ دنبال چی باید بگردم ؟
اگر این مقدار منظورتونه upload_max_filesize من این رو به upload_max_filesize = 150M تغییر دادم قبلا ولی مشکلم حل نشده .
راه دیگه ای نیست ؟
باید حجم بسته php که با post_max_size مشخص شده رو هم افزایش بدید ، ضمن اینکه اگر از ویبولتین استفاده میکنید محدودیتهای گروه کاربری در انجمن رو هم چک کنید و اگر میخواهید مطمئن باشید همه رو برابر 0 قرار بدید که محدودیت نداشته باشند
یک عکس از بالای صفحه اصلی آدمین سی پی قرار بدید تا دقیق راهنماییتون کنم
شاید این روش هم درست باشه امتحان کنین
در نظر داشته باشید بعد از هر تغییر در فایل php.ini باید آپاچی رو ریستارت کنید
که بالافاصله تغییرات اعمال خواهد شد و نیاز به صبر برای ست شدن نیست
بدون ریستارت کردن آپاچی هرگز تغییرات اعمال نخواهد شد
فایل PHP.ini رو ویرایش کنید درقسمت max_upload_file_size مقدارش رو بیشتر از 2 مگابایت قرار بدید احتمال داره تو htaccess هم مقدار ماکزیموم تعربیف شده باشه همانا مقادیر htaccess بر مقادیر داخل PHP.ini ارجعیت دارد
- upload_max_filesize = 10M
- post_max_size = 10M
- Add the below to your .htaccess file in your root directory.
- php_value upload_max_filesize 10M
- php_value post_max_size 10M