پاسخ : چند سوال در مورد سرور...
برای این کار به یک سرور قوی با پهنای بالا نیاز دارید و برای اطمینان از مسائل تحریم بهتر هست از کانادا و اروپا خریداری نمایید ( بطور مستقیم یا از نمایندگان فروش )
رور سرور مجازی هم میتوانید این کارها را انجام بدید ولی مطمعنا به مشکل برخواهید خورد ولی در مرحله اول چون سایت تازه تاسیس هست و بازدید زیادی نخواهد داشت و بار زیادی روی سرور نخواهد بود سرور مجازی توصیه می شود و در محله بعدی سرور اختصاصی که از سرور های متوسط میتوانید شروع کنید و به سرور های حرفه ای ارتقا بدید .
بحث قرار داد هم بسیار از شرکت های معتبر با شما بصورت رسمی قرار داد میبندن و فاکتور فروش ارائه میکنند ولی تصمیم با شما هست که کیفیت را انتخاب کنید یا قیمت را .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
برای این کار به یک سرور قوی با پهنای بالا نیاز دارید و برای اطمینان از مسائل تحریم بهتر هست از کانادا و اروپا خریداری نمایید ( بطور مستقیم یا از نمایندگان فروش )
.
.
.
خوب منم بیشتر تو این چند روز جستجو فک میکردم کانادا خوب باشه:113:
1- حالا به طور مستقیم یا نماینده کدوم بهتره؟
(اگه مستقیم مشکلی که بالا نداشته باشه میتونم بخرم)
پس پیشنهاد شما vps هست؟ واسه شروع؟
(میدونین چرا میخام با سرور اختصاصی شروع کنم چون میترسم بعد با اتنقال از vps به سرور اختصاصی به مشکل بر بخورم,این کار رو انجام ندن و ...)
دوتا سوال:
vps کار کردن باهاش با اختصاصی فرق داره؟
(اگه داره چه فرقی)
از vps به سرور اختصاصی راحت میشه انتقال پیدا کرد؟ که فایلها و لینک ها بهم نریزه؟ و از این مشکلا؟
کیفیت مهم تره برام:113:
ممنون
در ادامه صحبت های افرا وب که همش تاييد ميشه عرض کنم که شما شايد در آينده برای سايتت (وقتی ميخوای به رپيد شر برسی) حداقل به چند تا سرور و در آينده بعدش به ديتا سنتر احتياج داشته باشيد.
با توجه به اينکه شما برای سايتتون همه امکانات رو در نظر گرفتيد با توجه به پيش بينی پيشرفتتون بايد بين سرور مجازی و سرور اختصاصی يکی رو انتخاب کنيد.
اگر فکر ميکنيد سايتتون تا 3 ماه آينده به بازيد بالای 20000 در روز ميرسه و تا اون زمان همه امکانات بالا رو راه اندازی کرديد همين الان به فکر سرور اختصاصی باشيد. در غير اينصورت با سرور مجازی شروع کنيد.
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.
>:)
موفق باشيد.
نقل قول:
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.
به شدت با این جمله حال کردم =d>
هاست اشتراکی و نامحدود رو خودم هم متوجه شدم همش ... !
فقط می خواستم مطمئن شم که دوستان کردن:53:
منم می خواستم با سرور اختصاصی شروع کنم چون وقتی تا 3 چهار ماه دیگه سایت بازدیدش میره بالا ارزش دردسر انتقال رو نداره! از اول با سرور اختصاصی شروع می کنم:113:
(با تبلیغ تو بالای سه تا انجمن بزرگ که میدونین بازدید زود بالای 20000 میشه؟)
خوب به نظر من بهتره از یه سایت خارجی که سرور اختصاصی کانادایی میده بخرم؟
دوستان نظرتون چیه و لطفا سایت هایی که میشناسین معرفی کنین. (معروف)
فقط سایت هایی رو بگین که سرور اختصاصی کانادایی بدن و معتبر باشن !
من فعلا از این خوشم اومده:
http://www.a2hosting.com
خیلی ممنون
منتظرراهنمایی بیشتر هستم... :">
دوستان نظرتون چیه و لطفا سایت هایی که میشناسین معرفی کنین. (معروف)
فقط سایت هایی رو بگین که سرور اختصاصی کانادایی بدن و معتبر باشن !
من فعلا از این خوشم اومده:
A2 Hosting: Award Winning Linux Hosting With 24/7 Support
خیلی ممنون
منتظرراهنمایی بیشتر هستم... :">[/QUOTE]
بابا نکن اینکارو.
AfraWeb.net
با افراوب قرارداد امضا کن کتبی و معتبر نماینده دیتاسنتر canix هم که هستند تو خاورمیانه افرهای خوبی هم دارن هرکانفیگی میخواهید باهاشون درمیون بزارید تا براتون اماده کنن تو کانادا
حداقل میدونید با یه ایرانی قرارداد کتبی امضا کردید هم قابل پیگیری تو مراجع قضایی داخلی هست وهم اگه مشکلی داشت درجا افراوب براتون اکی میکنه .از الان خودتون رو ندیده ونشناخته با دیتاسنتر مستقیما درننداز
البه این پیشنهاد من باز خود دانی
The address www.afraweb.net could not be found.
:39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhhhaaaa
سایتشون مشکل نداره بالا میاد احتمالا مشکل از سمت شماست
درسته مشکل از طرف من بود!
تا حالا از سایت http://www.afraweb.net بازدید نکرده بودم یکی دیگه رو دیده بودم اسمش تو همین مایه ها بود فک می کردم همینه!
آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم=P~
afraweb.net آی دی یاهو بدین با هم حرف بزنیم:113:
ببینیم چی میشه;)