افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
با سلام
از اواسط سال 2009 در داخل این انجمن فعالیت میکنم
و به عنوان یک کاربر خودم رو در قبال شرایطی که در فروم حاکم هست مسئول میدونم
متاسفانه طی دو سال اخیر سطح علمی فروم افت خیلی شدیدی داشته و نتیجه این رویداد چیزی نبوده به جز خراب شدن جو انجمن !
هدف چنین انجمن هایی به اشتراک گذاری مطالب فنی و بحث در مورد این مطالب هست و در کنار این بحث فعالیت اقتصادی رو هم داریم
ولی همان طور که در جریان هستید انجمن تبدیل شده به جایی برای شکایت کاربران و متاسفانه زیر آب زنی سرویس دهنده ها از یک دیگر
از طرفی سطح سواد عمومی و سطح فرهنگ کاربران واقا پایین آمده ... این مورد از نوشتار ، نوع ادبیات و برخورد کاربران کاملا مشهود است
برخی اوقات عبارات و کلملتی در انجمن به کار برده میشود که اصلا جایشان اینجا نیست و واقعا مایه آبرو ریزی برای این صنف است
فقط قصد انتقاد منفی ندارم ولی فعلا راه حلی هم برای این موارد در ذهن ندارم که پیشنهاد کنم
امیدوارم کاربران با اندکی احترام بیشتر و رعایت بیشتر ادب به مواردی که اشاره کردم پایان دهند
پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
سلام کاربر عزیز
متاسفانه بیشتر دلایل این وضعیت مربوط به خارج از انجمن هست
برای بهتر شدن وضعیت در این انجمن کارهایی رو میشه انجام داد ولی من برای شرایطی که از کنترل من به عنوان کاربر خارج هست خودم رو مثل شما مسئول نمیدونم
دلیل افت انجمن ،ادبیات نوشتاری و ... نیست
من خودم سر این موضوع یه پروژه 3 میلیونی را هم از دست دادم!
طرف میگفت چرا اینجوری و عامیانه حرف میزنید؟
گفتم زبانه مادری هست و دیگه خداراشکر همه عادت کردن
الان اگه دقت کنی اونایی که تازه میان تو نت خیلی ادبیاتی حرف میزنند ولی عامیانه حرف زدن علاوه بر جذب بیشتر مشتری،مشکلات زیادی را حل میکنه!
انجمن افت کرده ،البته من 2 ساله که با انجمن اشنا شدم
دلیلشم ارزون بودنه سرور و زیاد بودنه منابع اموزشی هست!
دیگه خودتون تا تهش رو بخونین!
سطح علمی ؟ عجب حرفی میزنی عمو کو کفش که سطح داشته باشه
تو یکی از این تاپیک ها ی کاربری گیر کرده بود تو کارش خودمم چیزی بلد نیستم ولی راهنمای کردم با ی سرچ کچولو تو گوگل جوابش گیر امد بنده خدا کارش راه افتاد
بعدش یکی ادم کرد یاهو گفت بتو چه ربطی داشت راهنمای کردی مام در جا ایگنور کردیمش ترسیدیم کش دار حوالمون بده ! اینه سطح علمی و فرهنگی :105:
این مورد هم به انجمن ربطی نداره خود کاربرا حالا یا کاربلد یا ناوارد مثل من باید طوری رفتار کنند که سطح عملی و فرهنگی انجمن بالا بره تا کاربران خودشون نخوان مجموعه مدیریت هیچ کاری از دستشون بر نمیاد اینو گفتم کسی گردن مدیرا نندازه این مشکلو .../. :105:
به نظر من انجمن یکم زیادی اقتصادی شده
خود کاربرای فعال اگر بتونن منابع آموزشی رو بالا ببرند ، مطمئنا کاربرای با تجربه تری جذب انجمن میشوند
من هروز میبینیم
یا فروش سرور ، یا خرید سرو یا هاست و....
تاپیک های اموزشی خیلی کم دیده میشه دیگه
شبیه یه بنگاه معاملات شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranistar
به نظر من انجمن یکم زیادی اقتصادی شده
خود کاربرای فعال اگر بتونن منابع آموزشی رو بالا ببرند ، مطمئنا کاربرای با تجربه تری جذب انجمن میشوند
من هروز میبینیم
یا فروش سرور ، یا خرید سرو یا هاست و....
تاپیک های اموزشی خیلی کم دیده میشه دیگه
شبیه یه بنگاه معاملات شده
کاش همون بنگاه معملاتی بود
باز فرهنگ رعایت میشه داخلش!
به نظر من از طرحی که انجمن برنامه نویس بر روی سایت خود پیاده کرده است استفاده کنیم خیلی بهتره از این حالت هست
به این صورت که انجمن آموزشی کاملا جدا بوده و برای خریدُ فروش از اسکریپت زیر استفاده نمودند که به نظر من خیلی جالب هستش
پونیشا :: بازار کار آنلاین
دلیلی که فکر میکنم انجمن اقدام به چنین کاری نکرده، برای داشتن شباهت با wht.com بوده که از اصل پیروی کنه اما وقتی که فرهنگ نباشه چه فایده
اگر انجمن برای مدت کوتاهی قسمتی برای کمک به انجمن پیاده سازی نماید تا خرج این اسکرپتی مشابه با اسکریپت بالا دربیاد ما شاهد این مشکلات نخواهیم بود!
همه ما اینجا خوب میدونیم که هسته تمامی مشکلات از همین بخش فروش میباشد اما متسفانه هیچ اقدامی نمیکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
کاش همون بنگاه معملاتی بود
باز فرهنگ رعایت میشه داخلش!
به نظر من از طرحی که انجمن برنامه نویس بر روی سایت خود پیاده کرده است استفاده کنیم خیلی بهتره از این حالت هست
به این صورت که انجمن آموزشی کاملا جدا بوده و برای خریدُ فروش از اسکریپت زیر استفاده نمودند که به نظر من خیلی جالب هستش
پونیشا :: بازار کار آنلاین
دلیلی که فکر میکنم انجمن اقدام به چنین کاری نکرده، برای داشتن شباهت با wht.com بوده که از اصل پیروی کنه اما وقتی که فرهنگ نباشه چه فایده
اگر انجمن برای مدت کوتاهی قسمتی برای کمک به انجمن پیاده سازی نماید تا خرج این اسکرپتی مشابه با اسکریپت بالا دربیاد ما شاهد این مشکلات نخواهیم بود!
همه ما اینجا خوب میدونیم که هسته تمامی مشکلات از همین بخش فروش میباشد اما متسفانه هیچ اقدامی نمیکنیم
شرمنده ولی ظاهرا تاپیک شما توی قسمت فروش وضعیت خوبی نداره , شما اول به تاپیک خودتون برسید
علت اصلی و اساسی که باعث به وجود اومدن این مشکلات هست اومدن عده ای از افراد نه صرفا 17 ساله و ... ( 25 ساله هم داریم اینجا ) که کلا می ان اسپم می دن
تعداد پست هاشون رو افزایش می دن و میان تاپیک فروش می زنند و به دلیل نا اشنایی با امور کلا همه چی به هم می خوره و تاپیک های شکایت و ... پی در پی به وجود می اد
حالا عده ای می ان و می گن همه از صفر شروع کرده است
بله همه از صفر شروع کردن
خیلی ها رفتن در دانشگاه ها و ... اموزش دیدن و خیلی ها هم بیرون کلاس رفتن
خیلی ها هم از طریق تجربه این کار رو کردن ولی نه تجربه 2-3 روزه
من از 1 سال پیش شروع به فروش کردم و 2 سال فقط در این انجمن اموزش دیدم واسه خودم تست کردم و ...
ولی الان هر کی که تازه عضو شده بدون اینکه هیچ پشتوانه علمی داشته باشه
با ارسال اسپم و پست های چرت و پرت افزایش پست می دند تا به 100 برسند بعد فروش می کنند
در ضمن هیچ ربطی به سن نداره
همه می گن دانیال 17 سال داشت البته من باور نمی کنم
اما می شد گفت پست هاش همه حرفه ای و خوب بودن
به هر حال به نظر بنده عوامل و مشکلات این ها هستند البته به نظر بنده
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
شرمنده ولی ظاهرا تاپیک شما توی قسمت فروش وضعیت خوبی نداره , شما اول به تاپیک خودتون برسید
علت اصلی و اساسی که باعث به وجود اومدن این مشکلات هست اومدن عده ای از افراد نه صرفا 17 ساله و ... ( 25 ساله هم داریم اینجا ) که کلا می ان اسپم می دن
تعداد پست هاشون رو افزایش می دن و میان تاپیک فروش می زنند و به دلیل نا اشنایی با امور کلا همه چی به هم می خوره و تاپیک های شکایت و ... پی در پی به وجود می اد
حالا عده ای می ان و می گن همه از صفر شروع کرده است
بله همه از صفر شروع کردن
خیلی ها رفتن در دانشگاه ها و ... اموزش دیدن و خیلی ها هم بیرون کلاس رفتن
خیلی ها هم از طریق تجربه این کار رو کردن ولی نه تجربه 2-3 روزه
من از 1 سال پیش شروع به فروش کردم و 2 سال فقط در این انجمن اموزش دیدم واسه خودم تست کردم و ...
ولی الان هر کی که تازه عضو شده بدون اینکه هیچ پشتوانه علمی داشته باشه
با ارسال اسپم و پست های چرت و پرت افزایش پست می دند تا به 100 برسند بعد فروش می کنند
در ضمن هیچ ربطی به سن نداره
همه می گن دانیال 17 سال داشت البته من باور نمی کنم
اما می شد گفت پست هاش همه حرفه ای و خوب بودن
به هر حال به نظر بنده عوامل و مشکلات این ها هستند البته به نظر بنده
یا حق
شرمنده اما اگر میخواهید فرهنگ سازی کنید پیشنهاد میدم اول از خودتون شروع کنید
شما خدا هم اگه باشی باز هم ضد خواهی داشت عزیز :)
عزیز بنده فرهنگم به اندازه ای زیاد هست که توی خود تاپیک هام گفتم " لطفا بنده رو تایید نفرمایید چون با قوانین انجمن مخالف هست "
در ضمن چیزی هم که گفتم جز واقعیت نبوده
عزیز یه صفحه شکایت , دو صفحه , ... چند صفحه ؟
9 صفحه از تاپیک فروشتون تمام کمال شکایت هست به همراه مدارکش
البته تک و توک چند نفری هم شما رو تایید کردن
این قضیه اصلا به بنده و همکاران مرتبط نیست , به شما و خریداراتون ربط داره
ولی به من یکمی سنگین اومد که شما با وجود اون همه مشکلات اومدید اینجا و پست گذاشتید
به هر حال من قصد تخریب ندارم و اگر هم باعث توهین به شما شده عذر می خوام
یاحق
با سلام.
تمامی مسائل برای دوران تابستان بود که داره تموم میشه و بزودی همه چی مثل قبل بر میگردد.
و در مورد فرهنگ سازی باید بگم که هر کسی در ایران فرهنگ خاص خودشون رو دارند برای مثال یکی عامیانه حرف میزند یکی هم (کتابی) یا هر جوری که خودشون راحت تر باشند و به انجمن مربوط نمیشود.
برای مثال در زبان ترکی یک کلمه جوری دیگر تلفظ می شود و جای دیگر یک موضوع دیگر.....
برای مثال خود بنده تا بحال به کسی نگفتم داداش ولی خیلی از دوستان این کلمه رو به کار میرند به این دلیل که فرهنگ شهری شون هم اینجوری بوده.
اول به فرهنگ خانواده. سطح سواد خانواده . تریبت و زندگی شخصی نیز بر میگردد.
البته کسی نباید زندگی شخصی خودشو وارد کار کنه چون مطمئنا ضربه میخوره.
فرهنگ ایران خراب شده است و همچنین طرز برخورد مشتری ها .! کسانی مثل پارسیان یا گردی میان و اعتماد مشتریان رو نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خراب میکنند و همین باعث میشه طرز برخورد دوستان هم عوض بشه.
و اینم بگم بعضی از دوستان اصلا از فرهنگ بو نبرده و باید کتاب های اول دبستان رو یک دوره و تست اموزش بکنند مطمئنا قبول نخواهند شد.
اگر شما دقت کنید اگر یک افر سرور مجازی در انجمن زده بشه ظرف 10 دقیقه به سه صفحه میرسد ولی یک سوال دو روز جواب داده نخواهد شد به این دلیل که دوستان جواب رو بلد هستند ولی مغروری اجازه نمیده کسی به کسی دیگه کمک کنه و همین مسئله هم باعث افت سطح عملی انجمن شده......
و همین الان در این تاپیک داره یک به اصطلاح دعوا شکل میگیره که نمونه بارزش پست بالای بنده هست.
امیدوارم این جامعه روزی درست بشه و همه چی مثل قبل بازگردد.
آرزوی سلامتی برای تمامی دوستان و همکاران عزیز را دارم.
موفق و پیروز باشید.